Header

Selvom jeg kun går i 9. klasse, så ved jeg stadig, hvor jeg ser mig selv om nogle år. Det er selvfølgelig ikke planlagt fra punkt til prikke, men jeg har da en idé.

Efter 9. klasse, regner jeg meget med Roskilde Handelsskole. Det er ihvertfald dér, jeg har ansøgt til. På handelsskolen vil jeg gerne være på linjen, 'Finans', da jeg interesserer mig rigtig meget for økonomi, samfundet og ekstra meget for loven.

Efter de 3 år på handelsskolen, er min plan at læse Jura i enten København eller Århus. Selvfølgelig er der en grund til, at det skal være Jura. Min helt store drøm - som jeg har haft i nogle år nu - er at blive advokat eller ligefrem dommer. Jeg er simpelthen bare SÅ fascineret af det. I ny og næ, tænker jeg også, at det kunne være sejt at åbne mit eget advokatfirma, hvis det altså er den retning jeg går i.

Hvor ser jeg egentlig mig selv?
Jeg ser mig selv i en lejlighed på enten Østerbro eller Frederiksberg. Jeg forestiller mig lejligheden i en lidt 'Retrostil', det er lige mig. Min nuværende kæreste ser jeg også gerne flytte med mig.
Alt kan selvfølgelig ske, og man kan ændre mening mange gange, men lige nu ville jeg ikke have noget imod, at dette var min fremtid. Selvfølgelig skal jeg også have en sød hund.

Hvor ser du dig selv?

//Daniella

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments