Og med et, blev det ENDELIG tid til den første billeddagbog fra min tur til Kina fra marts-april måned. Jeg har glædet mig rigtig meget til at skulle gennemgå alt hvad der var af både video- og billedmateriale. Det vækker allerede minder igen, da jeg virkelig savner det. Beijing er sådan en fantastisk by. Der er så meget spændende kultur, steder at se og mere til. Hvis I skulle få lyst, er der til at finde en masse billeder på min Instagram (@_danielgrabow) Jeg vil ikke skrive meget mere til dette indlæg. Der vil komme en opsamling senere af hvad vi foretog os i den kinesiske hovedstad, Beijing.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Her sidder jeg, på vej hjem i toget fra Herning. Forsvarets dag rettere sagt. Uegnet og aldrig været lykkeligere. Nok om det og så til det seriøse. Det er februar måned og jeg aner ikke hvornår dette indlæg vil blive udgivet. Jeg har været fraværende over en længere periode, på flere måneder. Det er der selvfølgelig en årsag til.

Jeg har haft for meget om ørene. Jeg har haft rigtig travlt hvad angår skolen, arbejdet samt mit privatliv. På skolefronten skrev jeg SRP om oplevelsesøkonomi i december, skrevet DIO (Det internationale område) og har lige fået godkendt min problemformulering. På arbejdsfronten er der sket meget. Jeg har sagt mit arbejde op, som jeg har haft gennem 2,5 år. Jeg trængte til noget nyt. Jeg havde et ganske almindeligt studiejob, for at supplere SU'en, som var i et supermarked som lukkeansvarlig. Det er nu sagt op. Jeg har været til tre jobsamtaler gennem januar måned, hvor jeg blev tilbudt alle tre - men takkede ja til to af de jobs. Nu arbejder jeg altså som vært i en bowlinghal og nu arbejdet som Sales Agent hos youSee i to måneder efterhånden.

Jeg har haft en kæreste i løbet af dette år. Jeg ville have sprunget ud på bloggen, men det var egentligt aldrig noget som jeg fik gjort. Hvorfor det aner jeg ikke. I hvert fald, så var det meget nyt for mig, grundet jeg aldrig haft haft en kæreste før - men vi er desværre ikke længere sammen. Det var dog en fælles beslutning, men vi gik derfra uden sure miner og ses stadigvæk, hvilket jeg synes er dejligt.

Jeg er netop hjemvendt fra en studietur til Beijing og det var det fedeste! Jeg har en del på arbejdsfronten det næste stykke tid, men så snart jeg har muligheden arbejder jeg på højtryk med at få færdiggjort det billede- og videomateriale som jeg har fra Kina. Det er noget som jeg vil fremvise her bloggen, når jeg engang er færdig. Dog satser jeg på at der ikke vil gå længe, men det er svært at sige når nogle af videofilerne ikke vil det som jeg vil. aaagh!! Nok om det. Om lidt er jeg student. Jeg går på læseferie om under en måned, eksaminerne rundt om hjørnet og jeg har søgt ind på universitet, hvilket der også vil komme et indlæg om senere hen i forløbet. Der er sket rigtig meget og der kommer fremadrettet til at ske rigtig meget. Jeg glæder mig blot til at se hvad fremtiden bringer og hvor det fører mig hen.

Den egentlige årsag til mit fravær i forhold til bloggen ud over at have meget om ørene, vel også lidt den manglende inspiration. Jeg havde lidt tabt mig selv i forhold til blogging. Det var ikke det samme længere, men jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle starte igen. Selvfølgelig skal jeg da det! Jeg elsker det og hvorfor skal man holde sig tilbage fra noget man elsker?

Det var en lettere forklaring på mit fravær og som I kan regne jer frem til, så har jeg haft meget travlt. Mine dage har været fra klokken lort om morgenen for at være ærlig, til klokken lort om aftenen/natten.


