Header
Presentation picture
danielanilsson
20 år
Daniela var namnet, jag är 20 år och bor norr om Göteborg med min familj. På min blogg kommer ni få läsa om min vardag och se många bilder som jag fotat. Hoppas ni gillar det ni ser och läser, lämna gärna en kommentar :)

 

Twitter
mini_batman
Instagram: minibatman

Fotoutmaning2015 - Promenad

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Godmorgon.

Idag försökte jag sova ut.. Men vaknade 06:15 som varje dag annars.. Typiskt mig. Idag skall jag plocka och fixa på mitt rum och senare skall jag till KRS och rida Lester som vrickade sig för några veckor sen och skall sättas igång lite lätt nu. Ikväll blir det lektions ridning som vanligt.

 

Likes

Comments

Fotoutmaning2015 - väg

 

Likes

Comments

jobbelijobb

Idag skall jag jobba på krs igen och efter det skall jag till Radza och efter Radza till Tulle. Kommer bli kul! Tar med mig kameran eftersom det är så fint väder! 😚

 

Likes

Comments

Goddag

Idag har jag jobbat och kom hem för någon timma sedan. Skall fota lite ute sen och njuta av solen. I morgon skall jag också jobba och vi har tävling på stallet. Spännande.

gammal ful bild.. ​

 

Likes

Comments

Härlig kväll

Nelson var hur fin som helst idag och efter ridningen så skrittade jag och Ida av våra ponnys ute. Grey hade inga skor och Jossan hade sin häst med sig idag. Trevligt☺️

 

Likes

Comments

Jobb jobb

Yes! Skall jobba på gården idag och ikväll på KRS som vanligt. Igår jobbade jag hela dagen på KRS och det var roligt. Red Nelson på kvällen och vi började med att klättra lite i skogen och sen jobbade vi lösgörande i manegen. Han blev mega fin i höger varvet men hann inte jobba igenom vänster så mycket. Men han kändes ändå fin.

 

Likes

Comments

Dagen gick fort

 

Likes

Comments

Dags för jobb igen

Hallå hallå!
Nu är det dags för jobb igen på KRS. Idag skiner solen istället för regn!! Ikväll är det lektion på KRS som vanligt och jag får Bianca, men vi får se!

Hoppas ni får en bra torsdag allesammans ☺️

 

Likes

Comments

#tbt förra sommaren

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw