På de sociale medier, sker der en hel del. En hel del ting som er acceptable, men vel at mærke også nogle ting som har tendens til at krydse over i noget decideret mærkeligt og noget som jeg personligt mener, at folk skal stoppe med.

 • Typen som smider følgende tekst op på sin IG story: '' New pic added, go like and I will spam you with likes and comments ''
 • '' Hvis din søster ikke ser dette inden der er gået 60 minutter, skylder hun dig en tur på McDonalds eller ud at spise '' - Jeg kan slet ikke beskrive, hvor irriteret jeg bliver over at se det hver gang jeg kommer forbi min startside på Facebook. Stop it.
 • Typen som følger en hel del mennesker i håb om, at få followers tilbage for så, at unfollow folk igen derefter. Jeg kan slet ikke have det. Billigt trick.
 • Folk som smider et billede af sit feed på sin IG story, hvor de har streget deres seneste billede over: '' Go watch my new picture. It's the most liked and commented pictures of all time '' - Efterfølgende kan man så udpege de første fem, som har fået mere end det billede. Burde man anklage vedkommende for falsk markedsføring?
 • Det kan få mig helt op i det røde felt, hvis folk liker et af mine billeder og kommenterer efterfølgende: '' l4l '' - stop det nu. Ville jeg like dine billeder, så havde jeg formentligt allerede gjort det. Kommentar: Slet.
 • '' Se min nye bikini. Ihhh jeg er så glad for den '' - pigerne. Kender I dem? Dem som sidder på deres håndvask med enten halvt med siden til eller direkte med ryggen til spejlet på badeværelset? Sig nu bare, at du gerne vil embrace your bodycurves i stedet for.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

Contains affiliate links

Jeg mener det når jeg siger, at DET HER er mit drømme sommeroutfit (!!). Jeg har tænkt præcis dét her outfit gennem så lang tid. Det som har begrænset mig er manglen på jakken. Jeg mangler en denim jakke, som ikke er helt sort i det og MED et bælte. Det er så fint. Derfor leder jeg alt hvad jeg kan efter en lignende jakke, da det kører rundt i mine tanker hele tiden haha. Er det lidt voldsomt? I guess not.

I hvert fald, så knuselsker jeg ovenstående. Det er både råt, men virkelig også sommervenligt. Det er ikke et outfit, hvor man vil have det alt for varmt i, når det er blevet aften grundet jakken. Egentligt vil jeg meget vel også skyde på, at det kunne være et outfit som kunne gå til f.eks sådan noget som Grøn Koncert, Distortion eller lignende.

Hvis I kender et sted, hvor jeg kan få en jakke som minder om ovenstående, men til en overkommelig pris, så tøv ikke med at smid et link i hovedet på mig.

D.

Likes

Comments

En fast læser ved, hvor meget jeg elsker tatoveringer. Det er en rigtig fin måde, at kunne udtrykke sig, og samtidig udsmykke sin krop. Elsker alt ved det. Jeg er på nuværende tidspunkt oppe på 6 tatoveringer og er ved, at planlægge de(n) næste. Særligt overvejer jeg palmen, som har været i tankerne gennem en længere periode. Palmen skal symbolisere det eksotiske, da jeg rigtig godt kan lide, at rejse og nyder alt ved det. Ydermere, så er den bare rigtig fin.

Den anden som jeg virkelig gerne vil have, er den nederste good vibes. Den er helt sikkert inspireret af Christina Barre. Jeg elsker hende. Hun er så jordnær og alt ved hende er bare cool. Denne tatovering som hun for nyligt har fået, er bestemt ingen undtagelse. Jeg har længe gerne villet have noget som mindede om dette, men var usikker på, hvad og hvor det skulle stå på min krop.

Jeg sidder derfor med tankerne på nuværende tidspunkt, at jeg skal have fingrene i min tatovør, forhøre mig om priserne og få bestilt en tid. Jeg kan slet ikke være i mig selv over det længere. Man bliver sku afhængig af det. De havde ret haha.

