Jag började min nya vecka med en morgontur. Var konstig nog pigg och på gott humör när jag vaknade. Man blev på toppen humör när man kom till jobbet och L hade lagat klart efterrätterna åt mig. Överlägsnaste känslan var när jag skulle få dagens mål av förmannen. Bäst i huset i chokladförsäljning igen och mitt mål var att hållas där pga vem som låg som tvåa. Men såklart bröt lyckan när kaffemaskinen sa upp kontrakten mitt under dagen. Älskade sol titta fram jätte opassligt vilket ledde till små huvudvärk, men jag klarade dagen ivarjefall. Efter jobbet blev de färg hår hos mor. Jag agera som mors ögon samt frisör. Plötsligt kände jag mig extra trött och beslöt mig för att gå hem och vila med min Mimmi. Efter en halv timme hade jag mitt i allt energi att rusta ihop en makaronilåda. Pröva att mixa andra kryddor än vanligt och den blev himmelsk, om man själv får skryta. Resten av kvällen har gått åt att tala med min andra hälft om allt mellan himmel och jord. Säger bara, skulle alla vara lika lyckligt lottade med en så förståelig pojkvän som jag har.

Likes

Comments

Vaknade konstigt pigg imorse, med tanken på att jag sov bara 5h. Väckte min andra hälft och åt hastigt lite frukost och sedan blev de en sväng till Raisio på shopping. Vi besökte Mylly ett hastigt varv för jag var i stort behov av ett plånboksskal och laddaren. Ett varv via biltema för att köpa till kommande projekt. Jag har tid till April att få det klart. Bara mina stackars nerver håller. När man en gång var i knutarna var man illa tvungen att besöka Ikea, igen. Lite köksredskap och doftljus kom med hem. Väl hemma blev det köttsoppa med kål,mums!
Efter maten blev de en snabb powernap för
mig och kvalitetstid med bilen för N.

På kvällsqvisten blev de kaffe på Shell med C och H. Skratta så att sixpacken kom fram från fläsket ett varv. Synd bara att man ser han så sällan när han är och yrar till Frankrike emellan. Tyckte även att de var en bra idé att skrapa lite lotter, vann 5€ på först och tog en ny. Blev en vinst på 50€, inte illa pissat. N var hungrig så det blev återigen en prisses pyttipanna. Nu börjar klockan vara så pass mycket att det är dags att sova några timmar.

Likes

Comments

Det blev en ofrivillig bloggpaus, men som jag hade lovat mig själv. Hälsan går före detta år. Jag gick igenom en personlig mental breakdown för 2 veckor sedan och kan säga att jag var en vandrande hormonbomb och explodera mot mina nära och kära ett x antal gånger. Stress, panik och sorgen som pricket över i:et. Under samma vecka var det min döde fars och morfars födelsedag samt ett år sedan jag såg min mormor somna in. Nu mår jag mycket bättre och är redo att ta lite mera uppgifter på axlarna. Jag fick bland annat se vilka som är mina äkta vänner och vilka som verkligen älskar en oavsett humör etc. Jag chockade även några med mörka tankar, men som jag sa till en " hänt är hänt, kan inte bli och stampa på plats. Stig upp och gå vidare med näsan uppåt".

1/2 kvällsturer på g och min födelsedag bakom hörnet. Hatar överraskningar och hemligheter. Men sånt är livet.

Likes

Comments

Magnum senaste godheter. Dessa fanns i tre sorter. Mjölkchoklad, mörkchoklad och vitchoklad. Man fick en känsla av lyx tack vare förpackning samt att folien var guldfärgat med deras logo och chokladen var i två delar och med logon på. Himmelskt gott och min chokladmonster till pojkvän älskade även dem.

