Likes

Comments

När man inte har något bättre att komma på använder man sig av sina bilder på telefonen haha. Så här har ni två bilder som jag tog från jobbet. Blev så sugen på att fota något, så efter stängning en dag bestämde jag mig för att ta en foto stund i butiken.

Likes

Comments

Känner hur vår känslorna börjar komma när jag ser dessa byxor, de är så snyggt med blomsterbyxor. Dessa kommer jag använda för fullt nu i vår och jag ska definitivt ha dom på valborg.

Likes

Comments

Dessa skor har jag nu velat haft i ett år men ännu inte köpt. Anledningen till detta är för jag köpt olika par utav adidas skomodell superstar. Men nu har jag fått reda på att vi ska få in stan smiths till butiken så nu ska de köpas när man får lite personalrabatt. Så snart är dessa bebisar mina. 

Likes

Comments

När man har problem med att vara färgglad haha. Nä men svart är ju faktiskt en av de bästa färgerna att klä sig i och man har inte lust att klä sig ljust eller färgglatt när det är så mörkt och dystert ute. Blev i alla fall en liten färg klick när man har ett baby blått skal. 

Likes

Comments

Idag vart det en ledig dag för mig. Hade en liten städdag då mitt rum såg för jävligt ut och efteråt lärde man ju ta lite foton på hur det blev haha. Nu blir det nog en långpromenad och sedan blir det lite käk. Kanske gör man lite bananpannkakor idag igen.

Likes

Comments

Tänkte dela med mig av lite bilder ifrån min bal så ni får se mitt leende som var på hela dagen. Det var ett tag sen nu som man hade sin bal. Men önskar fortfarande att jag kunde få göra om den igen. Jag hade det så jäkla roligt. Hade mina fantastiska vänner vid min sida, god mat och massor av sprit haha.

Likes

Comments

Idag har det varit ännu mer jobb. Det härliga med att jobba en söndag dock är att det är 100% ob så lönen blir ju prima. När jag kom hem blev det lite bananpannkakor, väldigt gott när man varit super hungrig i en timme.

Likes

Comments