Myyyskväll ikväll, dels för att ladda upp inför imorgon då det väntar en modelldag i skolan. Och dels för att slappna av efter denna stressiga dag fylld med 100 kännslor samtidigt!

Likes

Comments

Nu har jag det efterlängtade körkortet!!!!

Efter mycket kämpande är det äntligen klart! Jag körde upp idag och gjorde teoritestet igår. Såå skönt att ha det gjort. Gud vad nervös jag var idag, men efteråt kom det glädjetårar. Jag åkte direkt hem och väkte stackars Lucas som har jobbat natt.. Är såå glad!!!!!!

Nu kan jag äntligen lägga den stressen bakom mig och fokusera på skolan till 100%!!!

Likes

Comments

​Jag är så otroligt glad att du är min. Du är allt jag någonsin önskat mig och allt du gör för mig betyder otroligt mycket. Min finaste.

Likes

Comments

Dessa armband var två av alla fina presenter jag fick när jag fyllde. Har såå många smycken nu, dock kan man aldrig få för många. Fick inte dessa två tillsammans, men endå lyckades de matcha tillsammans då båda har hjärtdetaljer av något slag på sig. Vilket är så fint!!

Likes

Comments

Och här är en massa bilder från min födelsedag. Jag är så himla nöjd med min artonårsdag! Så roligt att jag och Lucas fyller så nära varandra så att vi kan fira lite tillsammans! Är somsagt nöjd med alla firanden jag firat hittils och alla presenter jag fått. Inte nog med det så jag jag shoppat finaste kläderna och ätit godaste maten(!!!) Roligaste åldern att fylla!!

Likes

Comments

Här är lite bilder från när Lucas blev firad för 19år. Det var supergod mat & vi hade fixat supergoda efterätter!! Väldigt trevligt!!

Likes

Comments

Klippte ihop lite outfits helt i min smak, på polyvore såklart. Följ mig där.

Likes

Comments