Header

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Grattis på morsdag mamma och mormor, och alla andra mammor runt om i världen ✨
Städar på mitt rum medans mamma, pappa och mormor grejar i vardagsrummet. Vi möblerar om där.
Mamma fick en tröja av mig i morsdagspresent och hon verkade gilla den. Vid 14 skall vi åka till Instön och äta lite lunch, blir nog mysigt.

Likes

Comments

Postad i: Allt och inget

Igår var jag och Carro i stan och på Liseberg. Köpte lite saker i stan innan vi promenerade till Lisse. Var varmt å skönt, men jag har bränt mig när jag passat Donne ute i solen, så fick skydda mig ordentligt. Vi började med att köa till den nya attraktionen Loke och den var jätte najs! Åkte lite annat efter det och besökte spelhuset. Vann dock inget hah. Hade express pass på Loke, Balder och Helix och det var bra.

Vi tog bussen hem vid 23:09 och Carro körde hem mig, tack :*

Idag har jag inga större planer mer än att fixa på mitt rum och träffa Evelina. Längesedan sist. Skall bli mysigt 💜

Bränd...

Likes

Comments

Postad i: Hästar , Allt och inget

Andra omgången av Bohuscupen har varit och Triton blev halt 3 dagar innan så jag red Nelson.
Tänkte skriva ihop ett eget inlägg om mina ritter men kan säga att laget kom 3:a den omgången och totalt 5:a el 6:a om jag inte minns fel. Kom tyvärr inte till final men en rolig upplevelse.

Natten 3-4 maj så födde Danielle sitt föl. Hon var beräknad till 4e maj och hon höll sig verkligen. Supreme V heter han, men jag kallar honom Sigge hihi

Här var han inte ens ett dygn. Fler bilder kommer inom kort. Han är världens sötaste och Danielle är en jättebra mamma💗

Likes

Comments

Postad i: Hästar - KRS

Klockan ringde 04:30 och vi åkte och hämtade transporten vid 05:20. När vi kom till KRS så började jag fodra medans pappa fixade transporten och Lollo började greja med Barka. 06:20 var vi klara och började lasta. Var i Askim vid 07:25 och anmälde oss i sekretariatet. Tog det lite lugnt innan vi lastade ur Barka för att sadla och fixa inför framridning. Skulle starta 08:35.

Hon kändes lite spänd i början men blev riktigt fin på framridningen. Var nervös själv och de smittade lite till B men hon skötte sig. Väl inne på tävlingsbanan gick allt helt åt pipan. Hon hörde/såg alla utanför i paddocken och blev jättestressad. Blev rädd för en funktionär som hämtade dressyrprotokoll och helt plötsligt var allt jättefarligt. Vi tog oss igenom programmet, även om det inte såg så bra ut, tror inte vi gjorde något rätt egentligen. Snäll domare och vi hamnade på 52,407%. Egentligen skulle vi väl inte fått så "bra" procent för den ritten men jag kämpade verkligen. Tänkte ett flertal gånger att "Nej nu ger jag upp." Men då hade hästen vunnit och det ville jag inte heller! Bra start.


Efter min start så kollade jag på de andra i laget och när alla hade ridit så hade vi ett litet lagmöte och käkade lunch. Vi bestämde laguppställning och jag skulle starta sist från oss. Tiden blev 18:58. Bara att vänta i x antal timmar. Promenerade Barka så hon inte skulle bli stel, men hon var snäll i transporten, lite trött.

När klockan närmade 18 så tog vi ut henne och sadlade, borstade lite och tog det lugnt innan framridningen. Väl på framridningen var det inte många eftersom vi startade typ sist. Väldigt skönt och Barka kändes inte lika spänd som innan. Hon ville dock inte gå in på banan så jag fick hjälp av en tjej som fick leda oss in.
Jag kände att hon blev lite spänd när vi kommit in på banan så jag började aktivera henne som Katarina sagt till mig innan och vi red igenom programmet med några små missar och en procent på 58,889. Mycket mer nöjd och hon kändes väldigt fin!

​Foto: Lovisa Nilsson

Likes

Comments

Har hänt en del. Jobbat på som vanligt, ridit mina lektioner och har också ridit min första riktiga tävling. Den kunde ju dock gått bättre. Skriver ett eget inlägg med det..

8/4 provade jag en häst, Triton, jag nu kommer ha andra omgången i Bohuscupen då Barka går med en annan från ridskolan. Det gick bra, många nya knappar att hitta men redan dagen efter 9/4 var vi på pay & ride på KRS. Mest för träning. Var nöjd med tanke på förutsättningarna. Men nu har jag ridit honom ett par gånger och hittar fler och fler knappar. Galoppen är svårast för mig, då han är van vid att fatta på ett speciellt sätt än vad jag är van vid.
Skall rida Triton idag och hoppas att det kommer kännas bra.

I tisdags red jag Nelson och jäklar vad jag har saknat att trimma den ponnyn. Bäst. Synd att han är i Barkas storlek. Då hade vi tävlat massor ;)

Likes

Comments


Better Blogging Nouw