Jeg har nydt de sene sommeraftener i Århus, hvor jeg har fået tiden til at gå med en gåtur inde i centrum. Århus er sådan en skøn by.

Jeg tog tidligt til Århus forleden, da jeg skulle returnere et par sko for min bror. Jeg skrev til min kollega for, at høre ad om vi skulle tage et par timer inde på strøget inden vi skulle møde på arbejde. Dette resulterede selvfølgelig i, at mit impulsgen pressede sig på én gang til haha.

I Århus fik jeg blandt andet køb denne sag, som jeg også har vist jer i forlængelse med et bud på, hvordan den kan styles. Jeg fik dog også foretaget et andet køb, men som jeg først lige vil have skudt nogle billeder af og så fremviser jeg den her på bloggen.

Jeg har brugt en del af min tid på arbejde. I dag er faktisk min første fridag i to uger, så det er jo meget fint. Jeg arbejder generelt rigtig meget, hvilket passer mig glimrende.

Det er godt nok længe siden, at jeg har været på café, men det var jeg altså forleden dag. Jeg var afsted med min kusine og hendes kusine - Og det var SÅ hyggeligt. Vi sad bare der i solen og nød lidt koldt at drikke samt lidt at spise.

Jeg har haft optur på over, at jeg kunne have shorts på. Det danske sommervejr har vi lige været heldig med to dage i træk. Det må være rekord i år.

Jeg har haft kæmpe stor optur på over min nye 'Love is not a crime' t shirt, som har fået en stor betydning for mig. Jeg har blandt andet skrevet et indlæg om det her.

Endnu engang har jeg nydt en solnedgang. Dog blev det hjemme fra, da jeg sad og arbejdede på nogle ting i forhold til bloggen samt besvarede mails den dag. Jeg må tage hvad jeg kan få indimellem haha.

Jeg nyder rigtig mange af mine morgener på terrassen, da jeg kan sidde der og slappe af inden jeg skal igang med dagens gøremål.

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - klik hér!

Likes

Comments

UPS: Til at jeg er blevet ugens blogger (!)

UPS: Jeg har haft en stigning i læsertallene her på bloggen, hvilket virkelig glæder mig. Jeg modtager ofte kommentarer både på bloggen, men også privatbeskeder fra jer, hvor I kommenterer med hvad der er godt og præferencer til blogindlæg. Jeg er så glad for den feedback!

UPS: Til min nye 'Love is not a crime' t shirt er kommet hjem. Den har jeg virkelig glædet mig til, at modtage. Det bunder dog også en stor del i, at der er et godt budskab forbundet dertil, som jeg kan relatere til på mange måder.

UPS: Hyggeligt caféture med et dejligt selskab. Det er godt nok længe siden, jeg sidst var på cafe og hyggede mig så meget som jeg gjorde for et par dage siden.

UPS: Mine nye smykker, som jeg var lidt skeptisk over i starten om, hvor vidt det var noget jeg kunne bære eller ej. Jeg må indrømme, at jeg føler det er blevet en del af mit go-to nu. Jeg har det på hele tiden, hvor jeg rent faktisk også sover med både ur og ring på haha.

UPS: Til den herlige serie SUITS på Netflix, som jeg er faldet pladask for. Jeg ser den non-stop og lige så snart jeg har mulighed for det. På lidt over en uge, der har jeg slugt lidt over 5 sæsoner. Den burde I virkelig se!

UPS: Jeg har sindsygt meget optur over, at 'Life of Kylie' er startet. Er du gal, det har jeg ventet på i lang tid og jeg er helt vild med det.

DOWNS: Da vi var på café og vendte tilbage til bilen og så, at der lå en P-bøde i forruden. Vi var tre afsted og splitter den vel at mærke op i tre, så føler jeg, at jeg nemmere kan overskue beløbet. Dog har jeg hverken selv taget kørekort eller noget endnu, men synes sku den var lidt træls alligevel. Vi havde dog stillet P-skive, dog ikke orienteret os ordentligt omkring parkeringsforholdene. What's done is done.

