View tracker

Som en sann och ärlig arbetare som jag är, så är man såklart sjuk på lediga dag. Suck!
Vaknade upp efter nattskiftet med täppt näsa. Snyggt sa man! Nå, jag hade lovat mig själv att överaska N, så det var bara att bita ihop och fixa innerfilé med vitlökspotatis. Pojken älskade det och sin lilla gåva.

På kvällsqvisten blev de ett varv upp till Svartå och skruva innan H stack till Virkby för att hjälpa en vän i nöd. Vi var via butiken och handla lite myskvällssnack, men hann inte hem innan vi blev stannade av Farbror Blå. Intresserade av bilen och tillika tog blås- och drogtest på N. Chilltalas med polisen i 15 minuter innan vi kunde fortsätt vår färd hemmåt. På natten var vi fyllechaufförer och jag kunde inte låta bli att leka med Sierran lite.

Lördagen började i shoppningens namn i Salo. Alla förutom en julklapp är nu köpt. Gud så underbart. Kvällen avslutades återigen ~30km från Ekenäs. Kommer verkligen bli tomt sen när Januari kommer. På söndagen tog vi det lugnt och chilla tills S frågade om jag ville komma med och rasta hundarna. Blev några timmars deeptalk innan jag fick bråttom hem eftersom svärmor var påväg på besök. Kvällen avslutades med mys framför tvn.

Min vecka består av morgonturer x5 och en julfest. Bakis, glädja och tröghet kommer att beskriva denna veckan.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

Bloggen lider fortfarande men de beror på att fröken har 3 nätter efter varandra. Idag var det meningen att jag skulle fara och shoppa med P, men det blev ändrade planer i sista sekund. Kanske bäst så med tanken på hur trött jag var. Var nog av och an in till stan och hälsade på hennes lillasyster men kände mig som sagt dödstrött. La mig vid 16 tiden och vakna först 20 tiden av att N börjar undra över nyåret. Så nu är det så långt planerat att jag, min beväring , N och H skall fira hos mitt. Flickornas mål för kvällen är att få mig under bordet. Kanske bäst att bädda i badkaret färdigt då.

Annars så rullar dagarna på så fan och idag är det även bara 15 dagar till min beväring kommer helt och hållet ut i de civila. Vart for året?!
Snart blir vi officiellt riktiga sambon 😍
Vi fira även denna söndag 5årsdag, alltså seriöst! Jag börjar få ålderskris nu!

Likes

Comments

View tracker

Ojdå.. blev visst igen en veckas paus. Blev kallad på jobb en dag tidigare så för mig blev de kvällsturer från torsdag till söndag. Under veckoslutet hade jag min tyvärr sjuka beväring hemma. Blev mycket mysas i helg men sånt är skönt också emellan. På lördagkväll fick vi även oväntat besök och kvällen/natten slutade med att vårt sällskap somna plötsligt, haha! Vaknade helt själv 9 tiden och gick och väckte mina favorit pojkar. Eller rättare sagt jag väckte min beväring och katten slickade i örat på honom. Chilla och tala skit tills jag var tyvärr tvungen och fixa mig redo inför jobbet. Denna helg var även den trögaste arbetsveckoslutet någonsin! Man har känt sig så jävla onödig. Märks att det är dåliga tider och jultider. Men man skall tänka positivt.. man fick ju bokstavligen betalt för att sitta.

en färsk selfie / mina älskade jultomtar / Julklapp till en av mina favoritpojkar

Likes

Comments

Kändes igår redan att de här nätterna gjorde mig dödstrött. Men när jag väl skulle gå och lägga mig igår så fick jag inte sömn före 1-2 tiden.

