Igår la jag ut Isabellas urväxta kläder på newbies köp och säljsida. Har aldrig tidigare haft budgivning för jag tycker det blir så krångligt, men var ganska smidigt. Även om vissa plagg bara gick för startbudet på 20:- så blir jag av med det, just nu tar det bara plats i en stor låda i hallen. Och kan vara bra att få bort det innan flytten!

Så idag har jag en hel del paket att göra iordning som sen ska skickas. 🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

VARDAGEN

Hur spenderar ni er söndag?

Här är det mest lugnt. Eller ja jag har faktiskt storstädat i badrummet, så är det gjort inför visningen, fick göra de medan lillan sov, trodde dock hon skulle sova längre men tji fick jag, springa fram och tillbaka mellan varven som man gjorde rent där, och hon kryper runder och ställer sig upp överallt. Sen jag var färdig där har jag fått jaga runt på Isabella, hon kan inte bara sitta på ett ställe och leka utan ska helst vandra runt i hela lägenheten, helst jaga och busa med katterna också. Tar på krafterna när man är gravid samtidigt, haha!

Har så mycket mer som ska städas och röjas undan, men det får göras när J kommer hem så jag kan koncentrera mig på enbart städningen, annars kan jag ju hålla på i evigheter.

Likes

Comments

VARDAGEN

Vi behöver ju införskaffa oss en syskonvagn nu när vi väntar en liten. Jag har bestämt mig för att det ska bli en Emmaljunga double viking 735.

MEN så hittade jag den (begagnad) men i nyskick med svart chassi och white lettherette ligg + sittdel. Alltså den är ju så grymt snygg, de är den nyare modellen.

Enda nackdelen är ju att den finns i Jönköping, så det var ju ganska trist. Åker inte så långt för den sakens skull, och dem hade inte vägarna förbi skåne heller så man kunde mötas upp, så det var ju synd. Får hoppas de kommer fler 😊 Men just den kombinationen hade ju varit största önskan.

Likes

Comments

Contains affiliate links MODE & SKÖNHET

Denna väskan har jag suktat länge efter, känner att jag är i behov av en axelremsväska som inte är så stor men ändå relativt rymlig, och som man kan ha sina nödvändigheter i. Det är lättare än att blanda både mina och Isabellas grejer i skötväskan. Och när man då inte alltid har med sig den så är de också smidigt att ha något litet att hänga över axeln.

Dock så kostar den 1185:- vilket jag inte tycker är värt för en sådan väska. Får hoppas på REA någon gång haha!

Likes

Comments

VARDAGEN

Godkväll !

Tanken var ju att vi skulle iväg på ett ärende idag för att skriva på ett kontrakt. Men hyresvärden dyker dock inte upp på avtalad tid, vi hade sagt kl 16. Så vi stod där fint och väntade i 20 min men ingen kom, så jag ringde men ingen svarade och därefter skickade jag ett sms. Och ca en halvtimme efter får jag tillbaka ett att han bad 1000 gånger om ursäkt men att vi inte behövde oroa oss för lägenheten är vår och att kontraktet bara är en formalitet. Men ett kontrakt är ju alltid en trygghet oavsett och kan vara skönt att ha de påskrivit så fort som bara är möjligt ändå.

När vi pratade igårkväll (fick smsa han då han glömt höra av sig om tid för att träffas idag) så ringde han kort därefter och sa att han var i "semestermode" och glömde bort och att det kunde bli en sen natt för honom, och menade då på att det passade bäst på eftermiddagen som idag vid 16 vilket vi kom överens om. Lite trist när vi ändå kör för just den anledningen, som tur var hade vi bestämt med mina föräldrar att vi skulle äta middag där annars hade man ju blivit lite sur. Men jag har skrivit nytt sms om vi kan få kontraktet hemskickat istället och skicka tillbaka med vår påskrift så slipper vi köra fram och tillbaka. Får se vad han säger!

Visning på vår lägenhet sker på onsdag, då vi redan haft den på kommande så slängde hon ut den på skarpt läge så fort Johan ringde efter vi kollat på lägenheten och vi då fick den. Fanns tydligen många intressenter så hon blev glad av samtalet. Så det blir att städa på söndag.

Det ska bli så himla skönt med ett större och rymligare boende innan den lilla tittar ut och att man kan hinna komma i ordning. En 4:a med både diskmaskin och tvättmaskin, egen ingång med både framsida och baksida. HUR underbart ;)


Nu blev detta en hel roman, nu ska jag måla lite och bara slappa innan sängdags

Bilderna nedan är från hemnet på lägenheten som är ute för försäljning!.

Likes

Comments

VARDAGEN

Godmorgon!

Här ligger man kvar i sängen sedan vi vaknade vid halv 7 imorse. Isabella somnade om för drygt en halvtimme sedan, vår lilla sömntuta. Men jag lyckades såklart inte.

Kan heller inte gå upp förens hon har vaknat då jag flyttade över henne till vår säng när hon skulle få mat. Och vill inte riskera att hon ska falla ur och ner på golvet, hon kryper iväg snabbt när hon väl är vaken nämligen, och inte alltid hon säger till utan är helt tyst och bara smyger ;)

Tänkte starta kaffet iallafall och göra iordning lite frukost, magen kurrar! 🌸

Får se vad vi hittar på idag, har ett ärende vi ska göra men de är först vid 16 tiden. Tanken var väll Båstad idag men vädret ser ju inte ut att vara de bästa tyvärr.

Vad har ni för planer?

Likes

Comments

VARDAGEN

Godkväll!

Tanken vad att vi skulle ta oss en runda till Båstad idag, men blev inte så, då ett annat ärende vi hade mot de hållet inte blev av, och tyckte då det var onödigt att köra dit när vi ska fixa det imorgon istället.

Istället åkte vi hem till Js föräldrar, var bara hans pappa hemma då hans mamma är iväg på semester. Han ville bada och dem har en stor pool så han tog med Isabella på sitt första dopp! Och hon verkade älska det, lite kallt i början men sen så.

Sen åkte vi hem, körde inom Coop för att hämta ut ett paket, var ett nackstöd till nya bilbarnstolen från Lekmer. Får väll prova stolen i helgen om hon sitter bra i den när den är monterad i bilen. Tycker det är så svårt, speciellt med hur barnet ska sitta och bältet ska vara närmare axel än öron, ja mycket att tänka på. Men sen är det ju mycket säkrare i stol 2 än i babyskyddet.

Likes

Comments