Jeg er HELT VILD med indretningen på ovenstående billeder. Jeg er næsten mundlam!

​Gid jeg boede for mig selv lige nu haha. Jeg har slet ingen ord for hvor flot ovenstående er. Særligt er jeg vild med det øverste billede i venstre hjørne. Det er råt, gennemført og virkelig stilet. Særligt er jeg vil med spisebordet, magasinerne og det store billede. Vedkommende som har indrettet denne lejlighed, har skabt et mesterværk. 

Det er i tider som denne hvor jeg ville ønske, at jeg var udeboende. Dog skal det ikke forstås som om at jeg har en stor trang til at flytte, men bare med at alt er ens eget og at man bestemmer alt selv. Og vigtigst af alt; Jeg indretter selv, og bestemmer selv hvordan alt kommer til at se ud. Det er nok det som jeg glæder mig mest til. 

​Billeder henholdsvis fra Boligmagasinet, BoBedre samt Katarina Atalie

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Ovenpå sygdom kan jeg ikke lade vær, med at trække lidt på smilebåndende i dag. Jeg modtog nemlig disse tre lækre ting i går.

​I de her dage føler jeg mig sløv, ør og fuldstændig ubrugelig i hovedet. Jeg kan virkelig godt mærke, at efteråret har meldt sin ankomst, da jeg allerede mærker det. Egentlig så er jeg ikke syg på den måde, men nærmere ør, snotten, hovedpine og mere til. Nok om det!

Jeg modtog dette i går, og glæden har samtidig meldt sin ankomst. Jeg er overdrevet glad for ovenstående ting, som jeg har fået investeret i. Skoene kostede kun sølle 185kr. Og længe har jeg kigget efter en grå frakke, og nu har jeg den. Ligeledes har jeg været på udkig efter en pung, og da jeg faldt over pungen fra Ted Baker, så måtte jeg simpelthen bare have den. Jeg er glad og har allerede haft det hele i brug. 

Likes

Comments

Min forkærlighed for at kombinere forskellig stilarter, bærer ovenstående særligt præg af. 

Jeg har før præsenteret jer for min forkærlighed, hvad angår at kombinere forskellige stilarter. Igen er det blevet tid til at kombinere forskellige stykker tøj, fra forskellige verdener. Normalt forbinder man en skjorte som værende et find stykke tøj, men i denne omgang har jeg valgt af dresse skjorte down, og sammensat det med et par ødelagte denim bukser samt et par sneakers. 

På den måde skabes der er en kontrast mellem det fine, og et mere hverdags-relateret look. Dog har jeg også indsat nogen finere elementer i form af et fint ur fra Michael Kors, en taske og et par fede solbriller. Det er helt bestemt et outfit som jeg gerne vil bære. Uden tvivl!

Likes

Comments

Det næste år bliver spændende, indbydende og ikke mindst et fedt år. 

Jeg har rigtig mange ting at se frem til i løbet af det kommende år, og det er nogen ting som jeg vil fortælle lidt om denne gang.

1. Jeg ser frem til at jeg skal til Beijing. Det er en tur jeg har set frem til lige siden jeg startede i 1.g, og nu går jeg i 3.g. Der er et halvt år til jeg tager afsted. Der er noget tid endnu, men tiden går også bare hurtigt fra nu af.

2. Til at jeg skal bestille studenterhue og have den på. I den kommende måned skal jeg bestille studenterhue, og jeg glæder mig som et lille barn. Derfra og til jeg får huen på kommer nok til at føles uendeligt lang, men jeg har en forventning om at det kommer til at gå hurtigt alligevel.

3. Til at jeg skal på et lille trip inden så længe. Det er noget som jeg vil opdatere om på et senere tidspunkt, men det er bestemt noget jeg ser frem til!

4. Galla (!) Normalt vil det ikke være mig at skulle danse lancier, men i forhold til denne begivenhed er jeg vild med tanken. Jeg glæder mig til at der bliver gjort meget ud af det, alle er pæne klædt på og at vi bare skal have en fest.

5. Dimmision. Det er absolut én af de dage jeg ser aller mest frem til i løbet af året! Jeg glæder mig til at stå med min hue på samt mit eksamensbevis, og bare vide at jeg er færdig og skal videre i systemet.

6. Jeg skal muligvis til Kina i enten tre eller seks måneder. Egentlig så var et sabbatår ikke med i mine oprindelige planer, men jeg har fået et tilbud om at komme til Kina i mit sabbatår, og jeg overvejer rigtig meget at tage afsted. Det vil forme mit kinesiske sprog, min selvstændighed og så vil jeg få nogen erhvervserfaringer mens jeg får en oplevelse for livet.

