Idag blev det en ledig dag och istället för att kika på film eller serie så bestämde jag mig för att läsa lite. Har nämligen fått hem lite böcker som jag längtat till att få läsa. Den åttonde och senaste boken ur bokserien en shopaholics bekännelser och en ny bok från samma författare.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Helt kär i dessa två skal ifrån by Malene Birger så bra stilrena skal som man kan ha till allt. Använder just nu det randiga skalet som ni kanske märkt på tidigare inlägg där selfiesar är med haha och de ser så snyggt ut när man tar fram telefonen när de skalet är på.

Likes

Comments

Fick hemma denna goding nu i veckan. Har längtat i över 3 månader på att äntligen få kalla denna min. Det är nämligen en tröja från HM:s ny kollektion HM studio som kom ut 14 september så de första jag gjorde på den torsdagen var att beställa hem denna tröja. Den såg lika bra ut som jag hade tänkt mig så denna kommer användas flitigt denna höst och vinter.

Likes

Comments

Dagens outfit är en utav de bekvämaste man kan ha men ändå se snyggt klädd ut. De grå randiga kostymbyxorna har en skön resår midja så de känns som att ha på sig mjukisbyxor. Sen blev de en vanlig vit t-shirt till eftersom kostymbyxorna är de som gör denna outfit. Eller ja egentligen är de mina favorit skor från Human scales som gör den. Är så kär i dom, brunt läder är så jäkla snyggt speciellt nu till hösten.

Likes

Comments

Vart en liten tennis dag för några dagar sen. Hade det as härligt. Jag har nämligen spelat tennis förut när jag var yngre men slutade för några år sedan så va riktigt roligt att få komma ut på en tennisbana igen. Min kompis var dock väldigt väldigt ny så fick lära henne hur man spelar vilket kanske inte var de lättaste haha. Men efter ett tag fick vi lite spel på det hela. Troligen kommer vi iväg igen snart och får öva till oss lite mer.

Likes

Comments

De är fredag allihopa! Gud va skönt de är. Dock så är jag inte ledig i helgen utan de blir jobb för mig men denna fredag har jag fått varit ledig. Vilket har varit väldigt skönt och kommer fortsätta vara det. Har dock haft ett matte prov idag så tekniskt sett har jag ju inte varit helt ledig men annars så haha.

Likes

Comments

Musik är livet och dessa låtar är mitt allt just nu. Tyvärr så kommer jag snart ha förstört dom då jag lyssnar på en låt om och om igen. Men men just nu är de dessa låtar som gäller och de är så härliga att lyssna på så om ni känner för att lyssna på lite musik ta er en av dessa låtar och njut.

Likes

Comments

Här kommer lite inspiration för hösten. Jag gillar hur hösten gör att modet förändras så att man börjat bry sig mer om hur man klär sig än vad man gör på sommaren. Jackor kan göra ett statement som gör att den tråkigaste outfiten blir rolig.

Likes

Comments

Randigt och ett ankare kan inte bli mer skeppar stil hahah. Men jag gillar tröjan den är modern även fast jag köpte den för säkert 5 år sedan.

Likes

Comments

1/2/3
4/5/6
7/8/9

Nu börjar kylan komma tillbaka och det blir dags för höstmodet att komma fram igen så jag tänkte att jag kunde vissa några snygga höstjackor för er allihopa. Kanske blir ni lite inspirerade för hur man ska klä sig i höst.

Likes

Comments