Vardagen

Denna tröjan kom på posten igår.. Ja ni kan ju gissa vem som hade beställt den 😂 Sambon tycker tydligen att jag ska gå runt med denna ute, innanför stängda dörrar här hemma, absolut men de är allt! Tror J är lite för självglad ;) Men ja, tanken var väll god!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Contains affiliate links Tips

När jag jobbade i lördags så var det en del nytt och en del av de gamla märkena som försvunnit tråkigt nog, då det var ett klockmärke som faktiskt sålde väldigt bra i övrigt, speciellt i konfirmations och studenttider.

MEN.. Vi har fått i ett helt annat nytt märke, nämligen Rosefield. Grymt snygga klockor som finns i olika färger samt i mesh länkar som jag älskar.

Jag har massvis med klockor från jobbet, och man får aldrig nog. Jag ska visa er runt bland mina smycken senare vid ett annat tillfälle. Det är farligt att jobba i en smyckesbutik!

Bilderna är lånade från Google

Likes

Comments

Vardagen

Godmorgon!

Vad hände med vädret?! Bara vände som vanligt. Sitter i soffan med Isabella, hon är lite gnällig och inget är roligt mer än en kort stund, tror hon är lite trött just nu bara så en sovstund är nog vad som behövs.

Igår var vi på BVC för den vanliga kontrollen av vikt och längd osv. Går upp som hon ska och följer sin kurva trots att hon ligger lite under, men sålänge de går jämt med så är de fint. De var även en doktor som kollade igenom henne som man gör på sin 6 månaders kontroll, och allt såg fint ut. Hade även något test med något EKG som dem höll på att testa på små bebisar så de fick dem göra på Isabella också.

Vad hittar ni på idag?

Så ligger hon just nu, somnar nog alldeles strax 😂

Likes

Comments

Vardagen

Åh det är så galet skönt väder men ändå så sitter man inne.. Jättetråkigt, det är väll största nackdelen med att bo i lägenhet. Då önskar man verkligen att man hade trädgård! Är ju inte så roligt att gå ut och gå eller sitta och glo själv haha!

När denna värme är framme så får jag ett otroligt sug efter jordgubbar, måste köpa hem det! 😂

Likes

Comments

Vardagen

Ny vecka och nya möjligheter!

Just nu ligger jag bara i soffan, hade sånt illamående imorse vid 6 tiden så det var bara att gå raka vägen in på toaletten för att spy.. Hatar verkligen att göra de! Tur att J är hemma även idag.

Planerna för dagen är inga speciella, inte för veckan heller direkt. Tar dagarna som dem kommer helt enkelt. Imorgon har vi iallafall 6 månaders kontroll hos bvc.

Vad är era planer ?

Likes

Comments

Vardagen

Nu har jag ÄNTLIGEN lagt mig i sängen. Har varit igång hela dagen!

Först har jag jobbat 10-14 då jag hoppade in för första gången på 6 månader ca. Då dem saknade folk och jag sagt jag gärna jobbar lördagar om de behövs. Var skönt och kul med lite omväxling :)

Sen tog jag bussen till strövelstorp för att hämta Isabella och bilen då J är där i kväll med fotbollen. Ute och roar sig som vanligt medan en annan får sköta allt annat. Hade inte tackat nej till en kväll ute med folk/vänner och ha lite kul men mja jag får vara här!! Lite jobbigt är de när man ser bilder och snaps och inser att man inte är en av de längre, kunde varit men nu blev de annat och de låser mig lika mycket om inte mer medan den andra kan göra lite hur som. Aja tankar som ploppar upp när jag är i min ensamhet.

Aja jag åkte hem om en snabb sväng sen körde jag hem till mina föräldrar. Åt tacos och kollade hockeyn. Isabella var så övertrött och vägrade somna på flera timmar efter att jag hämtat henne. Men efter många om och men så lyckades hon komma till ro. Somnade direkt igen när jag la henne i sängen när vi kom hem.

Nu tänkte jag se om jag kan somna, tror de blir lättare sagt än gjort. Godnatt :)

Likes

Comments

Vardagen

Godmorgon!

Här hemma gjorde vi morgon redan halv 7 då Isabella vaknade. Sambon tog henne för mat och blöjbyte och jag gick upp och tog en dusch och fixade till mig. Ska nämligen åka och jobba idag för första gången sen jag gick på mammaledighet för ca 6 månader sen. Har sagt att jag gärna hoppar in när de behövs på lördagar (då de är den enda dagen på helgen vi har öppet i butiken) just för vi inte har någon extra och om någon behöver vara ledig eller annat så kan jag lösa de. Kan va skönt att tjäna lite extra pengar och komma ut bland folk. Så de ska bli så kul, känns som man kommer vara helt vilsen, dels också om folk vill ha hål i öronen nu när jag inte gjort de på ett tag, men de ska nog gå bra. Det är ju bara 10-14 så de är en alldeles lagom arbetsdag.

Kollegan skrev igår att hon längtat hela veckan på att få jobba ihop med mig, hur söt! Har verkligen världens bästa kollegor och idag jobbar jag med två av dem.

Isabella ska få ha lite tid med sin pappa, de kan ju vara nyttigt.

Likes

Comments