View tracker

1. Grön smoothie
Ingredienser:
1 kiwi (85g)
1/2 dl spenat (10g)
1/2 dl fryst tärnad mango
2dl naturell lättyoghurt 0,5%

Jag brukar även toppa smoothie med något till exempel frön eller bär.

2. Avokado toast
Detta är verkligen så himla gott.
Ingredienser:
Två rost mackor
Smör ( under avokadon )
1/2 avokado
1/2 citron
Kryddor du kan använda dom kryddor du vill till exempel salt och paprikapulver.

3. Smoothie bowl
Smoothie
Ingredienser:
1 1/2 dl hallon
Vaniljyoughurt

Du kan toppa med va du vill men jag toppade med: banan, jordgubbar och lite müsli

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Det finns dom du tror är dina riktiga vänner, som du ställer upp för och investerar av dig själv och din tid i. Som sedan slutar ringa, inte ringer tillbaka eller bryr sig att höra av sig alls. En falsk vän ställer bara upp i fall den får ut någonting av det. Dom kommer ofta med dåliga lögner och ursäkter, kan även prata skit om dig med andra bara 5 min efter att ni träffats... Eller glömmer bort vad ni tidigare bestämt. Falska vänner stjäl bara din tid och energi för att tanka sitt eget ego och boosta sin egen falska egoism och trygghet.

Sånna som glömmer bort dig så fort det kommer någon bättre eller någon eller något mer bekvämt. Dom vännerna är inte riktiga vänner utan falska martyrer som bara är ute för att förstöra för dig och sänka dig. Falska vänner som bara är ute efter att förstöra och framstå i bättre dagar.

Sen finns det dom som verkligen ställer upp i vårt och torrt, dom som alltid finns där oberoende av tid och rum. När man ses gen med sånna vänner även om det har varit uppehåll då vi setts så tas kontakten upp igen och allt känns lika nära som innan. Det är skillnaden på äkta vänner och falska vänner.


Äkta vänner är som ädelstenar, värdefulla men sällsynta. Falska vänner är som höstens löv som blåser bort med första vinddrag.

En äkta vän ljuger inte för dig, oavsett vad så ljuger man inte för varann. Ärlighet varar längst. En äkta vän kan man prata med om vad som helst utan att behöva vara rädd för att säga fel eller bli dömd. Där finns inga gränser för förtroendet och tilliten den är villkorslös.

En äkta vän kan dock också göra fel och såra dig, men en äkta vän ber om förlåtelse och menar det. En äkta vän erkänner att den har gjort fel, en äkta vän snackar inte skit om dig eller pratar bakom din rygg när du inte ser.
Jag har träffat på väldigt många falska vänner men också några riktiga vänner som jag älskar. Jag har hellre få riktiga vänner än många falska. Dom falska vännerna som tar ens energi ska man passa sig för. Även för dom som säger en ska men sedan menar en annan för att vinna på det själv. F*** vad arg jag blir på sånna människor som är falska och eller energitjuvar.

Likes

Comments

Godmorgon alla fina! Jag börjar 8:an om exakt en vecka idag. Jag tycker det är ganska konstigt men också skönt att jag inte har fått ångest över det än. Jag måste även komma in i rutinen igen så jag försökte vakna halv 8 idag. Hur tror ni det gick? Jag kan säga att jag helt enkelt vaknade halv 10. Jag hade inte ens hört alarmet Hahaha.

Likes

Comments

Idag så var vi hos veterinären med en av våra hundar. Han har fått ett stort sår på tassen som han har slickat på som bara har blivit värre och värre. Han är en gatuhund från Rumänien så han är väldigt rädd om sina tassar, även rädd för nya människor. Vilket inte är så konstigt. Men det gick jätte bra och vi fick ha munkorg på han ifall han skulle hugga veterinären. Han blev även sövd eller något slag av lugnande. Som ni ser på bilderna så har han fått tratt och han hatar den verkligen och man lider verkligen med honom när man ser han. För stunden är han fortfarande väldigt trött men det som är bra med att ha tratt och sår är att han får lite extra godis mm. Tidigare idag var vi även i Borlänge och det blev två köp. En vanligt svart tränings t-shirt och en huvtröja från Adidas.

