Precis så känns det efter en midsommarhelg på jobbet. Fast det har varit jobb från Fredag tills idag mellan 14-22 så har jag hunnit med lite skoj. På torsdagen blev det kruisas och karaoke i bilen till 2 på natten. Vi hann även där emellan fara på kaffe till Shell med T,H och A. Fredagen var en aningen lugnare eftersom gått som alla var ut på supen. Lördagen blev jag överraskad när jag kom hem eftersom H var hos oss. Åt pizza och plötsligt blev N trött så han gick och lade sig medan jag o H blev vakna till 2:30 och talade om allt mellan himmel och jord. Klockan 9 vakna jag efter en natt med max 30minuter i tagets sömn. Satans grannar! Nåå H skulle upp då eftersom pojken skulle in tillbaka till militären kl 16. Arbetsdagen var horrible, men snabbt gick de. Idag är det även sista kvällsturen för denna gång nu. Skönt!

Var även ut och äta på Pub Niskan i helg, alltid lika gött 😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Precis som rubriken säger, så är min blogg väldigt död. Men jag har på känn att ingen skulle ha ork att läsa dagligen att jag har varit på jobb och That's it. De dagar som jag ha endast jobbat på har blivit tyvärr tysta eller sen har orken inte funnits att uppdatera. Igår avslutade jag mina nätter och tillbringade kvällen på kaffe på jobbet med S,S,M,R och såklart min Nicke. Satt även och åt ett varv och alla brudar skrapa såklart på varsin lott. Vinst för min del ✌🏼
Idag är jag ledig och skall städa vårt lilla kryp in. Tyvärr kommer denna brud att jobba hela midsommaren i år. Alla dagar 14-22, vad då att midsommar kommer att gå över hastigt då!

Lite byggas av rekvisita till jobbet 🙌🏼

Likes

Comments

Herregud, det känns ju som en evighet sen jag hade nattskifte. Lite smånervös efter allt är nytt och medtanke på hur mycket
mat vi ha börja ha om dagarna och nätterna. Började i varje fall denna måndag med att fa och handla lite mat. Efter set blev det mys med kattungarna samt tvättande av min bil. Efter Tenalabesöket blev det powernap för min del så att jag orkar inatt. Fast jag inte är rädd för det eftersom jag har M med mig och A. Sov så skönt ni som får sova inatt ✌🏼

Likes

Comments

På lördagen vaknade jag och N skit tidigt, så vi bestämde oss för att fara via Ikea och handla lite inför tillökningen samt krukor. Efter shoppande blev de att träffa vår blivande familjemedlem. På kvällen blev det stanhäng med de vanliga.

Söndagen var det arbete för min del till kvällen. På kvällskvisten träffade vi T och D. Alltså man kan aldrig ha en tråkig stund med T 😂 Tölp ändå!

Likes

Comments

Hela min lediga helg gick åt till att fara frivilligt på jobb och laga de i ordning inför öppningen idag. Så nog berättat om helgen.

Gårdagen var ledig dag på riktigt. Tog en sovmorgon och sedan träffade jag H. Vi yra runt i alla Tokmanni i Raseborg för att hitta ett silverschampoo som skall vara bäst. Såklart var de slut i alla butiker. Vi avslutade vår träff på hennes arbetsplats. Jag som kund och hon som arbetare. Efter mathandlande tog jag en väl förtjänt powernap. Det spöregna hela dagen så ingen skada skedd när jag valde att sova istället för att städa. Mot kvällen blev det kaffe i karis hos R. Länge sen sist, men den här gången satt jag inte där till midnatt. När jag kom hem var jag så trött att jag typ somnade igen på soffan.. inte alls bra för sen fick jag inte sömn före 3 inatt. Så ni kan gissa vem som är trött nu 😴

Likes

Comments

Blev väldigt tyst här på måndag, eftersom det blev fyll program hela dagen. Började dagen med att stiga upp 7 och fara till Åbo som moraliskt stöd åt S. Efter läkarbesöket blev det en vända till Mylly och sedan lunchpaus på McDonalds. Där på blev det bråttom till Ekenäs eftersom S's mamma behövde KIAn och vi skulle ändå efter S's dodge från servicen i Lojo. Innan vi kunde fara efter den, försökte vi tömma lånebilen på bensin. Jävla mazda!
Efter bilsökande blev det Jysk med mor för att köpa nytt ute möblemang till hennes balkong. Klockan var 19 innan jag slapp hem och då skulle de duschas och färgas rosa i håret, sedan var det bara att släng sig i sängs.

Gårdagen var vi alla från Shell på skolning i Sjundeå bad. Först diskussion om vad som händer nu efter renoveringen och bakgrundsinfo om Sibylla. Där efter åt vi en smaklös lunch, endast salladsbordet och efterrätten var ätbara. Sedan hade vi 4h första hjälp och allt gick såklart på finska. Märks att man lär sig snabbast när man utsätter sig själv för språket hela tiden. Efter kursen fick vi äntligen fara därifrån så vi tjej bestämde oss för att ta kaffe innan vi skildes åt.

Egentligen skulle jag vara idag igen på jobb pga skolning, men eftersom jag stred igår 3-4h med datorn med skolning så fick jag ledig dag. Skönt så!

Bild från söndagen när pärlan blev ren från pollen, för en dag 🙌🏼

Likes

Comments

Känslan att äntligen vara hemma tillbaka i lastbilen. Bäst av allt, med min pojkvän bakom ratten. Han körde fordonskombinationen som om han hade gjort de i flera år. Så härligt och roligt att åka och uppleva gamla goda minnen. Såklart jätte synd att min käre far är död och inte kunde se detta. Men man kan inte alltid få så som man vill.

Likes

Comments

Nya inlägg