​Jag behöver en ny klocka! Den jag har just nu har börjat rosta så den är inte direkt så jätte härlig att använda. Dock kan jag förstå att den har börjat rostat, har haft den i över ett år nu och det är ifrån märket Regal så den kostade liksom 300 spänn typ. Men kände för att köpa en billig just då på grund av att jag inte varit en klockmänniska innan och det kändes onödigt att spendera någon tusenlapp på en klocka. Tänk om jag inte hade gillat att använda klocka liksom. Men nu har jag blivit en kille som använder klocka varje dag typ och känner därför att det är dags att fixa fram en riktigt bra klocka. Har tittat på denna silvriga från Paul Hewitt. Älskar den super mycket. Dock så finns den inte i här i Gävle, vet inte ens om den finns i Sverige. Men har kikat runt lite och den finns i Frankrike så ska titta lite i Paris om jag kan hittar den. Hoppas den är lika snygg i verkligheten som på bild för då kommer jag troligen att köpa den. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Denna dag har varit en ledig och lång tråkig dag. Vilket betydde att det blev lite provning av kläder inför min Paris resa. Man måste ju börja planera lite outfits, man åker ju faktiskt om 9 dagar. Det dryga är ju dock att man inte heller vill packa med sig för mycket då man vill ha mycket plats för shopping. som tur behöver man ju inte direkt packa hundra tals outfits för denna fem dagars resa. Inte bara för man är borta i bara fem dagar utan också för att man kommer ju vilja använda sina kläder man köper i Paris på en gång.

Likes

Comments

Blev inte den vackraste frukosten men god var den haha. Idag är en ledig dag för mig så den kommer spenderas med att ta det lugnt och titta på serien Bones dock blir det ett spinning pass lite senare idag som jag ska gå på. Imorgon blir det tillbaka på jobbet igen så man får passa på att bara ligga i sängen och inte göra någonting på sina lediga dagar haha.

Likes

Comments

Jag kan inte fatta att om cirka två veckor är jag i Paris, världens modehuvudstad. Är så taggad på denna resa. Har så länge velat åka ditt, kan ju vara för mitt intresse för mode. Kommer njuta och leva lyxlivet när jag är där. 

Likes

Comments

I helgen vart det en tur ner till Stockholm för att se Lars Wallins utställning. Otroligt vackra kreationer han har skapat.

Likes

Comments

Denna måndag har nog varit den tråkigaste av alla måndagar. Har inte gjort ett enda dugg, vilket kan va väldigt skönt ibland men just idag var det inte det. Hade gärna haft något att göra eller någon att vara med men just måndagar brukar de flesta jobba så ingen av mina vänner var lediga idag. Men men imorgon får man ändra på det hela och ta nya tag.

Likes

Comments

Likes

Comments

När man inte har något bättre att komma på använder man sig av sina bilder på telefonen haha. Så här har ni två bilder som jag tog från jobbet. Blev så sugen på att fota något, så efter stängning en dag bestämde jag mig för att ta en foto stund i butiken.

Likes

Comments