Kan man va lika sko galen som jag? Jag verkligen älskar skor och de finns ingenting bättre än att få nya. Dessa är mina senaste bebisar och jag älskar dom så. Lite roligare än vanliga svarta sneakers och vita sneakers, som jag har allt för många av. Brunt är så inne just nu och de kommer bli extremt snyggt nu till hösten när de blir lite mörkare färger på kläderna.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Paris är definitivt en stad ni bör åka till helt fantastiskt är det. Det finns massor att göra och jag han verkligen inte att göra allt. Dock har jag ett ställe som inte alltid är det typiska att göra i Paris som jag tycker alla bör göra. Det kostar lite pengar men är så värt det. Ni alla bör gå på Moulin Rouge show. Den showen är bland den galnaste och mest fantastiska showen jag sett, helt otrolig var den.

Likes

Comments

En utav de bästa sakerna som finns är att va ledig och kunna kika på en serie hela dagen medans man äter något gott. Jag är en som gillar serier och filmer otroligt mycket så har sätt nästan allt så blev otroligt glad när jag såg att Bones fanns på netflix. Har sett några avsnitt förut när jag var mindre men inte hela säsonger. Serien är otroligt bra, alla avsnitt är spännande vilket det inte brukar vara oftast är det något avsnitt som suger. En av de bästa sakerna med serien är dock att det finns 12 säsonger av den vilket gör att det kommer ta sin lilla stund innan man behöver hitta något nytt att se.

Likes

Comments

​Jag behöver en ny klocka! Den jag har just nu har börjat rosta så den är inte direkt så jätte härlig att använda. Dock kan jag förstå att den har börjat rostat, har haft den i över ett år nu och det är ifrån märket Regal så den kostade liksom 300 spänn typ. Men kände för att köpa en billig just då på grund av att jag inte varit en klockmänniska innan och det kändes onödigt att spendera någon tusenlapp på en klocka. Tänk om jag inte hade gillat att använda klocka liksom. Men nu har jag blivit en kille som använder klocka varje dag typ och känner därför att det är dags att fixa fram en riktigt bra klocka. Har tittat på denna silvriga från Paul Hewitt. Älskar den super mycket. Dock så finns den inte i här i Gävle, vet inte ens om den finns i Sverige. Men har kikat runt lite och den finns i Frankrike så ska titta lite i Paris om jag kan hittar den. Hoppas den är lika snygg i verkligheten som på bild för då kommer jag troligen att köpa den. 

Likes

Comments

Denna dag har varit en ledig och lång tråkig dag. Vilket betydde att det blev lite provning av kläder inför min Paris resa. Man måste ju börja planera lite outfits, man åker ju faktiskt om 9 dagar. Det dryga är ju dock att man inte heller vill packa med sig för mycket då man vill ha mycket plats för shopping. som tur behöver man ju inte direkt packa hundra tals outfits för denna fem dagars resa. Inte bara för man är borta i bara fem dagar utan också för att man kommer ju vilja använda sina kläder man köper i Paris på en gång.

Likes

Comments

Blev inte den vackraste frukosten men god var den haha. Idag är en ledig dag för mig så den kommer spenderas med att ta det lugnt och titta på serien Bones dock blir det ett spinning pass lite senare idag som jag ska gå på. Imorgon blir det tillbaka på jobbet igen så man får passa på att bara ligga i sängen och inte göra någonting på sina lediga dagar haha.

Likes

Comments

Jag kan inte fatta att om cirka två veckor är jag i Paris, världens modehuvudstad. Är så taggad på denna resa. Har så länge velat åka ditt, kan ju vara för mitt intresse för mode. Kommer njuta och leva lyxlivet när jag är där. 

Likes

Comments

I helgen vart det en tur ner till Stockholm för att se Lars Wallins utställning. Otroligt vackra kreationer han har skapat.

Likes

Comments

Denna måndag har nog varit den tråkigaste av alla måndagar. Har inte gjort ett enda dugg, vilket kan va väldigt skönt ibland men just idag var det inte det. Hade gärna haft något att göra eller någon att vara med men just måndagar brukar de flesta jobba så ingen av mina vänner var lediga idag. Men men imorgon får man ändra på det hela och ta nya tag.

Likes

Comments