Hej finisar tänkte bara dela med mig lite av min dag med några bilder.
Puss & kram!💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej finisar, det var ett tag sedan nu men nu är jag tbx igen med ett nytt inlägg. Idag är det ju röd dag vilket innebär att vi är ledig från skolan vilket har varit väldigt skönt!tyvärr skolan imorgon, men men iaf, idag har jag inte gjort så mkt mest legat i soffan eller i min säng och bara mått skit, vet inte varför utan bara varit en dålig dag, men jag tog iaf en prommis/spring runda nu på kväll kvisten för jag hade inte lust att vara inne och behövde få lite frisk luft. Mådde inte så bra så sprang typ ba 10-15 min och sen gick jag 10-15 min tbx. Så blev inte så långt pågrund av hur jag mådde. Hoppas ni haft en bättre dag en vad jag har haft.
Kommer även några bilder här nedan för så inlägget blir lite roligare haha.
Kraam!!❣️❣️

Likes

Comments

Hej finisar, min förra blogg blev det nå fel på så gjorde en ny, kommer försöka vara mycket mer aktiv och social på detta konto, ni kommer få följa med min vardag för det mesta, men kommer även komma massa annat roligt.
Idag är jag hemma från skolan, för har mycket problem med min mage, får så ont att det känns som jag ska svimma så måste lägga mig ner.
Men ska nog åka och kolla magen nästa vecka eller på torsdag, så det känns väldigt skönt. 

Kram!!

Likes

Comments