D.

Likes

Comments

Jeg har for første gang prøvet kræfter med denim on denim konceptet. Jeg er sent på den, jeg ved det. Dog har jeg aldrig rigtigt haft et par ordentlige denimbukser, hvor de her som I ser på billedet ikke er så gamle. Dog har jeg også været bange for, at matche to forskellige rå materialer sammen, nu hvor nuancerne ikke var den samme. Det fungerede meget godt for mig og synes faktisk det er ret fedt.

Jeg har fået drukket mig en dejlig drink af Aperol. Det er bare en vinder hver gang.

Var ude for, at fiske med en kammerat i starten af ugen. Jeg HADER, at fiske, men gjorde det nu kun grundet selskabet. Fik nydt godt af ovenstående solnedgang, da jeg senere på aftenen var ude for at gå en tur.

Fået spist en dejlig omgang sushi, hvortil jeg var sammen med min skønne veninde Cecilie. Den stod egentligt ikke på så meget andet end, at vi blot tog en aften fri og sad og spillede kort.

Bloggen og arbejde skal jo ikke forsømmes, derfor er en del af tiden også gået med planlægning af blogindlægs, mails og alt hvad der medfølger. Det er altid en fornøjelse.

Her ser I så mig, bloggeren som sidder på sit arbejde midt i sin pause, mens jeg skal til at nyde en god cigaret. Bestemt ikke dårligt, når selskabet heller intet fejler.

Sidst men ikke mindst, så har jeg også fået nydt godt af det sommervejr vi havde forleden dag. Dog var jeg på arbejde, hvilket også afspejlede sig i mit antræk. Det var virkelig skønt.

Likes

Comments

BILLEDERNE ER FRA TUMBLR

 • Komme igang med den serie, som du ikke har kunnet tage dig sammen til de andre dage. Få kvælt nogle afsnit eller sæsoner endda.
 • Få ryddet op i alle dine gamle sager, få det sorteret og sat i orden.
 • Ryd op og gør rent alt imens den høje musik spiller i baggrunden. Det er der en hvis hygge over!
 • Sortér ud i alt dit tøj og find ud af hvad der skal ud og hvad der skal blive
 • Læs en god bog
 • Begyndt at planlægge den kommende uge
 • Lav en wishlist over ting som gerne vil købe, det kunne f.eks. være hos ASOS. Det gør jeg selv rigtig tit, når vejret fejler.
 • Tag hjem og besøg din familie, hvis det er sjælendt,, at I ses.
 • En sikker vinder som ofte er sket hjemme hos mig er, at vi bager også. Der er bare en form for hygge over det, når det regner og vi bare er sammen om det.
 • Hvis du har det lokale fitnesscenter ved din hånd, så få det da udnyttet, hvis du ellers forsømmer det de andre dage
 • Lav en god kop kaffe, te eller whatever you like og hold filmmarathon.
 • Gør dig overvejelser omkring dit hjem i forhold til interiør. Et moodboard er altid en god idé!
 • Find din favoritmagasin frem og så bare læn dig tilbage og læs.

Personligt for mig selv, så sådan en dag som i dag, hvor vejret svigter bruger jeg tiden både på noget fornuftigt, men i den grad og på at lave ingenting. I dag har jeg sovet længe, rent faktisk vågnede jeg først her til eftermiddag haha. Jeg sidder med min notesbog ved køkkenbordet, planlægger blogindlægs og andre arbejdsrelaterede ting i forhold til bloggen. Yderligere planlægger jeg min kommende uge. Endvidere får jeg skiftet sengetøj, vasket op og senere skal jeg nok kvæle en form for serie.

Sig ikke, at I ikke er blevet forkælet i denne omgang. Det var så lidt 😉

Likes

Comments

Her får I lige dét brev, som jeg lagde til min mor da jeg sprang ud overfor hende. Dog kan I læse jer frem til i brevet, at jeg skriver at jeg er biseksuel. Det troede jeg på daværende tidspunkt. Jeg tog fejl. Jeg er homoseksuel. Bare lige så I er klar over det haha.

