Ida kom min studentmössa, nu börjar man inse att de snart är dax att ta studenten. Börjar på taggad :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Precis kommit hem från körlektioner. De gick faktist bra. Nu ligger jag i sängen och vilar lite innan de är dags att ta sig till skolan :)

Likes

Comments

Hoppas ni sovit gott, jag ska strax iväg till körskolan och ha kör lektion. När jag är klar med de så ska jag gå och träna med mamma innan jag ska till skolan och ha 1 lektion :)

Likes

Comments

Idag hade jag bars en lektion i skolan. Så slutade vid lunch. Då gick jag till Friskis och tränade ben, rumpa. De gick riktigt bra. Sen har jag bara varit hemma och tagit de lugnt. Tittat på film på datorn.
Hoppas ni har haft en bra dag ! :)

Likes

Comments

Idag är de ca 144 dagar kvar till jag tar studenten. alltså den 11 juni. jag längtar till den dagen då jag kommer ta studenten. För de första slipper jag skolan, som jag för tillfället är ganska trött på.

Sen kommer man till vad fan ska man gör efter studenten. jobba ? plugga? eftersom att jag är så trött på skolan så då kommer inte de första bli att jag pluggar men kanske om några år.

Då blir de alltså att jobba. men då kommer nästa problem. jag går ju frisör på gymnasiet och de är en yrkes utbildning, så man ska kunna jobba som de när man har tagit studenten. men grejen är att jag vet inte om jag vill bli frisör längre. kanske i framtiden. men in nu för tillfället, men de hinner ändras tusen gånger om. innan jag blir "riktig" frisör så måste jag jobba som lärling i ca 2 år vilket motsvarar 3 000 timmar och efter de gör gesällprovet.

så ibland för jag lite panik/ångest över att jag inte har en aning var jag gör i höst, men de återstår att se. jag brukar bara tänka att allt löser sig tillslut.

studenten kommer nog bli lyckligaste dagen i mitt liv än så länge.

Likes

Comments

He på er! Vad har hänt idag? Jo jag har gått i skolan.
Efter skolan så gick jag och tränade. Tränade rygg och axlar :)
Efter jag hade tränat gick jag och köpte en hår mousse från Maria Nila. Ska bli roligt och testa om den är bra.

Sen gick jag även för bi min trafikskola och bokade kör lektion så på onsdag morgon kl 07:30 så har jag två körlektioner efter varandra. Jag hoppas de går bra. Vill bara ta mitt körkort nu :/
Men mitt mål är att ha de innan jag tar studenten:)

Likes

Comments

Nu ska jag ta och äta kvarg med bär. Så himla gott :)

Likes

Comments

Just nu så tittar jag på en dokumentär om förintelsen då jag har prov om de imorgon :/
Jag har även prov om löshår och smink, så måste kolla igenom de dokumenten med :)
Annars så händer de nog inte så mycket idag.

Likes

Comments

Hej, mitt namn är Daniella och jag bor i Eskilstuna där går sista året på gymnasiet. Jag pluggar till frisör. Jag kommer dela med mig av mitt liv här så jag hoppas ni kommer gilla de ni läser :)

Likes

Comments