känns som alla dagar bara smälter in i varann och blir en enda dag, som inte äns är lång. allt går så fort, jag hänger inte med nånstans!!

Har varit ganska jobbigt på senaste.. att hitta nån slags tråd att håla fast vid. Har man inte tråden så har man ingen chans att ens börja sätta nått mål eller så. För jag menar, jag kan sitta och säga till mig själv hur många gånger som helst att om 6 månader eller 1 år eller om den tiden eller den tiden så är det här jag vill vara och detta jag vill göra, men har jag inget röd tråd fylld med olika motivationer på vägen så är det helt omöjligt att nå nått mål alls, utan det blir mer att målet/målen tappar betydelse för dem känns onåeliga.

Då blir allt lite grått bara.

Men its a hell of a coaster endå. Uppe på fötterna nu och väntar på besked om jobb efter sommarn. Får jag det så får jag en ny timeline. En bra timeline. 6 månader och sen blir det bra timing att åka. Behöver inte oroa mig om pengar. Kan dra en hawaii eller en Cali eller nått helt annat ifall det är vad jag känner. Då blir jag världens jet setter👏🏼. Eller det kanske till och med finns lägenhetsalternativ då. Men det är skönt iallafall. Då finns det nån slags plan i huvudet. Min hjärna behöver sånt. Men endå helt seriöst ska det verkligen vara såhär trist haha.. asså att inte veta.. borde ju va spännande. Men e så no care verkligen. är det konstigt?

Men distractions är bra fan. Litta bitta wining, litta bitta dining, and lottsa linkin up can put a smile on anyones face, at least for a while. eller hur?

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Lördagens födelsedagsfirande i all ära! Blev en middag på ottomania, mega gott faktiskt, enda negativa var nog att maten inte var riktigt varm.. men förutom det så var stämningen perfekt, servicen perfekt och smakerna satt där dom skulle!

Drog sedan vidare för ett glas billigt vin i vasa följt med lite spontanbowling och gud va det var kul. Kanske för att vi alla tre sög lika mycket men vad spelar det för roll?

Summering av kvällen: Så bra det kan bli!

Likes

Comments

morgonmys är hur underbart och underskattat som helst. Att sitta i mysrocken och småtugga på dagens första måltid, med dagens godaste kopp kaffe och helt ostress konversationer.. då man inte har riktigt vaknat till liv ännu och samhällets livshets inte riktigt hunnit kicka in. Idag blev det extra fint med grape, yoghurt och färska frallor. Hur gott låter inte det?

Denna dagen väntas födelsedagsfirande med middag och bowling så full rulle för denna gamla tant med andra ord! men lite roligt får man la unna sig???

aja hollar snart igen puss

Likes

Comments

Efter 45 minuter intensiv träning och 10 minuter selfie tagning i mitt ekande toma lilla gym så sitter jag nu i omklädningsrummet och samlar kraft för att lunka den långa 30 sek vägen hemåt. Underbar träning idag, kände mig så jävla fet innan träningen så tror jag körde lite hårdare med mig själv än vanligt.

Det konstigaste jag svär okej så jag har ett svin starkt minne från när jag var typ 6 år och berättade för mamma vilken som var min bästa favorit låt i hela världen just då. 10 år av letande har jag inte kunnat hitta låt helvetet hahahah asså har försökt så många gånger men aldrig ens kommit nära. Så idag nu när jag var mitt uppe i nån situp eller nått så hör jag en låt och tro mig fan att det är den. Känner igen den med en gång. Är det inte så jävla sjukt? Att man kan bara veta så fast än man inte hört på 17 fucking ååår.. och igentligen har ingen aning lixom. Blev helt paff.

Aja här är låten iallafall.

( är fortfarande i omklädningsrummet ) = hopplös???

Likes

Comments

asså gud. Varje år som går visar mer och mer på vilket sommarbarn jag faktiskt är. Suktar verkligen efter solens varma kyssar just nu. Kyla och mörker funkar bara inte. Inte alls. nej nej.

Nu blir det sommar tb för känner att jag behöver lite bevis på att det ens existerar någon värme alls. Vi kör.

Likes

Comments

Underbar helg förra helgen med massa slapp och gos och trevliga konversationer. Bästa möjliga. och sen har veckan nu bara rullat på racer style. Sån fucking underbar vecka- Massa glädje, massa kärlek, massa mys, och massa lärdomar! looova loove it!


Positiv vibe idag. 💯
Det är bra.

Likes

Comments

heeeeeeej
just nu e allt bara job job job job job job och mera job, sen räcker energin inte till nånting annat. Eller jo! Har börjat träna på gymmet nu vilket är jätteförvånansvärt när det är mig vi snackar om.. men går faktiskt relativt bra! sen får vi ju se om min kropp håller med efter ett par veckor, men det lämnar vi tills då.

Gud vad jag vill ha ett eget ställe. Vara helt oberoende. Behöva sakna mammsen istället för att vara irriterad på henne hela tiden utan anledning. Inreda till punkt och pricka enligt hur jag och BARA JAG vill ha det. Njuta i min ensamhet. Gråta i min ensamhet. Skratta i min ensamhet. Ligga närsomhelst hemma hos mig. Samla på mig egen disk och tillslut diska den. Inse hur oresponsibel jag är och behöva ta tag i det. Snåla med pengar. Window inrednings shoppa (för att jag kan). Ikea. ALLT. Allt positivt. Allt negativt.

fast sen vill jag ju också till Hawaii bahahhahahahahaha

och har inte råd med det ena eller det andra..

Ser ljust ut. Får nöja mig med att om en månad går solen inte ner förens kl 18 och då är det vår.

Nu ska jag springa ner till gymmet för lite kvällsträning! pusssssss

(bilder från i helgen)

Likes

Comments

Everytime I fly somewhere I tell myself- okay Danielle, this time around you're not going to waste phone space by taking 500 pictures of "the view" through the window of the plane because 1. they never turn out as nice as you think, or even nice at all and 2. for some stupid fucking reason, you can never get yourself to delete them????

But yea it always happens anyways. And it's probably always going to happen. So with that established I say goodbye to London (for this time) and treat you to kissyfaces and a gazillion pictures of our ryanair plane wing.

Likes

Comments

En dag med långpromenad efter långpromenad. Började med att dra ner till primark tidigt på morgonen för att införskaffa lite basics typ som sport-bh, mjukis, jobbtofflor, tights, hårband osvosv. Sen en promenad till chinatown och en välbehövlig lunch på det, mums! Kan dock säga att vi valde lite med hungerkänslan istället för kvalitetskänslan, tror nog vi hade gått till ett mera legit och välsmakande ställe om vi inte hade varit så hungriga och kört på första bästa.

Iallafall, efter lunchen gick vi vidare mot covent garden och på vägen såg vi att London har "5 guys", snabbmatsresturangen (med ursprung i boston tror jag) med sina heeeeellla delicious och famous hamburgare.. Kände oss självklart tvugna att äta sista middagen där. Vi var ju dock dömätta i stunden så vi strosade runt en stund i covent garden samt butiker runt om, och begav oss sedan hem för att gå tillbaka några timmar senare. Middagen va heeelt fucking gudomlig kan jag säga och sen tror jag att bilderna kan forsätta att tala för sig själva. På vägen hem orkade inte våra fötter med längre så vi körde en (gratis) bussresa tillbaka till hotellet, så jävla värt haha.

Likes

Comments

Söndermaxad slappdag med sunbites, hummus, oliver, pasta, lola's och en välbehövlig kvällsshisha. Åh så lave på den.

Likes

Comments