Idag igen är jag trött. Råkade till och med somna på soffan i 2h med Mimmi. Sov tydligen så djupt att jag inte ena regera att mina favorit pojkar hade skicka..Så lycka till igen bara att somna ikväll 😅. Dagens planer är att plocka fram julpynt samt att laga eget julgranspynt. Bara energin skulle komma till mig. Tog till och med en extra tur tills imorgon. Tyckte att de kändes onödigt att sova bort morgondagen också och vem tackar nej till pengar!?
Förutom att julen kommer med stormsteg så kommer även min efterlängtade semester. Bara 32 dagar kvar så har jag en hel vecka ledigt och med min älskade beväring, som även då har semester och färdig från militären. Längtar som sagt till December månaden för de väntas mycket positivt, men inte till början av Januari.

Nog babblat, måste verkligen krypa upp från min sköna soffa.

Likes

Comments

Typ en vecka sen sist man tittade in här. Det har hänt rätt så mycket sen sist. Bland annat begravning x2 och polisförhöret som gick bra.

Men nog om de tråkiga. Denna helg var de full rulla once again. På fredagen kom min älskade beväring hem efter 10 dagars läger. Gud vad jag hade saknat honom. Han bjöd på pizza och efter det blev de mylly och Ikea i ovädret. Vägen dit talade vi om kommande dagarna bland annat ohi on, bli riktiga sambon och julen. Med hem kom jag med 2x skoskåp, dekorationsbollslinga, ljushållare, julgran och annat julpynt. Klockan var närmare midnatt innan vi var hemma och somnade.

På lördagen böt vi lampor på mammas bil och var och se på den nyaste Scania lastbilen i Finland som finns bara knappa 2km från mitt, skit snygg! Till kvällen tog vi de lugnt eftersom jag skulle på nattskifte. Vi skildes åt vid Shell vid 21 tiden.

Jag hade helt och hållet glömt hur intensiva lördagnätterna är. Tur så var mina favorit pojkar in ett varv och äta. Natten gick hastigt och jag fick äntligen fa hem och sova. Kom hem och märkte att jag skulle få sova ensam i 160cm sängen, man klagar inte. Halv 12 vakna man och gick och väckte pojkarna. De blev lite slöas, skrattas och deeptalkas i soffan till 14 tiden då for H hem och vi hoppade in i bilen och körde in till stan för att fara på pizzadejt med min bevärings mamma. Efter en alldeles för lång vänta kom äntligen pizzorna och man kunde äntligen fylla tomrummet i magen. Efter pizzadejten blev de mys och vilas inför återigen nattskifte.

Idag morse fick jag äntligen sova bredvid min beväring och vaknade omkring 11 och åt frukost och sedan var vi och köpt julklappar och fundera på vad man skulle kunna hitta på åt resten. Tur att min familj har slutat med julklappar för de är både jobbigt och inte precis så ekonomiskt. Resten av kvällen har de vilas eftersom jag har ytterligare en till natt innan jag får ta några dagar ledigt.

Likes

Comments

Det blev återigen Wi-Box på mat. Kära twinie var hungrig och lika uttråkad som jag så vad är inte bättre då än att fa någonstans och äta oxh samtidigt tala skit. Det for enkelt en timma och jag kände mig trött eftersom det inte hade blivit mycket sömn efter nattskiftet.
Tror att jag aldrig har skratta så mycket jag gjorde inatt. Alltså vissa kunder förgyller verkligen ens arbetstur. Blev även glad av att se att jag hade sålt mest choklad i huset men procent mässigt till kundantalet var jag 3dje bäst i huset. Not bad at all!

Idag står städning på schemat eftersom alla är typ upptagna och jag känner mig ganska slö efter mina nätter. Otroligt att jag tidigare bara jobbade nätter typ och älskade dem. Nu blir jag bara irriterad och konstigt slö av dem. För få och sällan kanske.

Likes

Comments

De som hör mest till vinterns underbara snö och is är ju såklart lekande med bilen. Efter kvällsturen på fredag blev de lekas i Karis med sierran. Blev många timmar på sisu parkering tills herr blå kom dit så vi gled försiktigt iväg därifrån.