DOWNS: Når folk råber nedladende til mig på åben gade , grundet min seksualitet. Det kan bare få mig op i det røde felt.

DOWNS: Jeg fortryder måske også allerede lidt, at jeg egentligt ikke skal i skole - og dog. Jeg har jo ikke forsøgt, at søge ind på min førsteprioritet endnu, så det er måske meget fint. Jeg elsker bare, at gå i skole og savner det faktisk lidt.

DOWNS: Når man overhører folks personlige problemer i et supermarked. Ja, 'Sanne det er okay, at din mand kan være et røvhul indimellem, men sådan er livet bare af og til.'

DOWNS: Det dårlige vejr som vi oplever for tiden. Der har lige været to dage med godt vejr, men det er vidst også den danske sommer som jeg har oplevet i år. Jeg er godt nok glad for, at jeg rejser på et tidspunkt. Sommer og sol har jeg da brug for lige nu og her.

Likes

Comments

​Mine tanker kører og kører når jeg oplever ting, som jeg oplevede for tiden. Bevares. Jeg er i og for sig ligeglad, men jeg forstår ikke hvordan folk kan opføre sig som de gør, blot fordi man er anderledes. I bør heller ikke misforstå mig på baggrund af overskriften, da jeg er glad for at være homoseksuel - men på visse punkter, ville jeg ønske jeg ikke var.

Jeg føler mig et eller andet sted heldig over, at være homoseksuel. Det er jeg fordi, at jeg får lov til at eksperimentere med forskellighederne. Jeg er en del af den forskellighed som er i samfundet. Jeg kan derfor komme og sige, at jeg ikke er som så mange andre. Bevares. Selvfølgelig er der mange homoseksuelle, but you get the point. 

Der hvor jeg så står af er når et inkompetent individ føler behovet for, at skulle være nedladende over for mig. Jeg finder mig simpelthen ikke i det. Ofte føler jeg mig bange for, at gå rundt på offentlig gader alene i aftentimerne. Mange synes, at min homoseksualitet stråler ud af mig og jeg ved, hvor mange som ser ned på det. Man ved ikke hvad mange kan finde på, derfor kan jeg godt føle mig lettere paranoid indimellem. Dog gør jeg det alligevel. Jeg har ikke tænkt mig, at gemme mig bag frygten og holde mig tilbage. 

Jeg har i mange år oplevet det her med diskrimination, når jeg har vandret rundt i gaderne i Danmark. Dog forekommer det dog kun når jeg befinder mig i Horsens, hvor jeg jo vel at mærke bor. Hvis jeg har vandret rundt i de større byer, så er det slet ikke noget jeg tænker over. Hvis jeg f.eks. går rundt i København eller i Århus, er det ikke noget som man ser ned på i samme grad, da man er mere vant til det end man er i Horsens. I Horsens kan jeg få de sygeste blikke, hvorimod i København ud fra mine observationer, kigger de nærmest slet ikke på mig - hvilket er dejligt. Der kan jeg føle, at jeg er godkendt og i orden. Jeg ved ikke om det er noget som andre måske også har lagt mærke til eller om det blot er mine observationer? Jeg tænker,  at der skulle være en relation til hinanden der. 

En anden ting som jeg godt kan være paranoid for er i forhold til min fremtid. Man har hørt om det før, hvor diverse chefer har givet afslag til homoseksuelle, grundet deres seksualitet. Det er derfor vel at mærke også noget som jeg frygter. Det er dog endnu ikke noget som jeg har oplevet. Det handler jo blot om, at sælge sig selv godt og være imødekommende nok over for folk, så burde det da godt at kunne gå. 

Ud fra ovenstående ville jeg indimellem ønske, at jeg var heteroseksuel. Dog er jeg også glad for den person som jeg er bleet, hvilket jeg bestemt værdsætter. Det var det for denne omgang, men jeg havde lige brug for at lufte mine tanker omkring dette emne. 

