Hej alla fina!!
Idag blir min lilla prinssesa 4 månader! sjukt hur fort de har gått.. känns som att det var igår jag gick runt med min stora mage och knappt kunde röra på mig, Emely har utvecklas så, snart sitter hon själv.
Idag ska vi vara hemma  mysa, gå ut på promenad & bada.

Imorgon blir det vaccination för lillen, tror jag får mer ont än vad hon får hatar att se henne gråta, men hoppas på att hon inte får feber ialafall!

Puss!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej babes!
tänkte dela med mig om min dröm resa som jag ska göra nu innan jag åker hem!
Ska åka till San andres med min familj i några veckor, skönt med en  liten semester om man kan säga så, att umgås med familjen & bara njuta, dessutom så blir det min första resa med min dotter.
San andres ligger i Colombia jätte fint ställe, värme, glädje roliga människor och finns massor att göra. Längtar så mycket! fler inlägg kommer senare, puss!!

Likes

Comments

Fick mail  från flygbolaget KLM idag! vilket står att det flyttat min resa till 9 april istället för 11 april, är jätte glad. Pratade med Emelys pappa idag då vi prata om hennes biljett som han köpte så hon reser med. Nu har jag bara en sak kvar att göra inför resan och det är att förnya mitt Colombianska pass, sen är det bara att packa väskorna och dra, längtar så mycket äntligen hem igen!

Likes

Comments

Hej på er, vakna för en stund sen och är hur jävla arg som helst. Någon har loggat in på min instagram bytt mitt lösenord, mail och telefon nummer. Så finns ingen chans att jag kommer in igen.
Men men har skapat ett nytt konto och får hoppas på att ingen lyckas logga in där. Följ gärna @hernandeez1

Likes

Comments

1. Hej! undrar använde du inget preventivmedel eller så? isf vad använde du?
Ja jag använde nuva-ring i ett år ungefär!

2. Kan du berätta lite om barnets pappa hur har det gått, vart är han nu och hur är eran relation till varandra?
Ja.. i början av min gradviter så gick det inte alls bra vi pratade inte på flera månader, men till slutet av min gradvitet blev vi sams igen och det gick hur bra som helst! han bor i Sverige och pluggar.. våran relation är ganska bra vi är vänner och pratar när det gäller våran dotter.

3. Vart ska du bo när du kommer tbx till Sverige? hos pappan?
Nej. Jag kommer bo hemma hos min tjej kompis som bor ensam för tillfället.

4. Hur födde du, kejsarsnitt eller vaginalt? kan Du snälla göra en förlossningsberättelse där du berättar hur det gick till?
Ja, det blev kejsarsnitt efter som min dotter kom vecka 36. började jag med värkarna men öppnades tyvärr inte mer än 2 cm! min dotter föddes på sjukhuset där mamma jobbar så jag var väldigt lugn och trygg.. mamma var med under operationen. Jag mådde super illa under hela operationen hade inte ätit på 3 dagar och kändes jävligt obehaglig. Under hela processen kände jag inge smärta utan en jätte obehaglig känsla medans det försökte få ner henne och sedan få ut henne.. me efter jag fick höra henne gråta var det  obehagliga borta, bästa känslan ever!

5. Vad tycker du om Pablo escobar?
Vad ska jag tycka?

6. Varför flyttade du till colombia?
Jo för att min familj flyttade och fick inte stanna: (

7. Varför har inte dottern pappas efternamn? din lilla dotter är super fin precis som dig!

För jag tvekade faktiskt på det litade inte direkt på honom efter all drama mellan oss, tack så jätte mycket!!

8. Hur var dina föräldrar när det fick veta att du var gravid?

Mamma var väldigt lungt och tog det bra, hon fick mig när hon var 16 år så hon förstod nog mig.. men däremot var pappa hellt krossad och kunde inte förstå det riktigt..

9. Varför var barnets pappa inte åkt och hälsat på än och så? du är super stark tjej!

För att han fortfarande pluggar, och så hade vi kommit överäns om att jag skulle åka ditt! tack så jätte mycket!!

10. Hej hej, så fin liten bebis du har. Men ammar du eller ger du ersättningsmjölk? Har hennes pappa fått träffa henne än? Varför bestämde du dig för att föda utomlands och inte i Sverige?

Tack tack! jag ammar under dagen och innan läggdags ger jag henne ersättningsmjölk. Hennes pappa har inte träffat henne än, och det blev bara så att jag födde här inte planerat.

11. Vad har du och pappan för relation? kommer ni ha gemensam vårdnad?
Vi är vänner vi har en bra relation. Vet faktiskt inte än hur det blir.

