​Nytt baby blått skal till mobilen och är dö kär i det, sååå fint. Får inte nog av richmond and finch mobil skal alla är så snygga. Synd att de kostar så mycket bara. Hade haft ännu fler skal om de hade varit billigare men 400 kr per skal blir lite för mycket när jag vill ha mer än 10 skal hahah.

Likes

Comments

En sovmorgon till tre idag vilket är skönt. Då hinner man med en liten lyxfrukost och ta en promenad på förmiddagen utan att behöva känna sig stressad. Troligen blir det en lugn dag på jobbet idag, brukar bli så under januari månad när man jobbar i en butik. Hoppas bara vi fått in skorna jag vill ha idag hade gjort min dag.

Likes

Comments

​Nu när december månaden börjar så kommer min panik fram gällande julklappar. Varför är det så svårt att hitta julklappar till människor??? Visst jag har redan fixat de flesta av mina julklappar som jag ska ge men vissa människor har allt de behöver och mer. Dessa människor är de värsta som finns under julen då nästan allt man kan komma på att köpa som julklapp har de redan. Har någon där ute tips på julklappar som man kan ge till just dessa människor??? Som inte är just dessa standard grejer som man kan ge.

Likes

Comments

Härligheten med lediga dagar under vintern är att man kan mysa ner sig i en filt framför en bra serie med varmchoklad och lite små gott godis. Det är exakt en sådan dag jag fick idag och en serie som vänner blir aldrig tråkig eller gammal även fast man sett alla avsnitt 100 ggr.

Likes

Comments

​En härlig söndag har det varit. Kunnat mysa hela dagen. Så idag har det blivit mycket film tittande medans man mumsade i sig en marabou. 

Likes

Comments

En sak som jag har börjat gilla mycket nu till hösten är mönstrade strumpor. Det är ett litet roligt sätt att liva upp din outfit nu när det är så mörkt och tråkigt ute. Dock är det ett måste att ha lite lösare byxor för om du har för tighta kommer det inte se bra ut.

Likes

Comments

Idag så har dagen bestått av jobb. Mitt jobb är då i en klädbutik som heter VOLT. Jag älskar att jobba där, dock finns det en negativ sak och det är att min lön går till att köpa kläder då jag jämt hittar kläder jag vill ha i butiken. Efter jag slutat jobbet blev det en liten middag med min kompis Malin som jag inte sett på typ en vecka så det var väldigt roligt att catcha upp lite.

Likes

Comments

Så skönt att vara ensam hemma. Jag har dock jobbat alla dagar så har inte helt kunnat njuta av friheten i hemmet men imorgon är jag ledig så då ska det njutas. Dock när man blir ensam i hemmet i flera dagar så betyder det att man måste ta tiden och laga mat. Det blev en makaronipudding och det ända jag kan säga är att den är jätte god så rekommenderar verkligen att göra den. Ville också meddela att detta inlägg skrevs bara för att jag ville skryta om att jag lagat god mat.

Likes

Comments

Jag kan fortfarande inte fatta att jag tisdagen den 26 juli fick se Beyonce live. Det var en helt otroligt upplevelse som alla borde få uppleva. Så min tisdag gick ut på att åka till Stockholm. Gick på dagen bland butiker men hittade inget att köpa. På kvällen blev det som sagt Beyonce konsert. Det blev även en hotellnatt så man fick gotta i sig lite hotell frukost i onsdags. Var även kvar i Stockholm på onsdagen och åkte till Junibacken och senare på kvällen gick på öppningen av pride.

Likes

Comments

Detta med att ha kvar orken till att blogga verkar inte varit min starka sida. Men det ska ändras på. Nu ska jag ta tag i detta och använda denna blogg som ett litet projekt. Detta för att se till att aldrig avsluta något jag startat. Jag kommer därför nu börja det ganska lugnt genom att lägga ut ett inlägg varannan dag sedan får vi se om jag ökar antalet senare. 

Likes

Comments