Hej sötisar, nu har jag försökt att ladda upp videon as länge men efter som det inte funkar så får den komma imorn istället.
Imorn ska vi ju bort nån stans med konfa personerna typ. Kommer inte ihåg va det heter men det kommer väl bli roligt.
Nu måste ja iaf packa osv PUSS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej sötisar, sitter i skolan just nu efter som vi har typ nån bryt dag så dom som har saker kvar att göra måste stanna i skolan medans dom andra får gå hem. Lite tråkigt men vad ska man göra lixom. 
Igår blogga jag inte för jag satt med min planering typ hela dagen, en planening jag fått av min mentor där de står vad jag ska göra och när jag ska göra dom för att typ klara 8an o bli godkänd i alla ämnen. 
Idag blir jag kvar i skolan tills 4 då min brorsas vårsoare eller hur de stavas börjar. Han ska typ vara den som pratar o hälsar alla välkomna så jag lovade att komma. Sen blir det väl hem och plugga tror jag. Har inte direkt nått val efter som jag har flera saker ja måste lämna in imorn som jag verkligen inte är klar med så det blir väl tråk uppdatering ikväll. Men lite senare ikväll kommer iaf en video från hela dagen som ni måste se. Hörs sen PuSS


 

Likes

Comments

Hej sötisar, ha precis tvättat håret för andra gången idag. Asså först va ja skiit trött men tänkte tvätta håret nu ikväll istället för imorn så ja gjorde de. Sen efter som mitt hår är så tort i längderna lixom så jag tog nån "hårmask" hette de, typ som en ansiktsmask fast för håret. Men sen skulle man ha i två saker och jag tog tydligen ganska förmycket av den andra så hela min hårbotten o asså håret där blev fettigt typ. Men ja märkte inte det förens ja plattat hela mitt hår så nu har jag tvättar det igen men utan dendär andra saken och plattat det, men de e fortfarande lite konstigt i håret högst upp. Ah så jag e sjukt trött nu och tänkte gå o sova PUSSMin syrra nyss, hon har ju precis kommit hem från operationen. Bilden har inget me texten o göra men endå haha.

Likes

Comments

Hej sötsar. Just nu e jag hemma och tänkte plugga på kemi grejer jag har kvar sen sjuan ett tag. Sen får vi se om jag kanske går ut en liten stund.

Mitt inlägg jag gjorde imorse har tydligen inte publicerat vilken tydligen kan hända ibland. Ja gör flera vanliga eller tidsinställda inlägg o sen när jag går in och kollar är dom borta. Ska iallafall kolla bloggen oftare så att alla inlägg verkligen lägga upp så det inte blir vissa dagar utan några inlägg eller nått.

Likes

Comments

Hej sötisar, kom precis hem från att ha varit i Varberga gården ett tag. Vi typ baka o gjorde inte så mycket mer. Sen nu fick jag skjuts hem av Jonny o ah nu e jag hemma. Bloggar mer imorn gonatt!

Likes

Comments

Hej sötisar, sitter nu och fikar lite med Mathilda, super mysigt. Jag tänkte ju åka till min syrra men vill inte stressa upp henne så tänkte vänta tills hon kommer hem. Vet inte vad vi ska göra efter vi fikat o så men de får vi väl se PUSSLikes

Comments

Hej sötisar, sitter i skolan nu o har strax lunch. Idag efter skolan ska jag till sjukhuset till min syrra för hon opereras typ nu tror jag. Bloggar mer senare PUSSS

Likes

Comments

Hej sötisar, tänkte gå och sova nu typ. Ni kanske inte kommer kunna nå mig imorn efter som "någon" tagit min laddare från mitt rum o ja får inte låna mammas eller min syrras. Så ni vet det PUSS

Likes

Comments

Hej sötisar, igår va jag först ute med Jossan till typ 6, sen gick ja hem o käka o sen gick jag, Nathalie och Linnea ut. Vi va ute till typ halv 11 o träffa några killar som vi typ va med en liten stund.
Idag har vi varit ute o käkat o sen nu är vi hemma o väntar på att mamma ska köra hem oss. PUSS

Likes

Comments

Hej sötisar, sry för dålig uppdatering igår.
Igår städade jag ju balkongen, de tog ett tag men de blev sjukt bra så nu kan man verkligen gå ut o vara där utan massa löv o massa sånt, sen skulle pappa köpa en ny hängmatta efter som det var ett hål i den förra och hela ställningen står kvar haha. Sen träffade jag Jossan, vi gick o köpte jordgubbar och nutella o satte oss typ uppe på berget där vi åt o snacka typ. Sen gick vi mest Runt, vi satt o gunga o tornparken o gick till ängskolan en sväng. Sen va jag tvungen att gå hem typ kvart över 10 för ja skulle sova hos mig farmor.

Idag får vi se vad vi ska göra, jag vaknade För ett litet tag sen men hon sover nog fortfarande PUSS

Likes

Comments