Header

Jag är så himlans nervös! I tisdag gick jag till studievägledaren för att ansöka om en ny kurs... Gissa vem som börjar plugga den 27? jaaag 🙋

fast den här gången på distans o med 3 barn hemma, och minsta är 6 månader dessutom 😌.

Är så rädd att jag inte kommer klara det här nu, men man vet inte förns man testat.

Likes

Comments

Idag så har vi haft en rätt så lugn dag. Kan vara rätt så skönt ibland!

Min bror ringde mig för en stund sen och nu är han här 👌.. Roligt för barnen och äntligen få träffa han eftersom han senaste tiden typ bott på jobbet.

Jag kunde även passa på och diska diskhögen haha..

Bjuder på en ego bild på brorsan 😂

Likes

Comments

Det är farligt o kolla på barnkläder, iaf för mig. Hittar alltid så mycket fint och måste verkligen hålla mig från att inte köpa för mycket 😄.

I helgen bestämde jag mig för att beställa några t-shirtar+ ett par byxor till Liam. Trodde det skulle ta ett tag innan jag fick dom eftersom det var på lördagen eller söndag, men dom kom redan på måndagen faktiskt.

Hur fina?! 😍😄👇👌

Likes

Comments

Hej, here we go again!

nej men nu var det ett tag sen jag skrev här och det kommer nog bli så ibland.

Idag så var vi på bvc med lilla prinsessan och allt såg bra ut! hon ligger lite före i utveckling för sina månader (6 månader). Hon vill nog hinna ikapp store brorsorna som springer runt som vildingar 😂.

När hon var lite över 5 månader kunde hon sitta och nu när hon är 6 månader håller hon på lära sig krypa. Jag har knappt hunnit vänja mig vid att hon är min, Det är så overkligt. Nu kan hon allt det här o mer men kan ändå inte förstå vart tiden tagit vägen. Så himla sorgligt 😪😂.

Med tredje barnet går det verkligen sjukt fort och det känns knappt som jag hunnit få se henne som en liten bebis..Min lilla plutt ❤. Snart springer hon där med sina bröder 😍

Likes

Comments

Haha älskade familj 💗 Så mycket vi gått igenom tillsammans men nu står vi här igen..alla samlade som det ska vara.

Vi skapade en facebook grupp chatt för att vi skulle planera inför min bror tjejs födelsedag( vilket var i oktober 😂)..Grupp chatten blev kvar o spårade ut lite..Här vi driver och spammar varandra varje dag...

vi är nog ganska barnsliga för det mesta men hur tråkigt vore det inte om man alltid vore så seriös? 😁

vi bestämde nyss att vi ska ha familjekväll imorgon. Behövs verkligen! Så skönt att kunna umgås med familjen mer normalt också och inte bara på födelsedagar, julafton osv :).

(min telefon skriver punkter där dom inte ska vara ibland så ignorera det ;) )

Likes

Comments

Liam hatade verkligen napp när han var liten, men Gabriel kunde inte vara utan sin. Han var tvungen att den för att kunna somna och ramla den ur på natten och han inte hitta den så blev han jätte ledsen.

För två veckor sen bestämde jag mig för att försöka få han att sluta med den. Första dagarna gick sådär, men bättre än jag trott att det skulle gå 😄. Han frågade inte efter den som han alltid gjort..det var som att han visste att han skulle sluta. Dock tog det ett tag innan han somnade, men nu somnar han direkt och dessutom av sig själv.

Han är så duktig och jag blev/är så förvånad eftersom han var så beroende av den! stolt mamma här 😂😍

Han ska få slå in alla sina nappar i ett litet paket och ge till tomten i jul 💗😘

Likes

Comments

I år valde vi att ge ett "test" julkort åt våra nära o kära. Anledningen till att jag säger att det är ett test julkort är för att jag ansträngde mig inte särskilt mycket för att det skulle bli perfekt.

Blev dessutom bara ett på jocelyn men nästa år får även syskonen vara med 😍

Är första gången jag ger ett julkort.. Om man inte räknar med dom man brukade göra i skolan när man var liten 😂

Likes

Comments

Behöver den verkligen för att börja träna känner jag. Kroppen återställde sig jätte bra efter första graviditeten och även andra, fast inte lika bra som med första..

Gabriel var 8 månader när jag fick reda på att jag var gravid igen, så fick minsta barnen väldigt tätt och kroppen hade ju inte riktigt blivit helt bra än. Nu är jag väldigt missnöjd över min mage och skulle behöva träna upp magmusklerna, men jag är för lat!

Jag är väl en sån som måste se förbättring direkt för att känna att det är värt det. Måste försöka ändra mina tankar lite där..

Jag har alltid vart missnöjd över min kropp eftersom jag alltid vart väldigt smal trotts jag äter som en elefant 😂 men nu känner jag mig för smal och för tjock samtdigt 😂 Det där med för tjock gäller bara magen dock..

Haha kommer nog aldrig kunna acceptera mitt utseende men magen ska tränas upp iaf 😰💪

Likes

Comments

Jocelyn är så liten nu så hon kommer nog inte få så många julklappar. Vi har faktiskt inte köpt en enda till henne, utan vi köper det hon behöver när hon behöver det istället.

Hon behöver en gåstol och jag hittade faktiskt en som jag blev helt kär i! Batgirl gåstol 😂 Svärföräldrarna frågade vad hon önska sig/behöver och Micke visade dem denna...tror dock inte hon kommer få den men men 😍.

Blir säkert vi som köper en om inte tomten kommer med en 😉

Likes

Comments

Ops, nu är jag här och skriver igen..

kan väl börja om från början och presentera mig osv eftersom det ändå var ett tag sen.

Mitt namn är Daniela och jag fyller 21 år nu den 31 december. Jag har två pojkar.. och en dotter som föddes i somras, juli den 25! Hon kom 5 dagar före bf och föddes faktiskt i bilen 😅.

Liam är den äldsta, 4 år (Blir 5 den 7 juli)
Gabriel, 1 år (blir 2 den 5 mars)
Jocelyn, blir 5 månader den 25 :)

Jag tog en paus från min undersköterska utbildning precis innan jocelyn skulle födas, men ska snart börja igen, dock på distans!

Förlovad med micke 💍💗😍

Likes

Comments