Likes

Comments

Contains affiliate links
Jacket: Boohoo / Tee: Samsøe&Samsøe 'Midnight runner' - 300 DKK (Udsolgt i herreafdelingen) / Jeans: Samsøe&Samsøe / Watch: Carrie Taylor / Ring: ASOS / Sunglasses: KIOMI

Her ser I et af mine nyest køb. Nemlig min nye t shirt fra Samsøe, hvorpå der står 'Midnight Runner'. Jeg er helt vild med den, og spottede den for første gang forleden dag. I går skulle jeg så på arbejde i Århus, men hyggede med min kollega inde i byen et par timer inden vi tog på arbejde. Jeg fandt den så inde i Samsøe butikken og der gik ikke langt fra tanke til handling. Jeg fandt størrelsen med det samme og gik til kassen. Jeg er utrolig glad for mit køb, da den virkelig er fed.

Yderligere så er jeg blevet red glad for denim-on-denim konceptet. I starten var jeg med vaks hvad det angår, måske i virkeligheden mere skeptisk for om det var noget som jeg kunne bære. Jeg mikser to forskellige farver denim, hvilket jeg faktisk ikke synes gør noget. Jeg synes det fungerer meget godt - særligt i forlængelse med min nye investering.

#nouwoutfits

Likes

Comments

​Det er lidt med ambivalente tanker, at jeg sidder og skriver dette indlæg. Dette indlæg kommer til at handle om både aspekter i forhold til mine tanker omkring uddannelse og arbejde. Som jeg jo før har nævnt på bloggen, så var jeg blevet optaget på studie, men takkede nej grundet jeg ikke har forsøgt, at søge ind på min førsteprioritet endnu. Selvfølgelig, så vil jeg ikke takke ja til noget uden at have forsøgt på det. Det er klart. Dog skal jeg i mit sabbatår som lige er begyndt, ud og stifte bekendtskab med et nyt normal og starte på et nyt kapitel i mit liv

Problemet med det hele er, at jeg rent faktisk er blevet meget i tvivl - Og dog. Det reelle problem er, at jeg har rigtig mange interesser og derved svært ved at vælge. Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at studere 

 • ​Erhvervsøkonomi - International Business
 • Multimediadesign og communication
 • Marketing and Management communication
 • Interkulturel markedskommunikation
 • Euro-Asia Business Management (Som jeg var blevet optaget på)
 • Designteknolog
 • Grafisk design og visuel kommunikation

​Som I jo kan høre, så har jeg mange interesser og mange områder som jeg gerne vil have enten uddannelse eller arbejde inden for. Jeg har altid været sindsygt interesseret i modeverdenen og haft en inderlig lyst til, at skulle studere og uddanne mig selv og komme ind i modebilledet. Det er bare skide svært i dag. For der hvor jeg står er, at jeg står i et samfund, hvor tabu er blevet en stor ting. Sådan som jeg har dannet en opfattelse af de forskellige ting i dag, så er en erhvervsakademiuddannelse ikke nær så ​godkendt​, som en universitetsuddannelse. Jeg ved ikke om det er andre end mig som har denne opfattelse af tingene?

​Det gør mig derfor sindsygt frustreret, fordi jeg også hele tiden tænker den generelle arbejdsløshed inden for de forskellige fagområder og bruger den i mine tanker når jeg skal vælge uddannelse. Burde jeg virkelig vurdere ud fra de kriterier, når jeg skal planlægge mit liv?​ ​I princippet burde jeg være ligeglad og så bare søge ind på det som jeg virkelig interesserer mig - men det gør jeg ikke. Jeg tager nemlig udgangspunkt i den slags ting. Jeg vil ikke risikere ikke, at have et arbejde. 