Likes

Comments

Som et led i min fødselsdagsgave fra min veninde, fik jeg denne fine jakke fra hende - hvilket jeg godt vidste, så jeg fik den før tid. For nyligt modtog jeg så jakken og jeg er så glad for den. Egentligt har militærprintet aldrig sagt mig noget. Før nu. Jeg er sikker på at jeg kommer til at leve i den, det kommende stykke tid. Til trods for at jakken har været billig, så er jeg noget overrasket over kvaliteten. Den er solid og sindsygt behagelig at iføre sig. Jeg glæder mig til at eksperimentere med diverse outfits.

Likes

Comments

Bloggen har kraftigt været påvirket af stilhed den senere tid, men forklaring kommer senere. 

Igen må jeg beklage for den stilhed som jeg har forvoldt jer, men jeg har haft mange ting hængende ind over hovedet på det seneste. Jeg har derfor også haft brug for et par dage, hvor jeg lige kunne slappe af og trække stikket helt. Dog skal I ikke snydes, da jeg blandt andet de seneste par dage har skrevet et indlæg, som nu er blevet offentliggjort. Jeg har gæsteblogget på Mortens blog. Tjek indlægget her.

Likes

Comments

Efterårsmånederne har sin egen varme og charme over sig, hvilket jeg helt bestemt er stor fan af.

Jeg er som person helt vild med en lang gåtur, hvor jeg er i selskab med folk som jeg holder af, hvor vi snakker om alt. Det er sindsygt hyggeligt - særligt i efterårsmånederne. Jeg elsker de brændte efterårsnuancer, som virkelig er begyndt at træde i kraft. Det er sindsygt flot, og det gør også noget for ens humør. Jeg tog derfor min veninde under armen i mandags, hvor vi fik en god gåtur og en lang snak om lidt af hvert. Det er sådan nogle tidspunkter, jeg virkelig sætter pris på. Det er guld værd!

Likes

Comments

På nogle få dage, blev det altså til lidt shopping for mit vedkommende, men større fik jeg heller ikke købt ind. 

Jeg fik gjort mig nogle gode køb, mens jeg var i München. Bevares, det synes jeg i hvert fald selv haha, men synes man ikke altid det? Jakken er allerede blevet taget i brug, og har været brugt op til flere gange. Alt i alt er jeg super glad for dagene i München, men ikke mindst også det jeg fik investeret mine penge i. Priserne mindede desuden også meget de danske, men til tider en lille smule billigere.

1. ZARA JACKET 549kr. || 2. CALVIN KLEIN UNDERWEAR 359kr. || 3. KARL LAGERFELD EAU DE TOILETTE 325kr. || 4. ZARA HOODIE 129kr. 

Likes

Comments

En lidt anderledes måde at vise et par dage i udlandets højdepunkter, men ikke mindst også en nem måde at give et overblik på.

Jeg har som sagt nævnt, hvordan dagene i München var, men i dette indlæg tænker jeg at jeg vil snakke om hvad vi reelt set lavede.

Vi var en tur i IKEA, da min kusine manglede nogle lavpraktisk ting til hendes lejlighed. Turen derud var så bestående af en times transporttid, hvilket i sig selv egentlig var fint nok. Dog hader jeg at benytte mig af offentligt transport. Da vi kom hjem smed vi alt, og smuttede faktisk med det samme, for at tage ind og se Karlsplatz, Marienplatz, Theatinerstrasse samt Maximilianstrasse. Det er nogle vildt fede steder, hvor der ikke kun er gode shopping muligheder, men også super hyggeligt.

Vi tog sporvognene for at hente Sushi, hvor vi desuden også fik en grim oplevelse ud af det. Vi kom lige i tide hvor der var sket et kæmpemæssigt bilulykke, hvor jeg er ret sikker på at den ene reelt set døde. Jeg er ikke god til at folk stopper op for at følge med i hvad der sker, kører langsomt for at følge med etc. Det er disrespektfuldt i mine øjne. Derfor skyndte min kusine og jeg os bare videre, da politiet, brandvæsnet samt ambulancerne allerede var til stede under uheldet. Hele trafikken stoppede fuldstændigt.

Egentlig så har jeg altid været lidt skeptisk for det tyske folkefærd, og hvorfor det må I ikke spørge mig om. Det er bare en fornemmelse jeg altid har siddet inde med, og den blev egentlig lidt bekræftet på turen. Dog var det langt fra dem alle som var sådan, men måske bare mig som var ude for nogle uheldige episoder.

