Efter flera års av rykten så tog jag tummen ur arslet och klickade hem den omtalade tvålen. Troligtvis så är jag sist ut men lika spännande ska det blir för det.

Efter min graviditet så ligger jag inte bara på plussidan när det kommer till kilon utan mina gigantiska porer blir bara fler och jag ser grå och glanslös ut. Huden är torr och sliten efter tre månaders i torr sjukhusmiljö och jag är finnigare nu än när jag kom in i puberteten. Så ja, förväntningarna är höga och jag är taggad. Funkar den inte så är det fettbaserad och ska dessutom vara en jäkel på att ta bort fläckar på kläder så ett användningsområde har den garanterad ifall den inte kan laga torra frasiga mig.Så här står det om tvålen på hemsidan,

  • En fast afrikansk tvål för ansiktet och kroppen
  • Har använts i århundraden mot hudproblem
  • Bidrar till en fastare, yngre och lysande hy

Body Bazar African Black Soap är en fast afrikansk svart tvål med djuprengörande och milt exfolierande egenskaper från Ghana.

Tvålen har använts i århundraden av det västafrikanska folket för att bekämpa akne, ärr, rynkor och andra hudåkommor. Body Bazars afrikanska tvål är tillverkad på traditionellt vis och består av 60 % ekologisk rättvisemärkt sheasmör från Mavis Asigre kooperativet. Använd tvålen som rengöring till kropp, ansikte som sminkborttagning eller raktvål.

Tvålen betraktas också som micro dermabrasion utan biverkningar. Den hjälper till att bryta ner döda hudceller och bidrar med fastare, yngre och lysande hy. En perfekt naturlig detox för huden!

Afrikansk svart tvål innehåller höga halter av vitamin A & E samt järn. Vitamin A hjälper huden att återuppbygga vävnader och hjälper till att minska rynkor. E-vitamin å andra sidan är avgiftande och hjälper till att minska fria radikaler. Resultatet blir en fantastisk fräsch, mjuk och ren hy.


Likes

Comments