Yderligere, så kan jeg også godt have en tendens til, at have svært ved at komme ud af min comfort zone. Puha, den har jeg tit haft problemer med. Jeg er virkelig ikke god til, at tage chancer. Bare noget så simpelt som, at skifte arbejde kan jeg have det stramt over. Dog er det hele tiden fordi jeg tænker ​'Er det nu også det rigtige jeg har søgt?' eller 'Hvad nu hvis jeg fik solgt mig selv for godt og blot bliver fyret virkelig hurtigt?'. ​I nutidens samfund er det bare ikke i orden hverken at være for meget i tvivl, eller have svært ved at tage mange chancer. Det er der hvor rigtig mange fejler. 

Ifølge mig, så er det helt i orden at fejle og være bange for, at tage chancer. Det drejer sig jo om, at man uddanner sig inden for et bestemt fagområde og skal indfinde sig med, at det altså er det område som man har at falde tilbage på resten af sit liv. Det skræmmer mig lidt. Selvfølgelig, kan man også få jobs inden for andre erhverv, men man uddanner sig jo i princippet kun inden for ét specifikt område.

Som tidligere nævnt, så er det måske blevet tabubelagt, at have en erhvervsakademiuddannelse frem for en universitetsuddannelse. På så mange jobopslag under ​din profil​, står der gerne, at man skal have studeret 'cand.merc.' og så noget efterfølgende. Puha, det understøtter det bare lidt. Jeg forstår godt, at mange ønsker en universitetsuddannelse, det gør jeg også selv - MEN det er som udgangspunkt også på grund af, at man ser de mange jobopslag som søger universitetsstuderende. 

Jeg er meget bange for, hvad der skal ske i fremtiden og om jeg vælger rigtigt. Den ene dag er jeg hundrede procent sikker, den anden så kunne jeg næsten ikke være mere i tvivl. Man bliver så nemt påvirket i det her samfund. Jeg ved ikke om der er andre som kan relatere til dette? For jeg har altid været interesseret i stilling som:

 • ​Grafisk designer
 • Markedsføringskoordinator
 • Projektleder
 • Leder i al almindelighed
 • Indkøber
 • Key Account Manager 
 • International Marketing Coordinator
 • Ejendomsmægler
 • Social Media Specialist

​Kan jeg få en uddannelse, hvor jeg kan få alt i én? haha. Jeg tror virkelig, at jeg kunne have godt af, at flytte hjemmefra og så være mig selv for, at skabe et bedre billede af mit kommende voksenliv eller en dannelsesrejse. Problemet er, at jeg synes det er så dyrt. Jeg er i forvejen igang med, at spare op til en rejse, indskud, møbler, ny computer til studiestart samt bøger.​ ​Jeg når sikkert ikke det hele, men jeg vil have sparet så mange penge sammen som muligt. 

Det var nok for dette indlæg. Jeg ved om jer andre har det så samme måde eller om har stået i samme situation, hvis ja, hvad gjorde I? 

Likes

Comments

Contains affiliate links

Ih, hvor jeg har haft dette sæt i tankerne mange gange efterhånden. Det er bare en skam, at vejret i Danmark er så dårligt. Ofte når der er godt vejr, der er jeg selvfølgelig på arbejde - men ikke i går. I går, der var jeg så heldig, at vejret var sindsygt godt og der så jeg mit snit til, at hive dette sæt frem. Jeg er helt vild med det. Normalt er jeg ikke særligt meget for grøn, men jeg må indrømme, at lige denne tone grøn er ret tiltalende.

Egentligt, så hyggede jeg sammen med min kusine og hendes kusine. Vi tog ned i byen og satte os ind på Corfitz, hvor vi sad og fik lidt koldt af drikke i solen og lidt at spise dertil. Yderligere, så har vi bare været de og nyde det godt vejr. Alt i alt en skøn dag.

#nouwoutfits

Likes

Comments

Today I'm not only talking for the homosexual people, but for every single one. I am the difference. The difference is me. Together we embrace normality. Embrace it. Be grateful for who you are. That's what make us unique. That's what combines us. To stand together and proudly declare, Im gay and happily proud of it. Hate crimes happens everywhere. This modern time is for homosexuality in Chechnya. Today I show love. Now do you?

