Hej finisar, har inte bloggat på ett bra tag med börjat tappat det lite, men ska försöka komma igång nu igen. Vad är det ni vill se? Skriv gärna i kommentaren eller på Instagram om ni har nått förslag. Har inte gjort så jätte mycket denna vecka, vart i stan lite då och då, spelat match igår som tyvärr blev en förlust med 3-2, lite surt då dom nästan bara drog i kläder och armbåga, men ändå bra spelat.
Men vi taggar om tills nästa helgen då det är match i Bollnäs, men inte säker än om jag kan eller inte, så får se då. Men marknad till helgen nu oxå,men ska bara gå imorgon ( fredag), då jag lovat att vara hundvakt åt en vän som ska utomlands, men det blir kul ändå, inte så hype över marknad, samma saker varje år och gillar inte att åka karuseller, tycker det år slöseri med pengar haha då man får åka typ 1 min bara.
Men iaf Idag har jag vart hemma från skolan, huvudvärk och väldigt trött så orkade inte gå.
Mamma och jag har nyss ätit pizza och nu kollar vi på nån serie.
Xoxo!😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 83 Readers

Likes

Comments

​Hej finisar, har inte bloggat på ett tag nu för vet inte riktigt vad jag ska blogga om så ni får gärna skriva förslag men iaf så tänker jag visa lite bilder under dagenoch även under igår, inte så spännande och inte så många bilderna men kände för en liten uppdate så det får duga för nu.        Kram finisar och ha en bra helg!!🌹

  • 292 Readers

Likes

Comments

Hej finisar tänkte bara dela med mig lite av min dag med några bilder.
Puss & kram!💋

  • 409 Readers

Likes

Comments

Hej finisar, det var ett tag sedan nu men nu är jag tbx igen med ett nytt inlägg. Idag är det ju röd dag vilket innebär att vi är ledig från skolan vilket har varit väldigt skönt!tyvärr skolan imorgon, men men iaf, idag har jag inte gjort så mkt mest legat i soffan eller i min säng och bara mått skit, vet inte varför utan bara varit en dålig dag, men jag tog iaf en prommis/spring runda nu på kväll kvisten för jag hade inte lust att vara inne och behövde få lite frisk luft. Mådde inte så bra så sprang typ ba 10-15 min och sen gick jag 10-15 min tbx. Så blev inte så långt pågrund av hur jag mådde. Hoppas ni haft en bättre dag en vad jag har haft.
Kommer även några bilder här nedan för så inlägget blir lite roligare haha.
Kraam!!❣️❣️

  • 446 Readers

Likes

Comments

Hej finisar, äntligen är det helg och jag har haft en toppen vecka, denna vecka har varit helt okej mot för var den brukar vara, det har nästan varit bara glada miner och inga ledsna., hoppas på en lika bra start nästa vecka. Här kommer lite bilder från denna vecka. 

Ha en bra helg finnisar!!💋

  • 538 Readers

Likes

Comments

Hej finisar, min förra blogg blev det nå fel på så gjorde en ny, kommer försöka vara mycket mer aktiv och social på detta konto, ni kommer få följa med min vardag för det mesta, men kommer även komma massa annat roligt.
Idag är jag hemma från skolan, för har mycket problem med min mage, får så ont att det känns som jag ska svimma så måste lägga mig ner.
Men ska nog åka och kolla magen nästa vecka eller på torsdag, så det känns väldigt skönt. 

Kram!!

  • 641 Readers

Likes

Comments