Vardag

Godkväll!
Dagen har varit lugn och inget speciellt har hänt.

Nu på kvällen åkte vi ner till bowlinghallen och kollade när Jesper spelade match och så åt vi mat där. Tog en pasta carbonara, till en början smaka den bra, men sen blev de bara för mycket då den mest smakade ost och var så himla flottig, så då fick jag inte ner mer.

Nu ska jag ge Isabella sista målet innan vi lägger oss för att sova.

Godnatt :)

Likes

Comments

New in

Fick hem mina nya makeup borstar här om dagen. Har länge velat testa dessa, så nu fick jag möjligheten till det. Dessutom var dem på rea så då passar man såklart på. Leveranstiden tog ett lite tag då de inte är från Sverige.

Händer ju väldigt sällan att jag sminkar mig nuförtiden. Men innan gjorde jag de varje dag och jag tycker det är så kul att få mixa lite med smink. Har massvis, det och smycken finns det en del av hos mig.

Likes

Comments

Vardag

Hela dagen har gått åt att ta hand om Isabella och göra henne nöjd, vilket har varit lite av en match. Det är precis som att hon älskar att jävlas med mig när jag MÅSTE ta tag i att göra saker. Idag var det nämligen en stor städning som gällde då vi hade fotografering av lägenheten. Var tvungen att plocka undan en massa grejer, dammtorka, dammsuga och torka golven. Och hon grät och skulle minsann inte sitta själv, såklart. Men jag blev färdig till slut åtminstone och vi fick ju flytta runt på grejerna i olika rum då vi har så mycket. Det är som om de inte ska se ut som om någon bor här, men de gick bra. Har ju gjort detta en gång tidigare då mina föräldrar sålde sitt hus så ja varför inte ta lasset en gång till.

Idag kom mensen som ett brev på posten, har varit så galet skönt att inte ha haft den nu på 11 månader. Det bara forsar ut och har aldrig haft sådär mycket, känns som man ska förblöda. Blev lite rädd 😂

Ja ni ska inte behöva läsa om min mens, det var ju inte meningen. Nu är jag trött, blir att kolla farmen, älskling är iväg och spelar match.

Ha en bra onsdag :)

Blommorna och chokladen och hjärtat fick jag va min fina igår.

Likes

Comments

Vardag

Idag är det den 14 Februari, även kallad alla hjärtans dag. Hoppas ni får en toppen dag vad ni än gör :)

Min sömn har varit världelös nu två nätter på raken och haft huvudvärk och magont. Och det blir inte bättre av att Isabella vill ha mat mitt i natten heller, men de är bara till att göra, är så glad för min baby brezza så jag lätt och snabbt får maten gjord åt henne.

Nu ville hon inte sova längre än till 08 så här sitter vi i sängen och pratar och matas igen. Får väll se om jag kan ta igen lite sömn nu under dagen. 

Ja allt ska väll inte vara lätt och en dans på rosor när man skaffat barn inte :)

Får snart ta oss ur sängen och förflytta oss in mot soffan, ska göra lite frukost för jag hungrar ihjäl och lite kaffe på de så kanske man vaknar 😁

Likes

Comments

Vardag

Vaknar upp trött som bara den, isabella verkar ha slutat med att sova hela nätter och ska vakna 02.30 eller 03.30 tydligen och nu känner jag att huvudvärken är påväg fram.. Men det var bara till att gå upp och hämta flaskan med mat, för de gör ju inte sig själv direkt. Önskar jag var en kille ibland för ansvaret behöver tydligen inte delas lika om man är de, skönt ju. Ska verkligen bli det i mitt nästa liv 😉

Aja, nu ska jag busa med Isabella och sen ska jag vika hennes kläder då vi tvättade igår kväll. En egen tvättmaskin hade varit guld.

Ha en bra söndag

Likes

Comments