Header

Personlig

Etter jeg har blitt mobbet i årevis, uten å vite grunnen til at jeg ble mobbet så har jeg sperret opp øyene å ser rundt meg hvor mye mobbing som foregår. Det er ikke mest mobbing blant unge - men voksne folk.. VOKSNE FOLK! Det er det sykeste jeg ser når en voksen person kanskje med barn å sitter og skriver ekle, spydige og trakasserende kommentarer mot mennesker! Det gjør meg vondt, forbanna og trist.

Når jeg ble mobbet så var det konstant kommentarer med hvor ekkel jeg var, hvor stygg jeg var, hvor homo jeg var og hvor mye de ønsket jeg skulle dø. Er du virkelig klar over hvor mye dette setter spor i et menneske? Jeg slet igjennom mange år med å være utenfor, være etterlatt og nesten ikke ha noen venner. Det værste jeg visste var å at jeg måtte til å fra skolen sammen med dem som mobbet meg.. Ikke vite når jeg ble dyttet neste gang, spyttet på eller få høre enda en ekkel kommentar som handlet om meg! Det eneste jeg tenkte på var «Hvor har de lært at dette er greit!?» Det var fler ganger jeg prøvde å si ifra til lærere om hva som skjedde - men da fikk jeg høre at det er nok bare litt små erting eller fase... Hvordan kan det å bli mobbet være en såkalt "FASE"? Hva faen er i veien med folk, må bare spørre!

Nå mange år etter så sitter jeg fortsatt å tenker på hvorfor jeg ble valgt ut, hvorfor ble det meg, hvorfor hjalp ikke noen? Får enda ikke svar, de som mobbet meg tørr ikke å se meg inni øyene enda, flau kanskje? Vell jeg har levd med dette i mange år, slitt med det.. Takken er at du ikke sier noe, du tørr ikke å se meg i øyene engang!

Alt i et så kommer det ned på at voksne har meste parten av skylden til at yngre mobber, dere som skal være forbilde, dere som skal lære unge å bli gode mennesker.. Det gjør meg vondt, forbanna og trist!

Likes

Comments

Personlig

Det er utrolig teit av meg å sitte her å beklage for fraværet på bloggen i de siste dagene - men jeg har rett å slett ikke noe til overs å gi til deg som leser. I det siste har jeg hvert utrolig nedenfor og mistet mye energi.. Jeg skal heller ikke sitte å klage over alt mulig - men jeg har en liten pause slik jeg får samlet hodet og komme sterkere tilbake, jeg er bare helt tom for alt. Beklager.

Som du kanskje vet så sliter jeg med å være syk. Konstant hodepine og andre plager. Dette tar veldig på meg - men jeg presser meg selv helt til jeg må bare ta meg en pause..

Blogges!

Likes

Comments

Nå er jeg og typen i nøstet å koker krabbe til seinere. Dette er virkelig et must når vi er på Stadtlandet - hvem liker ikke krabbe!

WoopWoop, nå har jeg fått kommet meg bort litt og det har hvert utrolig deilig! Neste uke blir det operasjon. Så det blir spennende.

Likes

Comments

Livsstil

Herregud for en varme som har inntatt Norge! Sitter ute å klokken er snart 18.00 - med 22 grader.. Dette er virkelig ikke normalt for september - men fy hvor deilig det er. Det er deilig å ha kommet til stadt for litt avkobling av omverden.

WoopWoop, blogges!

Likes

Comments

Livsstil

​Vi kom fram til Stadlandet seint i går kveld - men selvom vi kom seint opp så våknet jeg tidlig, tidlig til denne nydelige soloppgangen! Er det ikke bare utrolig flott hvordan Norges natur virkelig byr på seg selv?

I helgen blir det kanskje ikke så mye bloggen å det beklager jeg for nå - men prøver. 

WoopWoop, blogges!

Likes

Comments

Mote

Frakk//H&M
Bukse//Asos
T-skjorte//Denemies
Sko//NikeAF1
Veske//ChanelBoy

Da er avreise dagen kommet. Seinere i dag skal jeg og typen kjøre til Stadlandet for over helgen. Det blir bare en kort tur denne gang. Dagens antrekk er ganske så laidback casual fordi vi skal kjøre i 6 timer. Wohoo! hehe jeg må bare fortelle hvor mye jeg elsker den rosa buksen min. Den passer alt føler jeg. Hva syns du?

WoopWoop, blogges!

Likes

Comments

Mote

Først og fremst må jeg bare påpeke varmen over Bergen. I går var det da altså hele 26 grader ute. Trodde jeg skulle renne vekk.. Fy flate! Ja jeg er lei sommer og varme etter 3 uker i Thailand. Nå kan høsten, vinter og det kalde været komme. Er så klar for å pakke meg inni varme kler.

Dagens antrekk er casual deluxe, jeg orket virkelig ikke å kle meg noe mer opp enn dette.. haha lat dag? I morgen tar jeg og typen turen til Stadlandet.

WoopWoop, blogges!

Likes

Comments

Personlig

Når det kommer til å være seg selv så er det mange som ikke liker med deg fordi du har selvtilliten til å bare gi faen i hva andre tenker om deg selv. Jeg er så heldig at jeg ofrer ikke en tanke om noe negativt noen har å si om meg. Livet har så mye mer glede enn å gå rundt å bekymre seg over hva folk sier om deg.. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg få høre at jeg ikke kler meg bra, ser ikke bra ut på håret og det jeg gjør ikke er bra nok - men takk for at jeg har egenskapen å ikke bry meg! Det at andre faktisk legger seg oppi hva jeg går med, hvordan jeg farger håret eller klipper det, det skjønner jeg virkelig ikke.. Det er helt sykt hva enkelte kan klage på, legge seg oppi eller påpeke.

​​Det å påpeke noe er alltid det værste for personen sier "Jeg skal ikke være negativ - MEN hvorfor går du slikt kledd?".. De som gjør slikt viser en utrolig umodenhet spør man meg - men bare for å nevne det for hundrede gang så kler jeg meg slik jeg liker og ikke det du liker!

WoopWoop, blogges!

Likes

Comments

Mote

Jakke//H&M
T-skjorte//Whyerd
Bukse//Whyred
Sko//Christian Louboutin
Veske//Givenchy
Solbriller//Asos

Wohoo, dagens antrekk er på plass! Nå snart skal jeg ut dørene for å møte en venninne av meg. Spille litt pokemon go og sitte oss ned på starbucks. Jeg trengte en liten pause i all denne studeringen - helt ærlig husket jeg ikke at studere var så avansert som dette! hehe

WoopWoop, blogges!

Likes

Comments

Mote

​Seriøst et av mine favoritt sko! Jeg har utrolig mange sko at jeg nesten ikke har telling - men det er et sted mellom 50-90 par sko.. Hehe ops - men hvem elsker ikke sko? Det gjør så utrolig mye med antrekket å ha riktige sko til. Til morgendagens antrekk så er det Christian Louboutin sko som står for lufteturen. Gled deg til å se hele antrekket i morgen!

WoopWoop, blogges!

Likes

Comments