Det känns som om jag bara bloggar när jag har ätit. Nåja idag vaknade jag bredvid min twinie. Vi båda hade konstig Måndag och bestämde oss för att sitter ner hos mitt med varsin kaller. Vid tolv tiden var vi till Wi-box för lunch. De blev en varsin Ceasarsallad med kyckling,mums. Efter nästan 2h ätande och talandes så fick jag bråttom ner till Hangö. Eftersom jag hade lova N o N att jag skulle komma på besök. Timmarna for och återigen fick jag bråttom tillbaks till Ekenäs för jag måste byta till vinterdäck innan torsdagen när jag skall upp till Österbotten. Men de blev inte av så imorgon skall jag och mamma byta når inte min morbror hinner. Girlpower 💪🏼.

Klockan bara rinner iväg, bäst att laga sig redo inför nattskifte.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Idag var det träff med mina blondiner H och N. Länge sen sist igen som vi alla 3 träffades på samma gång. Började dagen med morgonmål på Wi-box och sedan blev de loppisrunda. Jag fynda babykläder till mitt inofficiella guddotter. På eftermiddagen blev vi hungriga och beslöt oss för att fa och äta till Fé. De blev burgare för min och H's del medan N tog quesadillas. Jag och H fjanta oss som vanligt och skratta så att tårarna rann. Alla borde ha hört vid detta lag låten PPAP, så jag gjorde en egen version.

" I got a Hen( bild på kyckling quesadillas) , i got a koo (min burgare) Ugh Hencoo (H's älskade smeknamn)

Efter Fé besöket, blev de soffhäng hos mig och vid 18 tiden for töserna hem och jag for via Tenala med min beväring. Tyvärr möttes vi av dåliga nyheter.. stackars Böbi (katten) har troligen tumör i mun och måst högst troligen av livas för de finns inte resurser till operationer. Men livet kan inte alltid va rättvist tyvärr.

Likes

Comments

Sov allt för oroligt och vaknade sedan på fel sida. Katten hade haft roligt och smällt sönder en kruka och även pissat ner sin bur för ro skull. När jag väl kommer på jobb så ringer min före detta hyresvärd och undrar var septembermånadens hyra är. Yrbollen Daniela hade lagt hyran på eget sparkonto, duktigt! Lite längre in på kvällen så skulle jag och kocken pausa några minuter. Min "pall" for undan mig och jag faller på golvet och spräcker mina sönderslitna arbetsbyxor. Nå, tur i oturen så har jag två hela par fortfarande, när man är så snål. Kvällen fortsatte i oturens tecknet men slutade när jag kom hem och fick fa och sova.

Vaknade på ett mycket bättre humör och idag är det äntligen sista kvällsturen för denna gång.

Blomkrukan som fick sätta livet till när Mimmi stirra för ivrigt på sina fågelkompisar.

Likes

Comments

Helgen gick i arbetets tecken men var ändå awesome. Var egentligen meningen att vi skulle till Lojo på Maailmanlopun Vehkeet happening men N fick fa med sina kompisar själv. Lite avis var man när han visade bilderna och berättade hur han hade driftat med Henne. Vi hann mysa och kruisa runt på stan och träffa shacki.

Ögonen vill sova så får lämna detta flummig inlägg så här. Livet ler 100% återigen.

Likes

Comments

For och la mig redan 22 igår. Var så jävla slut efter dagens program. Vaknade några gånger under natten och steg upp 9 för att vi var så hungriga i huset. Sedan somna både jag och katten på soffan från 10-11:30. Så kanske orsaken till tröttheten är för mycket sömn, hehe!Dagens planer är jobb från 14-22 och det är 1/6 kvällsturer, så lite man kommer att rådda dessa kvällar att vad är gjort och inte gjort. Idag kommer även min beväring ut så jag kommer att ha sovsällskap en dag längre denna vecka, skönt! Lite synd att ha kvällsturer denna vecka när det är många meetings på gångs och att de sen kan fara 17dagar som jag inte ser min beväring. Det är lite si som så om nästa helg, kommer han ut så blir de bara 10 dagar vi inte ses. Men inte skall vi deppa, de är ju bara 63 dagar kvar av hela militärstiden kvar!

Likes

Comments

Vaknade till att telefonen vibbade så fan på N's dyna. Steg upp och landande i soffan med en överkärleksfull Mimmi. När klockan blev halv 11 vaknade Vaimo till liv. Blev morgonmålsdejt och hårstyling. Nu på schema blir de rundas i Raseborg.

Likes

Comments

Efter att vi fick Henne igång så blev de kruis med resten av Tenala shakki. Burnas så fan och härjas omkring i stan tills H mitt i allt väntade på oss på smarket. Någon blev överlycklig och de blev fullpelle dit och sedan Trollböle. Boysen fick mysa ensamma i soffan medan jag och my partner in crime planera skit igen. Var så inne i mitt skrivas att jag knyckte mig när N plötsligt stod framför mig och berättade att H hade slocknat. Av gammal vana kollade jag ut och la märke till att han hade lamporna på i sin sierra. Så fick söka som en dåre i alla fickor och så klart hade han nyckeln i fickan med allt annat nödvändigt. Till min stora förvåning sov pojken som en stock och jag fick nyckeln och for ut och släckte lamporna. Innan jag och N gick och la oss så bäddade vi in lille tutinallen i soffan. På söndagmorgon var alla lite småtrött så de blev lite spelas innan H var tvungen att fara hem. Jag och N for in till stan och kockade sedan ihop renskav och egen potatismos. På kvällsqvisten blev de turbohandlas eftersom nuvarande spottar lite väl mycket olja på grenröret. Hem i duschen och sedan var klockan så mycket att jag fick hopp i bilen och kom på jobb. Här sitter jag nu med leende på läpparna efter en lyckad och händelserik helg.

N min är så priceless / Lyckan när man får nycklarna utan att väcka ägaren / renskav

Likes

Comments