Isabella 161127

Isabella växer så det knakar och den 27 blir hon 5 månader. Helt galet, var tog tiden vägen?! Hon har börjat försöka sig på att krypa och kämpar verkligen för hon vill, lägger man henne på rygg så är de direkt över för att ligga på magen, och så sover hon även numera. Hon kan även sitta korta stunder själv och gillar att stå och är så himla stark så hon kan hålla sig uppe själv när man bara har litet stödgrepp. Jag tror de det här med krypandet kommer hända snart, hon är ganska snabb i sig själv och är väldigt envis med vad hon vill uppnå. 

Häromdagen när hon låg i sitt babynest så kröp/drog hon sig ända fram till mig helt utanför sitt nest i soffan. Bilden nedan är från när hon precis tagit sig från nestet, jag blev helt chockad 😀

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Isabella 161127

Har tänkt ett tag på att införskaffa en gåstol till Isabella så hon kan få roa sig lite med den någon stund ibland. Sökte efter en begagnad och var en som knappt var använd och såklart slog jag till. Hon skulle hämta sitt barn på dagis här i krokarna så hon körde hem den hit till mig, så himla snällt. Slapp jag bege mig ut med lillan :) Tänkte hon ska få sova en stund nu sen testa den lite. Just nu är hon gnällig och allmänt övertrött.
Har tvättat av den lite (gör alltid de när jag köper begagnade grejer) Så vet man att de är helt rent när hon rör i grejerna. Ska bli kul att se om hon förstår och tycker de är kul att ta sig fram på eget vis, vi har ju inte all yta i världen här hemma men lite finns där så de räcker för de lilla hon ska använda den :)

Likes

Comments

Vardagen

Har idag haft ett sug efter rulltårta, så det gjorde jag ikväll!

Dock kan jag inte smaka så mycket för är så himla täppt i näsan.. Håller på att försöka sluta med mitt nässpray igen som jag är beroende av. Och då är den första dagen sjukt jobbig sen blir de bra igen förmodligen!

Isabella vaknade för en stund sen, hon somnade redan kl 17 sen vaknade hon igen vid 20. Så nu ligger hon i sitt babygym efter att ha ätit lite, hon sover kanske vidare om en liten stund när hon fått leka av sig. Vi får väll se helt enkelt :)

Likes

Comments

Vardagen

Hela morgonen har jag och Isabella varit igång. Jag håller ju på och ska sälja min bil då jag aldrig använder den då vi har sambons och de är en kombi, och han har sin firmabil så min bara står. Så idag stod besiktning på schemat, hade tid 9.40. Den gick igenom var bara en parkeringslampa som ska bytas och sen var där någon felkod, men inget att bry sig om och den behövde inte komma tillbaka för återkoll när det bara var det, vilken tur. Därefter körde vi in till helsingborg för att köpa en låskista till bakluckan som jag inte kan öppna, så det ska J fixa. Sen körde jag inom och tvättade bilen påvägen hem, körde en ordentlig dock missade jag på vissa ställen, men de ser man ju alltid i efterhand. Den blev mycket bättre och så fick jag tagit lite nya bilder som kan användas när den ska ut på blocket igen. (Den är redan ute) men de är svårt att sälja en bil som inte varit igenom en besiktning så nu kanske de går lättare.

Nu äter jag lite lunch och kollar Masterchef south africa :) Isabella ligger i sitt babygym och jollrar på för fullt.

Likes

Comments

Vardagen

Bläddrade lite på facebook och såg att någon i min gravid grupp från 2016 la upp och frågade hur dem förvarat bebis första saker som minne. Då var det en som la upp den här minnesramen som är som en box. Måste köpa en sådan, har ju kvar mitt graviditetstest och så andra grejer som ultraljudsbild och andra småsaker som får plats. Så himla rolig grej :)

Har ni gjort någon minnesgrej, Isåfall vad?:)

Likes

Comments

Isabella 161127

Isabella fick just en majskrok av pappsen som hon smaskade i sig. Visste faktiskt inte att man fick börja med det från 4 månader men så var det tydligen, för jag läste om de och några i min grupp på fb hade gett sina små. Hon tog den direkt och in i munnen, de var väll intressant. Såg inte så jätte gott ut om man utgår från hennes min, men tror mest de berodde på konsitensen i sig att det är ovant. Men var väll roligt att få hålla själv, utforska lite och smaska och kladda lite.

Likes

Comments

Vardagen

Dessa godingar köpte vi med oss hem från matmarknaden igår. Jag har helt ärligt aldrig ätit macarons tidigare. Vi provade tre sorter igår, (köpte 7 olika sorter) och wow vad gott. Varför har jag inte ätit sånna förut, hur kan jag ha missat dessa ? 😍

Likes

Comments