Vardagen

Nu kan jag äntligen skriva ut bilder och få in i fotoalbum och ramar.

Skrivaren var verkligen 10/10. Snygg design, och vit som jag bara älskar. Och så skriver den ut riktigt fina bilder av bra kvalite, kan inte vara annat än nöjd.

En bra investering av mina pengar jag fick i julklapp.

Här är två bilder jag skrivit ut för att installera den och testa skriva ut. Smidigt som bara den att använda appen genom telefonen och få ut bilder genom wifi.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Isabella 161127

Isabella var så duktig för en stund sen. Hon har ett tag nu försökt med att komma över från rygg till mage men armen har tagit emot och hon visste inte riktigt hur hon skulle komma över. Men idag så lyckades hon allt, så stolt man blir av alla små steg som dem tar. 😍

Lyckades inte få de på film som jag försöket med allt, men de kommer nog så småningom. Brukar alltid vara redo med kameran.

Likes

Comments

Shopping

Lämnade äntligen tillbaka min mini skrivare och köpte mig en ordentlig. Blev en Canon nu också, och fick den för mindre än den andra jag hade, och dessutom har denna medföljande färgpatron. Så nu kan jag både skriva ut bilder och scanna och även skriva ut vanliga papper om de skulle vara nödvändigt. Den har även wifi vilket är ett stort plus, då behöver man bara parkoppla den med telefonen och skriva ut direkt från den. Jag fick 200:- rabatt, stod och velade mellan denna och en Epson, men jag gillar Canon, de är de bästa märket enligt mig då jag även har de i min systemkamera. När jag frågade honom vilken som var bäst så visade han självklart den dyrare, vilket jag påpekade direkt, och 5 SEK efter så bad han mig vänta för han skulle se vad han kunde göra på priset, och då fick jag 200:- rabatt vilket gjorde att jag inte tvekade en sekund, då jag var villig att betala det jag gav för den andra. Jag är så nöjd, får plocka upp den imorgon och prova.

Likes

Comments

Vardagen

Hon vaknade innan mig och jag försökte verkligen få henne till att somna om men lyckades inte, jag var så trött men gav upp. 10 min senare somnar hon om och här ligger jag, för jag vet att jag garanterat blir tröttare nästa gång man ska vakna igen. Allt för att jävlas med mig som är helt slut och varit uppe några gånger inatt. Hon vet hur man jävlas med mamma.

Bara för mig att gå upp och starta kaffet, kommer behöva de 😂

Likes

Comments

Isabella 161127

Min fantastiska fotomodell, så himla underbar och fin.
Min systemkamera har nog aldrig gått såhär varm förens jag fick barn, det är så roligt att få till lite proffsiga bilder.

Likes

Comments

Vardagen

Nu sitter vi i soffan och busar. Gick upp vid 9 då vi somnade om två gånger efter 7 tiden. Gick upp och Isabella fick sig en flaska mat och sen låg och busade i babygymet lite.

Skulle behövt åka till väla för att lämna tillbaka en canon skrivare jag köpte, en mini variant. Köpte den i januari, men insåg sen att det kommer bli dyrt med färg och pappret i längden då de bara går att använda speciella till just den. Så har inte använt den. Men trott att öppet köp redan var förbi, men gick in på deras sida igår och läste det var 90 dagar öppet köp så jag kan lämna tillbaka den. Ska köpa en vanlig stor skrivare jag hittade på netonnet som även har scanner, och allt de vanliga som finns till man kan ha nytta av. Men framförallt vill jag skriva ut bilder och ha i fotoalbum. Denna var även billigare så kan jag köpa färg och papper för resterande som blir över från den andra. Kommer bli så mycket bättre :)

Men får se om de blir idag eller en annan dag denna veckan.

Det var den på bilden ovan, liten och smidig. Men mer värt med en vanlig skrivare som har fler funktioner och kan ta vilka fotopapper som helst.

Likes

Comments

Vardagen

Såg den här på en sida, där man ska kunna förutsäga könet enligt kinesisk kalender.

Moderns ålder och månad när befruktningen skedde, stämde de på er ?

För mig stämde det inte. Enligt detta skulle jag fått en pojke men fick en flicka.

Likes

Comments