Nu har resan börjat. Göteborg-London-Chicago.

Vi är spända, förväntansfulla men lugna. Lugnare än vad jag trott haha stressen kanske kommer sedan. Men nu känns vi så stabil trots alla förändringar. Vi får väl se hur det blir när vi kommer fram.

So far so good!🇺🇸❄️✈️❣️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Från ett helt hus till fem resväskor som sedan blev fyra har vi nu på några veckor lyckats med. Vi åker i morgon från kalla Sverige till ännu kallare Chicago. Marcus börjar jobba redan på måndag så det gäller att vi är i god tid till allt. Resan började redan för oss för några månader sedan med allt som skulle planeras och förberedas för att kunna komma iväg. Nu sitter vi här på tåget mot Göteborg. Jag tror att ingen av oss kan koppla av förens vi är på plats. Först då tror jag att vi känner att vi lyckats på riktigt. Just nu tar vi allt som det kommer och ser på allt med öppna ögon för allt som kan hända. 

Likes

Comments

Hon växer så det knackar precis som min kärlek för henne. Jag hoppas innerligt att vi kommer lyckas med våra små & stora mål. Det viktigaste är ju givetvis att hon håller sig frisk, positiv och mår bra. Under vintern ska hon få gå och växa till sig ännu mer. Ska bli så spännande att komma igång. Kan knappt vänta!

Likes

Comments

Hösten är här och nu går vi mot vintern. Lera, lera och mer lera är ett faktum i alla hagar. Men jag kan inte låta bli att njuta lite ändå. Inte av leran men av kylan, den friska luften & de mjuka grusvägarna är ju något man bara inte kan låta bli.

Visst ridningen kanske blir lite minskad men jag tar mig då tiden att tvätta och putsa. Städa och till & med vår fixa.

Likes

Comments

Eclair, min skatt. Hon är så viktig och tagit en stor bit av mitt hjärta redan. Min lilla bakelse.🍰🐴💕

Likes

Comments

Grönt gräs, solen värmer, fåglarna kvittrar och hästarna går utan täcken när det är fina dagar. I dag var en sådan dag. ☀️🌱🐎

Likes

Comments

Måndag. Ny vecka, nya möjligheter och så mycket som ska hinnas med. Roligt givetvis men om jag kunde hade jag gärna skapat fler vakna timmar på dygnet.

Likes

Comments

Nya stövlar, en söt men trött häst på promenad, en trött Eclair, Stina och Lotten hälsar på varandra, Totte galopperar ut till hagen i morgon solen sista bilden har jag och Lotten publik av Profania & Eclair när vi hade dressyr pass på ridbanan.

Likes

Comments

Var lång tid sedan jag skrev om Jora. Hon gör framsteg hela tiden men eftersom hon är en osäker individ tar vi det lugnt och försiktigt. Nu lyfter hon alla hovar och hon accepterar sadel och träns. Longeringen går riktigt bra! 🐴🐰 Målet är givetvis att börja hänga på henne men vi vill att hon är lugn och stabilare från marken först. ✨

Likes

Comments