Jeg vil næsten vædde med, at I formentligt har set denne bluse før. Jeg knuselsker den. Lige så meget som jeg knuselsker budskabet bag det. Samarbejdet er indgået mellem Wonhundred, Scoop Models og Amnesty i Danmark. De har designet denne t shirt, som jeg nu stolt vil bære. Bære i offentligheden. Det her kommer måske til, at lyde meget kliché agtigt for nogle, men folk dør. Folk dør for, at være anderledes. Det er dét budskab som skal ud til verden. Det er forkert.

I dag, er en emotionel dag for mit vedkommende. Det er med ambivalente følelser. Jeg er pisse stolt over, at kunne sige jeg er homoseksuel. Jeg er endnu mere stolt over, at kunne sige jeg er en fri homoseksuel fyr i Danmark, hvor menneskerettighederne er noget helt andet end de er mange andre steder i verden. Nogle mennesker har det bare sværere end andre.

Fra mit perspektiv burde lesbiske, bi-, homo- eller transseksuelle mennesker ikke gå så grusomme ting igennem, som de gør. Verden er snævrersynet. Folk omkring i verdenen ser helt forkert på tingene. Det er smukt, hvad der sker. Det faktum, at menneskerettighederne inden for præcis dét her felt har rykket sig så meget gennem det seneste århundrede, så mange steder rundt i verdenen, viser ikke kun ydmyghed, men kærlighed. That's what it's all about. Love. Loving each other. Respecting each other for who they are.

Kærlighed er kærlighed. Hvad enten du er hvid, mørk, homoseksuel, lesbisk eller hvad det end skulle være - det gør INGEN forskel. Lad folk være dem selv. Det skær mig i hjertet, at nogle mennesker i verden ikke kan udleve dem selv. Udleve deres seksualitet. Det gør mig utroligt ked af, at folk har det syn på én, så snart man ikke er som alle andre. Bare dét faktum, at folk bliver tortureret eller endda dræbt for dette, gør det hele værre. Det er beskidt, fejt og decideret ulækkert, hvis du spørger mig.

Det var, hvad jeg havde for denne gang. Jeg vil ikke gøre dette indlæg uhyre langt, men blot komme ud med et budskab. Verdenen har brug for, at åbne øjnene op og virkelig se, hvad det er der foregår. Det handler ikke alt sammen om det perfekte billede, det perfekte måltid, den gode ferie, men når ting som dette sker rundt om i verdenen, er det som jeg reagerer på. Hvad er jeres tanker omkring dette? I må have det!

D.

Likes

Comments

I dette indlæg bliver der hevet i nogle tråde, hvor både mit personlige liv og arbejdsrelateret liv kommer i spil. Vigtigst af alt; så kommer bloggen i spil.

Arbejde

Som I jo ved, så arbejder jeg rigtig meget. Intet er anderledes. På søndag har jeg reelt set min første fridag i to uger, derfor kan det konstateres, at jeg har en del arbejde at se til. Om ikke andet, så nyder jeg det også - selvom jeg ikke altid vil indrømme det. Jeg skal være ærlig og sige, at det indimellem kan være stressende, surt og pisse træls. Det er dog en del af dannelsen. Det er en del af mit liv og mit kommende voksenliv. Og jeg er vild med det. Selvom jeg indimellem godt kan være negativt omkring, at skulle arbejde - så prøver jeg så vidt det er muligt, at minde mig selv om, at det kun er godt for mig. Jeg elsker det. Jeg elsker, at arbejde og få noget ud af min hverdag. Dette var blot en lille update på arbejdsfronten for, at I kunne få et indblik I at en del arbejdsrelateret ting foregår for tiden.

