Vaknade konstigt utvilad idag, medtanken på att klockan vad 7. Steg upp och fixade dunderfrukost åt oss. Vi matbordet satt vi och talade om gårdagen och båda var lika glada och skrattade.

Dagens planer är att yra runt på stan med min sambo och till eftermiddagen träffa S.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag har sist tiden alltid tänkt de värsta om allt och alla. Helt otroligt roligt att träffa en gammal vän och tala om minnen och framtid med. Har alltid haft lite dåligt förtroende och uppfattning, men efter ikväll kunde jag säga hejdå med ett leende på läpparna. Höra om framtidsplanerna och idéerna var super intressant. Vissa saker är såklart sig likt, men fanns även funderingar jag aldrig skulle kunnat tänkt
mig.

" Döm aldrig en bok efter dess pärm"

Likes

Comments

Började dagen med att stiga upp 5, vad då mormor vibbar? Väckte min mekaniker halv 7 och drack lite juice medan han åt. Efter det blev de en hastig dusch. Hann inte ens ta en powernap innan S var klar och det blev morgonmål på Wi-box. Just nu är det chill på stallet, så hur dagen blir återstår och se.

Likes

Comments

Helt en oplanerad dag blev plötsligt fullbokad. Började morgonen med att ta en kaffedejt med @amandamarins.

Stackarn har ryggen åt helvete, så ändå "botemedlet" var att gå. Pina henne riktigt ordentligt med att besöka loppiset Trollet och en sväng upp till grannstan till Latvala, Tikmanni och Abc. På hemfärden blev de en sväng till KodintavaraTalo och även Ekenäs Tokmanni för att handla lite blommor. Avslutade vår träff med en färd till Lidl för att handla lite föda. Väl hemma blev de att fixa mat och printa papper för mammas test nästa vecka.

Mitt under matlagningen hörde S av sig och jag for till henne efter maten. Berätta om min dag och även hur massor kan ändra sig på några månader eller dagar redan. Bestämde oss helg random att fara och åka. När vi skulle svänga av till Karis så brann det på Ekenäs bron. Tack vare kontakter fick vi veta att de var explosionsrisk pga gasbrand. Blev allt för mycket nyfikna människor så vi fortsatt vår färd till Fagervik och träffa vår kära arbetskamrat M. Tala skit en stund och fick klappa hans söta rottweiler Koda och se på hans energiska dotter. Kvällen avslutades ganska tidigt för dessa tjejer skall stiga upp tidigt och fara på morgonmålsbuffet.

Likes

Comments

Go extreme or go home. Det är typ mitt motto när jag handla födelsedagspresenter. Hitta perfekta presenten åt N's kusin, som fyller 4 nästa måndag. Det blev även besök via Arnolds och när vi kom hem blev jag bjuden på pizza av min älskade sambo. Turnisse som han är fick han den ena pizza gratis. Livet kan inte alltid vara rättvist, haha!

Likes

Comments

Efter att vi hade mata Dollan och ställt in henne i hennes "box", så blev de tortillapaj hos S. Efter ätande blev de kruising. Styrde riktningen mot Bjärnå och åt mjukglass. Efter de blev de yras till Muurla och därifrån till Svartå. Mycket talas och sjungas och skrattas såklart! Blev en timme i karis och yra innan vi återvände till Ekenäs. I hemby träffade vi J med hennes söta hauva.

Dessa dagar kommer man att sakna sen när man är på jobb. Aldrig tidigare sagt att en Måndag har varit perfekt!

Likes

Comments

Tur i oturen, var även S vaken idag. Så vi bestämde oss för att ta en morgonmålsdejt på Wi-box. Talade om kommande dagarna och om allt annat. Väntar för tillfället på att hon skall rida sin häst färdigt, så att vi kan fa på jakt efter födelsedagspresent åt N's kusin som fyller 4 nästa måndag.

Hoppas er måndag börja lika lyckat som min!

Likes

Comments

Min söndag slutade med cruising med S. visade henne runt i Karis och berätta lite minnen. Hon visade även var vissa människor bodde. Efter en timmes yras, blev det en sväng till Pojo och hälsa på S. Snackade en god stund innan alla tre återvände till Karis. Vi lämnade S's bil och fortsatte cruisande med bilen vi kom med från Ekenäs. Träffade H och även kära M. Hörde på gamla låtar och började tänka tillbaka på tonåren och mopedtiden.
Vad då att man fick ålderskris när det är 7år sen man var 15år!?
Innan jag och S avslutade kvällen i Karis, tog vi en sista träff med H igen. Skrattade så att magmusklerna fick sig en träning. Berättade roliga minnen och de var inte före ett minne jag slutade skratta åt. Tappade bort mig själv i tankarna tills H återigen pigga upp en och vi fortsatte hemåt.

Klockan må bara vara 6-7, men jag har redan gjort en god gärning. Säger bara tiden är den klokaste av alla rådgivare.

Likes

Comments

Alltså vädret igår var något fruktansvärt varierande. Ena sekunden sken solen och i nästa sekund haglar det och spöregnar. Festande drog ut på tiden, men vi hann just i tid till middagen hos mor. Äntligen efter maten blev de 2 timmar dötid, så jag och N kunde slappa och tala om veckan som gått. Tack vare besiktningstid som kommer snabbare emot än beräknat så måste scorpio bli klar asap! Vilket har lett till att jag ser N först när jag kommer hem och han sover och han ser mig på morgonen innan han far på jobb. Jag tar ju vara på min "lediga tid" och träffar alla som jag sen kanske inte hinner se på flera månader pga arbetstiderna. Vi har ju nog kontakt under dagarna med att skicka text och bilder.
Komist nog skulle jag aldrig gått med på sån här livstil för 2år sedan, då va man lite fastklistrad i varann.

Likes

Comments

Nya inlägg