Likes

Comments

Igår var jag och Niclas till Ikea i Esbo. Jag hade ju fått lön på fredag och har länge dreglat efter kallax hylla 4x4 så igår var jag bara tvungen att fara efter den efter morgonturen. Med hem kom lite torrförråds burkar, liten grå matta och även vittsjö sidobord. Så hela gårdagens kväll gick åt att skruva. Riktigt nöjd med köpen och nu börjar hemmet vårt känns mer personligt och oss. Bättre bilder på inköpen kommer så fort jag har fått det rätt dekorerat. Tack vare allt paff av inköpen så kunde jag äntligen laga ett N. Mannen själv fick välja färgen och de blev Ford-blått. Med lite paff,färg samt ljusslinga kan de bli något riktigt fint utav.

Likes

Comments

Jepp, min måndag morgon var rätt sagt från helvete. Bilfanet ville hellre ticka som en bomb istället för att starta. Fick putsa fram mammas pärla och glid iväg med den. Kom 20 minuter senare än vad jag brukar till morgonturer. Fjanta mig hela dagen med kocken. Men annars slutade dagen helt okej, jmf hur den började. Nu skall denna tös sova så att hon orkar med sista morgonturen imorgon.

Buy Ford they said
It will be fun they said!


Ta allt med nypa salt, jag älskar min bil o Ford men idag blev jag lite ledsen bara

Likes

Comments

Vi började vår lördag med en härlig morgonmål som bestod av våfflor med grädde och jordgubb-rabarbersylt. Framtill 17 tiden log vi bokstavligen i soffan och funderade på allt mellan himmel och jord. Efter maten började vi höra av oss till folk och bestämde träff i stan till halv nio tiden. Vi blev en aningen sena tack vare mig, hehe. Tiden bara flyger iväg när man talar i telefonen med twinie ❤️
Drifta en god stund i Ekenäs innan vi for vidare till Karis och träffa T. Stackarn var nedstämd och behövde verkligen tala, så plötsligt hade de gått några timmar igen. Från Shell styrde vi bilarna in i centrum med sidorna före. En wannabe Sierra meeting på s market som plötsligt samlade dit flera och vi hade parkeringen fylld nästan. Klockan visade långt över midnatt och magarna skrek efter mat, så vi styrde fordonen ner tillbaka till Ekenäs och där blev de stopp vi prisses. Några svängar i stan innan vi lade huvuden på varsin dyna.

Idag vaknade vi av att vårt charmtroll till katt var gossjuk. Återigen blev det våfflor till morgonmål och sedan små planerat dagen. Tillfället står vi i tenala med en alldeles för smutsig bil.

Likes

Comments

Efter nattens fartfyllda skifte borde man kanske ha sovit mera än bara 2h. Efter min arbetstur blev jag och tala skit med S och åt även frukost innan jag begav mig hemåt åt 9 tiden. Tänkte sova någon timme, men bestämde mig för ath skita i sömnen och stack istället på kaffe med Mando. 3h timmar for som inget och plötsligt var det stängningsdags för Wi-Box. Kom hem till färdig dukat bord och vita ljuvliga tulpaner. Efter maten blev det powernap och en lång varmdusch med musik i bakgrunden. Ledig helg är det även, man tackar! Inga planer och måsten. På måndag väntar morgontur för mig samt första arbetsdagen för Niclas.

Likes

Comments

Vilken härlig känsla att vara tillbaka på jobb. Både personal och stamkunderna hade tydligen sakna en. Fast jag hade bara en vecka ledigt, så hade det ändra mycket på jobbet. Priser hade höjts, nya kampanjer och jag blev även gårdagens Svarta Häst tack vare mest sålda chokladstänger. Stärkte sitt självförtroende något enormt!
Men efter gårdagens kvällstur tyckte jag var värd en iskall cider och lite soffhäng med min sambo och övermysiga katt. Gick och la mog redan vid midnatt och vaknade tidigt på morgonen av att någon idiot plogade 10cm snö.
Idag har jag och Niclas sprungit runt på stan och sökt gardiner och annat nödvändigt till vårt hem. Det är även sista vecka han är ledig innan arbetslivet kickar igång för honom. Dagen till ära blev de broiler-risotto och efter det 2h sömn på. Vaknade till fina " 5års och 1månadsdag" rosor. Han slutar aldrig att förvåna mig, min älskade Niclas ❤️

Likes

Comments