Prövade mammas morsdagspresent.. jepp hon ha inte hunnit pröva den ännu. Till en början var den perfekt men sedan började den fuska. Med andra ord så måste "munstycket" tvättas emellan, vilket tar i slut ändan lika länge att tvätta fönstren för hand. Men kolla hur äckligt smutsigt mitt köksfönster var (bild 2) Uäk!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bokstäverna som jag äntligen hittade inne hos Latvalas. Kostade runt en 5€ var och lyser så fint. Fick även blommor, godis och skraplott av mannen igår. Vad skulle jag göra utan honom!

Likes

Comments

Igår blev det alldeles för lite sömn efter nattskifte. Hoppade i duschen för att piggna till eftersom de skulle loppisrundas igår. H skulle cykla till mig men jag fick fara och söka henne när de plötsligt började regna och åska. Myste med katterna på balkongen en stund. Lade märke till att polisen var återigen efter grannen från grannhuset. #Attboblandknarkarenochalkolister
När vädret äntligen håll lite upp så for vi in till stan. Snurra runt där ett varv innan vi plötsligt körde mot Karis. Man brukar skoja så där fult när man ser en polisbil eller ambulans att de söker efter en själv eller kompisen. Kan säga att vi blev lite oroliga när den faktiskt svängde in på samma väg som vi och då hade den kommit emot i mötande fil. Lite längre fram på vägen hade någon motionscyklist skadats så de var inte oss de ville ha. Väl i Latvala hittade jag äntligen vita bokstäver med led i ( visar i ett annat inlägg). Från Latvala blev det full fart ner till Ekenäs för att yra på trollet, inget fynd den här gången heller. En sväng via matbutiken och handla samt slänga några ord med mor min. Innan jag kunde föra hem H, var vi via min morbror och fixade hans dator. Blev en aningen panik vid nedladdningen, eftersom det började åska igen. Hann i tider och åskan var spårlöst försvunnen. Hem med H och själv hem till mina prinsessor. Ögonen kändes tunga så en 20 minuters powernap innan mannen skulle vara hemma. Hela slutade med att jag sov över en timma med prinsessorna och ingen hade märkt att N varit hem via och farit. Kvällen bestod av mys och besök hos Tant Kitty. Under besöket hos Tant Kitty, tog orken slut i Luna och däckade på klätterställning😍

Likes

Comments

Nos mot nos, spanat efter varandra och lite fräsas från Mimmis sida. De går bara bättre och bättre. Idag fick även Kitty träffa lilla Luna. Nos mot nos direkt och ett fräs och så gick Kitty undan. Mycket mildare och snällare i sättet än vår kära charmtroll Mimmi. Vad annat? Denna brud har haft morgontur och slappat resten utav dagen och käkat pizza. Nu väntar snarklådan för imorgon blir det shopping i Åbo, fast det var drama där i fredags.

Likes

Comments

Äntligen flytta hon hem. Men stämningen skulle kunnat varit bättre. Mimmi verkar skit rädd för Luna o backar undan o morrar samt fräser. Hoppas de ändrar hastigt.

Likes

Comments

När man ser hur en vän mår dåligt och försöker få hen att öppna sig gång på gång. Plötsligt händer det..
Börjar berätta vad man betyder för en och sedan hur viktig man är. Att man är en av de viktigaste personerna i ens liv är något guldvärt. Tur att jag kan säga detsamma.

När en vänskap är lika viktigt som ens kärleksförhållande ❤️

Likes

Comments

Efter en sömnlös natt och underligt morgon, så satte de fint med kinamat och lite loppis kollas. Efter ätande blev de även en sväng på kungsgatan och in via Mini Shop och slänga käft. Nu skall kråkboet färgas och sedan skall madame sova nån timme, eftersom inatt börjar natturerna.

Likes

Comments

Äntligen kom min älskade parfym hem i posten. Blev småpanik i huset för en vecka sedan, när parfym plötsligt tog slut. Men nu har jag 50ml och inte något fjuttiga 20-30ml. Här skall de doftas!

Likes

Comments

Nya inlägg