Header

Så varer det ikke længe før der bliver åbnet op for tilmelding til diverse uddannelsen landet over - og jeg glæder mig. Rigtig meget. Jeg ved, at jeg har talt rigtig meget om uddannelse på bloggen her, men det er rimelig væsentligt for mit liv for tiden. Jeg skal jo som sagt have en uddannelse og derfor er et rigtig fint emne at tage hånd om. Der er endda måske også nogle af jer som enten skal søge ind på uddannelse her til februar eller nogle som blot er nysgerrige.

Læs også: I tvivl om, hvad der skal ske med mit liv.

Husker I sidste år da jeg var kommet ind på studie, men valgte at sige nej? Det fortryder jeg tildeles. Det skyldes dog at jeg ikke føler det var studiet for mig på daværende tidspunkt, men på den anden side så har det her sabbatår overhovedet ikke været noget for mig. Jeg føler virkelig jeg mangler skolen. Pt. står jeg alligevel i en stand-by plads for, hvornår jeg skal videre igen. Derfor er der ikke rigtigt et formål med det længere. Synes jeg.

Læs også: Kommet ind på studie, men ..

Jeg føler dog at jeg er kommet et skridt nærmere på, hvad der skal ske med mit liv og hvilken retning som jeg vil i. Jeg har altid været meget mode, design og markedsføringsinteresseret. Mode og design er dog en benhård branche, hvor man virkelig skal vise hvad man kan for at komme i betragtning. Markedsføringsbranchen er en branche, hvor der er stor arbejdsløshed efter endt studie, hvilket også er noget som jeg har haft med i mine overvejelser.

Jeg har dog to uddannelse som jeg med sikkerhed ved at jeg søger ind på. Det er to uddannelser som jeg har stiftet bekendskab med i mit sabbatår, så helt spild har det her sabbatår selvfølgelig heller ikke været. Det er bare lidt træls i længden. Nå, men de uddannelser er som følgende:

  • Negot-studiet på Syddansk Universitet i Odense (Markedsføring, økonomi, sprog, kultur og ledelse)
  • Designteknolog m. speciale i retail design på VIA College i Herning

I det her sabbatår har jeg kigget indad og tænkt: Daniel hvad interesserer dig virkelig? Hvad elsker du? Mode og design er svaret så. Derfor vil jeg utroligt gerne arbejde med det og kan se mig selv i den branche. Det er benhårdt, men det er bestemt også noget som jeg gerne vil kæmpe for. Retail design er dog ikke så moderetaleret - og dog. Det drejer sig i grove træk om at designe og indrette butikker og lave grundplaner. Dog skal det være ud fra virksomhedens vission og mission. Derfor er jeg med i koncept- og processudviklingsdelen også. Så vidt som jeg i hvert fald har forstået.

Negot-studiet er bestemt også tiltalende, da det er så bred en uddannelse som det er. Jeg har mulighed for at få jobs i flere forskellige brancher, med flere forskellige jobfunktioner. Det er også noget som tiltaler. Hvis der er noget som jeg ikke magter i mit liv, så er det at være arbejdsløshed. Derfor vil jeg også gerne skabe de bedste rammer for mig og gøre det så godt som muligt. Jeg vil også bare gerne kæmpe og gøre mig fortjent til tingene. Det generer mig på ingen måder.

Lige nu, er jeg altså meget forvirret omkring det hele, men jeg har massere af tid til at overveje det hele i endnu. På designteknolog uddannelsen har jeg en optagelsesprøve som jeg får 14 dage til at skrive i til marts, hvilket er super fint. Jeg får lidt en smag på det på forhånd og får mulighed for at fordybe mig med det hele igen, hvilket er virkelig dejligt. Derfor glæder jeg mig også til at skulle lave den optagelsesprøve.

Jeg søger i hvert fald ind på begge uddannelser og må tage beslutningen senere hen om, hvad jeg præcist vil og hvordan det hele skal gå til. Jeg er i hvert fald kommet nogle skridt tættere og er blevet mere bevidst omkring det hele.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jeg har brugt rigtig megen af min tid på arbejde, hvilket også er fint. Jeg begynder bare snart at nå til en ende, hvor jeg gerne vil starte igen. Jeg føler ikke i den forstand at der er et formål med det lige nu.

