Header
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Cyklade upp till sjön tidigare idag med Xavi, runt 12. Åkte därifrån vid 3 igen! Badade och hade det riktigt skönt, älskar detta sommarväder. Men de försvinner förmodligen snabbt snart igen. Senare ikväll ska jag förmodligen upp till pappa och sova där.. Vill egentligen inte men måste pga att jag ska köpa biljetter till 5SOS konsert tidigt imorgon bitti!
Likes

Comments

Igår var jag uppe vid sjön med min syster och Xavi, vi badade och solade. Ganska uppenbart faktiskt haha! Det var iallafall första gången som jag badade utomhus i år, heh. Skönt var det också, det var ju riktigt varmt igår! Idag gick jag upp klockan 8, eftersom jag ska passa Xavi idag. Vi har precis kollat på en film, ätit glass osv. Nu ska jag ta det lugnt lite!

Likes

CommentsHar inte gjort så mycket idag, hämtat min lilla prins på dagis och passat honom, sedan har jag bara varit hemma! Nu är jag hur hungrig som helst men orkar ej gå upp och göra i ordning något så måste sova istället, eh. Vet att jag ej lagt upp bilderna från Slottskogen än, men det kommer, när jag väl orkar!

Likes

CommentsStort grattis till min finaste ängel som fyller 20 idag! Känns helt sjukt att han inte är någon tonåring längre. Men men, förmodligen kommer han aldrig att växa upp ändå haha! Älskar denna killen till månen och tillbaka. ❤️

Likes

CommentsJag vaknade vid 12, men låg kvar i sängen en stund. Nu ligger jag och kollar på Flipped och äter kladdkaka, heh! Ska gå och hämta Xavi på dagis strax. Igår kom jag hem med världens huvudvärk, så därför orkade jag ej lägga upp några bilder från systemkameran, utan det får bli idag istället!

Likes

Comments

Just nu så är jag i Slottskogen med min syster, Xavi och Samia! Har varit här sedan 12-1. Vi har gått runt och kollat på alla djuren, men nu har vi suttit oss på en kulle för att grilla och bara ta det lugnt! Slänger upp ett par bilder jag tagit med mobilen, om jag hinner så lägger jag upp från systemisen när jag kommer hem!
Likes

Comments

Idag cyklade jag, min syster och hennes son till Alafors! Hälsade på våran pappa, åt lite middag där och så. Skulle egentligen cyklat vidare upp till sjön men det blev ej så för att vi stannade så länge hos pappa. Vädret var toppen iallafall, sjukt varmt!
Likes

CommentsKlockan är ungefär halv 2, jag ligger vaken och redigerar gifs, eh. Samtidigt så lyssnar jag igenom 5SOS album ett dussintals gånger. Kan ej sova, pga är ensam hemma just nu. Är otroligt hungrig också, men vågar ej gå ut för att göra i ordning något. Får leva på mina hallon istället!

Likes

Comments