På lördagen vaknade vi tidigt och njut av morgon tills klockan blev 10 och vi begav oss till Lojo för att köpa tändstiftkablar till sierran eftersom den feltänd lite väl mycket dagen före. Efter Lojo blev de lite mat i magen och sedan blev de Karis once again. Hann inte vara så länge i Karis innan vi stack med ett gäng till Svartå. Stal med oss H och några andra och så blev de lekas i Karis. Vid midnatt hade N på nerverna och nästan bokstavligen slängde ut folk från bilen. Men hur skulle man inte själv reagera om folk plötsligt börja dricka i bilen när man driftar och de.
Nå nog om de söndagen var fylld med överraskningar. Min syster från Sverige vill plötsligt komma på kaffe, min black pearl ville inte starta och värsta avslutet på kvällsturen... 10 hamburgarmåltider och 5 pyttipannor.
Tackar och niger för ledig måndag och tisdag!!

Likes

Comments

Well, blev en aningen paff när jag skulle fara på morgonskifte när allt var vitt ute. Vintern hade helt klart bestämt sig för att komma tidigare. Älskar de en aning tack vare att de ljusnar upp omgivningen och ger även julkänslan. Jag hade sån lust att börja pynta i lägenheten men min Beväring sa att de är lite väl tidigt. Idag var det
även en bra dag på jobbet. Jag överträffade mig själv och chefen. Jag la ett mål som jag skulle nå innan dagen var över och jag klara det. Helt otroligt! Hard work pays off!
Pga av all snö blev de även myskväll med min Beväring och deep talk om allt från hur vi träffades till nu. Vår 5 årdag är nästa månad och jag kunde inte hålla mig och köpte en ny iphone som gåva och för en annan orsak.

Kan konstatera att livet är bra just nu och man kan fa och lägg sig med ett leende på läpparna.

Snart ser jag dig bara lämna mig pga jobbet
och inte militären❤️

Likes

Comments

På Torsdagen efter nattskiftet var denna fröken bara och sov 4h, sedan hoppade hon i bilen och körde 500km upp i landet och helt ensam. Jag var upp i Jakobstad klockan 19 och var hungrig,trött och stel i kroppen. En korvgöran besök innan läggdags hann vi med.
Vakna tidigt på Fredagen för H skulle till skolan. På eftermiddagen åt vi subway och sedan begav vi oss ner till Vasa för att hälsa på A ❤️
Vägen dit och tillbaks var skitroligt och vi skratta så emellan att tårarna rann. När vi väl var tillbaka så blev de småshopping i Citymarket och sedan hem och korka. Lördagmorgonen var alldeles för trög. Loppisrundan gick trögt och jag kunde inte äta utan att handen skaka så fan. Men inte hindra det oss från att springa runt på stan och shoppa och sedan tillbaka till lägenheten för att ta en återställare. På söndagen startade jag hemåt 9 tiden med stress och panik i huvudet. Inte pga resan utan vad som väntade där hemma. Tystnadsplikten och med respekt skriver jag inte idag vad som har hänt. Men man får vara tacksam att man vet sanningen i de hela.

Men ny vecka nya problem nya utmaningar!

Likes

Comments

Det känns som om jag bara bloggar när jag har ätit. Nåja idag vaknade jag bredvid min twinie. Vi båda hade konstig Måndag och bestämde oss för att sitter ner hos mitt med varsin kaller. Vid tolv tiden var vi till Wi-box för lunch. De blev en varsin Ceasarsallad med kyckling,mums. Efter nästan 2h ätande och talandes så fick jag bråttom ner till Hangö. Eftersom jag hade lova N o N att jag skulle komma på besök. Timmarna for och återigen fick jag bråttom tillbaks till Ekenäs för jag måste byta till vinterdäck innan torsdagen när jag skall upp till Österbotten. Men de blev inte av så imorgon skall jag och mamma byta når inte min morbror hinner. Girlpower 💪🏼.

Klockan bara rinner iväg, bäst att laga sig redo inför nattskifte.

Likes

Comments