Header

Inredning

Är ute efter ny belysning till lägenheten, men kan inte riktigt bestämma mig.
En stor lampa tar lätt över ett rum och jag är ganska nöjd med de detaljer jag har hemma idag.
Sedan har jag grått i sovrummet och beige i vardagsrummet och det har även satt lite stop för vissa detaljer. Kör gärna silver med det gråa och guld till det beigea, men kanske ska tänka om där och byta?
Vad tycker ni?

Här ovan ser ni lite lampor som jag mer än gärna investerat i.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Älskar den här jumpsuiten! Tänk er en sommarkväll när man är lika brun som Matilda är!
Kika in hennes blogg, med risk för att bli grön av avund för hennes fina bilder och otroliga resor.

Likes

Comments

Inredning

För ca 1 halvår sedan köpte jag en ny lägenhet.
En 2:a på 60kvm, relativt nyrenoverad, enbart lite mindre grejer som jag ville ordna.

Ovanför här ser ni 2 stycken otroligt enkla sammansättningar av bilder som jag använde till sovrum och vardagsrum. Tycker faktiskt att jag fick till det någorlunda som på bilderna! Kan visa er bättre bilder en annan dag!
Jag ville får en ljus känsla i lägenheten, då både kök och badrum är mörkt så ljusade jag upp genom att byta golv i kök, hall och sovrum. I vardagsrummet är det fiskbensparkett så den ville jag självklart behålla. Sedan målade jag även 2 st väggar.

Lägenhet och boende över lag är ständigt ett pågående projekt, detta är något jag kommer att skriva mer om.

Ha det fint.

Likes

Comments

Mode

Jag är riktigt galen i väskor. Tror inte jag är ensam om detta då det känns som att designerväskorna riktigt skjutit i höjden det senaste året. Har man ingen dyr väska är det svårt att ta den "perfekta" instagrambilden. Sorligt.
Jag vill inte vara med och bidra till detta. Det känns oerhört tråkigt att det ska vara så, samtidigt som jag känner att om man har möjligheten att köpa något som man verkligen vill ha, oberoende pris, så ska man det. Delade meningar...

Men!

Jag själv tycker självklart det är superroligt med väskor, och har startat ett nytt konto där jag lägger över pengar. Detta kan vara tillfällen när jag väljer att hoppa över en lunch på stan, eller sparar in på något annat som känns lite onödigt. Detta konto heter "drömväskor". Denna ovan ligger högt på önskelistan just nu.

Likes

Comments

Allmänt

Heeeej alla!

Tänkte dra igång en ny blogg och vad passar inte bättre än att börja till denna utmaning?

Jag har bloggat i omgångar men då till ett specifikt syfte. Det har varit resor, plugg eller något annat projekt som jag delat med mig av. Men nu känner jag att jag vill få ut mer av att blogga! Älskar att inspireras och min förhoppning är att kunna inspirera även andra.

Detta blir dag 1. Från och med nu går startskottet! Hur långt kan man nå med en blogg på 1 månad?
Jag kommer att försöka uppdatera minst 2 ggr/dag. Varierande inlägg, personliga tankar och idéer.

Allt ifrån min senaste affärsidé, vad som finns i mina tankar just nu, hur min träning går, vart jag vill i lovet och hur mitt arbetsliv går framåt.

Jag hoppas att detta kommer att bli en rolig start på något otroligt roligt! Om inte en ytterligare erfarenhet av att skriva och dela med mig. Hoppas ni vill följa mig och min vardag till att nå mitt drömliv. Stora och små utvecklingar!

Likes

Comments