Header

Mote

Jeg er så utrolig glad i den nye Hermès Birkin vesken min! Helt seriøst en must veske for alle som har veske interesse slik som meg. Den er klassisk, tidløs og ikke for å glemme nydelig. Det er virkelig en unik veske, og ikke så veldig mange av dem i Norge, så gjør den litt ekstra unik. Da er det ikke en veske som "alle" har. Det er noe jeg er veldig glad for. Hva syns du om Birkinen?

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Interiør

Det er noen dager siden jeg har hvert aktiv her på bloggen, skyldes kun den forbanna influensa som kommer på tider den ikke burde! Men har begynt å føle meg mye bedre. Så har begynt å bytte ut pynten i hjemmet til noe mer høstlig, nå som høsten er kommet for å være. Elsker å bytte interiør etter sesonger, leiligheten føles helt annerledes ut hver sesong og det er ganske kjekt. Hva syns du om pynten, høstlig nok?

Likes

Comments

Livsstil

Jeg er som mange andre, bare elsker sushi! Så var ute å spiste sushi på fredag som var, så måtte jeg og typen lage sushi på lørdag og, bare fordi det er så godt. Er det en matrett jeg aldri blir lei, så er det sushi! Det finnes så mange varianter og smaker, man blir aldri lei.

Vi lagde hjemmelaget sushi, kjempe enkelt. Denne gang lagde vi bare med reker, agurk, ris og avokado, vi pleier å lage med frityrstekt scampi, men det glemte vi å kjøpe. Ble uansett godt!

På kvelden så tok vi oss en tur for å bowle! Elsker å bowle, selvom jeg ikke er noe særlig flink. Er du flink på det?

Likes

Comments

Dagen startet med en enkel treningsøkt. 25 minutter på tredemøllen etterfulgt av noe styrke trening! Så dro jeg hjemmover for å spise litt lunsj, og bare slappe av før typen kom hjem.

Når han var kommet hjem gjorde vi oss klar for å dra ut å spise med venner, endelig ut å spise sushi! Jeg er så glad i sushi, kan nesten ikke forklare det. Haha hvem er ikke glad i sushi?

Woopwoop!

Likes

Comments

Livsstil

Tenkte å dele mine små treningstips. Jeg er kanskje ikke den å se opp til når det kommer til trening, er for det meste støttemedlem på SATS. hehe

Men NÅR jeg trener så går jeg fort på tredemølle i 1 time ca, der har jeg alltid på ca høyde 3,5-5,5 og fart alt fra 5-8. Jeg går og går, gidd ikke å jogge, så har funnet ut å gå fort tilsvarer ca det å jogge. (Sier vi)

Etter tredemølle, så tar jeg noe styrke apparater som rumpe, lår, legger og armer. Mest rompe og der har jeg på 65KG for å virkelig fokusere på rompen. Hvem vil ikke ha en Kardashian rompe? Har en lang vei å gå, men ser stor forbedring. Vell, det er egentlig dette jeg stort-sett gjør på trening. Tar av og til knebøy, men det er er så kjedelig!

Hva trener du når du trener?

#trening #treningsglede #motivasjonsmangel #trener #sats

Likes

Comments

Mote

Måtte bare kjøpe joggedress merch av Justin Bieber! Hehe er egentlig ikke noe stor fan, men musikken hans har virkelig tatt seg opp. Så why not? Joggedress er chill.

Woopwoop

  • Mote

Likes

Comments

Livsstil

Det er noe jeg alltid har lurt på, og overskriften sier vell hva det er. Hvorfor ikke bare være sitt eget forbilde? Bli inspirert av deg selv! Hvordan du kan bli et bedre deg selv og menneske for alle rundt? Jeg har lenge hatt meg selv som forbilde når det kommer noen å se opp til. Det er kanskje veldig egoistisk å si noe slikt, men hvorfor skal jeg se opp til meg selv?

Jeg slet lenge med dårlig selvbilde, selvtillit og kroppen min, men har egentlig kommet til det punktet der at, dette er meg. Folk aksepterer meg for den jeg er og ikke utseende. Det har tatt mange mange år før jeg har innsett dette. Som du vet så var jeg mye mobbet for hvordan jeg ser ut og hvem jeg er.. Det var mange tøffe år for meg, og i ettertid slitt med følge fra disse årene, men det er virkelig ikke jeg som skal være skeptisk, det er ikke jeg som skal la meg knekke for noen motbakker i livet. Jeg styrer mitt eget liv og velger å styre det positivt.

Jeg føler jeg har blitt mer voksen når jeg innså at jeg må ha meg selv til forbilde. Se opp til meg selv, lære meg å bli en bedre meg-selv. Jeg er så stolt at jeg har kommet langt med dette, har ingen fordommer, tror på kjærlighet og samvær mellom mennesker er nøkkelen til lykke. Hvorfor ha fordommer mot noe man ikke vet noe om?

Etter mange år med å syns synd på meg selv har jeg endelig klart å komme over en knekk med meg selv. Jeg er blitt mitt eget forbilde!

#forbilde #selvtillit #depresjon #livet #nouwinfluencer #nouwblogger #jegermegselv

Likes

Comments

Contains affiliate links

Et lite bildedryss fra min instagram @drunklover. Jeg er veldig aktiv på instagram, prøver å legge ut gode bilder og være en inspirasjon for dem som følger meg. På instagrammen min går det mye i vesker, klær og selfier! Hvem liker ikke å ta en selfie? Jeg digger det, når man får så god respons!

Mitt beste selfietips er: LYS, alt handler om lys! Jeg har foresten skaffet meg LuMee selfie light cover. Du kan kjøpe lignende ved å klikke HER eller gå innpå hjemmesiden til LuMee www.lumee.com.

Hva er ditt beste selfie tips?

Likes

Comments

Instagram@drunklover