Header

Postad i: Allt och inget

Godmorgon!
Glömde helt av att skriva igår, men jag gjorde inte så mycket mer än att jobba på gården, fixa lite hemma och mockade för Xtreme.

Idag skall jag rida och mocka för Xtreme, gymma med Carro och chilla ikväll. Håller på med mitt rum nu och tänkte åka till X vid 10/10:30. Imorgon skall jag jobba i Veneröd och på söndag jobba på KRS. Mycket hästar som vanligt, men jag klagar inte 💛

Likes

Comments

Hallå hallå!
Skall strax byta om för att åka till gymmet och träna med Carro. Skall bli skönt att träna, skulle ju gjort det i måndags men det fanns inte riktigt tid. Var på Ullared och köpte inte så mycket mer än det jag faktiskt behövde.
Igår var jag hos Xtreme på morgonen och red ut henne och mockade. Åkte sedan hem och vidare till gården för jobb. mockade drifterna, harvade manegen, körde vatten osv. På kvällen red jag Gazelle och hon kändes väldigt fin. Provade ny sadel och den satt bättre än den förra, Karin skulle fixa lite med den så skulle den nog bli jättebra. Gazelle har blivit starkare i galoppen och orkar mer nu, känns jätteroligt att hon förbättras vecka för vecka. Hon är svagare i högergalopp men det är ju hennes svaga sida så inte så konstigt. Men om några veckor sitter nog även de fattningarna klockrent! 😍

Likes

Comments

Postad i: Allt och inget

- Åka till veneröd och fixa för Xtreme + göra henne iordning till Anki som skall rida
- Gymma med Carro
- Ullared med Carro och syrran

Låter som en bra dag i mina öron.

Igår jobbade jag i Veneröd och försökte fixa på mitt rum. Hade ingen lust 🙈

Likes

Comments

Postad i: Allt och inget

Hej på er!
Är i Veneröd och jobbar idag. Inatt hade jag så ont i min rygg, antar att det var efter gymmet men osäker. För har inte ont nu, som tur är!
Gick iallafall bra på gymmet och vi fick ett bra program med roliga, men jobbiga övningar ;)

Idag jobbar jag som sagt i veneröd och sitter just nu och passar Donne i solen. Riktigt varmt ute i solen 😊

Likes

Comments

Postad i: Allt och inget

Är påväg till gymmet, jag och Carro skall få en genomgång av gymmet av en instruktör. Jag fick det för några årsen när Friskis låg kvar i Ytterby så blir bra med en ny nu när man har andra mål. Jag måste bl.a. stärka min rygg och mage för att inte behöva ha träningsvärk varje gång jag harvat manegen på gården😂

Vet inte vad som händer efter gymmet, skall väl hem och fortsätta på mitt rum som äntligen börjar bli bra. Tog tag i garderoberna igår så jag fick undan kläder som legat ett tag och väntat på att få läggas in och tvättade lite 😅

Likes

Comments

Postad i: Allt och inget

Hallå hallå!
Idag har jag inget speciellt planerat mer än att ta hand om Xtreme ikväll. Anki skall rida henne på Åsas lektionstid så skall fixa iordning henne.
Skall också ta tag i mitt golv, började bli ordning, men nej nu är det stökigt igen 🙈

Jobbade på gården igår vilket gick bra, bråkade med harven som inte är så samarbetsvillig när man skall backa tillbaka den, men lyckades!
Lektionen på krs gick super, Gazelle var jättefin i traven och kämpade bra i galoppen. Vi hade Frida igår och hon var jättebra.

Likes

Comments

Postad i: Allt och inget

Vi börjar med gårdagen.
Igår hämtade Lisa upp mig vid vägen vid 9:15 och vi åkte till Veneröd och jag mockade Xtremes box medan Lisa grejade med Blue. Vi skulle åka ner till Ylva Rubin i Varberg för ett tandläkarbesök med Blue. Regnade nästanhela vägen ner, tur vi satt i bilen. Var intressant att se hur de jobbar och se vad man använder när man kollar/behandlar en hästmun. Väl tillbaka i Veneröd så gjorde jag i ordning Xtreme för en tur i skogen. Hon verkade tycka det var kul.

Nu skall jag snart åka till gården för några timmars jobb i solen. Snacka om att ha tur med vädret efter allt regn igår!
Ikväll skall jag till Xtreme, mocka och byta vatten åt henne och sedan vidare till KRS för lektion.

Fin utsikt!

Likes

Comments

Postad i: Allt och inget

Vaknade första gången när Emelie gick upp och sedan vid 8, somnade om och vaknade 9:30. Tänkte tagit bussen 9:35 men det gick inte så bra 🙈
Hade iallafall en jättemysig kväll med Emelie igår. Vi gjorde pizza, käkade chips och glass. Pizzan gjorde vi sjölva med libabröd, ost, skinka och ananas. Blev såååå god! 😍

Nu är jag på g hem och skall väl städa lite innan jag åker på möte på krs. Skall också förbi veneröd för att mocka och byta vatten till Xtreme!

Xtreme får stå för bilden 🦋

Likes

Comments


Better Blogging Nouw