12. hur gör du ekonomiskt sen när du flyttar tillbaka till Sverige? Kommer du börja söka olika bidrag? Flyttar du ensam med ditt barn tills Sverige eller med familjen?
Jag kommer söka olika bidrag så länge jag behöver det! Jag flyttar ensam med  min dotter till Sverige.

13. Justja glömde fråga också!!, innan du var gravid i v. 12 kände du absolut ingenting eller var det några symtom men inget du du förstod själv vad det va? Har du och barnets pappa pappa fått bättre relation till varandra efter din gradvitet eller har eran relation alltid varit bra?
vem kom på namnet på erat barn från början? Pratar du både svenska och spanska me Emely? Var du mycket trött i början av din gradvitet? Åt du mycket och bra eller mådde du rätt illa hela tiden? Och vad var det bästa du visste att äta under graviditeten?

Jag kände absolut inga symtomer förutom att jag kände mig trött. Vi fick mycket bättre relation till varandra i slutet av graviditen och efter. Det var faktiskt Lincoln (Emelys pappa). Jag var så jävla trött i början av min gradvitet och  slutet att jag inte ens ville upp från min säng!
Jag åt dessutom super mycket och bra gick upp 14 kg mådde inte alls illa och det bästa jag visste att äta va mango!

14. Är pappan med där nere eller är du själv och hur kommer de sig isf?
Jag är ensam här med dottern. Pappan pluggar fortfarande och kan inte bara lämna allt sådär.

15. Varför flyttade du till Colombia från början?
För att min pappa flytta och bode med honom, så var tvungen att åka med!

16. Hur gör du med skolan osv kommer du gå i skolan när du flyttar tillbaka till Sverige
Jag kommer vara mamma ledig tills lillen blir ett år. Den börjar jag plugga igen.

17. Föddes din dotter i Colombia?
Ja det gjorde hon.

18. När du flyttar tillbaka till Sverige kommer eran dotter bo hos dig eller pappan?
Hon kommer bo hos mig eftersom att jag fortfarande ammar och  hon behöver mamma!

19. Försökte du bli gravid eller hände det plötsligt bara?
Nej försökte inte bli gravid.. det blev bara så!

Tack för alla frågor hoppas ni nöjer er med mina svar puss

Likes

Comments

Ni får chansen nu att lära känna mig, fråga på nu svarar på alla frågor FÖRUTOM olämpliga frågor!!
svarar senare puss!!

Likes

Comments

Godmorgon  allihopa! tänkte berätta lite om min dotter, för det är säkert många som är lite nyfikna?
Min dotter heter Emely och blir 4 månader 29 februari. Emely är helt enkelt en mirakel & är det bästa som har hänt i mitt liv. Jag märkte att jag var gravid när jag var i vecka 12, det kom som en jätte stor smäll, visste inte riktigt vad jag skulle göra eller säga till mina föräldrar. Men jag bestämde mig för att bli mamma. Mina föräldrar stötta mig hela vägen & gör det än idag.
Min dotter föddes vecka 36. Hon var 49cm lång  och vägde 2950g. Oförglömlig dag första gången jag fick hålla om henne i min famn, att se en sån fin skapelse, att tänka att hon var i min mage i 9 månader och äntligen fick jag träffa henne , ha henne vid min sida livet ut fyller mitt hjärta av glädje. Emely är lik sin pappa, men lik mig när jag var liten och det tycker jag är så kul. Hon är dessutom världens lugnaste och gladaste oavsett vad! tackar gud för att jag fick en sån perfekt o frisk dotter.     
Många tycker det är hemskt att skaffa barn i tidig ålder och försöker trycka ner mig, men tyvärr så har ni helt fel, det finns ingen ålder då man måste bli mamma, det handlar om mognad och ansvar! puss

Likes

Comments

Hello är tillbaka nu. Har varit i stan, hittade tyvärr ingen snygg resväska men hittade en super snygg LV handväska o söta tofflor. Nu Ska jag äta lunch! ses kram.

Likes

Comments

Godmorgon för mig  klockan är 10:17 just nu. Ska upp från sängen och äta lite  frukost medans Emely ligger och sover. Idag har vi väldigt mycket att göra.. Ska dra in till stan för att köpa nya resväskor, ringa flygbolaget och handla.

Likes

Comments

Hej, tänkte kort presentera mig.
Heter  Daniella är 18 år & har en underbar dotter som snart blir 4 månader, jag bor i Colombia för tillfället men reser hem igen 10 april 2016. Ni kommer få följa med min resa som tonårsmamma.

Likes

Comments