Vandaag even wezen wandelen rondom Verhildersum (Leens), Paige zat vandaag als een echte dame, normaal zit ze of letterlijk op haar kont of hangt ze op één bil. Vandaag dus niet. Aandacht was uiteindelijk wel ver te zoeken, maar dat levert ook altijd wel weer leuke foto's op.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vandaag weer even buiten gespeeld met Paige terwijl de zon heerlijk scheen.


Likes

Comments

Een tijdje geleden (augustus wel te verstaan) heb ik Lucy meegenomen naar Annelies, Annelies ken ik van de hondenvereniging (HSV D.E.S.) en ze heeft haar eigen trimsalon; Jack's Trimsalon. Vernoemd naar haar grote Duitse Herder Jack.


Ik mocht een dagje meelopen, een aantal honden wassen en drogen en Lucy knippen, Annelies had Lucy al voorgetrimd, en na het wassen + drogen mocht ik haar mooi maken. Het was spannend maar super leuk en Lucy is een mooi beertje geworden.

Goed, om even terug te komen waarom ik deze blogpost nu schrijf.. ik heb toen Lucy klaar was en op de tafel zo'n beetje in slaap viel foto's gemaakt van Annelies die met Adele bezig was, een Engelse Cocker Spaniël. Onwijs lieve hond en wat veel haar hebben die Engelse Cockers toch. ;)

Voor dat we naar de foto's gaan, mocht je in de buurt van Vries wonen (of eigenlijk ook weer niet, zoals ik ;)) en je wilt graag je hond of kat getrimd hebben... ga dan zeker naar Annelies! Hier vindt je alle informatie: www.jackstrimsalon.nl

Likes

Comments