I går var jeg rent faktisk været til den første fremvisning på en lejlighed. Et eller andet sted er det lidt surrealistisk, da hver gang jeg har været til en fremvisning af en bolig har det været med henblik på, at min familie og jeg skulle flytte ind. Denne gang skal jeg flytte ind uden dem, så det er lidt mærkeligt. Et eller andet sted føler jeg mig ret voksen, da jeg selv skal rende rundt og stille diverse spørgsmål, lytte og kigge godt efter småtingene.

Det værste ved det hele er, at man ikke er garanteret en bolig. Lejligheden var virkelig fin, nyrenoveret, opvasker, stor altan godt med skabsplads og virkelig lys. Det var så fint. Min kollega og jeg tager dog ikke imod den, da den var bygget lidt dumt - ellers var der intet at sætte en finger på. Lige nu må vi bare lede videre, men vi begynder et eller andet sted begge to at stresse lidt over tingene tror jeg haha.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jeg har jo før hen givet udtryk for, hvad jeg personligt syntes er mærkeligt ved de sociale medier. Dette kan I læse mere om her og her. Derfor er det i dag blevet tid til, at jeg endnu engang giver min mening til kende om de kære medier og folks brug af dem.

  • '' Butt-pigerne '' som jeg godt kan lide at kalde dem. I kender dem og jeg har givet udtryk for dem før også. I ved de piger som sætter sig op på deres håndvask eller bevidst vender sig med ryggen mod spejlet, hvor de inden aftens bytur har fundet deres bukser på som gør deres numse endnu pænere. Ydermere, kan man som udgangspunkt altid spotte, at de løfter lidt op i benene for, at den ser større og fyldigere ud. Stop det nu (!)
  • Når folk er på diskotek og lyden i deres snaps er umådeligt højt. Det er ikke engang fedt, at lytte med til. Jeg trykker selv igennem. Jeg vil dog gerne komme med en tilståelse; Jeg gør det også selv haha.
  • #fordijegkan hashtagget. Mine øjne kan slet ikke tåle det. #nåmendetvardadejligtatdukunne ;)
  • 'Arbejder ikke, jeg er en prinsesse'. Jeg skriver næsten når jeg læser det her på folks Facebookprofil. Du beder også bare folk om IKKE, at tage dig seriøst. Kom ind i kampen.
  • Det opstillede fredagsbillede af et girlsquad inden byen, med tilhørende profiltekst: 'Dårlig hårdag, æv.' - Det er kun i håb om, at kunne få komplimenteret håret, som i 'Nej skat, det er så flot til dig' efterfulgt af emojien med hjerter for øjnene. Og det har så lidt den negative effekt på mig haha. 

Likes

Comments

Det er virkelig træls, at skulle udmelde, at min tur til London bliver aflyst. Ikke aflyst, men udskudt til et senere tidspunkt. Hvornår ved jeg endnu ikke. Årsagen til, at den bliver aflyst er, at når jeg ankommer til London kører metroerne ikke i nattetimerne. Min veninde bor ikke langt fra Heathrow lufthavn og jeg havde bestilt flybilletter til Stansted lufthavn.

I og med, at de ikke kører i nattetimerne vil det blive uhyre priser i forhold til transport mellem lufthavnen og min veninde. Derfor har vi valgt, at udskyde rejsen til et senere tidspunkt. Jeg er rimelig træt af det, da jeg sådan havde glædet mig til, at komme væk fra alt arbejde og 'ansvar' i et par dage. Dog også fordi, at jeg selvfølgelig havde glædet mig til, at se min veninde og opleve London. Den må jeg have til gode!

Jeg ville i hvert fald lige opdatere jer omkring dette.

Likes

Comments

UPS: Til min nye Ace Tee X H&M hoodie. Den er virkelig noget af det mest behagelige jeg længe har haft på. Yderligere, så er den virkelig flot.

UPS: Til denne virkelig flotte taske fra Axel Arigato.