'' Kære mor,

I dette øjeblik hvor du læser brevet, er jeg på vej/ankommet til Budapest. Jeg ved, at du hellere ville have sandheden leveret personligt af mig, men det kunne jeg simpelthen ikke. Jeg føler derfor, at et brev er det næstmest personlige, end blot på besked eller i et telefonopkald.

Dog undrer du dig sikkert over hvorfor du får brevet i den tid jeg er i Budapest. Det er der altså en helt særlig grund til. Jeg giver dig derfor nogle dage til at sluge den, men jeg giver også mig selv nogle dage i Budapest med min klasse, hvor jeg lige kan sunde, at jeg rent faktisk har taget et stort skrift og været ærlig overfor dig. Jeg ville gerne have fortalt dig det før, men jeg følte, at nu var det rette tidspunkt. Håber du forstår.

Jeg har skrevet dette brev i anledningen af, at det er på tide at du ved, hvem jeg inderst inde er, og hvad der rent faktisk sker i mit liv. Først og fremmest bør du vide, at det har ikke været nemt for mig, at få samlet mod til at skrive dette brev og aflevere det til dig. Jeg har været fortæret af nervøsitet, trods det at jeg i forvejen godt kender din reaktion. Jeg har delt dette med et par venner, og jeg har modtaget rigtig meget hjælp. Dog skal det lige siges, at det betyder nødvendigvis ikke at mine venner er kommet i første række, men det er vel altid sværere, at fortælle det til sine nærmeste først og dem som man elsker højest.

Du er sikkert velvidende om hvilket emner dette drejer sig om, men jeg er biseksuel. Jeg har været klar over det siden i sommers, og jeg har derfor haft nogle ting at skulle bearbejde med mig selv siden jeg opdagede denne side af mig selv.

Jeg håber inderligt, at dit syn ikke har ændret sig på mig, hvilket jeg godt er klar over det ikke har. Jeg elsker dig utrolig meget, og det er i hvert fald én ting som aldrig vil ændre sig. Jeg ved, at jeg kan gå til dig med alt og være ærlig overfor dig, men nogle gange er det bare lettere sagt end gjort. Nu er det ude af verdenen, og jeg føler mig lettet samtidig med, at jeg er fyldt med glæde over den person som jeg er blevet til i dag. Jeg er rigtig glad for, at have så støttende en mor som dig.

Det skal på ingen måder lyde ondt, men du må ikke ringe til mig, da jeg lige har brug for at samle mig selv og sluge dét, at du rent faktisk ved det. Dog må du gerne skrive.

Som tidligere nævnt, så er jeg altså biseksuel. Det betyder derfor, at det ikke er udelukket at jeg kommer hjem med en kvindelig kæreste og for at jeg får børn. Jeg har et brændende ønske om at få børn, som skal afspejle sig i en lige så sej og viljestærk person som dig. Du er en person som spreder så meget glæde omkring dig, men du formår samtidig også at være en inspiration for andre. Særligt har du været en inspiration for mig. Men du kan lige så vel også risikere, at jeg kommer hjem med en mandlig kæreste, som jeg ved du vil tage ind og gøre til en del af familie og som jeg ved vil blive accepteret på lige vilkår som, hvis det havde været en kvinde.

Det som jeg ser mest frem til nu er at du kommer og henter mig på banegården, når jeg lander i Danmark igen. Jeg glæder mig til at komme hjem og give dig et kæmpe knus. Jeg glæder mig særligt til at se, hvor meget vores forhold endnu engang er blevet styrket, da jeg endnu engang har været hudløs ærlig overfor dig. Jeg glæder mig til at der ikke er flere hemmeligheder mellem os. Jeg glæder mig til at jeg kan være mig selv hundrede procent overfor dig, hvilket jeg generelt set altid har været.