7. Til at jeg bliver 19 år gammel. Egentlig vil de fleste nok sige, at det er bare et tal og at 19 år ikke er fedt. Dog har jeg altid syntes, at alderen 19 år er en flot alder. Strange I know, but I kinda like it.

Likes

Comments

De seneste par dage har fået nogle gode nyheder, men der har bestemt også være noget negativt på det seneste.

Opturene - 1/ Som jeg nævnte i dette indlæg, så har jeg fået en herlig praktikplads i forhold til studie, på CBS i København. Og jeg glæder mig virkelig meget til det!  2/ Jeg skal til barnedåb i den kommende måned også. Egentlig så har jeg kun været til én barnedåb i min familie, så jeg glæder mig rigtig meget til at se den del familien igen som jeg ikke ser særlig ofte. 3/ Der skal bestilles studenterhuer i starten af oktober. Spørg mig lige om jeg glæder mig? Det er virkelig ét af de højdepunkter i løbet af 3.g som jeg har set frem til, og nu står jeg endelig og skal til at bestille den. 

Nedturene - 1/ Jeg havde fundet et par sko fra Asos, som jeg virkelig gerne ville have - men af og til slår jeg bare ikke til med det samme. Da jeg så ville slå til, var de desværre udsolgt. 2/ Jeg har problemer med at finde et hotel i København, når jeg skal over på CBS i den kommende måned. Der er meget som er ledigt, men har svært ved at finde noget som ligger tæt på og indenfor en rimelig grænse i forhold til penge. 3/ For lidt over en uge siden var jeg i byen, hvor jeg selvfølgelig endte med at vælte drinken og hælde det hele udover mig selv. Det er noget som er begyndt at blive rutine, hver gang jeg har indtaget alkohol. Jeg har lige en tand for stor armbevægelser, og bum så er der en drink ud over det hele. ​4/​ Tre af mine rigtig gode veninder er lige taget til England i tre uger, da det er tilbud de har fået gennem vores skole. Det kan mærkes, at man ikke lige har samme mulighed for at være sammen med dem - Så jeg glæder mig rigtig meget til de kommer hjem igen. 

Likes

Comments

Jeg går meget op i eget velvær, og benytter mig derfor også af en del produkter. 

​Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg går meget op i at have ren hud, dufte godt og pænt hår. Det kræver tid og nogle produkter som kan være behjælpelige med det. Derfor har jeg samlet mine favoritprodukter i dette indlæg.

​1, 2, 3 og 4: ​Bulldog er hudpleje produkter til mænd, og jeg er vilde med de produkter! I starten var jeg dog lidt skeptisk hvad angår produkterne, men jeg må sige, at det er blevet nogen favoritter. Særligt benytter jeg mig af facescrub og cremen fra Bulldog. 

​5: ​ID voks er egentlig noget jeg har prøvet at skrotte op til flere gange, men ender egentlig altid tilbage til det. Det er ikke fordi at det er et dårligt produkt at jeg skrotter det, men mere fordi at jeg gerne vil prøve kræfter med andre produkter. Dog har det 9/10 af gangene været uden held. 

​6 og 7: ​Mit elskede clinique. Hvem elsker ikke dette mærke? Jeg har både en facewash fra Bulldog og Clinique, men bruger den fra Clinique som udgangspunkt, da jeg føler at den giver mest i forhold til huden. Det er produkter som er lidt dyrere, men bestemt pengene værd.

​8: ​Jeg slider mit hår hurtigt og nemt, da jeg dagligt står med føntørrer, af og til glattejern, voks, skum, hårlak etc. Og det skader! Derfor er det altid godt at have en økologisk hårkur, som kan gå ind og hjælpe på de beskadigede spidser. Egentlig har jeg ikke brugt den som meget som jeg gerne ville, men derfor er jeg stadigvæk meget glad for at jeg købte den. Den har været utrolig billig, da jeg faktisk bare købte den i normal.

​9: ​Mit seneste køb på parfumefronten og den parfume jeg har været aller gladest for. Jeg har haft den i under en måned, og den slår alle de andre parfumer jeg gennem tiden har haft. Den er sindsygt god og jeg bruger den gerne et par gange dagligt. Fantastisk duft og parfume, som man får en del komplimenter for!

