Header

Alt i forbindelse med denne her flytning bygger selvfølgelig også på en del tanker. Det tænker jeg er selvsagt, når jeg for første gang flytter hjemmefra. Det bliver pludseligt virkelig når man får lejekontrakt og blot mangler, at betale første husleje. Det er en jo rigtig stor ting, derfor har jeg virkelig også gjort mig mange overvejelser med det hele og alt, hvad der kommer til at ske fremover i mit nye liv som reel voksen. Her er nogle af overvejelserne:

Kan jeg nu også klare, at være på egen hånd? Jeg skal jo pludseligt sætte mig ind i opgørelse af forbrug. Der skal betales aconto, internet og andre huslige udgifter. Ydermere skal jeg jo pludseligt have indbosforsikring. Alt ovenstående er dog noget som jeg allerede er familær med i forvejen, da vi hjemme hos mig altid har været en del af det og hørt omkring de forskellige ting. Derfor kender jeg allerede en del til det, men det er noget andet når det drejer sig om andre end når det pludseligt er en selv som skal stå for den slags.

Jeg føler selv, at jeg har et rigtig godt fundament for, at flytte hjemmefra. Jeg har altid lært en del ting igennem min mor. Jeg har altid været en del af det hele og på den måde har jeg et godt udgangspunkt med viden omkring alle de her ting.

Når det så er sagt, så glæder jeg mig også rigtig meget til, at skulle flytte - og dog. Jeg glæder mig meget til, at skulle være selvstændig og gøre tingene på egen hånd. Dog også til, at jeg kan være mig selv og selv tage stilling til forskellige ting. Dét som jeg vil savne er selvfølgelig mors mad, selskabet af og til og det at det hele bare spiller.

Det er formentligt bare en ting som jeg måske gør større end den virkelig er. Jeg glæder mig bare til, at skulle bestille ting hjem og begynde, at indrette. Det er dog kun et værelse jeg skal indrette, men det giver god anledning til, at få nogle nye ting ind.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Contains affiliate links
BOOHOO UTILITY FESTIAL JACKET / ASOS T SHIRT / ZARA JOGGERS - 299 DKK / PALLADIUM BOOTS - 420 DKK

I torsdags bar jeg ovenstående sæt og hvor er jeg helt vild med sammensætningen. Jeg er vild med den sporty detalje fra bukserne og skoene, men også at det larmer lidt. Den brune jakke samt den sorte t shirt skaber også en rigtig god helhed for selve outfittet.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Puha, jeg har en rygrad som en regnorm haha. Denne gang faldt mine øjne på ovenstående sag. Oh, boy I love it. Den er virkelig fed. Prisen var abnormt billig, hvilket også var noget jeg lige funderede over og blev nødt til, at tjekke efter om jeg nu også havde set rigtigt. Den var god nok og få minutter efter var den blevet bestilt.

Leveringstiden gik utroligt hurtig og det glæder mig. Når jeg bestiller tøj skal-jeg-bare-have-det-nu (!!). Jeg bliver som et lille barn til juleaften. Jeg kan overhovedet ikke styre det. Jeg har virkelig ingen selvkontrol på det punkt haha. Jeg tænker dog, at den skal styles med et sorte bukser og eventuelt med min sorte puffer jakke, kunne den stå godt til. Blusen larmer en del i sig selv, derfor tænker jeg, at tone den lidt ned med andre neutrale elementer.

Likes

Comments

​Så blev det endnu engang tid til, at være shady og kaste lidt mudderkast imod nogle af de daglige brugere af de sociale medier. Det har været et hit før og derfor skal det ske igen. Jeg har blandt andet lavet indlægs her, her og her​ omkring samme emne. 