Hoppet frem og tilbage mellem møder på arbejde.

Fået nogle lækre pakker, hvilket altid er dejligt! I det mindste bliver mine penge investeret i noget, som jeg gerne vil haha. Ydermere, så har haft en mindre date henover weekenden. Det gik egentligt meget godt og vi hyggede os utroligt meget, så det er super fint.

Jeg har faktisk for første gang vasket tøj på egen hånd. Det er aldrig noget som jeg egentligt har sat mig ind i eller gidet for den sags skyld. Min mor har altid gjort det, så jeg følte ikke behovet for at lære det haha. Mit tøj har dog stadigvæk samme farve som forinden det blev smidt ind i vaskemaskinen, så det skulle gerne være fint.

I takt med så meget arbejde, så begynder jeg også at trænge til at holde lidt fri. Derfor sad jeg forleden og kiggede alle billeder og videoer igennem fra marts-april, hvor jeg var i Beijing. Et mindre throwback af og til er nu også meget rart.

Jeg har fået mit elskede Calvin Klein halstørklæde. Det var et rimelig stort impulskøb, men jeg er stadigvæk lige så glad for det, som hvis det havde været et velovervejet køb. Det er super fint. Jeg viser det også frem i indlægget .

Likes

Comments

Contains affiliate links

I forbindelse med den adventskalender som afholdt tilbage i December måned, har jeg været én af de to heldige vindere af et gavekort på 1250 kr. Det var jeg selvfølgelig super glad for. Derfor udvalgte jeg mine favoritter og det vil snart være på vej hjem til mig.

Jeg har fulgt Patrick Pankalla som står bag brandet i mange år og jeg har altid været vild med hans arbejde. Ydermere, så har haft et minimalistisk syn og tilgang til tingene, hvilket virkelig er noget som jeg synes er fint. Det bærer hans smykker også særligt præg af. Hvis du er til den slags, så synes jeg helt sikkert du burde tage et kig forbi hans webshop eller butik. Det er super fint!

Likes

Comments

Jeg har faktisk længe gerne villet lave det her indlæg, men nu hvor jeg har været udeboende i omtrent to måneder, så tænker jeg det er ved og være tid. Jeg ville dog først lige finde mig selv ordentligt i det hele og derved først drage sammenligningerne eller forskellene efterfølgende.

​Hjemmeboende:

Som hjemmeboende har jeg altid været meget heldig, da jeg faktisk aldrig har haft nogle regler eller lignende. Det har altid været meget loose på en måde, hvilket jeg virkelig godt kunne lide. Derfor føler jeg heller ikke, at jeg har haft nogle begrænsninger i den forstand. Jeg har lidt måtte gør som jeg havde tid og lyst til, så længe jeg selvfølgelig bare underrettede min mor om, hvad jeg foretog mig. I kender mødre haha.

Jeg har også altid på et punkt været en del forkælet i og med, at det har været min mor som stod for alt det hjemmelige. Selvfølgelig har jeg hjulpet til, men som udgangspunkt gjorde hun det gerne. Derfor kan man sige, at det måske har villet været en omvæltning, at skulle bo ude. Jeg har altid fået af vide, at det var lidt en forkert måde at håndtere tingene på som vi jo gjorde, da jeg blevet lidt bonget i hovedet med at jeg ikke ville kunne klare mig selv - MEN det har seriøst intet problem været i det. Min mor har gjort det med måde og alligevel vist de forskellige og nødvendige ting frem til mig.

Vi har altid talt åbent omkring økonomi, den dag vi skulle flytte hjemmefra og alt omkring et budget. Det har helt sikkert også givet mig en indsigt i tingene i og med at jeg haft meget med økonomi, at gøre via min tid på handelsskolen. Det var dog fra et virksomhedsperspektiv, men bestemt brugbart alligevel.