De kærligeste hilser

Daniel. ''

Likes

Comments

BILLEDERNE ER FRA TUMBLR

UPS: Til, at jeg lige har modtaget mit nye LunarWay kort og glæder mig til, at komme igang med det. Jeg har haft det før, men hvor jeg ikke rigtigt fik det brugt. Denne gang skal være anderledes. Er vild med deres feauteres samt visionen bag det hele. I vil også komme til, at høre mere omkring det, når jeg har modtaget min pin-kode samt har benyttet det.

UPS: Til det sidste afsnit af SKAM. Jeg er SKAM-lover, men har dog udskudt det aller sidste afsnit i alt for lang tid, grundet jeg ikke ønskede, at få en slutning på det hele. Jeg synes de 4 sæsoner er gået for hurtigt og man kan vidst roligt sige, at jeg har slugt serien råt. Jeg ville sådan ønske, at der kom en sæson 5. Dog var det sidste afsnit rigtig godt og så et langt et af slagsen, men det giver vel også god mening haha.

UPS: Mine ferieplaner snart er ved, at være på plads, MEN den må jeg lige holde skjult lidt endnu. I vil høre mere omkring det.

UPS: Til de her sandaler fra Cos. De er seriøst lækre og jeg er endnu engang helt vild med, hvordan Cos formår, at skabe så stilrent og minimalistiske items, som bare fremstår så lækkert. Jeg er fan. Endnu mere fan af deres produkter, som jeg efterhånden har fået en del af.

DOWNS: Til alt hvad der pt. sker omkring mit hjerte, som jeg har forklaret her, her og her. Det er den evige uvished om hvad der kan være galt, som skræmmer mig mest.

DOWNS: Til, at min jakke fra Zara er blevet ødelagt. Hvem laver også en jakke som ikke kan tåle regnvejr? Jeg har jo ikke en reservejakke på mig hele tiden. I Danmark regner det jo næsten 364 dage om året, altså. Dårlig stil. Jeg var ellers helt vild med den jakke og vil simpelthen ikke af med den, men jeg må tænke med fornuften her i stedet for haha. Derfor skal jakken altså sendes retur.

DOWNS: Det værste sommervejr i Danmarks historie. Jeg synes simpelthen ikke, at man kan mærke sommeren, det varme vejr og det faktum, at jeg går rundt i bukser og jakke igennem sommeren. Jeg burde rende rundt i enten shorts og t shirts eller badebukser. Bum. Så det glæder mig, at jeg skal ud af landet og dase på et tidspunkt, hvor vejrforholdene nok er noget andet.

Likes

Comments

​Jeg går stadigvæk og leger med diverse idéer omkring mit værelse og lige præcis et hjørne af værelset som dét her, kunne være overdådigt for mit vedkommende. Jeg er helt vild med hele sammensætningen af det. Sammensætningen af de forskellige farver, det rå billede af Steen fra Han Kjøbenhavn. Ligeledes bør der ligge en stak af magasiner for, at fuldende helhedsindstrykket. Mon det var noget som jeg burde investere i? Jeg leger nemlig med tanken om forskellige ting som skal ske på værelset, som vil give det et helt anderledes helhedsindstryk. Særligt går jeg med tankerne omkring noget neon, plakater, planter eller brugen af magasiner, da det virkelig bare er de små ting som gør en kæmpe forskel. Synes jeg. 

Likes

Comments

1. De konstante forsinkelser på DSBs toge. Jeg tager primært toget for, at komme på arbejde i Århus. Jeg skal næsten tage toget før mit oprindelige tog indimellem for, at jeg kan nå på arbejde til tiden, grundet så store forsinkelser. Så sent som i dag var der en lettere forsinkelse.

2. Hvis man er ude at spise og så folk smasker. Jeg kan simpelthen ikke have det og det SKAL BARE STOPPE (!!). Der er ikke noget mere ucharmerende. Jeg føler virkelig, at jeg kan smage deres mad.