  • Reklamerne på Instagram. Do I have to say more? Det er nok dét største irritationsmoment for mig på Instagram. Der er ikke noget mere irriterende end, at rulle ned af sin feed og så dukker den ene reklame op efter den anden. Fred være med, at de sociale medier er en platform for mange virksomheder, men behøver det, at være over alt? 
  • Mange ​voksne​ på de sociale medier. Fred være med det - de skal også have lov til, at gebærde sig frit rundt på de sociale medier, MEN hvorfor skal de dele absolut alt? Nej, Henning din soulmate er altså ikke Hanne på 45 år, som har blå øjne. Drop testen og gå på Tinder i stedet for. I hvert fald, bare drop de tests og find på noget andet.
  • Typen som sender live på Facebook med følgende caption ​'Keder mig, så stil mig spørgsmål' ​eller ​'Er sammen med bedsteveninden'. ​Lad os bare allerede stoppe ved ​bedsteveninden.
  • På Instagram, hvor folk deler 6 billeder som danner ét billede når man besøger deres profiler. Det mindfucker mig every single damn time. Særligt når jeg trykker ind på det enkelte billeder. Mine øjne stikker direkte i hver sin retning.
  • Veninderne på 14 år som tagger hinanden i Tumblr opslagene på Facebook med tilhørende tekst: ​'Ej smukkeste mussi skat, vi skal helt sikkert være veninder resten af livet #bffsforever'. Vi er alle forskellige, I know haha. Jeg har også selv været der. Engang. Ikke længere. 

Likes

Comments

Contains affiliate links

I forvejen har jeg jo lavet larm omkring min nylige tilføjelse i garderoben i form af de fede bukser. Dog er det ikke den eneste tilføjelse som jeg har erhvervet mig. Jeg har egentligt også fået investeret i en Ramones t shirt fra Zara. Den er virkelig fed og den perfekte kombination og kontrast til bukserne. Begge items laver lidt larm og skiller sig ud, hvilket gør dem til et ideelt match.

Læs også: Night rider pants.

Dog tænker jeg også, at skulle style min Ramones t shirt med et par sort ripped jeans, chelsea boots samt en kommende jakke som jeg venter på. Den må I have i gemmerne.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Forleden dag tillod jeg mig selv, at holde en dag fri fra arbejde. Det er næsten et luksusproblem, at jeg så må bestemme, hvornår jeg møder på mit ene arbejde. Dette resulterede så i, at jeg endte med at tage et smut gennem byen og kom hjem med to nye fund.

Denne gang faldt mit køb på den virkelig fede sorte jakke som var meget inde sidste vinter, men som bestemt har fået sit gennembrud igen i år. Ydermere, faldt jeg over den meget Gucci inspirerede t shirt. Alt i alt er jeg virkelig glad for købet og jakken har jeg virkelig allerede fået gået med en del.

Likes

Comments

ENDELIG kan jeg sige, at min evige boligsøgen er hermed afsluttet. Jeg ligger her i min seng på en søndag, dagen efter en hektisk dag på arbejde og kan hermed sige, at jeg har fået en lejlighed. Og dog. Det er blot et værelse som jeg har lejet, grundet jeg nok skal flytte til en af de andre byer om under et års tid, grundet studie. Derfor vil jeg ikke gå ud og investere i en lejlighed på nuværende tidspunkt.

Jeg bliver på nuværende tidspunkt stadigvæk boende i Horsens, hvor jeg stadigvæk vil være bosat midt inde i byen. Min kommende roomie virker super flink og tænker, at det nok skal blive godt. Jeg er dog ikke særlig meget hjemme grundet mit arbejde. Primært er jeg kun lige kort hjemme for egentligt, at få sovet og så er det afsted igen haha.

Jeg rykker ind d. 10/12 og når jeg engang er faldet helt på plads, skal I selvfølgelig nok få mulighed for, at få et kig ind og se, hvordan det hele er blevet indrettet. Jeg har allerede store planer for, hvordan det hele skal se ud og har også planlagt kommende IKEA tur og det hele. Derfor tænker jeg, at der nok ikke kommer til, at gå alverdens tid før det hele er faldet på plads. Lige nu går jeg faktisk kun og venter på min kontrakt således, at den kan blive skrevet under på og så kan jeg flytte.