​Udeboende:

Én ting som jeg stod på bar bund med var, hvordan i al verden man hænger diverse ting op i loftet, på væggene og alle den slags ting. Så er det heldigt, at både min mor og papfar er gode til den slags, for det er ikke lige noget som jeg faktisk gider bruger min tid på. Det skal nok ikke være en hemmelighed at det virkelig ikke siger mig noget haha.

Som udeboende har jeg egentligt ikke fået det helt store chok. Jeg har været velvidende omkring de fleste ting, da jeg lagde et budget inden jeg flyttede ind. Jeg fik kontaktet forsikringsselskab angående indbosforsikring og rejseforsikring. Ulykkesforsikringen klarede jeg forlænge siden haha. Ydermere, har jeg ringet ind angående opsætning af internet, haft montør ude, tilmeldt os el og haft en tømre på besøg. Det generer mig i den forstand ikke, at skulle tage telefonen og klare den slags ting. Det har altid faldet mig meget naturlig i og med at jeg har haft det på tæt hånd derhjemme også.

Der er selvfølgelig et andet ansvar som udeboende. Der skal jo selvfølgelig være en vis økonomi til det hele, før man kan gøre de forskellige ting. Der var min veninde og jeg bare så heldige, at vi blev tilbudt en skøn lejlighed og havde begge pengene til at dække indskuddet samt den første og sidste husleje. Jeg har skullet forholde mig til nogle andre ting end som hjemmeboende, men bestemt noget som jeg var velvidedene om i forvejen. Det eneste som jeg lige var lidt i tvivl om, var hvor ofte man opgjorde EL, men det har vi dog også fundet ud af haha.

Så samlet set, så nyder jeg virkelig at være udeboende. Det er dog mærkeligt ikke, at have min mor omkring mig konstant, men det er nu også noget jeg har vænnet mig til efterhånden. Vi ringes alligevel ved flere gange på daglig basis haha. Om jeg havde været ude- eller hjemmeboende gør egentligt ikke noget for mit vedkommende. Jeg kan godt lide begge dele ved det. Jeg kan dog godt lide ansvaret ved og være udeboende. Jeg havde ingen regler som hjemmeboende, men nu bestemmer jeg ALT selv. Det bliver gjort vores rækkefølge og når vi selv ønsker det. Det er super dejligt.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Som jeg uddybbede i mit tidligere indlæg, så havde jeg altså bestilt ovenstående skønhed. Det modtog jeg så i dag, hvilket jeg er super glad for. Jeg har længe gerne villet have et finere tørklæde, men hvor der var noget lidt mere specielt over det. Hvad er mere specielt, end at der står 'Calvin Klein' over det hele? Det synes jeg virkelig er fint.

Læs også:

Desuden, så er jeg virkelig tilfreds og glad over den kvalitet som tørklædet det faktisk har. Det er ikke et tykt halstørklæde, hvilket heller ikke som udgangspunkt var det som jeg lige gik efter. Derfor passer det mig virkelig godt, at det er et tyndt tørklæde. Jeg har bestilt det i en lidt grønnelig farve, da jeg ville have at det skulle give lidt mere farvespil i et outfit.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Dagen i dag er en dag i sengen. Jeg har nemlig meldt mig syg på arbejde i dag, da jeg virkelig ikke har det særlig godt. Jeg havde overnattet hos min kusine og da jeg tog hjem fra hendes i morges blev jeg virkelig ramt. Jeg har været forkølet de senere dage, men hovedpine, svimmelhed og kvalme ramte mig også. På nuværende tidspunkt føler jeg også en form for feber, så nu må vi se, hvad der lige sker. Nok om det!

I forbindelse med, at være sengeliggende har jeg selvfølgelig også kigget lidt på tøj og udpeget nogle af mine personlige favoritter. Faktisk, så har jeg også købt én af ovenstående ting. Dén ting som jeg har erhvervet mig er faktisk halstørklædet fra Calvin Klein. Jeg glæder mig SÅ meget til, at det kommer. Ydermere, så har jeg virkelig forelsket mig i sweateren fra Zara, sandalerne samt jakken fra Tommy Hilfiger.

