Mysig middag efter en heldag i kungsan under de fina körsbärsträden och en kväll med bowling.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Påsk är absolut inte min favvishögtid. Men det är ändå ganska mysigt, att leta påskägg, käka påskmat, umgås med familjen. Så kuul!! Och ett tecken på att det snart är sommar!

Likes

Comments

Gå in på instagram och sök på dani_bloppis. Köpköp❤❤❤

Likes

Comments

I morse när jag vaknade med Lucas bredvid mig var det supertråkigt väder. Lite snöigt, mulet och kallt. Vi bestämde oss för att åka och äta brunch på IKEA, vilket blev en supermysig start på morgonen. Vi gick sklart en sväng inne på IKEA och vi båda spenderade lite pengar på typiska "flytta hemifrån saker". Jag fick bla med mig denna SJUKT söta tekanna. För att vara en tekanna är jag så himla nöjd (!!!!!!) med denna haha.. vet inte varför men det gör mig så glad! Jag var ju såklart tvungen att testa den direkt när vi kom hem igen hehe, lyckat köp!!!!

Likes

Comments

Mitt hjärta går i tusen bitar. Det FÅR inte hända, det FICK inte hända.

I staden där man växt upp, på gatorna man gått på såå många gånger. Där man kände sig 100% trygg, där man vistats så oteoligt många gånger, finns längre ingen trygghet kvar. Det är hemskt, förfärligt. Jag är så JÄKLA rädd.

Mitt älskade Stockholm..

Jag skänker, precis som resten av Sverige, mina tankar till drabbade, anhöriga. Jag finner inga ord. Jag är så extremt ledsen. Allt är så himla oklart. Varför? Vem? Jag förstår inte, jag förstår ingenting.

Hur beter man sig? Vad gör man? Vad KAN vi göra? Jag VILL göra något. Detta är inte okej. Det ska inte få hända.

Det var dock så himla fint gjort av folk som öppnar sina hem för de som var fast i tillexempel stan. Folk öppnar sina hem för helt okänds människor och sprider så otroligt mycket kärlek trots allt detta hat. Mitt i hela denna skitsituation finns så mycket fint. Alla poliser som trots sin otroligt låga lön kastar sig in i allt elände för att få oss att känna oss liite tryggare trots allt detta, att de tar sig in till city, platsen vi flydde ifrån, för att göra sitt jobb. Alla sjukhus som tog emot alla drabbade, jobbade över, jobbade under stress mitt i detta katastrofläge, gör allt dom kan för oss. Vi kan inte tacka dom nog. Vi är inget utan dom. 


Vi kan inte få händelsen oskedd, vi måste göra det bästa av situationen.
Ta hand om varandra, visa kärlek. Det behövs nu. Kärlek är ändå starkare än hat i slutet.❤❤

Likes

Comments

VAAAAD hände med det fina vädret????? Var såå taggad på våren, och imorse när jag vaknade var det -3 hemma hos mig... Dumt val att gå ut i t-shirt och skinnjacka, jag frös kan jag säga :). Vi käkade mysfrulle (=köpfrulle) i bilen på vägen till skolan imorse, såå värt!!!

Hade endast en lektion idag, vilket var en praktisk nagellektion. Så det har varit en skön dag ändå. När jag kom hem så käkade jag mellis, tvättade lite, försökte städa och få lite ordning på mitt rum... Och sedan åkte jag iväg till gymmet en sväng, nu ska jag och Lusse baka chokladbollar och ikväll står det filmkväll på schemat (igen haha).

Endast tvååå dagar till heeelg(!!!) KÄMPA ❤❤

Likes

Comments