Hej finisar,hoppas allt är bra med er, själv mår jag jätte bra just nu, igår så var jag med några vänner ( Nova&Ebba) sen på kvällen/natten så åkte vi tills ett stället som heter sindra och va med några vänner, och det var super kul, och sen åkte vi hem.
Nu ligger jag i min säng helt själv tyvärr:/ och kollar mobilen å lite så, precis duschat. Och imorgon får jag nog äntligen träffa Lovisa som varit borta i ca 2 veckor så har inte träffat hon på ett tag men hon är hemma nu så ska nog träffa hon imorgon och vi ska nog hitta på nått kul, Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla sociala medier en stund, här kommer lite på bilder om igår och dagen idag, pusss💋

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 103 readers

Likes

Comments

​Hej finisar, har inte bloggat på ett tag nu för vet inte riktigt vad jag ska blogga om så ni får gärna skriva förslag men iaf så tänker jag visa lite bilder under dagenoch även under igår, inte så spännande och inte så många bilderna men kände för en liten uppdate så det får duga för nu.        Kram finisar och ha en bra helg!!🌹

  • 188 readers

Likes

Comments

Hej finisar tänkte bara dela med mig lite av min dag med några bilder.
Puss & kram!💋

  • 305 readers

Likes

Comments

Hej finisar, det var ett tag sedan nu men nu är jag tbx igen med ett nytt inlägg. Idag är det ju röd dag vilket innebär att vi är ledig från skolan vilket har varit väldigt skönt!tyvärr skolan imorgon, men men iaf, idag har jag inte gjort så mkt mest legat i soffan eller i min säng och bara mått skit, vet inte varför utan bara varit en dålig dag, men jag tog iaf en prommis/spring runda nu på kväll kvisten för jag hade inte lust att vara inne och behövde få lite frisk luft. Mådde inte så bra så sprang typ ba 10-15 min och sen gick jag 10-15 min tbx. Så blev inte så långt pågrund av hur jag mådde. Hoppas ni haft en bättre dag en vad jag har haft.
Kommer även några bilder här nedan för så inlägget blir lite roligare haha.
Kraam!!❣️❣️

  • 342 readers

Likes

Comments

Hej finisar, äntligen är det helg och jag har haft en toppen vecka, denna vecka har varit helt okej mot för var den brukar vara, det har nästan varit bara glada miner och inga ledsna., hoppas på en lika bra start nästa vecka. Här kommer lite bilder från denna vecka. 

Ha en bra helg finnisar!!💋

  • 434 readers

Likes

Comments

Hej finisar, min förra blogg blev det nå fel på så gjorde en ny, kommer försöka vara mycket mer aktiv och social på detta konto, ni kommer få följa med min vardag för det mesta, men kommer även komma massa annat roligt.
Idag är jag hemma från skolan, för har mycket problem med min mage, får så ont att det känns som jag ska svimma så måste lägga mig ner.
Men ska nog åka och kolla magen nästa vecka eller på torsdag, så det känns väldigt skönt. 

Kram!!

  • 537 readers

Likes

Comments