Som ni ser (ni som är kvar och läser min blogg) så är jag inte så duktig på att blogga haha, men oftast så har jag ingen lust och ibland känner jag bara att jag inte har något att skriva heller förutom typ att jag ska "plugga" vilket är så tråkigt att läsa om. Idag har jag inte gjort något vettigt alls, därav min rubrik, jag har sovit jättelänge och sen bara tittat på springfloden (SÅ BRA). Men jag måste fan ta tag i mitt liv, så jag ska göra lite tråksaker som man måste få gjort ibland, d.v.s tvätta, diska och städa lite. Sen ska jag även ta en promenad till ett kontor och lämna en blankett och kanske handla lite på vägen för jag har typ ingenting hemma...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag har jag inte varit i skolan, men har pluggat lite sen har jag handlat och lagat mat faktiskt. Tänkte fortsätta plugga nu med tanke på hur mycket jag egentligen har att göra och så kanske jag ska hem i helgen. Så vill ha ganska mkt klart tills dess och för att jag har TRE tentor nästa vecka och även en inlämningsuppgift.. Gråter.

Gjorde förresten "skolans" kalla sås till fisk, MUMS

Likes

Comments

Åh så skönt det är med vårväder äntligen!! har idag varit i skolan, och invigt mina nya skor ;) kom hem för ett tag sen så sen dess har jag bara lagat mat och pratat i telefon och vilat. Nu ska jag faktiskt försöka plugga lite för jag har redovisning imorgon!

Likes

Comments

Igår blev det tillslut en utekväll på krogen i sista sekund haha, men det var kul! Skönt att komma ut lite och se lite folk. Kom hem ganska sent inatt så sov ganska länge idag med men har hunnit med mycket idag ändå. Tagit itu med både tvätthögen och diskberget så jag är nöjd, haha. Fast håller fortfarande på & väntar på en tvättmaskin som ska bli klar! Ska äta goooodaste glassen nu och hitta någon bra film att titta på!


Likes

Comments

Tycker Valborg är lite överskattat faktiskt men när alla har något för sig vill man också göra något haha. Jag har idag sovit ganska länge.. Sen gick jag till affären och handlade lite, kom hem och kollade youtube och nu har jag precis kommit ut ur duschen. Ska fixa mig lite sen får jag se om jag drar ut med en kompis, vi får se vad vi hittar på. Har ingenting planerat, men orkar inte sitta inne ännu en kväll. Nu ska jag gå och fixa mig lite!

diggar denna låt 

Likes

Comments

Alltså gud jag har kommit in i en period där jag verkligen inte kan sova ut, och är SKITTRÖTT på morgonen. Jag kan verkligen inte öppna ögonen! Har ialf ätit lite nu och ska bara fixa mig lite sen ska jag dra till skolan en stund för att få något gjort annars kommer jag bara lägga mig och somna här. Haha tror jag har nån sovsjukdom. Såå idag händer inget speciellt, ska försöka göra så mycket som möjligt så jag kan börja med att tentaplugga efter denna uppgift.

Lyssnar bara på balkan musik hehehe

Likes

Comments

Alltså har åkt hem fram och tillbaka på senaste tiden så har inte alls tänkt på att blogga faktiskt! Har gjort mycket annat också.. Lagade mat förut så nu pratar jag i telefon med Sara men ska försöka att sätta igång och plugga strax för jag måste verkligen komma igång. Inte kul att vara stressad alltså!! Har så mycket nu, har 3 tentor andra veckan i maj så har så mkt att plugga på och jag är helt seg. Det dåliga med mig är att när jag blir stressad så orkar jag inte bry mig och ligger hellre och tittar på youtube och fördriver tiden på något sätt och tror att plugget kommer ta hand om sig själv, hahah men så funkar det ju inte tyvärr... Ska sätta igång nu!

Likes

Comments

Jag skrev på kontraktet idag! Alltså såååå glad, äntligen börjar det ordna upp sig! Nu kommer alla mina tankar gå åt hur jag ska möblera det och vad jag ska köpa haha. Så skönt!

Likes

Comments

Det blev sen middag! Haha lagade detta vid 8 och det vart klar för ett tag sen så jag åt nyss så nu är jag mätt. Detta är en maträtt som mamma brukar göra och det är sååå gott, med lite grönsaker, potatis och kyckling i, mums!
Nu ska jag fortsätta prata med en vän på Skype, puss

Likes

Comments

Var nyss på Konsum och köpte lite ingredienser till min maträtt jag ska laga sen, om jag lyckas och om jag ens orkar då haha. Har ont i huvudet nu med :( och känner mig sååå seg idag med. Men fick reda på nåt roligt idag som jag berättar imorgon!

Likes

Comments