Det gör sån otroligt stor skillnad med en bra lärare, kan ta ett exempel när jag för en stund sen skickade ett mejl till min mattelärare för att säga som det var, jag har inte hunnit plugga och förstår nada, hennes svar 10min senare va att hon hade en timme innan provet att sitta med mig och gå igenom allt, även på höga nivåer, åh va bara tvungen att skriva hur glad jag är att ha henne som lärare haha!!

Likes

Comments

Har så mycket att hinna med nu på så kort tid, hur ska allt gå ihop?
* Har en muntlig redovisning i engelska imorn som jag inte hunnit börja på

* Matteprov och jag har varit sjuk på alla matte lektioner så måste lära mig allt om sannolikhetslära tills imorn.

* Två läxförhör jag måste göra på fredag för att jag troligtvis inte kommer vara i skolan på måndag. 

* Fixa allt till Örebro i helgen.

* Ett möte imorgon på morgonen och yttligare ett vid 14.

* Träna.

* Packa allt för 5 dagar

* Plugga till allt de andra i skolan

* Mejla ett antal lärare

 * Det är även ett stort kaos på mitt rum så måste städas upp

Men som man bäddar får man ligga, och jag har egentligen bara mig själv att skylla. Men men, försöker se allting positivt och vet att på fredag kan jag släppa allt för en extra lång helg. Åker till Örebro som vanligt på fredag förmiddag, och kommer den här helgen stanna tills onsdag morgon eftersom jag har studiedag på tisdag, så skönt!

Likes

Comments

Hej, kom nyss hem från att ha varit på ett möte kan man säga. Kommer förmodligen skriva ut lite senare vad det handlade om men inte just nu. Mötet gick i alla fall jätte bra så framtiden lär förhoppningsvis bli lite ljusare för mig haha. Började 9 idag med två lektioner på schemat, slutade vid 12 och han inte med så mycket innan mötet. Tänkte bara ta det lugnt ikväll efter som jag behöver det. Har haft så svårt att sova senaste veckorna efter som jag alltid stressar runt i sista sekund med saker på kvällen, men som sagt blir det en lugnt och skön kväll.

Likes

Comments

Skönt med måndag igen, bättre rutiner, tider oså. Har inte jätte mycket planerat den här veckan förutom att gå runt och leta jobb. Känner att plånboken är tom alderless för tidigt på månaden så tänkte försöka skaffa ett jobb, som jag sagt så många gånger haha. Gått runt lite idag i Sundbyberg där jag bor, även vid Bromma blocks men vi får se helt enkelt. Hoppas hoppas!

Bilder från helgen!

Likes

Comments

Börjar dagen med att springa på gymmet lite, ska sen till ett "möte" vid 9, skoldagen börjar 11.15 och ska till tandläkaren vid 2, efter skolan har jag lovat Danjella att gå till simhallen i simma/bada i några timmar, kommer va helt slut ikväll så får se om de blir så mycket uppdatering! Älskar vädret förresten

Likes

Comments

Blev en välbehövd tjejkväll med natti och Clara ikväll. Hade ingen som helst lust att dra ut så vi åt middag och gick sen ut på en långpromenad. Pratade om allt Och lite till, så skönt att kunna prata ut med. Tänkte sätta på en bra film nu och sova tidigt ikväll, förhoppningsvis ta en lång sovmorgon och vakna på bättre humör.

Har inga speciella planer för imorn men behöver lite tid med vänner och försöker hålla mig så sysselsatt som de bara går just nu för att slippa alla tankar. Tur att jag har dem!

Bild från förra helgen 

Likes

Comments

Yes idag är det torsdag, bara en dag kvar tills fredag och helg vilket jag verkligen behöver. Har faktist bestämt mig att sluta med en sak som jag faktist kan säga att jag är beroende av, minst 1-2 om dagen, helst fler. Redbull haha, de låter kanske som en riktig skitsak men efter som jag lägger ner ganska mycket pengar på det så blir de tillslut väldigt dåligt. Om vi tänker att en Redbull kostar runt 15-20 så blir det ofta runt 30-40kr per dag, inte så mycket pengar om man tänker så men skulle verkligen behöva lägga pengarna på annat. Så det ska jag från och med idag sluta med.

Sen har jag också börjat spara pengar, de går inte skit bra men har redan ett månadssparande, så nu fick det bli i en spargris. Kommer nästan varje dag hem med massa mynt som jag ändå tappar bort eller spenderar i onödan, just för att jag vill bli av med alla mynt så snabbt som möjligt. När grisen är full så kommer jag tömma den, men de är verkligen när den är PROPPFULL och de inte går i en krona till. Men vi får se hur de går, kanske har lite fickpengar då till Kreta!

Likes

Comments

Var både idag och igår och simmade i den nya simhallen i Sumpan, jätte skönt. Försöker lägga så mycke tid på skolan och träning att det inte blir jätte kul att blogga men jag får försöka. Igår var jag med Seher o kista och åt lunch. Vi gick även runt en stund i centrumet oså. Efter de gick jag o simma och jag somnade redan vid 9. Vaknade rätt pigg kvart i 6, gick till gymmet o skolan efter det. Mötte sen upp Danjella och gick o simmade med henne. Kom hem för en liten stund sen och har bara hunnit äta. Blir nog en tidig kväll idag också men jätte skönt att vakna utvilad!

Likes

Comments