​Idag så har dagen bestått av jobb. Mitt jobb är då i en klädbutik som heter VOLT. Jag älskar att jobba där, dock finns det en negativ sak och det är att min lön går till att köpa kläder då jag jämt hittar kläder jag vill ha i butiken. Efter jag slutat jobbet blev det en liten middag med min kompis Malin som jag inte sett på typ en vecka så det var väldigt roligt att catcha upp lite. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Så skönt att vara ensam hemma. Jag har dock jobbat alla dagar så har inte helt kunnat njuta av friheten i hemmet men imorgon är jag ledig så då ska det njutas. Dock när man blir ensam i hemmet i flera dagar så betyder det att man måste ta tiden och laga mat. Det blev en makaronipudding och det ända jag kan säga är att den är jätte god så rekommenderar verkligen att göra den. Ville också meddela att detta inlägg skrevs bara för att jag ville skryta om att jag lagat god mat.

Likes

Comments

Jag kan fortfarande inte fatta att jag tisdagen den 26 juli fick se Beyonce live. Det var en helt otroligt upplevelse som alla borde få uppleva. Så min tisdag gick ut på att åka till Stockholm. Gick på dagen bland butiker men hittade inget att köpa. På kvällen blev det som sagt Beyonce konsert. Det blev även en hotellnatt så man fick gotta i sig lite hotell frukost i onsdags. Var även kvar i Stockholm på onsdagen och åkte till Junibacken och senare på kvällen gick på öppningen av pride.

Likes

Comments

Detta med att ha kvar orken till att blogga verkar inte varit min starka sida. Men det ska ändras på. Nu ska jag ta tag i detta och använda denna blogg som ett litet projekt. Detta för att se till att aldrig avsluta något jag startat. Jag kommer därför nu börja det ganska lugnt genom att lägga ut ett inlägg varannan dag sedan får vi se om jag ökar antalet senare. 

Likes

Comments

​Lite låt tips nu till sommarlovet när man får tiden till att verkligen koppla av och lyssna på musik.

Likes

Comments

ett/ två/ tre

Litet tips till er killar som vill ha nya skjortor nu till sommaren. Jag själv har blivit beroende av mönstrade skjortor och tycker att de utgör riktigt bra sommar skjortor men även skjortor som du kan ha under alla år.​

Likes

Comments

Denna dag är inte den bästa, ligger hemma sjuk och är alldeles uttråkad, hoppas bara jag blir frisk snart. Som tur är jag i alla fall pigg nog för att gå på min kompis hejdå middag ikväll. Hon flyttar nämligen till Norge denna vecka så är verkligen glad att jag är frisk nog att gå, hade inte velat missat det.

Likes

Comments

Lyxar till frukosten lite nu när man är ledig och för att trösta mig själv då jag är sjuk.

Likes

Comments