Header

I söndags firade vi min stora pojke Gabriel som blev 2 år 😍. Han sa wow för varje present han fick och uppskattade verkligen alla! efteråt så sa han tack till alla och gick o gav alla en varsin kram.

Så himlans stolt över att ha så tre fina barn och kan fortfarande tänka " är dem verkligen mina" ibland 😂.

Iallafall, Gabriel har utvecklas så mycket på olika sätt sen han var mindre. Jag är väldigt noga med regler för mina barn och även konskvenser ( nu kanske vissa tänker att jag är en jätte hemsk mamma). Gabriel vet att man inte får slåss, och ibland får jag säga till han mer än en gång o då brukar jag ta in han på rummet där han får lugna ner sig och han stannar där för han vet varför han fått gått in på rummet.När han lugnat ner sig så säger han förlåt utan att jag behöver säga till han och ger världens största kram till den personen som han slagit.

Jag är nästan helt säker på att det med att han slår ibland kommer försvinna..han är bara i en period där han testar gränser osv.

Han säger alltid förlåt när han vet att han gjort fel, delar väldigt lätt med sig och är alltid noga med att får han något så ska dem andra också få.. gråter hans lilla syster så börjar han sjunga för henne för att hon ska lugna ner sig, om vi får besök så får alltid gästerna en hejdå kram.. Haha jaa det finns massa fina egenskaper med min lilla prins 😍

Även han kan vara trotsig/bråkig ibland men det är ju inte konstigt eftersom han är ett barn 😘

Jag tycker det är väldigt viktigt med regler och att man förklarar för barnen vad som är rätt o fel och även varför... Dem förstår mer än vad man tror 😍

Jag brukar tänka att jag vill vara mina barns bästa vän, leka med dem ge MASSOR av KÄRLEK så himlans viktigt! jag brukar betee mig som ett barn och vara på deras nivå för märks hur mycket roligare dem har när man är lite barnslig.. o så mycket mer...Men jag är även deras mamma och jag vet att jag inte alltid kan vara deras bästa vän, men allt jag gör är för deras skull och det finns så många som har sagt att jag har så   väluppfostrade barn men samtidigt låter jag dem vara just det dem är BARN.

Haha okej, nu halkade jag in på annat så ska avsluta det här blogginlägget innan det blir för mycket..Barnen sover dags o plugga 😘🙋

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vet inte hur många ggr jag tjatat om det här men det känns verkligen som att bebistiden med jocelyn flyger iväg..Hon lär sig så mycket nytt och det går så himlans snabbt!

Från att gå och vara gravid och tro att jag skulle gå över bf med henne till att hon kom 5 dagar före bf i våran bil..Allt gick så snabbt och kunde inte riktigt förstå att hon var hos oss. Hon började redan tidigt "prata" och göra massa ljud av sig, skratta och massa annat.

6/3 mars 2017, 7 månader och 9 dagar var hon. Då lärde hon sig krypa min lilla älskling ❤ och redan samma dag började hon vilja ställa sig upp mot saker 😍.

Känns som att hon kommer lära sig gå väldigt tidigt också och snart kommer det väl inte vara lika lätt o kramas o gosas längre...njuter av tiden så länge den varar ❤

Likes

Comments

Jag är så himlans nervös! I tisdag gick jag till studievägledaren för att ansöka om en ny kurs... Gissa vem som börjar plugga den 27? jaaag 🙋

fast den här gången på distans o med 3 barn hemma, och minsta är 6 månader dessutom 😌.

Är så rädd att jag inte kommer klara det här nu, men man vet inte förns man testat.

Likes

Comments

Idag så har vi haft en rätt så lugn dag. Kan vara rätt så skönt ibland!

Min bror ringde mig för en stund sen och nu är han här 👌.. Roligt för barnen och äntligen få träffa han eftersom han senaste tiden typ bott på jobbet.

Jag kunde även passa på och diska diskhögen haha..

Bjuder på en ego bild på brorsan 😂

Likes

Comments

Det är farligt o kolla på barnkläder, iaf för mig. Hittar alltid så mycket fint och måste verkligen hålla mig från att inte köpa för mycket 😄.

