Nu ska jag gå en liten promenad i ösregnet hem till Sandra
Är livrädd för att behöva träffa på småungar som har klätt ut sig
Önska mig lycka till


💋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon kanske jag ska börja med att säga.

Kom på nyss att det faktiskt är halloween idag, spännande. Eller..?
Nej, idag kommer jag inte ha något speciellt för mig.
Drar ut ikväll å träffar mina fina tjejer, annars idag kommer jag bara ligga hemma och tycka synd om mig själv för att jag blivit sjuk😢

Spenderat hela morgonen i mysbyxor & gått runt osminkad, har inga planer på att fixa mig heller precis. Så ja. Hörs sen!

💋


Likes

Comments

Skulle bara uppdatera mig lite snabbt!

Inte åstadkommit något under hela eftermiddagen. Jag har ätit.
Ja
Bra gjort dannie.

Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på nån film. Spännande liv. Så godnatt till er kära vänner.💋

Likes

Comments

Vet att jag inte bloggade något vidare igår, men iallafall. Här kommer snabb uppdatering.

Igår mötte Erica mig på stationen i Stenungsund vid halv 5. Så drog vi och mötte upp Simon å va med honom. Sen drog vi oss mot torget, träffade även på tinde & sanna. På torget träffade vi Josefin & hennes kompis och sen kom noel & nära till. Då gick vi in å satte oss på torget, satt mest å prata osv. Vid 8 tog jag & Erica bussen hem till henne. Sen vid 10 kom Noel & Julius utanför Ericas hus så gick vi med dom hem till Ekman. Så va vi med dom en stund på kvällen. Erica slocknade vid 12-1 men själv låg jag vaken i min ensamhet till typ halv 6. Alltså det va otroligt dumt av mig, menmen.

Idag så vaknade vi vid 9, jag började fixa mig men Erica låg kvar & kolla på PLL. Vid 12 drog jag till Ekman å träffade co. igen.
Tvingade min fina Noel att möta mig eftersom jag har världens värsta lokalsinne trots att dom bor typ 50 meter ifrån varann.
Sen skjutsade han mig till stationen och ja. Nu är jag på bussen, trött som ett as & påväg hem. Haft 2 grymma dagar men ska bli skönt ändå att vara i frillesås igen!
💋Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen på väg till Kungsbacka & ska därefter till gbg & vidare till Stenungsund.
Ska mäta Erica på stationen och sova hos henne men får se lite vad som händer under dagens gång. Hoppas på att få träffa noel också sen. Kommer ju inte vara framme förrän vid 4 eller något menmen. De är de värt, inte träffat Erica på huur länge som helst!


💋Likes

Comments

Ni kan ju knappast missat hysterien om stormen Simone som hela Sverige jiddrat om.
Vi kan väl säga såhär, nu är de helt kaos i frillesås. Och jag är riktigt rädd med tanke på att jag bor mitt i skogen haha.. Haft strömavbrott flera gånger men bara några sekunder så det har vart rätt lugnt på så sätt.

Men , nu blev de strömavbrott igen , vi hörs senare!💋

Likes

Comments

Meningen var ju att jag skulle dra från edet vid 5. Men så smsar pappa imorse att jag måste ta bussen så snabbt som möjligt för att dom kommer stänga av tågbanorna för nån jävla orkan. Självklart missar jag och nadja bussen så jag kommer säkert fastna nånstans mitt ute i ingenstans. Haha åh, detta förvåna mig egentligen inte ens..

Inatt sov jag ju knappt 2 timmar. Somnade strax efter sex & vaknade halv 8. Vet inte hur bra min matte var där, men whatever. Så vi är ju rätt döda


Likes

Comments

Åh, haft fullt upp verkligen hela söndagen! Iallafall, Linnea sov ju hos mig lördag - söndag som jag skrev om. Vi hade det hur mysigt som helst och hade super kul verkligen!! Fast detaljer på vad vi "hållit på" med skall nog inte tas upp där hela Sverige kan läsa. Men, iallafall. Sen på söndag morgon drog Linnea hem vid 12 kanske. Och då börja jag fixa mig, drog till maxi för att köpa lösögonfransar osvosv. Sen gjorde jag lite ärenden med mamma i kungsbacka & efter de släppte hon mig på stationen. Där va Ida & Josefin så satt å snacka med dom & lite så. Så begav jag mig då efter det till lilla edet, som tog ca 2 timmar, helt ensam var jag också. Sen när jag kom fram så mötte Nadja mig, vi drog till pizzerian, sen va vi å träffa lite folk. Nu ligger vi i sängen & äter & kollar på lite videos. Precis sätt en urdålig film som ingen fatta ett piss från.


Men jag bloggar mer imorgon/idag. Puss!💋Likes

Comments

Vi stannar hemma under kvällen, eller ja, natten är ju ung, men vi har ingen större löst att dra ut då båda sitter i våra juicy dressar & är osminkade. Så ligger läget till, puss!!Likes

Comments