Header

GRAVIDITETEN, VARDAGEN

Det var längesen jag var här inne och uppdaterade ser jag. Orken, tiden och lusten finns inte riktigt, därför har det stått still.

Jag tänkte bara slänga in ett inlägg om hur graviditeten går. Jag kan säga som så jag är så färdig med detta, jag vill ha min kropp, ork och energi tillbaka. Inatt har jag sovit riktigt dåligt, halsbränna som inte ville ge med sig och någon runda på toan, de är de värsta nu såhär mot slutet att jag är kissnödig konstant. Sen har jag inte haft en endaste skön eller bekväm sovställning så de gjorde ingenting bättre.

Jag är i V.37 (36+1) nu. Så det är mindre än en månad kvar till bf. Jag hoppas att lillebror gärna tittar ut tidigare precis som Isabella. Men sån tur har jag väll inte :)

Annars i det stora hela går väll allt bra och framåt nästan. Nu ska jag iväg men ska försöka få in något mer inlägg :)

Likes

Comments

VARDAGEN, INREDNING/BARNRUM

Något jag har fastnat för är guld i inredningsväg. Det och marmor är så SNYGGT!

Var på rusta igår och fick med mig hem lite, hade en hel del erbjudande och såklart passar man då också på. Allt i guld såklart🙈 Att fynda och göra bra klipp är nog de bästa.

Tycker faktiskt Rusta är en bra butik som kan ge ett hem så mycket, det behöver inte kosta skjortan för de ska bli något, och dessutom kan man göra om mycket man redan har hemma med enbart lite dekorplast och färg.

Har en sak jag ska göra med Isabellas IKEA antilop matstol med, kommer ge dens tråkiga utseende ett lyft 👍🏼

Likes

Comments

VARDAGEN

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Men jag fyllde 25 år i söndags, så vi hade lite gäster och bjöd på kaka och tårta. Fick pengar, blommor, ljushållare och presentkort till att fixa mina naglar. 🤗

Fick även frukost på sängen och blommor av hjärtat mitt, och det var även av honom jag fick presentkortet. 💕

Annars rullar allt väll på, flytt om mindre än två veckor. Vi får nog redan tillgång till lägenheten nästa måndag, då vi ska måla lite också så passar det perfekt och skönt att kunna göra det innan. Dem som har den skulle städa helgen som kommer sen har dem ju ingen användning av den så de passade oss jätte bra. Måste bara fortsätta med packandet, mamma var här och hjälpte mig komma igång lite, så gick gjort några lådor, inte lätt att göra det själv med en liten att jaga. Då tar allt så lång tid men vi måste sätta fart så de är gjort, annars står man där i sista stund.

Nej nu ska jag underhålla Isabella, min kropp är verkligen inget att leka med just nu, jag är så över de hela med graviditeten, vill bara att dessa veckorna som är kvar ska nå sitt slut, jag är matt och jag får ingen riktig vila. Att underhålla den lilla dag in och dag ut är också en match i sig, för jag har inte riktigt orken! Hon har dessutom skippat sin EM vila nu flera dagar på raken.

Hoppas ni haft en fantastisk helg iallafall och en bra start på veckan!

Likes

Comments

VARDAGEN

Innan idag kom min vän Beatrice förbi med en bukett blommor och ett paket choklad. Jag fyller ju 25 på söndag så hon ville ge mig något, vi ses ju inte så ofta så hon och hennes mamma var i stan så då passade dem på att komma in en sväng, hur gulligt. Då blir man glad ❤

Likes

Comments

VARDAGEN

Nu är det snart bara en halv månad kvar tills vi flyttar, så J var och köpte lådor igår så det är bara till att sätta igång. Problemet är väll mer eller mindre, vart tusan börjar jag?!

Det är så svårt eftersom samtidigt som man flyttpackar så rensar man ut sånt som ska kastas så man inte får med sig massa onödigt. Och det är ju svårt när J inte är hemma, men jag får väll börja tömma inne i sovrummet där dem mesta grejerna är mina, så är det gjort, så man kommer någonstans. Man tror man har gott om tid, men tiden går så fort.

Likes

Comments

SHOPPING, VARDAGEN

Köpte en begagnad sittdel häromdagen, visste redan innan jag var och skulle hämta den att den gulnat på en hel del ställen, kanterna som är i tyg runt lädret. Men fick en del tips på hur man skulle kunna få bort de dagen innan jag åkte dit.

När jag fick hem den började jag mixtra med alla tips jag fått och köpt hem just galltvåll.

Vilket underverk det blev, en nytvättad suflett och sittdel som blev som ny. WOW säger jag bara.

Har en sittdel till påväg i white leatherette. Så vagnen är komplett och kan lägga letandet åt sidan, har då inte varit lätt.
Fick även sålt sittdelen jag hade till enkelvagnen, så den skickade jag iväg idag. Endast en liggdel i white leatherette kvar att få såld sen kan jag lägga vagnljungeln åt sidan och fokusera på allt annat som flytten tex.

FÖRE

EFTER

Ja ni håller nog med mig, man ser skillnad. I verkligheten hade man förstått det bättre.

Likes

Comments