​10: ​Og min anden favorit er Yves Saint Laurent L'homme parfumen, som jeg før har fremvist på bloggen. Dog er der meget lidt i tilbage, men den har jeg uden tvivl været meget glad for. Dén og Zadig & Voltaire slår alle dem jeg har haft gennem tiden.

​11: ​Det er egentlig ikke noget særligt, men en læbepomade er altid et godt produkt at have med sig. Mine læber tørrer hurtigt og sprækker derfor hurtigt, særligt i vinterperioden. Derfor er jeg meget glad for at læbepomaden findes. 

Likes

Comments

Ord kan slet ikke beskrive den glæde jeg sidder inde med lige nu. Jeg har fået min drømme studiepraktikplads - og det hele spiller!

I går fik jeg endelig svar på om jeg havde fået en studiepraktikplads, og det har jeg. Endda min drømme studiepraktikplads; Sprog og kommunikation på CBS. Dog er der fem forskellige retninger koblet ind under dette, hvor jeg endvidere særligt gerne vil høre om erhvervsøkonomi og virksomhedskommunikation og interkulturel markedskommunikation.

Dog har jeg ikke været inde for at bekræfte pladsen endnu, da min søgen efter hotel eller en Airbnb lejlighed er gået igang. Dog drejer det sig kun om én overnatning, men jeg vil gerne så tæt på CBS som muligt, men hvor det også stadigvæk er til nogen ordentlige priser. 

Likes

Comments

Nu har vi ramt den årstid hvor jeg virkelig kan udfolde mig, men også den tid på året hvor jeg kan gå amok med frakker, halstørklæder etc.

​Der skal ikke hærskes tvivl om hvor vidt jeg elsker sommeren eller ej, for det gør jeg. Jeg elsker virkelig at befinde mig i eksotiske omgivelser, forstået på den måde at der er en vis standard i forhold til temperaturforholdende og hvor mange soltimer der er i løbet af et døgn. Det er dog minusserne ved den årstid vi går imøde nu.

MEN vi skal heller ikke være for hård ved den. Efteråret er aboslut én af de smukkeste årstider på året, hvor alle nuancer går fra at være friske til at blive brændte i farverne. Det er varme farver og jeg elsker det. Man kan gå udenfor i en frakke, med et halstørklæde og bare gå helt amok igen - uden at tænke over om man kommer til at have det for varmt i de mange lag. 

I den anledning så har jeg netop i dag bestilt en ny frakke hjem, som I vil komme til at se noget mere til når temperaturen engang falder. Men jeg vil dog sige, at de mange solnedgange jeg oplever lige i øjeblikket fra altanen, er det hele værd. Det er sindsygt smukt og jeg nyder hvert øjeblik af det. 

Likes

Comments

Farvekombinationen og generelt hele sammensætning af ovenstående er et formidabelt alternativ.

​De fleste af jer læsere har vel nok snart regnet ud, at jeg nyder at gå rundt i herrebukser. Af og til er jeg dog også til at have et par jeans på, og i denne omgang blev udfaldet altså ovenstående, hvor jeg har inkorporeret et par hvide jeans.

Hele sættet går i én og virkelig noget jeg ville nyde at gå i til hverdag. Jeg har egentlig også klikket et par af ovenstående items hjem, som jeg glæder mig at skulle fremvise for jer, men også til at jeg får muligheden for at gå rundt i det.  

1. TIGER OF SWEDEN (Sold out)​ || 2. ASOS 210kr. || 3. SELECTED HOMME 800kr. || 4. PIER ONE 349kr. || 5. MICHAEL KORS 1.575kr. || 6. TOMMY HILFIGER​ 649kr. || 7. RAYBAN​ 1100kr. 

Likes

Comments

En tur på café, dejligt vejr og fornemt selskab er aldrig noget man vil klage over. 

Jeg har været meget glad for det vejr, som vi har været præget af i øjeblikket. Derfor har jeg brugt mange af mine aftener på terrassen, enten i selskab med nogen venner eller min mor. Vi har aftensolen, så det gør det endnu mere hyggeligt, når man kan se solen gå ned mellem de andre huse.

Dagen i dag stod på cafébesøg på Corfitz, sammen med min veninde Sara. Jeg har ikke set hende længe, så det var et glædeligt gensyn. Vi havde en del ting som skulle catches op på, men samtidig fik vi også benyttet lejligheden til at få lavet lidt lektier, da vi begge sidder med halvstore opgaver i øjeblikket.

Likes

Comments