UPS: Om et par dage rejser jeg til London og jeg glæder mig SÅ meget. Jeg kan slet ikke beskrive min glæde over dette.

DOWNS: Til de udlejere af lejligheder som man skriver på, ikke svarer. Det pisser mig virkelig af. Det mindste man kan gøre er da, at svare når man enten ringer, sender en mail eller skriver.

DOWNS: Kvinder med barnevogne. Do I have to say more? De føler, at de ejer hele verdenen og jeg kan slet ikke have det. Det er altid alle andre som skal rykke sig for dem. Samtidig med, at de går rundt med deres overlegne attitude, store solbriller og chichuahua hund. Nej, sveske du er ikke en Real Housewife.

DOWNS: Til at lige præcis dén periode, hvor jeg er i London kører metroerne ikke. Det her bliver en dyr omgang transport.

Likes

Comments

Endnu engang blev det til en opdatering på mit liv. Denne gang hiver jeg fat i nogenlunde samme faktorer som jeg gjorde sidst. Det er det som er mest for mit grundlæggende liv for tiden, derfor vil det automatisk også have den største relevans.

Læs også: Status: Overvældende glæde, arbejde, bloggen og det personlige.

Mit liv

Det er egentligt ikke fordi, at der sker det helt store på den personlige front - og så gør der alligevel det. Sagen er den, at jeg rent faktisk i skrivende stund sidder og kigger på lejligheder. Jeg har skrevet til nogle udlejere og har noteret nummeret ned på et par stykker, som jeg lige skal have kontaktet. Jeg føler mig virkelig voksen haha. Dog kommer jeg ikke til, at skulle bo der selv. Der skal nemlig ske det, at min kollega og jeg er på udkig efter en her i Horsens.

Økonomisk set vil det bare betale sig, at blive boende i Horsens. Det er væsentligt billigere end storbyerne, selvom jeg helst ønsker, at skulle bo i de større byer, såsom København. Dog er der en årsag dertil, at jeg på nuværende tidspunkter vælger, at blive boende i Horsens. Dette vil jeg komme med en update på inden længe. Det er dog det som der sker mest af på nuværende tidspunkt.

Arbejde

På arbejdsfronten sker der egentligt ikke det helt store. Som sædvanligt, så arbejder jeg jo bare en masse som jeg plejer haha. Dog holder jeg alle døre og muligheder åbne for, at kunne udvide mine horisonter. Jeg går dog med tankerne om, at skulle finde noget mere fast. Jeg har længe gerne villet have et fuldtidsarbejde, hvilket vel at mærke og så er der mine klare præferencer ligger. På nuværende tidspunkt har jeg to deltidsjobs; Henholdsvis er jeg vært og sales agent. Hvad det på nuværende tidspunkt bliver til, det ved jeg ikke endnu - men det må tiden jo vise!

Bloggen

Egentligt, i forhold til bloggen så har jeg haft rigtig meget fokus på det som omdrejningspunktet er for min blog. Mode. Jeg har delt en del indlægs, hvori jeg har givet jer indblik i mine favoritter til både mænd og kvinder. Dette har været efterspurgt en del fra jer læsere, derfor tænkte jeg også, at det havde en særlig relevans. I kan bl.a. læse mere om disse indlæg her, her og her.

Min umiddelbare tanke er dog, at der også skal nogle flere personlige indlæg på banen. Derfor har jeg gang i noget brainstorming, så I må endeligt gerne byde ind, hvis der skulle være nogle særlige præferencer fra jeres side. Intet er dumt. Smid det ind i puljen og så tager jeg det derfra!

Det generelle

I og med, at jeg jo rejser til London i den kommende uge, så tænkte jeg, at jeg muligvis gerne ville lave en video derfra. Jeg overvejer egentligt også, at lave min aller første vlog. Jeg er dog lidt usikker på om, hvor vidt jeg vil føle, at det er lidt akavet. Det er formentlig blot noget som der skal overkommes. Om ikke andet, så vil jeg formentligt lave en video fra turen af og dele med jer.

