Hörni!
Har ni sett tävlingen som pågår just nu inne hos fina
@Josefineenell blogg?

Självklart är vi med och tävlar, håller alla fingrar och tår på att bli en av vinnarna!
❤️

In & tävla ni också
❤️

/D🌸

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hej på er!
Under helgen hade jag min bästavän Felicia & hennes lilla Zoë på besök, dom sov hos oss hela helgen och vi har haft en massa mys och bara vart ute hela dagarna❤ super kul!

I Måndags kom våra gemensamma vänner och åt mat med oss, barnen lekte en massa och hade jätte kul❤

Tisdags kom Felicia och lilla Zoë så vi gick ut och tog en promenad till lekparken, ännu mer lek där☺ sen mot kvällen blev det en massa mys innan läggdags❤

Och idag Onsdag så är vi hos barnens farmor & farfar, blir att äta grillat och umgås☺ sen får vi se va som händer senare, förmodligen bara ta det Lungt och mysa med barnen innan läggdags❤

Hoppas att ni mår bra!
Kram❤

/D🌸

Likes

Comments

Börjar bli så trött på att bara sitta hemma..
Jag saknar att jobba något rejält då det blir så långtråkigt att bara vara hemma, har ju endå gått hemma i ca 3 år utan att göra nånting förutom att vara gravid & sedan vara med barnen
😂.

Handlar inte om att det är tråkigt att vara med mina barn men när man oftast är ensam med dom utan vänner eller då min sambo jobbar istortsätt hela tiden så kan man inte rå för att man känner sig lite ensam, speciellt när det är så fint väder och man vill hitta på saker.

Hade det inte vart för min pappa & mamma så hade vi bara vart ensamma.
Alla mina "vänner" försvann under min första graviditet & Andra delen av min familj och min sambos familj är för självupptagna för att ens svara eller höra av sig eller komma och hälsa på barnen och oss..

Oftast hör man en hel del ursäkter!

& så när dom väl hör av sig så är det för att dom behöver något eller vill få ut något av att träffa oss.

i början va jag så ledsen pga detta och tyckte det va så jobbigt men nu bryr jag mig inte, man lär sig mer och mer hur människor är och det är deras förlust!

-

Iallafall idag ska jag ta barnen och gå en lång promenad i skogen och vid vattnet, det tror jag att dom kommer gilla!

Efter det så blir det nog en massa lek och mys hemma❤


Hoppas att ni har en underbar dag!

/D🌸

Likes

Comments

Minns ni inlägget om när jag fick mjölkstockning?

Iallafall efter att det gick över så började jag få smått ont i bröstvårtorna, inget som gjorde super ont men det kändes..

ju mer jag ammade desto mer ont gjorde det och tills slut kunde jag inte ens ha på mig bh då det gjorde så pass ont att jag blev kallsvettig och fick tårar, kunde verkligen inte amma hur mycket jag än försökte.

Frågade bvc läkaren om vad jag kunde göra men hon sa bara att det skulle gå över av sig självt.

testade alla salvor som man använder på bröstvårtorna,amningsnapp osv men inget funkade så det slutade med att jag fick börja ge ersättning till Isabella och som tur är så gick det super bra!

Det har inte blivit någon skillnad på mina bröstvårtor än och det gör så fruktansvärt ont såfort jag försöker amma henne.. har som sårskorpor på dom och petar jag så gör det jätte ont så fick helt enkelt acceptera att jag inte kan amma mer och gå över helt till ersättning.

Super tråkigt faktiskt.. ville verkligen amma min lilla tjej...

Melwin fick jag bara amma tills han var 10 månader, en dag ville han helt plötsligt varken amma eller använda nappen så det var bara att acceptera det, blev självklart super stolt att han va så duktig och slutade helt själv och det va inte alls jobbigt för han under nätterna och dagarna utan nappen!


Hur länge vill ni amma era små?❤


/D🌸Likes

Comments

Fick bli nya regnkläder & regnstövlar till Melwin då dom han hade va alldeles för små! ☂️💦
Det har vart så mycket regn senaste veckorna så man har knappt kunnat vart ute och lekt men nu så kommer det bli en massa lek ute även när det regnar
😍 Melwin som älskar att hoppa i vattenpölar!
Även på förskolan är dom ute mycket så regnkläder och skor är ett måste
nu har han så att han har både på förskolan och hemma!

-

Regnkläderna är köpta på Pops här i Arboga & skorna är från Intersport
.

/D
🌸


Likes

Comments

Så va han klädd men han hade andra planer.. han ville vara klädd i sina bil kläder😂 min lilla kille är helt tokig i bilar😍🚗🏎🚙

Dom här kläderna valde han:

/D🌸

Likes

Comments
Se förra inlägget för att se dagens Isabella

/D🌸

Likes

Comments