Jeg tænker egentligt også, at i forhold til bloggen har jeg kørt nogle boliginspirerede indlægs før, men går med tankerne om, at skulle gøre mig mere i det. Jeg elsker selv, at følge med på boligblogs og tænker derfor, at jeg vel også sagtens kunne springe ud i det.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg knuselsker de her bukser. Jeg faldt over dem hos Zara og i det sekund da jeg fandt dem, blev de bestilt kort tid efter. Det er egentligt joggingbukser, hvilket jeg normalt ikke rigtigt gør mig i, men denne gang er jeg gået på kompromis og synes allerede virkelig godt om dem. Dog tænker jeg, at de skal styles med en simpel hvid t shirt, en sort puffer jakke samt min senest tilføjelse i skogarderoben, nemlig mine Vans Old Skool sneakers.

Bukserne var super budgetvenlige, så det gjorde det hele meget bedre. Jeg er helt vild med detaljerne på bukserne med striben ned langs benet samt knapperne på siden. Yderligere, så er jeg helt vild med, at materialet faktisk også ser lidt eksklusivt ud.

Likes

Comments

I takt med, at der er sket forskellige ting for tiden og sker forskellige ting fremadrettet, så vil jeg selvfølgelig give jer en opdatering på dette. Dog er det ikke noget vildt, men stadigvæk noget som jeg lige har lyst til, at dele ud med jer.

UPS: Jeg har egentligt været lidt tavs omkring boligjagten, som jeg har været på. Der er dog sket dét, at jeg på onsdag skal ud og se på et værelse her i Horsens.

UPS: Jeg skal faktisk på date om et par dage. Super mærkeligt, at jeg skal det igen, men lad os nu se, hvordan det lige skal gå. Jeg håber virkelig på det bedste.

UPS: Jeg har fået bestilt nogle nye lækkerier hjem som en tilføjelse til garderoben. Dog er dette noget som jeg først lige fremviser på bloggen når jeg lige har modtaget det. Jeg går dog stadigvæk med tankerne om, hvor vidt jeg burde bestille nogle flere ting. Det må jeg lige summe lidt over.

UPS: Til, at den svenske blogger Andreas Wijks nye sang 'Blue Ribbon'. Jeg er helt vild med den og et lyt værd!

UPS: Når jeg får sat mig nogle 'mål' og får det fuldført. Jeg havde sat mig for, at jeg skulle have opdateret mit CV, gjordt det pænere og mere kreativt. Det er dog også blevet en del mere minimalistisk, at se på. Det er ikke helt skidt jo.

DOWNS: Alt det bolighajs her er virkelig stressende og udmattende. Hvis jeg skal være ærlig, så kunne jeg sagtens have brugt en del mere tid på det, men jeg har haft mit arbejde som skal passes. Det passer vel ikke sig selv haha.

DOWNS: Til, at jeg søndag morgen kom for sent på arbejde. Lige den ene dag, hvor jeg håber på ikke, at komme for sent sker det. Amen, det er typisk. Jeg hader den offentlige transsport af og til. Det er der selvfølgelig ikke noget, at gøre ved. Jeg skulle jo bare videre i teksten og igang med mit gøremål.

DOWNS: Til, at der var utroligt mange mennesker i byen til J-dag. Jeg var egentligt på arbejde og fik først fri om natten, men valgte i fællesskab med nogle kollegaer, at vi tog et smut forbi. Jeg endte med, at være hjemme omkring kl 6 og endte med, at have hovedpine og skulle møde igen på arbejde kl 15. Det var en presset lørdag, men det gik langt over forventningerne haha.

DOWNS: Til min manglende serietilstand er gået lidt i stå. Jeg har ikke en seriøs serie som jeg lige går og ser for tiden, foruden alt mit reality TV. Jeg mangler virkelig en god serie. Jeg overvejer dog, at give Riverdale en chance da jeg har hørt sindsygt godt om den. Any sugestions?

DOWNS: Til, at min hud er gået i udbryd. Jeg har faktisk fået en del knubber og enkelte bumser for tiden. Normalt har jeg ganske fin ud - næsten som en barnenumse, men det er godt nok gået ned af bakke. Problemet er, at jeg typisk når jeg renser det så hjælper det ikke, men forværrer egentligt bare situationen. Nogle som eventuelt har det på samme måde og har råd imod dette?

Likes

Comments

Instagram@danielgrabowww