Hejsan! Nu är recensionen här jag är både besviken och imponerad. Vi kan börja med badbomben: jag sa ju att jag främst köpte den pga färgerna jag trodde ju det skulle bli så mysigt med massor med olika färger men det blev det verkligen inte! På bilden ser ni min syrras plus att badet blir glittrigt efteråt. Så rekommenderar inte den badbomben om man vill ha färg i badet men den luktar gott.
Masken: jag har bara testat den två gånger och den är så skön och fräsch. Den ger dig en kall känsla i ansiktet och när man tvättar bort den så blir man sjukt len! Torkar/stelnat fort men även luktar gott. Vet dock inte om den motverkar finnar och orenheter i ansiktet utan då måste jag ha provat masken under en lång period. Jag har den lilla förpackningen och jag använder rejält men den är fortfarande dryg så den kommer nog hålla mig ett tag
Har ni några frågor kommentera!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag vaknade jag riktigt tidigt och fick i mig ett sug att baka, så jag tänkte varför inte. Nu är det kaos i köket och vi måste städa men vi får gott i magen iallafall. Så nöjd måste göras om!

Likes

Comments

Ny dryck som jag testat typ det godaste som finns. Går att köpa på Ica för ca 20 kr

Likes

Comments

Idag så åt jag om en av mina vänner på en kinesisk resturang och det var faktiskt första gången. Underbart gott nu så är vi hemma hos henne och chillar bara så vi hörs!

Likes

Comments

Sorry for dålig uppdatering men som ni ser pluggar jag mycket dagligen. Jag kommer hem äter pluggar ända tills jag ska sova och sen repeat. Som sagt så ska jag försöka att uppdatera på helger så mycket jag kan men jag gör även ingenting på vardagarna utan att komma hem och plugga jag umgås inte med vänner utan det gör jag bara på fredagar och helgen. Nästa vecka har jag ett fysik prov som jag inte ens börjat träna på så hoppas ni stannar kvar! Hur ser era vardagar ut?

Likes

Comments

- Sportlovet är slut :/ Vilket betyder mindre aktivt på bloggen. Ska försöka lägga upp så mycket jag kan och passa på mycket under helgen.

​ + Vi har börjat med region på so:n

​- Har ett fysikprov nästa vecka.

- Arbetsområdet kondition kommer vi börja med imorgon på idrotten.

​+ Det börjar bli vår och snön smälter bort ( Har dock hört att det ska snöa igen nästa vecka så vet inte hur länge "våren" kommer att hålla)

​- Om ni har några förslag eller önskade blogginlägg som jag ska göra så kommentera gärna!

​Vad är era minus och plus?

Likes

Comments

Snygga träningskläder gör er mer motiverade att träna bättre. Man ser bra ut och nu när våren är här så ska man jobba på sin "beach body 2k16"  Träning är nyttigt för en man mår bättre och blir starkare. Själv har jag hållt på med en massa olika sporter men inte riktigt hittat den jag vill fokusera på och den som passat mig. Men ikväll ska jag på en träning iallafall och det ska bli spännande eftersom jag velat gå på den sporten ett tag men inte vågat. Men det är nu det gäller det är nu eller aldrig! ​Håller ni på med några sporter isåfall vilken?

Likes

Comments

Äntligen börjar våren titta fram även om vintern inte var lång så tröttnade jag på kylan. Nu när solen börjat kika fram så känner man värmen krypa fram och man blir också gladare! Man kan börja bära söta kläder nya trender osv så taggad. Vilken är er favorit årstid?

Likes

Comments

Åh äntligen mina första Lush produkter har dock haft deras läppskrubb innan och den tycke jag väldigt mycket om som jag hoppas att jag gör med dessa produkter också. Mask Of Magnanimity som jag hört så bra om är en ansikts och kroppsmask som rengör huden och motverkar orenheter. Badbomben som jag köpte heter Sakura och jag köpte den främst för doften och för att jag såg att den hade olika färger som kommer göra mitt bad så mysigt och tumblrrr. Jag kan återkomma med recensioner (är det så man säger ens?) och det kommer såklart komma upp bilder på mitt bad på bloggen inom snar tid!

Likes

Comments