Header

Haha älskade familj 💗 Så mycket vi gått igenom tillsammans men nu står vi här igen..alla samlade som det ska vara.

Vi skapade en facebook grupp chatt för att vi skulle planera inför min bror tjejs födelsedag( vilket var i oktober 😂)..Grupp chatten blev kvar o spårade ut lite..Här vi driver och spammar varandra varje dag...

vi är nog ganska barnsliga för det mesta men hur tråkigt vore det inte om man alltid vore så seriös? 😁

vi bestämde nyss att vi ska ha familjekväll imorgon. Behövs verkligen! Så skönt att kunna umgås med familjen mer normalt också och inte bara på födelsedagar, julafton osv :).

(min telefon skriver punkter där dom inte ska vara ibland så ignorera det ;) )

Likes

Comments

Liam hatade verkligen napp när han var liten, men Gabriel kunde inte vara utan sin. Han var tvungen att den för att kunna somna och ramla den ur på natten och han inte hitta den så blev han jätte ledsen.

För två veckor sen bestämde jag mig för att försöka få han att sluta med den. Första dagarna gick sådär, men bättre än jag trott att det skulle gå 😄. Han frågade inte efter den som han alltid gjort..det var som att han visste att han skulle sluta. Dock tog det ett tag innan han somnade, men nu somnar han direkt och dessutom av sig själv.

Han är så duktig och jag blev/är så förvånad eftersom han var så beroende av den! stolt mamma här 😂😍

Han ska få slå in alla sina nappar i ett litet paket och ge till tomten i jul 💗😘

Likes

Comments

I år valde vi att ge ett "test" julkort åt våra nära o kära. Anledningen till att jag säger att det är ett test julkort är för att jag ansträngde mig inte särskilt mycket för att det skulle bli perfekt.

Blev dessutom bara ett på jocelyn men nästa år får även syskonen vara med 😍

Är första gången jag ger ett julkort.. Om man inte räknar med dom man brukade göra i skolan när man var liten 😂

Likes

Comments

Behöver den verkligen för att börja träna känner jag. Kroppen återställde sig jätte bra efter första graviditeten och även andra, fast inte lika bra som med första..

Gabriel var 8 månader när jag fick reda på att jag var gravid igen, så fick minsta barnen väldigt tätt och kroppen hade ju inte riktigt blivit helt bra än. Nu är jag väldigt missnöjd över min mage och skulle behöva träna upp magmusklerna, men jag är för lat!

Jag är väl en sån som måste se förbättring direkt för att känna att det är värt det. Måste försöka ändra mina tankar lite där..

Jag har alltid vart missnöjd över min kropp eftersom jag alltid vart väldigt smal trotts jag äter som en elefant 😂 men nu känner jag mig för smal och för tjock samtdigt 😂 Det där med för tjock gäller bara magen dock..

Haha kommer nog aldrig kunna acceptera mitt utseende men magen ska tränas upp iaf 😰💪

Likes

Comments

Jocelyn är så liten nu så hon kommer nog inte få så många julklappar. Vi har faktiskt inte köpt en enda till henne, utan vi köper det hon behöver när hon behöver det istället.

Hon behöver en gåstol och jag hittade faktiskt en som jag blev helt kär i! Batgirl gåstol 😂 Svärföräldrarna frågade vad hon önska sig/behöver och Micke visade dem denna...tror dock inte hon kommer få den men men 😍.

Blir säkert vi som köper en om inte tomten kommer med en 😉

Likes

Comments

Ops, nu är jag här och skriver igen..

kan väl börja om från början och presentera mig osv eftersom det ändå var ett tag sen.

Mitt namn är Daniela och jag fyller 21 år nu den 31 december. Jag har två pojkar.. och en dotter som föddes i somras, juli den 25! Hon kom 5 dagar före bf och föddes faktiskt i bilen 😅.

Liam är den äldsta, 4 år (Blir 5 den 7 juli)
Gabriel, 1 år (blir 2 den 5 mars)
Jocelyn, blir 5 månader den 25 :)

Jag tog en paus från min undersköterska utbildning precis innan jocelyn skulle födas, men ska snart börja igen, dock på distans!

Förlovad med micke 💍💗😍

Likes

Comments

Min lilla prinsessa är äntligen här ! jag var verkligen inställd på att gå över men hon kom 4 dagar innan beräknad.

Hon hade dessutom bråttom ut och föddes i bilen! Bästa sambon fick agera barnmorska och ta emot sin dotter till världen 😍

måndag den 25/7 juli föddes hon💓

Likes

Comments

(37+4). Bebis kan komma när som helst men den här gången har jag ställt in mig på att gå över eftersom jag gick över 2v med Gabriel 😑..

vill verkligen inte. Har en jobbig foglossning och inga kläder passar längre 😂.

Lite avis på att min bror och hans flickvän fått sin prins nu som egentligen var beräknad 14 juli men kom ut den 2 😍.

Sambons mamma har fixat upp en gammal babykorg som står redo och väntar på våran lilla prinsessa i rummet nu 😍

Likes

Comments

Liam : vet du varför jag bygger det här?

jag: nej?

Liam: för jag måste jobba på det här.. så jag kan jobba med det när jag blir vuxen och tjänar pengar..

kuddarna ramlar ner ....Liam : dumma kuddar!! sitt stilla! nu måste jag jobba på det här..

mormor kommer och frågar vad han ska jobba med när han blir stor .. Liam : jag måste öva på det här för jag ska bli brandman när jag blir stor och rädda människor.

Min knäppa unge 😍😂

Likes

Comments

Börjar med att bjuda med en magbild ifrån vecka 32+3. Är i 33+5 nu 😀..

Tyvärr så har jag inte skrivit eller tagit så mycket bilder under den här graviditeten..vilket är väldigt synd för jag kommer inte ha så mycket minnen att gå o kolla tillbaka på..

Jag är redan trött på att vara gravid. Känns som jag vart gravid i år vilket inte är så konstigt när det knappt blev nå paus mellan Gabriel och den här graviditeten 😂.

Min brors flickvän är faktiskt också gravid och båda är beräknade i juli! Dem berättade att deras pojke i magen ligger i säte så dem ska få åka på vändningsförsök. Sa till sambon att det inte skulle förvåna mig om våran lilla flicka också får för sig att lägga sig i säte, så mycket som hon rör på sig 😂

Idag var vi hos barnmorskan och hon mätte lite osv och allt såg bra ut. Förra gången vi var där så låg lillan med huvudet neråt men det var rörligt så hon skulle känna hur det låg nu... Såklart så var det rumpan hon fick känna på nu! Så hon ligger alltså också i säte nu 😅.

Ligger hon fortfarande i säte om  2 veckor så får vi också åka på vändningsförsök vilket jag hoppas vi slipper 😫..

Likes

Comments