Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Likes

Comments

Jag har länge velat äta nyttigt och genom det må bra. Inte för att gå ner i vikt eller upp bara må bra. Igår så beställde jag mig för att börja sluta med socker (godis,läsk osv)

Idag till frukost blev det en smoothie Bowl som var så himla god. Planerna för idag är att om ungefär en halvtimme ska jag och mamma och en av våra hundar åka upp till Norn. Vi ska hälsa  på min morfar och hans fru.
Vi ska äta där också och jag kommer nog blogga om det ikväll.
kram <33

Likes

Comments

Äntligen fick jag lov igår!!
Det har varit väldigt dålig uppdatering och det ska det bli ändring på direkt. Jag tror dock jag håller på att bli sjuk för har haft ont i halsen i några dagar. Försöker få bort det med att dricka te och det har hjälp lite faktiskt.

Det var meningen att min frukost skulle bli gröt med massor av bär och frukter men jag var för lat och tog denna choklad protein milkshaken. Tipsar verkligen för den var så himla god!!

När jag drog upp rullgardinen i morse så snöade det och jag vart så depp men jag hoppas att det försvinner under dagen iallafall.

Vi ses senare dag <33

Likes

Comments

Var på väg till Ica för att leta praktik plats när internet fylldes med dom hemska nyheter från Stockholm. Jag blev jälv helt chokad och man känner sig så maktlös efter en sån här sak. Jag blir även rädd för framtiden och min fråga är bara varför?

En sak som gör att jag känner mig lite lättare är att man troligen har gripit en av medlemmarna som hade planerat attacken. Den misstänkte är 39 år, har barn och jobbade i byggbranschen. Jag hoppas bara allt det här får ett stopp vilket land det än gäller. Det ska inte behöva kosta massa människors liv man ska kunna känna sig trygg i sitt hem, land och när man går runt på stan.

Jag vill bara blunda och när jag öppnar ögonen igen så var bara allt en dröm men det är det inte och det har hänt. Det är nu det är viktigt att hålla ihop och sträcka ut en hand. All kärlek till människorna som var på plats, till dom anhöriga och som har fått det extremt jobbiga samtalet. All min kärlek går även till alla människor där ute som stöttar och hjälper till.

Ta hand om er och var försiktiga. <33


Likes

Comments

Måndagen är över och det är snart påsklov jag får påsklov nästa torsdag eller fredag. När jag kom hem så pluggade jag och jag satte mig ute idag för det var så varmt och det är bäst att passa på när solen är framme.

Efter ett kände jag för en paus och eftersom jag inte sprang igår så tog jag det idag istället. Jag brukar springa en runda som typ är runt där jag bor men en då vid åkern. Jag gillar inte att springa i skogar så jag brukar undvika det.

När jag kom hem så åt vi middag och nu sitter jag och skriver detta inlägg. Hoppas ni haft en grym måndag så hörs vi imorgon<333

Likes

Comments

Igår så gjorde jag bara ett inlägg för nästan direkt efter drog jag till min bästa vän som jag inte träffat på ett långt tag.

Det var ju förstå april igår och man kan säga att jag fick på många skämt igår. Jag är själv väldigt dåligt på skämt men jag försökte men som vanligt så misslyckades jag.
Min bästa vän som jag skulle träffa hade en viktigt sak att berätta och jag trodde ju att det var ett aprilskämt men det visades vara något riktigt allvarligt.
Dagen var iallafall grym och en riktigt bra början på månaden. Vi skateboard senare på kvällen och det var så kul har inte åkt sedan förra sommaren.

Planerna för idag är att jag ska plugga och färska bli klar med en uppsats som vi har i svenskan.

Vi hörs nog senare idag<333

Likes

Comments

Avokado är något som jag personligen tycker är väldigt gott och vad passar mig inte bättre en avokadomackor.

Det går så snabbt att göra skära tomater, mosa avokado och bara bre på mackan samtidigt som det är nyttigt. Jag brukar även ha det på rostmackor men idag fick det bli knäckebröd.
Iallafall det är ett väldigt bra tips för er som inte gillar att äta frukost jag själv personligen hatar att äta frukost på vardagarna medans jag älskar det på helgerna.

Vi hör senare idag <33

Likes

Comments

Äntligen fredag!! idag har det varit en riktig dålig dag för mig pga av olika anledningar men jag ska inte deppa för det för det är helg nu.

Det som jag har planerat denna helg är att jag ska va med min bästa vän i mån och sen på söndag så ska jag antagligen plugga och göra klart en uppsats.

Jag skulle behöva eran hjälp med en sak och det är vad gör man eller vad säger man när någon anklagar en för att ha snackat skit och gått bakom ryggen när man inte har det?

iallafall vi har nyss haft tacomys som det blir nästan varje fredag hahaha men men nu ska jag nog kolla på en film eller serie.

Hoppas ni får världens bästa fredag kväll så hörs vi imorgon <33

Likes

Comments

Äntligen  fredag imorgon!! imorgon är det ju fredag och det ska bli så skönt det enda negativa är att på idrott ska vi visa upp en dans som vi inte börjat med, vi har engelska prov för tydligen så var det i mån och inte idag.

Jag är alltid så hungrig när jag kommer hem från skolan så jag måste alltid ta något att äta så idag blev det 1 kiwi och en smoothie  och här är ingredienserna ⬇

Smoothie - hallon, jordgubbar, mandelmjölk och Chiagele som jag kallar det, det är iallafall chiafrön blandat med vatten som har stått i ca 2 min så det blir som en slags gelé. 

Toppning - chiafrön och kokos 

Vi hörs imorgon<33

Likes

Comments