Hej finisar!!, igår var det ju alla hjärtans dag som jag firade med min bästa vän, vi hade det jätte mysigt., först tog vi en buss till Sundsvall och sen gick vi på espresso house och tog en varsin frappe och en chokladmuffins och bara satt och prata, efter det gick vi runt i olika affärer i nån timme, hittade en jätte fin" topp" eller vad man kan kalla d, efter det sprang vi seriöst runt i typ hela Sundsvall (runt om alla affärer) haha i 1h och letade någonstans att äta, men till slut så hittade vi en resturang, äntligen haha, efter det så gick vi bara t Ica och sen gick vi t bussen. Min alla hjärtans dag var riktigt bra!!, hoppas eran var lika bra. Om ni bläddrar ner lite så finns det massa bilder av dagen.
Kram!!
@Akerstromlovisa

Kolla vad gulligt, världens finaste bästa vän gav mig ett litet paket med världens gulligaste text som hon skrivit till mig, jag älskar dig!!

  • 35 readers

Likes

Comments

Min dag har varit ganska jobbig idag men ändå ganska rolig., först börjar det med att jag vaknar 08.00 och min buss går 08.10 så fick åka osminkad t skolan och sen sminka mig där som tur så var jag inte ensam utan min bästa kompis Lovisa hade oxå vaknat 10 min innan bussen gick,när vi kom till skolan så hade vi lektion direkt så vi gick och tog närvaro sen sprang vi iväg lite snabbt och fixa oss sen gick vi bara tillbaka till klassrummet och jobba. Sista passet vi hade idag så tappade Lovisa bort sin nyckel t skåpet så vi sprang/gick och letade efter nyckel i 40 min sen ser jag Lovisa jacka hänga vid matsalen där man händer jackorna, så jag känner i hennes jacka så ligger hennes nyckel där, då blev man less när man letar i ca 40 min och sprungit runt i hela skolan, sen slutade vi och Lovisa följde med mig hem en stund så vi har bara ätit lite och sen chilla vi och nu har hon precis åkt hem. Och idag är det fredag!!👏👏

  • 147 readers

Likes

Comments

​Dagen började inte så bra idag, vaknade med feber och ont i huvet och snorig så nu ligger jag i sängen och bara ta det lugnt, kollar på en serie som heter " Orange is the new black" och dricker te och äter choklad, och på bilden så ser ni mig och min bästa vän. Hoppas ni har en bra dag, puss.

Likes

Comments