Tyskerne har INGEN hæmninger. Hvis de har lyst til at kysse, gramse etc. så gør de det, selvom de sidder i et offentligt transportmiddel. Det er et område hvor man måske er lidt mere sky i Danmark, efter min mening. Dog ser man også danskere gøre det i ny og i næ, men det er langt fra lige så ofte, som tyskerne. Derudover er ordet service, ikke en del af deres arbejdsmoral. De smiler knapt nok, er sure at snakke med og ikke ville til at snakke engelsk, trods det at ens tysk sprogkundskaber er lig med nul. Jeg mødte også nogle super søde tyskere som var hjælpsomme, flinke, smilende og udadvendte, så jeg har ikke kun haft dårlige oplevelser med dem.

Dog skal det understreges, at jeg godt kan anbefale München til jer. Det er en smadder charmerende by med flot arkitektur, fint folkefærd og rigtig gode turistmuligheder i form af sightseeing og shopping. 

Likes

Comments

I går vendte jeg snuden hjemad, da jeg har spenderet de seneste par dage i München, i selskab af min kusine og veninde. 

Nogle dejlige dage er blevet spenderet i München, hvor jeg overraskede min kusine på hendes fødselsdag, som ikke havde nogen anelse om at jeg kom. Oprindeligt havde jeg løjet og sagt, at jeg var på Mallorca i efterårsferien, så da hun åbnede døren og så mig, var hun lidt lang i hovedet haha.

Vi havde nogle super hyggelige dage, hvor jeg fik set nogle fede steder af München, fik spist sushi, shoppet, hygget og alt hvad der medfølger. München er en super flot, men ikke også hyggelig by. Dog er det ikke en by jeg ville begive mig ud i på egen hånd, da jeg ikke rigtigt forstår tysk, og de ikke er særligt begrejstrede for at skulle tale engelsk. Derudover er jeg ikke helt velbekendt med S-bahn, U-bahn you name it.

Jeg har fået shoppet lidt af hvert, som jeg selvfølgelig nok skal fremvise på bloggen i løbet af i dag eller i morgen. Ovenfor ser I nogle af de billeder jeg har lagt op på Instagram, som er blevet taget gennem de seneste par dage.

Likes

Comments

Et indlæg som har længe under bearbejdelse, men endelig er det her. Læs med!

Jeg har længe villet have et indlæg som dette, hvor I får et indblik i mig som person, men hvor det kommer fra en andens synspunkt. Jeg hev fat i min veninde Sara, som var med på idéen. Hun har generelt nogle rigtig gode indgangsvikler og reflekterer meget over tingene, så her får I hendes synspunkt på mig, men også hendes og mit forhold til hinanden. Og I skal være forberedt på et relativt langt indlæg, men det er den kolde sandhed.

'' Jeg tror, at jeg har fået æret af at sidde og reflektere lidt over ham Daniel er, hvordan Daniel har taget plads i mit liv, hvordan jeg kender Daniel, og hvordan I kender Daniel. Daniel er jo modeblogger og derfra en inspirationskilde for hvordan tøj skal se ud. Hvordan man matcher lækkert tøj, og så kan man nyde de herlige billeder han også lægger ud engang imellem. Det der oftest er, med bloggere er, at man får et meget snævert, seriøst forbillede-agtig, udetaljeret og professionelt syn af dem. Bloggere kan have en tendens til at fremstå som denne inspirationskilde, kun hvor at bevare den røde tråd mellem bloggens tema og selve bloggeren. ​

Det spændende er, hvordan Daniel er i sit private liv, og hvordan hans private venner oplever Daniel. Daniel gav mig for længe siden en række spørgsmål, som jeg skulle tage hensyn til, hvilket fik mig til at tænke over, hvilket forhold jeg havde til Daniel, og hvordan vores relation til hinanden egentlig er. 

Daniel og jeg lærte hinanden at kende for godt og vel 5 år siden. Han havde købte de helt nye Buffalo sko, som jeg simpelthen måtte have. Jeg skrev og spurgte ham, hvor han havde fået dem henne og derfra havde vores aftaler og dates altid været inde i byen, hvor vi skulle shoppe. Lidt overfladisk, men hyggeligt var det dengang. 