Likes

Comments

INSTAGRAM: @_danielgrabow

Puha, det er længe siden jeg har lavet sådan et indlæg her. Jeg er selv meget stor fan af disse indlæg, da det også giver en del visuelt. På det seneste er der egentligt ikke sket de store ting. Jeg har faktisk bare arbejdet, fået lidt nyt tøj, været på kursus og set min familie og venner en del.

På min Instagram opdaterer jeg oftere end jeg gør her på bloggen. Hvis I derfor har lyst til, at skulle følge med på sideløbet fra bloggen skal I være velkommen til, at følge med igennem Instagram. 

Likes

Comments

I forrige uge måtte jeg atter igen bøje mig i støvet for mit impulsgen. Jeg faldt over den fine Ace Tee X H&M kollektion i forrige uge. I løbet af et par minutter havde jeg modtaget en ordrebekræftelse. Det gik stærkt haha. Ikke desto mindre, så er jeg allerede sindsygt glad for den. Jeg har længe ledt efter enten en hoodie eller sweatshirt i et scubamateriale og det er denne her, så det er jeg virkelig glad for.

Endvidere, så er jeg glad for de fine detaljer med den orange skrift op af ærmerne, spænden på maven og det, at tommelfingrene er der lavet et hul til. Den er så fin!

Likes

Comments

Ih, det glæder mig sådan, at sige, at jeg om under to uger rejser mod London (!!). Jeg har aldrig været der før, så det bliver bestemt en oplevelse. Jeg har en veninde som er blevet au-pair derovre og jeg har ikke set hende længe, så vi har besluttet, at jeg lige skulle komme en tur forbi og sige hej. Egentligt så nåede jeg heller ikke, at sige farvel til hende, så det bliver rigtig dejligt, at se hende igen.

Jeg har ikke fået afholdt noget sommerferie i år, da jeg egentligt har spenderet min tid på arbejdet. Det eneste tidsrum, hvor jeg lige har holdt fri er i studenterugerne. Der skete jo noget hele tiden, så jeg havde ikke rigtigt mulighed for, at få slappet af. Derfor ser jeg utroligt meget frem til, at fra d. 27. september - 1. oktober render rundt i Londons gader. 

Hvis nogle af jer har været der før, så må I meget gerne smide nogle råd til, hvad man kan lave derovre og hvad der er værd, at se. Jeg vil formentligt også have min computer samt mit kamera med, så der vil jeg formentligt opdatere undervejs.

Likes

Comments

Som jeg tidligere afslørede i dette indlæg, så har jeg altså bestilt den super fine sweater fra Thrasher med flammerne. Den har jeg endelig modtaget og jeg er så glad for den. Ih, den er så fin. Jeg har set flere bære den på diverse sociale medier og jeg er egentligt træt af, at jeg først får investeret i én nu. Jeg har dog været en del i tvivl om, hvor vidt den var noget for mig. Det er den.

Læs også: Just purchased.

Det er en sweater med mange muligheder for styling. Dog tænker jeg, at jeg vil forholde den ret simpel i form af sorte bukser og et par sorte sko. Det kunne dog godt falde mig ind, at hive en mere vild jakke frem fra gemmerne, som skulle hjælpe sweateren med, at pifte et outfit op.


Likes

Comments

Contains affiliate links

I dag blev den nyeste kollektion fra H&M lanceret i både udvalgte butikker og på internetsiden. Jeg er helt vild med den, men hvad jeg dog ikke er vild med er priserne på det haha. I og med, at den er blevet lanceret har jeg vel at mærke også fundet mine favoritter fra denne kollektion.

Læs også: Frakken til mænd og kvinder du skal have.

Jeg er meget begejstret for både den kvindelige, men også herreafdelingen i dette tilfælde. For den kvindelige afdeling er mine personlige favoritter den brune sweatshirt, anorak jakken samt den quiltet jakke.

Fra herreafdelingen er mine personlige favoritter den quiltet jakke, sweatshirt, læderbukserne samt den orange strik.

Likes

Comments

Instagram@_danielgrabow