Fett mycket stress just nu, sista dagarna i skolan, uppgifter som tusan, streesssar sönder. Hinner inte ens blogga. Hade

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Oj vad längesen det var jag skrev här, det har hänt myyyycket sen dess.. För mycket för att skriva allt. Så det kommer lite snapshots från det senaste dagarna

Melliiis och fika i solen❤❤

Frulleee

Har skaffat hund!!!! E sååå glad!!! Min finaste lilla ludde

Likes

Comments

Efter en diplomering i nagel blev det en myslunch på stan. Har verkligen fullt upp i skolan nu, eller förövrigt också. Har så mycket på g, både roliga grejer och mindre roliga saker. SNAAART är det sommarlov!!!

Likes

Comments

Mysig middag efter en heldag i kungsan under de fina körsbärsträden och en kväll med bowling.

Likes

Comments

Påsk är absolut inte min favvishögtid. Men det är ändå ganska mysigt, att leta påskägg, käka påskmat, umgås med familjen. Så kuul!! Och ett tecken på att det snart är sommar!

Likes

Comments

Gå in på instagram och sök på dani_bloppis. Köpköp❤❤❤

Likes

Comments

I morse när jag vaknade med Lucas bredvid mig var det supertråkigt väder. Lite snöigt, mulet och kallt. Vi bestämde oss för att åka och äta brunch på IKEA, vilket blev en supermysig start på morgonen. Vi gick sklart en sväng inne på IKEA och vi båda spenderade lite pengar på typiska "flytta hemifrån saker". Jag fick bla med mig denna SJUKT söta tekanna. För att vara en tekanna är jag så himla nöjd (!!!!!!) med denna haha.. vet inte varför men det gör mig så glad! Jag var ju såklart tvungen att testa den direkt när vi kom hem igen hehe, lyckat köp!!!!

Likes

Comments