de va de senaste då, thai, jobb och sigge. finns ju inte så mycket annat här i happis så :) idag har jag jobbat ett extra pass, och imorgon äre stalljour som gäller, även kurs imorgon så de ser jag fram emot. även vågat starta min första dressyr "tävling" med sigge förra helgen, gud vad nervös jag var men fick fina omdömen och de är ju alltid kul att höra.

annars då? hade bra resa till thai förutom flygresan hem som blev försenat med ett dygn, sovit en natt på flugplatsen i kina, insett mitt hat till kineser och har lovat mig att aldrig åka dit. men annars vill jag bara resa mer. i augusti åker jag till rhodos iaf.

jepp, hörs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

torsdag idag och denna börja av veckan har bestått av att sova bort mestadels av dygnet. men vad gör de när man är sjukskriven en månad till! hinner vända på dygne flera gånger om på den tiden. annars har faktiskt tiden bara sprungit iväg dessa två månader, trodde de skulle gå såå sakta men inte de. annars då, Oscar och Moa har haft vattkoppor så har hängt där en hel del om dagarna. Har även varit på begravning, lipa sönder alltså. Om ett par timmar ska jag släpa mig ut och åka till stallet. vi hörs

Likes

Comments

Likes

Comments

de var ett tag sen man kika in hit, full rulle har de varit. spenderat helgen i kiruna hos min Henrika och Kalle vilket var jätteroligt. Kollade på Kent och åt himla god mat. Igår var de operationsdags och sjukskriven i tre månader framöver.. vilket betyder att jag kommer klättra efter väggarna om ett par veckor haha! operationen annars gick bra. 

Annars så har Oscar hunnit fylla fyra, stora killen!! Barnen växer ju så de knakar alltså. Ridit mina sista ridpass för detta år och de känns så tråkigt när de börjat gå så bra. Nu ska jag ta och kolla ph och ta en liten pn till. vi höres, tjao. 

Likes

Comments

​tjena bloggen, idag är de söndag. sista dagen på mitt sommarschema på kronan och barken har idag blivit avklarad, blandade tankar om det.. tråkigt men samtidigt vill jag göra nått annat nu:) personalen är ju dock något man kommer sakna. blev lite spontan parti ihelg när man sluta tio i fredags men kul var det, och för sent gick man o la sig med tanke på att man skulle till jobbet kl 1 på lördag.. men de gick bra och var inte bakis så de var skönt.. 

nu ska jag alldeles strax röra mig mot stallet och motionera bästa siggan lite granna, har inga planer än vad de blir o hitta på får höra med sällskapet. nåmen vi hörees

Likes

Comments

halihalå, sommarn bara springer iväg och snart har jobbjuli också passerat, men när jobbet är kul så gör det inte så mycket! ikväll jobbar jag till tio vilket är mindre kul dock, men sen är de endast en lång kväll kvar denna vecka! längtar till på fredag när jag äntligen får vara ledig en dag:))

imorse ställde jag alarm tidigt och steg upp o tvätta, städa, handlade och gjorde matlådor, hör o häpna! sjukt effektivt o hinna allt innan jobbet, så på en halvtimme ska jag infinna mig på jobbet men de känns inte så hemskt när man ändå fått gjort något.

ångest över hösten dock, vad jag ska göra med mitt liv måste fan ta tag i det nu annars äre försent snart, happis finns ju alltid kvar så. hoppas allt går som jag vill då så jag kanske törs fara xD hehe, nåmen vi höörss

Likes

Comments

​tjenaa, live rullar på och idag har de varit typ dödsvarmt. jobbar 7-16 men hunnit vara ute för det, mitt jobb är rätt bra ändå.. ihelg har jag krigat på med 4 nätters jobb, skulle varit 1 natt egentligen men råka bli tre till hehe. så jävla död från de dock. mitt dygn är helt fuckat och vaknat de två senaste nätterna mitt i natten och varit vaken någon timme är ju inte så hemskt om man då är ledig dagen därpå, men imorse när klockan var på sex då var jag jävligt less! 

efter jobbet tog jag världens pn, var ungefär som en zombie. sen åkte jag till stallet och hängde med siggan lite, så mysig häst alltså! skitkul. däremot var det så varmt så blev ett kort pass idag för att inte plåga ihjäl varken häst eller mig..kanske mest mig. fått mina nya älskade ridstövlar, o så otroligt sköna! 

nu ska jag försöka hålla mig vaken ett tag till så att jag kan sova hela natten förhoppningsvis. vi hörs

Likes

Comments

​helluu, helgen passerade fort. jobbade på lassa i fredagskväll, sen på lördag bar de av mot skellefteå, alldeles för glad var man ju iallafall.. igår åkte jag till stugan och har hängt med oscar och moa, barn är så mysiga! imorgon äre jobb som gäller, tog på mig en extra natt på lassa i veckan också.. när man har hål i börschen så äre fan inte annat. vi höress

Likes

Comments

tjenaa, lite långledig nu en vecka och de va som skönt. ihelg åker vi till skeå på stadsfesten och hoppas på en kul kväll. imorgon ska jag o jobba lite i kalix igen, var i måndags och de var faktiskt rätt kul :) börja rida sigge också, efter separationsångest av kompisarna i hagen, skötte han sig faktiskt fint när jag hoppa upp. rolig häst detdär. 

sovit två timmar nu på kvällen, så somna ikväll kan bli svårt.. nå vi höress

Likes

Comments

Likes

Comments