Likes

Comments

Idag så var jag och min bästa vän och shoppade och jag ska inte att jag inte köpte mycket för jag shoppade verkligen loss. Jag vetinte om jag ska göra ett inlägg på det jag köpte vi får se helt enkelt om det kommer upp eller inte. xoxo

Likes

Comments

Kroppskomplex är något som nästan alla har tyvärr, det finns alltid något som man inte gillar med sin kropp, man kan tycka att man har för stora lår, för små bröst eller en ful rumpa, men har det någonsin slagit er att ingen har en perfekt kropp. Man ska inte skämmas över att visa vem man är eller hur man ser ut, vi alla ser ut på olika sätt och jag tycker inte man ska försöka förändra sig själv för någon annans skull.

Du behöver inte ha en "perfekt" formad mage eller vara lagom smal för att bli omtyckt, du ska vara nöjd med det du har och sluta tänka på allt negativt hos dig själv. Vissa har mer komplex över sin kropp än andra.

Jag tycker själv det är jätte jobbigt att byta om före idrotten för det känns som att någon kommer kommentera hur jag ser ut eller något liknande. Jag har även sett i omklädningsrummet att någon som drar in magen bara för att se smalare ut, jag stod såklart inte och stirrande men jag blir väldigt irriterad av vad vårat samhälle har gjort och vilka normer det har skapat. Det är inte fel att ha lite mer fett det är egentligen bara bra eftersom tex på vintern som fryser man inte lika lätt och vem vill liksom stå där som inte ett benrangel men ni förstår och typ skaka sönder. jag vill inget illa mot er som är det. jag lider med er och tycker verkligen synd om er med hela hjärtat som har svårt att äta tex.

Jag tycker verkligen inte att jag är perfekt eller har den finaste kroppen, men jag jobbar på att försöka vara nöjd med mig själv. Jag har inte stora bröst eller stor rumpa, men det finns andra saker jag gillar med min kropp.

För varje negativ tanke du har om dig själv så ska du ha alltid tänka på minst två positiva. Man ska var stolt över sig själv, det lönar sig inte att tänka hur dålig eller ful du är när du går förbi en spegel. Alla är fina oavsett vilken storlek man har eller hur man ser ut, du ska inte försöka få dig att se ut som en helt annan människa bara för att du inte är nöjd med dig själv. Skönhet borde inte handla om storleken på dina kläder, utan storleken på ditt hjärta.

Likes

Comments

Jag vill berätta detta nu...

Jag har precis kollat runt på lite bloggar och det fick mig att tänka...jag började tänka på mobbning och hur illa det verkligen är! Ingen mår bra av det och ska jag va ärlig ser jag inte ens tanken på att mobba någon! Mobbning kan ju vara på olika sätt men oftast handlar det om ord eller slag.

Jag vet själv hur det är och att gå och lägga sig med tårar på kinden och våta kuddar på morgonen... Jag vet hur mycket filmer det finns det finns om mobbning och hur dåligt man kan må för ett ända ord när man inte mår bra. Sen vet jag hur många i världen som har tagit sitt liv pga mobbning och det är helt sjukt att det kan gå så långt så någon gör det! Då är det något riktigt fel på personen/personerna som mobbat personen, att dom inte då fattar att det är fel!?

Sen vet jag att dom som har det svårt hemma kan ha det svårt i skolan, men det är en då inte okej att trycka ner någon annan för att man själv ska må bra. Om man märker att något inte stämmer snälla gör något då! Om man märker att någon inte mår bra eller man ser någon bli mobbad gör något, vad som, det är skitsamma. Jag vet att man kanske blir kallad tjallare men jag vet också att du kommer bli hyllad av många!

Jag tror också att många vet om hur hemskt det egentligen är och jag ska inte va sån men dom som mobbar är med människor, dom helt vanliga människor, och om någon vågar ställa sig och prata med dom så dom kan tänka om så kan det ändras och kanske till och med bli bra!

Ni får döma mig hur ni vill nu, men jag tycker mobbning är helt totalt onödigt och bara för illa!

Likes

Comments

Likes

Comments

Idag har jag filmat i stort sätt hela dagen. För er som inte vet så har jag en videofyme kanal och jag heter daniella321 där ifall ni vill kolla in den. Jag kan inte avslöja riktig än var det är för video men jag kan berätta när jag har redigerar klart den och så. När kl var runt 4 så bestämde vi oss för att gå med våra hundar på en längre promenad och efter det fortsatte jag att filma. Har varit en ganska chill dag men här är lite bilder iallafall. xoxo

Likes

Comments