Likes

Comments

Mandag, dagen vi alle hader. I dag, viste det sig så, at understøtte den tanke. Dagen startede i sig selv egentligt fint nok ud, da jeg har sovet hos min kusine efter en super hyggelig weekend på arbejde, biograftur og en godt selskab med min kusine.

Jeg startede så dog dagen med, at få smadret hele min skærm på min iPhone. Jeg har altid været meget klodset, hvad det angår. Jeg kan ikke huske én telefon som jeg har haft, hvor jeg ikke har smadret skærmen. Det er så trælse penge altså. Jeg bliver virkelig arrig og sur over det. Det skal lige siges, at jeg faktisk også havde panserglas på, men det virkede like shit. Nogle som står klar med et glas hvidvin til mig? Jeg kunne godt bruge det lige nu.

Der er dog noget positivt ved det hele alligevel. Jeg har lige modtaget min nye lampe i dag, hvilket er rigtig dejligt. Jeg har ventet på den i et langt stykke tid nu, så det er rigtig dejligt, at få den op at stå.

Likes

Comments

Contains affiliate links

Her ser i så én af mine seneste investeringer. For pokker, hvor har jeg længe gerne villet have en jakke som denne her. Jeg har dog bare haft svært ved, at finde den rette. Jeg fandt endelig én og til en virkelig god pris. Jeg elsker januar og udsalg. En jakke som denne her er virkelig også noget som man ser præge modebilledet i øjeblikket, hvilket også gør den det federe.

Likes

Comments

Ih, jeg elsker et brand som Mads Nørgaard. Det som I ser på ovenstående billede, er dog ikke min typiske stil, men jeg tænker at jeg gerne vil prøve det an. Dog er jeg helt vild med den grønne bluse af dem, hvor jeg er lidt mere skeptisk hvad angår t shirten. Et brand som Mads Nørgaard er virkelig også rigtig god kvalitet, hvilket også er én af de ting som jeg virkelig elsker ved det mærke.

Den grønne bluse har jeg en forestilling om, at jeg skulle bære med min grønne Mads Nørgaard army jakke, et par sorte bukser og så med et par fede sneakers til.

Likes

Comments

UPS: Til, at vores nye lejlighed er der endelig ved at komme lidt styr på. Vi har fået hængt diverse ting op, fået malet og fået et nyt spisebord.

UPS: Til, min nye mørke væg på mit værelse, som jeg dog vil fremvise på et senere tidspunkt. Dette vil dog først blive når værelset engang er blevet fuldendt eller til jeg føler, at det er nok til et udkast.

UPS: Til, min mor. Hun har været her tre gange nu med indflyttergaver, hvilket jeg bestemt er vild med. Det har været ting som vi har manglet og derfor er det essentielt. Føler mig alligevel lidt priviligeret over, at hun vil bruge tiden på, at finde det til mig.

UPS: Til, at min kusine var en tur i Herning, hvor hun havde købt to nye Mads Nørgaard bluser med hjem til mig derfra. De vil selvfølgelig også blive vist frem her på bloggen!

DOWNS: Til, at det bord som jeg bestilte fra IKEA har uendelig lang leveringstid. Jeg bestilte det i starten af december, hvor det skulle have været leveret midt december, men blev udskudt til starten af januar til nu først at blive leveret i midt februar. Det skyldes dog et problem med en leverandør, hvilket er fair nok - men mildt sagt, røv irriterende. Jeg vil virkelig gerne bare have det nu.

DOWNS: Lange dage med arbejde, hvor det egentligt er det eneste som jeg får udrettet samt at få ordnet nogle praktiske ting herhjemme.

DOWNS: Til, at bloggen virkelig er blevet nedprioriteret den senere tid. Det skyldes jo som sagt to flytninger, arbejde og alt det her mellem jul- og nytår med diverse julefrokoster osv. Derfor har jeg ikke lige haft så meget tid til det hele. Det handler om prioriteringer, men jeg skal også slappe af når jeg føler der er tid og overskuddet til, at trække stikket.

Likes

Comments

Instagram@danielgrabowww