I helgen bestämde jag mig för att beställa några t-shirtar+ ett par byxor till Liam. Trodde det skulle ta ett tag innan jag fick dom eftersom det var på lördagen eller söndag, men dom kom redan på måndagen faktiskt.

Hur fina?! 😍😄👇👌

Likes

Comments

Hej, here we go again!

nej men nu var det ett tag sen jag skrev här och det kommer nog bli så ibland.

Idag så var vi på bvc med lilla prinsessan och allt såg bra ut! hon ligger lite före i utveckling för sina månader (6 månader). Hon vill nog hinna ikapp store brorsorna som springer runt som vildingar 😂.

När hon var lite över 5 månader kunde hon sitta och nu när hon är 6 månader håller hon på lära sig krypa. Jag har knappt hunnit vänja mig vid att hon är min, Det är så overkligt. Nu kan hon allt det här o mer men kan ändå inte förstå vart tiden tagit vägen. Så himla sorgligt 😪😂.

Med tredje barnet går det verkligen sjukt fort och det känns knappt som jag hunnit få se henne som en liten bebis..Min lilla plutt ❤. Snart springer hon där med sina bröder 😍

Likes

Comments

Haha älskade familj 💗 Så mycket vi gått igenom tillsammans men nu står vi här igen..alla samlade som det ska vara.

Vi skapade en facebook grupp chatt för att vi skulle planera inför min bror tjejs födelsedag( vilket var i oktober 😂)..Grupp chatten blev kvar o spårade ut lite..Här vi driver och spammar varandra varje dag...

vi är nog ganska barnsliga för det mesta men hur tråkigt vore det inte om man alltid vore så seriös? 😁

vi bestämde nyss att vi ska ha familjekväll imorgon. Behövs verkligen! Så skönt att kunna umgås med familjen mer normalt också och inte bara på födelsedagar, julafton osv :).

(min telefon skriver punkter där dom inte ska vara ibland så ignorera det ;) )

Likes

Comments

Liam hatade verkligen napp när han var liten, men Gabriel kunde inte vara utan sin. Han var tvungen att den för att kunna somna och ramla den ur på natten och han inte hitta den så blev han jätte ledsen.

För två veckor sen bestämde jag mig för att försöka få han att sluta med den. Första dagarna gick sådär, men bättre än jag trott att det skulle gå 😄. Han frågade inte efter den som han alltid gjort..det var som att han visste att han skulle sluta. Dock tog det ett tag innan han somnade, men nu somnar han direkt och dessutom av sig själv.

Han är så duktig och jag blev/är så förvånad eftersom han var så beroende av den! stolt mamma här 😂😍

Han ska få slå in alla sina nappar i ett litet paket och ge till tomten i jul 💗😘

Likes

Comments

I år valde vi att ge ett "test" julkort åt våra nära o kära. Anledningen till att jag säger att det är ett test julkort är för att jag ansträngde mig inte särskilt mycket för att det skulle bli perfekt.

Blev dessutom bara ett på jocelyn men nästa år får även syskonen vara med 😍

Är första gången jag ger ett julkort.. Om man inte räknar med dom man brukade göra i skolan när man var liten 😂

Likes

Comments

Behöver den verkligen för att börja träna känner jag. Kroppen återställde sig jätte bra efter första graviditeten och även andra, fast inte lika bra som med första..

Gabriel var 8 månader när jag fick reda på att jag var gravid igen, så fick minsta barnen väldigt tätt och kroppen hade ju inte riktigt blivit helt bra än. Nu är jag väldigt missnöjd över min mage och skulle behöva träna upp magmusklerna, men jag är för lat!

Jag är väl en sån som måste se förbättring direkt för att känna att det är värt det. Måste försöka ändra mina tankar lite där..

Jag har alltid vart missnöjd över min kropp eftersom jag alltid vart väldigt smal trotts jag äter som en elefant 😂 men nu känner jag mig för smal och för tjock samtdigt 😂 Det där med för tjock gäller bara magen dock..

Haha kommer nog aldrig kunna acceptera mitt utseende men magen ska tränas upp iaf 😰💪

Likes

Comments