Hej finisar tänkte bara dela med mig lite av min dag med några bilder.
Puss & kram!💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 100 readers

Likes

Comments

Hej finisar, det var ett tag sedan nu men nu är jag tbx igen med ett nytt inlägg. Idag är det ju röd dag vilket innebär att vi är ledig från skolan vilket har varit väldigt skönt!tyvärr skolan imorgon, men men iaf, idag har jag inte gjort så mkt mest legat i soffan eller i min säng och bara mått skit, vet inte varför utan bara varit en dålig dag, men jag tog iaf en prommis/spring runda nu på kväll kvisten för jag hade inte lust att vara inne och behövde få lite frisk luft. Mådde inte så bra så sprang typ ba 10-15 min och sen gick jag 10-15 min tbx. Så blev inte så långt pågrund av hur jag mådde. Hoppas ni haft en bättre dag en vad jag har haft.
Kommer även några bilder här nedan för så inlägget blir lite roligare haha.
Kraam!!❣️❣️

  • 137 readers

Likes

Comments

Hej finisar, äntligen är det helg och jag har haft en toppen vecka, denna vecka har varit helt okej mot för var den brukar vara, det har nästan varit bara glada miner och inga ledsna., hoppas på en lika bra start nästa vecka. Här kommer lite bilder från denna vecka. 

Ha en bra helg finnisar!!💋

  • 229 readers

Likes

Comments

Hej finisar, min förra blogg blev det nå fel på så gjorde en ny, kommer försöka vara mycket mer aktiv och social på detta konto, ni kommer få följa med min vardag för det mesta, men kommer även komma massa annat roligt.
Idag är jag hemma från skolan, för har mycket problem med min mage, får så ont att det känns som jag ska svimma så måste lägga mig ner.
Men ska nog åka och kolla magen nästa vecka eller på torsdag, så det känns väldigt skönt. 

Kram!!

  • 332 readers

Likes

Comments