Okay. Hvor skal jeg starte henne? Jeg kan ikke remse hele Daniels personlighed op her, men jeg kan fortælle nogle ting der er ret vigtige for hans karakter haha. Som jeg nu nok SKAL starte med at sige, så er Daniel vildt dejlig, skøn og varm rundt om sit kolde hjertet. Lol. Daniel er personen der ikke finder sig i uretfærdigheder. Han er pisse ligeglad, og kræver at blive retfærdig behandlet. Han magter ikke skænderier, men vil bare rigtig gerne have ret hele tiden. I netop disse situationer strider vi ofte mod hinanden med vores stædighed og vores forskellige holdninger, der gør, at vi ikke holder kæft, før en  af os får ret. Vi kan nærmest gå personligt på hinanden for at prøve at overbevise hinanden. 

Daniel er typen der kan snakke om sig selv i omkring en time, og derefter spørge meget kort ind til hvordan personen, han er sammen med, har det det.  

Daniel kan have en tendens til at være ret nærig. Han giver aldrig cigaretter ud, men jeg tror, at jeg har samlet givet ham en hel pakke cigaretter. 

Daniel er ret dygtig til at få sparet penge op, når han skal ud at rejse. Han er typen der kan finde på at ringe til mig, bare for at fortælle mig hvordan hans budget ligger, og hvordan han derfra kan spare op til det han gerne vil. Oftest ryger de store dele af opsparingerne på hans 21. solbriller, selvom det er December og han ved, at han først kommer til at bruge dem om 6 måneder. 

Jeg blev vel og mærke bedt om at fortælle om mit og Daniels bedste minde. Her blev jeg nødt til at sidde og tænke lidt over, hvilket minde der har været bedst, for hold kæft der har været mange! Det bedste minde der den dag i dag kan gøre mig helt glad og stadig bringer et smil frem, er nok et minde hvor jeg har følt mig taknemmelig og et skridt tættere på ham og hans personligheder. 

En dag hvor jeg havde rigtigt travlt, ringer Daniel, og fortæller mig at ha har noget vigtigt at snakke med mig om. Noget som ingen andre ved noget om. Inderst inde slår der meget hurtigt en klokke jeg tænker ''det er nu, det hele kommer på bordet''. Men jeg forsøger, at fortrænge denne tanke lidt, da jeg tænker at det ville være mærkeligt at jeg skulle være den første der skulle vide det. 

Jeg møder Daniel inde i byen, og vi sætter os på en terrasse så han kan få spyttet ud hvad han gerne vil fortælle mig. Vi endte med at ryge 8 cigaretter før han ville erkende at der var noget. Jeg vidste inders inde godt hvad det var, men jeg ville ikke sige noget, for tænkt hvis han bare ville fortælle et eller andet plat? Så ville jeg sidde tilbage og ligne en idiot der havde overtænkt alverdens. Vi sidder ude på denne her terrasse, og Daniel kan ikke kigge mig i øjnene, sidde stille, eller være seriøs. ''Nu tager du dig fandme sammen'' siger jeg så. ''Jamen Sara, det er skide svært at åbne op sådan her, det har jeg aldrig prøvet''. 

Vi blev enige omat vi skulle hjælpe hinanden med at sige den afgørende sætning for hvad dethele handlede om. Han startede med at sige: ”Jeg er”, og jeg sluttede sætningenog gav ham et kæmpe high-five. Her kom jeg nok et skridt tættere på Daniel oghan kom et skridt tættere på forståelse, ro og accept af sig selv. Danielfortalte mig at han var homoseksuel. Den dejligste gay du nogensinde møder, ernok Daniel. Jeg sidder stadig i dag og kan få tårer i øjnene over denneepisode.

Daniel er typen der bestiller’rejse-tøj’ to uger før han skal rejse, og pakker sin kuffert en uge før hanskal afsted.