3. Typen som føler, at de skal belære mig omkring livet, når de ikke selv har styr på deres eget.

4. Typen som tænker, at de skal nedgøre mig i forhold til rygning, med at jeg ikke kunne gå en dag uden nu, hvor vedkommende selv valgte at stoppe. Det skal pointeres, at hun holdt den ikke. Jeg stopper når jeg vil og ikke fordi du vil have et væddemål stablet på benene. Drop det.

5. Mågers evige galen hver gang solen står op.

6. Når folk har det seriøse behov for, at skulle direkte nedstirrer mig, mens jeg kan se det. Gør det lidt mere diskret. Det er ret ubehageligt. Fortæl mig nu bare, hvis jeg har en bussemand i stedet for, at blive ved med at kigge på mig.

7. Typer som absolut skal blande sig i alt. Åhhh det irriterer mig. Bland dig udenom og pak dit lort sammen.

8. I forlængelse med 7'eren, så typer som intet har at have det i.

9. Når man får den samme livslange tale om, hvor godt det ikke er for mig, at jeg ryger og burde bruge mine penge på noget andet. Jeg ved godt, at det ikke er sundt. Jeg ryger fordi jeg godt kan lide det, synes det er hyggeligt og formentligt ikke havde brugt de penge på noget fornuftigt alligevel.

10. Når man virkelig skal tisse og jo tættere man kommer på sit hjem, bliver det bare værre. Kender I det? Det er sådan, at man stormer ind på toilettet og er SÅ tæt på at tisse i bukserne.

Likes

Comments

Hvis du er på en jeg-skal-ikke-lave-andet-end-at-slikke-sol-dagen-lang ferie, så har du helt sikkert ramt det rigtige blogindlæg. Det er de ferier som jeg selv er stor tilhænger af. De ferier hvor du bare kan lade hjernen blive i Danmark og så bare dase omkring en pool dagen lang, med drinks og bare ikke tænke på noget som helst i omverdenen.

I forbindelse med sådanne ferier, så er der selvfølgelig nogle ting som man ikke kan være foruden imens man ligger ved poolen og skal have tiden til at gå med noget, mens man venter på den dejlige sommerkulør. Bevares. Jeg kan sagtens blive liggende i flere timer uden noget som helst underholdning og så bare bliver dejlig brun. Det er ikke alle som kan det, grundet utålmodighed. Fuldt forståeligt haha. Hvis du altså skal være én af dem, så kommer jeg her med nogle tips til, hvordan du kan få tiden til at gå imens du ligger og får en flot kulør. Nogle af de ting som jeg også altid har med mig på sådanne rejser er følgende:

 • Et headset til musikken, hvis hotellets musik ikke lige er noget for én
 • En form for bog eller magasin, da det også kan tage en del af den utålmodighed man har. Jeg er særligt glad for, at have et magasin med, herunder: Euroman, IDmagazine eller lignende.
 • Et kort spil. Det er virkelig også essentielt hvis din rejsemakker også er lidt utålmodig, men når I begge gerne vil have lidt kulør, så sæt jer til at spille kort. Man får sol samtidig med, at man kan hygge sig med det. Det har også hjulpet på mig når jeg er begyndt, at blive lidt utålmodig efter fire eller fem timer haha.
 • Hvis du f.eks. rejser med Spies, så har de rent faktisk en rigtig god App som hedder: Spies på rejsen. I denne app kan du planlægge nogle udflugter hvis tålmodigheden render helt væk med dig. Så kan du tjekke de forskellige udflugter ud for din destination sammen med din rejsekammerat, mens I ligger i solen. Så formår du stadigvæk, at få det ekstra inden du smutter fra poolen. Alt hvad du skal bruge er din telefon. Det er skide smart! Du kan endda også læse omkring de forskellige restauranter som befinder sig i lokalområdet, tips og alt hvad hjertet ellers begærer.

Likes

Comments