​Resan gick jättebra, blev kompis med en liten pojke på planet satt på en film på datorn så vi underhöll oss med det. Ni ser jag är jättebra på att ta hand om barn!! Nejdå ett skämt bara, jag kom fram på natten värdmamman stod där och väntade när jag kom hem till dom så fick jag mat och däckade direkt. 

Idag på morgonen vaknar jag upp av att äldsta barnet kom fram och krama mig samtidigt kom deras hund och yngsta barn krypandes fram, kände mig redan då så himla välkommen. Vi åt frukost alla tillsammans förutom värdpappan pga han jobbade hela FM, värdmamman och yngsta barnet var tvungen att gå till barnläkaren för hen skulle få 1 årssprutan. Så jag var själv med äldsta barnet tills vi alla åkte iväg och storhandla, lunchade, städade min lägenhet och tagit barnet till simskolan. Nu är jag dödsstrött första natten i min egna lägenhet men det känns jättebra och är så himla glad att första dagen här har inte varit obekvämt alls. Imorgon väntas stranden och byn där vi alla bor har ''festival'' i tre dagar så på kvällen väntas tapas y cervezas!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

12 augusti 2015, idag lämnar jag Sverige. Jag har inte kunnat bloggat på grund av att jag inte har haft tid. Jag har umgåtts med vänner och familj, shoppat in allt som behövs för resan. Igår satt jag och mamma packade för fullt sen kom familjen och sa hejdå vilket var lite jobbigt men som sagt tiden går fort och dom kommer nog knappt märka av att jag är borta! Imorgon börjar mitt au pair liv och ord kan inte förklara hur längtansfull jag är över detta, allt känns så mycket bättre nu också när man har träffat familjen. Jag ska från och med imorgon försöka blogga så mycket mer än vad jag har gjort dom här månaderna. 

Likes

Comments

​I helgas så hade jag hejdå fest och hade det hur roligt som helst. Fick presenter av mina fina vänner vilket jag inte hade förväntat mig så blev chockad, men samtidigt jätteglad tanken på alla presenter! Fick även en burk med massa snickers som jag glömde ta bild på! Tack så mycket tjejer & på armbandet står det vi älskar dig på spanska.

Likes

Comments

Dem här bilderna säger rätt så mycket, vi var hos Elin och pratade om veckans planer sen så bestämde vi oss spontant att åka iväg och handla en pool. Bra pris och bra väder, slutade med att vi inte fixade den så bra så nu vet vi till nästa gång hur det ska göras så att poolen kan stå rakt upp, lite komiskt. På tal om veckans planer så väntar det en jättebra vecka för mig! Imorgon träffar jag min värdfamilj är så himla nervös men ser fram emot det otroligt mycket. Och sen ska jag och mina vänner göra massa skoj, poolparty, pinkparty, somriga drinkar? Helt underbart!

Likes

Comments

Min fina vän Elin bjöd oss på en trevlig lunch, otroligt gott ska jag säga er!!

Likes

Comments

​Bjuder på en bild med mig och kära Mia som har varit i Australien sen torsdags, dessa dagar har jag haft fullt upp. Jag har shoppat massa kläder inför min resa osv, det har varit fester, födelsedagsfirande och umgåtts med familjen. Imorgon eller på fredag kommer min värdfamilj och hälsar på över dagen är jättenervös och hoppas på det bästa. Nu är det bara att börja skria en packningslista för det är endast 23 dagar kvar!

Likes

Comments

​Tre smycken som jag fick när jag tog studenten, min nya ''jacka/kofta'' inviger jag idag också. Nu tar jag mig en tripp till stan och hoppas på att hitta något fint. 

Likes

Comments

Teen Wolf



Har i princip spenderat hela veckan med att kolla om teen wolf nu när nya säsongen är igång. Alldeles nyss blev jag klar och har lyxat till det lite inför nya avsnittet. Perfekt serie när det regnar om dagarna!

Ber om ursäkt för den kassa bilden och kvalitén, som sagt så är min kamera i Sandviken och min mobil kamera blir bara sämre och sämre..

Likes

Comments

​För endast en vecka sedan så var det värme dygnet runt, man åkte till stranden och var tvungen att svalka sig var femte minut. En vecka efter ligger man hemma med två täcken och fryser ihjäl. Helt otroligt hur vädret kan förändras på en sån kort tid, hoppas på bättre väder och soldansen ska göras varje dag! Inom en månad slipper jag klaga över vädret, längtar!

Har mycket att uppdatera på bloggen men tyvärr är min kamera hos Mia fortfarande sen helgen så väntar några dagar till..

Likes

Comments

Igår var det kalas för den här gobiten, hon blev hela 2 år igår. Önskar henne all lycka i livet och kommer sakna henne så mycket.

Likes

Comments