Mens Daniel og jeg sidder påtinder sammen, skal vi vurdere de drenge han bliver matchet med. 9/10 af gangenesiger han ’nej tak’, fordi hans synes at drengen på tinder har en næse derstikker lige 1mm længere til venstre end højre. Daniieeeeeeeeel…….

Daniel har engang haft en retsjov sart side. Han har ikke kunne røre ved velour stof. Jeg bad ham engangholde min taske. Det kunne han slet ikke, fordi den var lavet af velour og detfik han brækfornemmelser af haha. Jeg har endnu ikke testet, om han stadig ersart over for velour.

Daniel er personen der gennemalle tre år på gymnasiet har haft 0% fravær. Her sidder jeg og føler mig sådårlig over at få en mundtlig varsel på tredje måned i 1.g. Har jeg sagt atDaniel er god til at prale? Dette er især en af tingene han er god til atnævne, når han skal fremstå som god og dygtig. (Jaaaa, Daniel jeg ved godt atjeg slacker den lidt mere end du gør. Pls)

Noget der nærmest skal haveet afsnit for sig selv, som nok er det sjoveste, klammeste og mestkarakteristiske ved Daniel er, at han har 15 flasker ketchup liggende i sitskab derhjemme. Daniel spiser ketchup til absolut alt! Det er meget vigtigtlige at nævne at han ikke spiser pasta eller pommes fritter med ketchup, menketchup med pasta og ketchup med pommes fritter.

Dette er nok hvad der ersjovt at fortælle om Daniel, mens han selv sidder og bliver frustreret overdet. Hans uendelige frustration over hvorfor han ikke kan lide kaffe. Danielvil utroligt gerne lære at drikke kaffe, og i en længere periode skrev han hverdag til mig om vi ikke skulle tage på café, så han lige kunne vurdere, om hanskulle bestille en kop latte eller ej. Det ender så ALTID med, at hver gang vikommer på cafe, bliver det noget helt tredje, end hvad han har gået ogovervejet i to uger. Ååh Daniel… Det skal lige siges, at Daniel kun vil lære atdrikke kaffe fordi det ser godt ud på billeder til Instagram.

På et tidspunkt sidste år,havde jeg rigtig travlt, så Daniel og jeg var ikke så meget i kontakt, udoverat jeg en gang imellem ringede for at høre, om han havde det godt. Men hveraften når jeg lige havde lagt mig i sengen, lagt telefonen fra mig og villeprøve at sove, fik jeg omkring 15 beskeder på Facebook af Daniel, om hvilkentrøje han skulle købe inde på Asos. Sådan forsatte han i en måned, hver dag.Det siger lidt om Daniel. Han elsker at snakke om sig selv, og snakke om dettøj han vil have. Men han skal også have ting at vide på den hårde måde, ved atfortælle ham at jeg oprigtigt var ligeglad med hvilket stykke han ville købe. Jegvar sikker på, at han ville se godt ud, alligevel.

Daniel har været igennemmange sjove ting i sit liv. Noget vi ikke kan komme udenom, som har været megettydeligt i hans sjove faser, er nok hans sjove hårfarver. Daniels rigtige hårfarveer jo helt blond. Så synes han lige dengang at det skulle være helt brunt,derefter sort, så leverpostej, hov - tilbage til det kridhvide, så karamel, ogsort igen med brune striber, så leverpostej, og nu har han en hårfarve jeg ikkeengang kan sætte navn på.

Det der er så dejligt ved Danieler, at man kan ringe og snakke med Daniel når man end vil, og han vil altidformå at fyre en samtale af. Når man er vildt spændt og mega hyped over eteller andet, så er det altid Daniel man skal tage fat i, fordi han fremstårligeså hyped og spændt over det du har at fortælle ham.

Daniel er en ret speciel og stadig meget mainstreamdreng. Lol. Han har oplevet nogle ting, som jeg kan mærke på ham og se på ham.På den måde, at jeg kan se hvordan han har udviklet sig fra det. Et venskab sommit og Daniels har absolut intet drama. Vi er totalt hudløse, uden nogetfilter, vi siger hvad vi mener, og vores stædighed der fører til størrediskussioner øger vores kærlighed til hinanden hver gang. Vi ser hinanden så sjældent, men når vi så gør, snakker vi løs i flere timer og catcher up på alt. ''

Likes

Comments

Det er sket før, og denne gang er det en omgang med diverse spørgsmål, som jeg nok i og for sig aldrig ville bringe op på bloggen. 

