Header
View tracker

Min lilla prinsessa är äntligen här ! jag var verkligen inställd på att gå över men hon kom 4 dagar innan beräknad.

Hon hade dessutom bråttom ut och föddes i bilen! Bästa sambon fick agera barnmorska och ta emot sin dotter till världen 😍

måndag den 25/7 juli föddes hon💓

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker

(37+4). Bebis kan komma när som helst men den här gången har jag ställt in mig på att gå över eftersom jag gick över 2v med Gabriel 😑..

vill verkligen inte. Har en jobbig foglossning och inga kläder passar längre 😂.

Lite avis på att min bror och hans flickvän fått sin prins nu som egentligen var beräknad 14 juli men kom ut den 2 😍.

Sambons mamma har fixat upp en gammal babykorg som står redo och väntar på våran lilla prinsessa i rummet nu 😍

Likes

Comments

View tracker

Liam : vet du varför jag bygger det här?

jag: nej?

Liam: för jag måste jobba på det här.. så jag kan jobba med det när jag blir vuxen och tjänar pengar..

kuddarna ramlar ner ....Liam : dumma kuddar!! sitt stilla! nu måste jag jobba på det här..

mormor kommer och frågar vad han ska jobba med när han blir stor .. Liam : jag måste öva på det här för jag ska bli brandman när jag blir stor och rädda människor.

Min knäppa unge 😍😂

Likes

Comments

Börjar med att bjuda med en magbild ifrån vecka 32+3. Är i 33+5 nu 😀..

Tyvärr så har jag inte skrivit eller tagit så mycket bilder under den här graviditeten..vilket är väldigt synd för jag kommer inte ha så mycket minnen att gå o kolla tillbaka på..

Jag är redan trött på att vara gravid. Känns som jag vart gravid i år vilket inte är så konstigt när det knappt blev nå paus mellan Gabriel och den här graviditeten 😂.

Min brors flickvän är faktiskt också gravid och båda är beräknade i juli! Dem berättade att deras pojke i magen ligger i säte så dem ska få åka på vändningsförsök. Sa till sambon att det inte skulle förvåna mig om våran lilla flicka också får för sig att lägga sig i säte, så mycket som hon rör på sig 😂

Idag var vi hos barnmorskan och hon mätte lite osv och allt såg bra ut. Förra gången vi var där så låg lillan med huvudet neråt men det var rörligt så hon skulle känna hur det låg nu... Såklart så var det rumpan hon fick känna på nu! Så hon ligger alltså också i säte nu 😅.

Ligger hon fortfarande i säte om  2 veckor så får vi också åka på vändningsförsök vilket jag hoppas vi slipper 😫..

Likes

Comments

Det skippar nog jag 👆..

Nej men klockan är snart halv 3 på natten och jag har precis beställt massa grejer till min äldsta sons kalas.. Han blir 4 den 7 juli men jag är ute i god tid, haha 😂

Jag vill att hans dag ska bli helt perfekt så därför börjar jag fixa med allt som går redan nu.. lilla syster är ju beräknad 29 juli så jag kommer vara väldigt hög gravid 😅.

Liam har faktiskt sagt att hon kommer när han fyller år vilket jag verkligen inte hoppas att hon gör!

Kan inte fatta att min första bebis blir 4 år 😪..

Likes

Comments

Igår hade jag och sambon ensam tid med varandra för första gången på över ett år.

Var super mysigt och han överraskade mig med massa gott 😍..

Snart blir det tre barn här hemma så vi kände att vi verkligen behövde det här 💞😍

Likes

Comments

Nu var det ett tag sen jag bloggade. Har blivit klar med första terminen i skolan så mitt sommarlov har redan börjat, haha 😉.

Nu är jag även i gravid vecka 30( 29+2. Hittils har det gått jätte snabbt men nu har jag börjat längta mer och då går allt så mycket långsammare 😅..Mina två andra graviditeter tog jag ganska många gravid bilder, men inte den här.. vilket känns lite tråkigt.

I början när jag fick reda på att jag var gravid så rasade typ hela min värld men efter ett tag så kunde jag äntligen börja glädjas över min lilla ängel i magen 💓

Tycker fortfarande att det är lite overkligt även fast jag känner henne röra sig varje dag.. 20 år och tre barns mamma snart😍

Jaja.. vet faktiskt inte vad jag ska skriva mer. Vill bara att hon ska komma nu! 😍

Likes

Comments

Trött trött trött...

Snart går jag in i vecka 26(25+0). Tiden rinner iväg och snart har vi våran lilla prinsessa här 😍😍

Bjuder på några bilder på magen! dock stör jag mig på mammabyxorna 😂..

Den är gången är det mycket rörelser i magen. Det är verkligen coolt hur alla graviditeter kan vara så olika.. Äldsta sonen var väldigt vild i magen och han spydde jag nästan halva graviditeten med, annars var den bra.

Andra sonen spydde jag aldrig med och mådde hur bra som helst! Hade inte magen växt så hade jag nog inte märkt att jag var gravid för jag kände knappt nå fosterrörelser och han var väldigt lugn i magen..Dock gick jag över tiden med han och då fick jag foglossning vilket var det enda negativa!

Den här graviditeten spydde jag lite i början men inte alls mycket utan jag mådde mest illa och även det höll inte i sig så länge.. Så den här graviditeten är också väldigt lätt för jag har mått bra väldigt länge ! Dock känner jag av foglossningen lite så det känns som man blivit slagen mellan benen och lite nere på ryggen 😂..

Likes

Comments

Idag hade jag tid hos barnmorskan igen. Har inte vart där sen jag skrev in mig vilket var i början av graviditeten..

Vi pratade lite och så skulle hon mäta och känna på magen men först frågade hon " Hur känner du med magen.. tycker du den är större eller mindre än förra graviditeten?" och jag sa att den kändes mycket större men att jag säkert bara inbilla mig.. och om den nu är lite större så är ju även det normalt eftersom man brukar få det när man redan vart gravid förut..

Jag är gravid i v 24 och när hon mätte så kom min mage på samma mått som är normalt för v 30 😅 Hamnade alltså lite över översta kurvan och så verkade hon lite chockad och skrämde mig lite med sin kommentar " vi får se vad för bebis som kommer ut sen" och att det kunde bero på att bebisen är stor .. Jag vet att det inte behöver vara så heller men nu är jag rädd att jag ska behöva födda ut en jätte bebis hahaha 🙈

Likes

Comments

Vi har inte kommit så långt än men tycker redan det är jätte mysigt! 😍 Ser mycket mysigare på riktigt också så man får ingen rättvis bild direkt 😳.

Golvet ska inte vara sådär utan vi ska köpa fler plattor, Men när vet jag inte än 😅.. Sängen ska vara våran soffa som vi ska fixa med kuddar osv!

och plankan eller vad man ska kalla det.. där lyktorna står på är en del av våran gamla tvbänk som sambon satt upp idag 😆😍.

Vi har även satt upp massa solcells lampor som gör det extra mysigt på balkongen 😍

Vi får se vad vår nästa idé blir!

Likes

Comments