Header
View tracker

Det er ikke bare jeg der ute som sliter med å seg meg i speilet, det er ikke kun meg der ute som lurer på om man har mat i fjeset fordi alle stirrer, det er ikke kun meg som vil helst være usynlig fra verden, det er ikke bare meg..

Etter år med mobbing på hvordan jeg ser ut, hvordan jeg kler meg og hvordan jeg er som person så har det blitt vanskelig å se seg selv i speilet å være fornøyd. Det er for meg utrolig vanskelig å være fornøyd med meg selv fordi alt om meg er blitt plukket på, tråkket ned på.. Dette har resultert i at jeg sitter alene for meg selv å syns jeg er stygg. Når man får høre konstant igjennom fler år at man er stygg så gjør det noe med en, du blir innestengt og trenger konstant bekreftelse på at du er "fin". Når jeg velger å legge ut bilder på instagram å får likes så kjenner jeg en form for bekreftelse på at dette bilde var et fint ett - men hvorfor skal man søke etter bekreftelse på noe man sliter med mentalt?

Hver dag så må jeg se meg i speilet for å kunne gå ut, slik at det ikke er dritt på jakken eller en flekk på buksen, å da ser jeg bare en sjelløs Daniel som gjør "bodycheck" på seg selv, det er utrolig sårt for meg å gå igjennom. Det å være så ødelagt fordi man ikke kan føle seg som deg selv er bare helt utrolig.. Det skal ikke være slik at man går rundt å er konstant redd for å få disse blikkene som sier tusen ord - du er stygg, æsj så ekkel du er, fyfaen du ser ikke ut, hva har du gjort med deg selv?

Jeg sier alltid til meg selv
- DU ER IKKE ALENE! -

Likes

Comments

View tracker

Mote

Oh takk Kanye for at du lager kler, jeg bare elsker han sitt syn på mote og måtte bare sikre meg denne lekker bisken! I dag så har jeg endelig tatt steget å meldt meg på Sats igjen, så nå skal det trenes!

Følg meg på snapchat å se hva jeg driver med: drunklover

Huske å stemme på meg i Vixen Awards - Klikk her.

W
oppWoop, blogges!

Likes

Comments

Mote

Frakk//H&M
Bukse//Asos
T-skjorte//Denemies
Sko//NikeAF1
Veske//ChanelBoy

Da er avreise dagen kommet. Seinere i dag skal jeg og typen kjøre til Stadlandet for over helgen. Det blir bare en kort tur denne gang. Dagens antrekk er ganske så laidback casual fordi vi skal kjøre i 6 timer. Wohoo! hehe jeg må bare fortelle hvor mye jeg elsker den rosa buksen min. Den passer alt føler jeg. Hva syns du?

WoopWoop, blogges!

Likes

Comments

View tracker

Mote

Først og fremst må jeg bare påpeke varmen over Bergen. I går var det da altså hele 26 grader ute. Trodde jeg skulle renne vekk.. Fy flate! Ja jeg er lei sommer og varme etter 3 uker i Thailand. Nå kan høsten, vinter og det kalde været komme. Er så klar for å pakke meg inni varme kler.

Dagens antrekk er casual deluxe, jeg orket virkelig ikke å kle meg noe mer opp enn dette.. haha lat dag? I morgen tar jeg og typen turen til Stadlandet.

WoopWoop, blogges!

Likes

Comments

Personlig

Når det kommer til å være seg selv så er det mange som ikke liker med deg fordi du har selvtilliten til å bare gi faen i hva andre tenker om deg selv. Jeg er så heldig at jeg ofrer ikke en tanke om noe negativt noen har å si om meg. Livet har så mye mer glede enn å gå rundt å bekymre seg over hva folk sier om deg.. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg få høre at jeg ikke kler meg bra, ser ikke bra ut på håret og det jeg gjør ikke er bra nok - men takk for at jeg har egenskapen å ikke bry meg! Det at andre faktisk legger seg oppi hva jeg går med, hvordan jeg farger håret eller klipper det, det skjønner jeg virkelig ikke.. Det er helt sykt hva enkelte kan klage på, legge seg oppi eller påpeke.

​​Det å påpeke noe er alltid det værste for personen sier "Jeg skal ikke være negativ - MEN hvorfor går du slikt kledd?".. De som gjør slikt viser en utrolig umodenhet spør man meg - men bare for å nevne det for hundrede gang så kler jeg meg slik jeg liker og ikke det du liker!

WoopWoop, blogges!

Likes

Comments

Mote

Jakke//H&M
T-skjorte//Whyerd
Bukse//Whyred
Sko//Christian Louboutin
Veske//Givenchy
Solbriller//Asos

Wohoo, dagens antrekk er på plass! Nå snart skal jeg ut dørene for å møte en venninne av meg. Spille litt pokemon go og sitte oss ned på starbucks. Jeg trengte en liten pause i all denne studeringen - helt ærlig husket jeg ikke at studere var så avansert som dette! hehe

WoopWoop, blogges!

Likes

Comments

Mote

​Seriøst et av mine favoritt sko! Jeg har utrolig mange sko at jeg nesten ikke har telling - men det er et sted mellom 50-90 par sko.. Hehe ops - men hvem elsker ikke sko? Det gjør så utrolig mye med antrekket å ha riktige sko til. Til morgendagens antrekk så er det Christian Louboutin sko som står for lufteturen. Gled deg til å se hele antrekket i morgen!

WoopWoop, blogges!

Likes

Comments

Mote

Jakke//Asos
Bukse//Lee
Sko//Nike
Veske//Chanel
T-skjorte//Denemies

Jeg vet ikke hvor jeg skal begynne å beskrive gårsdagens antrekk egentlig. I det siste har jeg blitt så glad i dette oversized og casual outfits - føler det er helt meg. Hva syns du?

Nå skal jeg sette meg til å studere litt, må jo jobbe fram til eksamen i desember.. Wohoo!

​WoopWoop, blogges!

Likes

Comments