Daniel Grabow - 18 år gammel - Innovationsstuderende på tredje år af handelsgymnasiet.

Hvor bor du?

Jeg er bosiddende i midtbyen af Horsens, i det mørke Jylland.

Hvad er dit stjernetegn?

Jeg ved ikke hvorfor, men det er næsten det værste spørgsmål man kan stille mig. Jeg hader at sige, at jeg faktisk er en vandmand haha.

Hvis du var en superhelt hvad ville du så hedde og hvilken superkraft ville du besidde?

First of all, så ville jeg kunne flyve og med hensyn til et navn, så er jeg helt blank haha.

Fortsæt sætningen: '' Hvis jeg var alene i verdenen ville jeg... ''

Seriøst dø af kedsomhed. Jeg ville slet ikke vide hvad jeg skulle foretage mig.

Beskriv dig selv med 3 objekter?

Cola, iPhone og Macbook.

Hvad hedder den sidste sang som du afspillede på din iPhone?

'' Welcome to the show '' - Adam Lambert feat. Laleh.

Hvad er det længste du har gået uden et bad?

2 dage tror jeg. Maks! Kender I det, når man ligger derhjemme og virkelig intet magter? Det har været en af de dage tydeligvis.

Hvilke 3 ting ville du medbringe på en øde ø?

Min telefon, solbriller (Just in case) og nok en form for skarp genstand. Kniv måske?

Hvornår er du aller gladest?

Når jeg er omgivet af de mennesker jeg holder af, eller også skulle det være når jeg befinder mig sydpå. Der er intet bedre, end at kunne koble fra og smide alt ansvar fra sig.

Hvad er din største frygt?

At skulle være alene. Ikke fordi at jeg har et problem med at skulle være alene, men det faktum at stå uden nogen som helst på et tidspunkt i livet.

Hvad er din yndlings restaurant?

Jeg har lidt forskellige. I Horsens måde det være; Sakura Sushi, Corfitz eller Café Gran. I København må det være; Gorms. Jeg har ikke været så meget ude at spise i København endnu, da det tit bare har været et smut forbi McDonalds, men det er selvfølgelig heller aldrig dårligt! Og i Århus; Mash.

Hvilket udtryk bruger du alt for meget?

Jeg har lidt forskelligt; '' It's cute tho '', '' Tho '' og '' Bitch I'm confident ''.

Hvad er din yndlings tv-serie?

Keeping Up With The Kardashians. Uden tvivl!

Hvad er baggrunden på din telefon?

Et billede af min rigtig dejlige veninde, som jeg virkelig holder meget af. (Billedet er til at se under alt teksten)

Hvilke ting er på din 'bucket' liste?

En dejlig ferie til det USA, Singapore eller lignende. Dog kunne en ny jakke også godt tiltrække min opmærksomhed.

Hvilken ting vil folk blive overrasket over at vide om dig?

Generelt er jeg meget åben og ærlig, så jeg ved ikke helt præcist hvad det lige skulle være. Dog kunne det måske komme bag på mange, at jeg i og for sig faktisk er fascineret af naturen. Forstået på den måde, at jeg faktisk elsker at sidde og se dokumentarer omkring havet, dyrene og hvad der ellers sker i rummet og alt uden for jordens atmosfære. Det har altid fascineret mig, men er bestemt ikke noget som jeg dyrker on a higher level.

Beskriv din perfekte pizza?

Oksekød, pepperoni, løg, bacon, ananas og en MASSE creme fraiche dressing.

Hvad var din første tanke da du stod op i morges?

'' Kæft jeg orker ikke en skid i dag. '' - Noget i den dur i hvert fald. Jeg er tit virkelig træt om morgenen, og orker ikke det hele store, men jeg skal bare lige vågne og komme i gang.

Hvis du kun måtte spise en type mad resten af dit liv, hvad skulle det så være?

McDonalds for sure!

Likes

Comments