Bloggen

Det er nok det meste relevante, når det jo ligesom er bloggen det hele drejer sig om i dette tilfælde. Jeg vil gerne udtrykke den OVERVÆLDENDE GLÆDE som jeg har for tiden. Mine læsertal har været stigende - og jeg kunne ikke være mere end taknemmelig. Det går den rigtige vej, og jeg kan se, at der bliver skabt et større forum. Det handler ikke altid om læsertallene, men det gør mig stolt i og med, at jeg bruger meget tid på det, og at I så kommenterer gør det hele det værd. DERFOR vil jeg gerne høre lidt nærmere omkring, hvad I gerne vil læse mere af på bloggen? Kom med alle de skud som I sidder inde med, og så vil jeg tage det med i alle mine overvejelser.

Skal det være nogle mere ironiske indlæg? Mere personligt? Flere outfits? Flere dette-har-jeg-ikke-forstået-ved-de-sociale-medier part 1 og part 2? Mere omkring min seksualitet? Tips til blogging? Hvad vil I læse? Jeg er SÅ nysgerrig efter, at vide det.

Det personlige

Det personlige er blevet nedprioriteret for tiden. Jeg ved det - det er skidt. Don't even mention haha Jeg har for meget fokus på mit arbejde og bloggen for tiden. Særligt har jeg bloggen i tankerne konstant. Jeg tjekker den dagligt for notifikationer, tænker over kommende indlæg og idéer til, hvad der ville være godt at bringe op på bloggen. Derfor har jeg overvejet, at tage en dag eller to fri i den nærmeste fremtid med noget well-deserved-treatment. Jeg har egentligt altid gået til en reel massør, og kunne i princippet godt bruge det. Efter egen mening, sidder jeg inde med en del knuder i ryggen og nakken. Derfor burde jeg nok snart, at få det undersøgt og gjort noget ved det. Nogle der har erfaringer med dette?


Likes

Comments

Jacket: WoodWood / T shirt: Zara / Trousers: Asos / Sunglasses: AJ Morgan / Watch: Carrie Taylor / Ring: Asos

Endnu engang må jeg komme med den udmeldning, at jeg er blevet ugens blogger. Jeg blev det forrige år, hvis I husker dette. Jeg har så får den kæmpe ære, at blive udnævnt én gang til, hvilket jeg virkelig er beæret over. Jeg er glad for, at jeg får den form for skulderklap for mit arbejde og den tid jeg bruger på bloggen her. Det er en del tid som bliver brugt på det, og hvem elsker ikke, at få ros for sit arbejde? I forbindelse med, at jeg er blevet ugens blogger har jeg som sidste år, besvaret nogle spørgsmål som jeg synes I burde gå ind og læse med her. Hvem ved, måske lærer I mig endnu bedre at kende?

Likes

Comments

Og med et blev det tid til, at jeg endnu engang skulle komme med lidt hysteri for, hvad jeg ikke bryder mig om, hvad folk gør på de sociale medier.

 • De mindreårige piger som skriver '' Jeg elsker dig min-aller-dejligste-skat. Jeg elsker dig over hele kloden. Til månen og tilbage '' efterfulgt af fyrre emojis for, at vise deres kærlighed. Jeg oplever næsten et hjertestop.
 • Dem som tror på alt som de læser på de sociale medier.
 • '' Tusind tak for mine 500 følgere! '' Det glæder mig, at du er glad. Min umiddelbare tanke er dog, at folk formentligt er ligeglad med hvor mange følgere du har ikke og har.
 • Skagen uge 29. Do I have to say more? Læssevis af flasker champagne, Ralph Lauren skjorter og mange højrøvede typer. Jeg magter det ikke.
 • Piger på måske 14 år, som opreklamerer sig selv med diverse Gucci sko, hvide hættetrøjer, herrebukser, tingel-tangel øreringe og et par solbriller samt en skuldretaske. I kender dem. Særligt i følgesskab med deres veninde, som er identisk ud.
 • Snapchat hunde filteret. Nu har vi set det. Enough is enough.

Likes

Comments