Header

Skall göra lite frukost och ta med till jobbet och sedan åka till Veneröd. Idag skall 2 hästar skos och jag hoppas på att hinna rida Daniel och/eller Destiny. Ikväll är jag värdinna på krs till 21! Tjoho lång dag!

Donne var på myshumör igår :3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

The Hills - The Weeknd
Jag bara älskar låten. Allt med den är bra.

Likes

Comments

240. Om du vann 20 000 kr i månaden i 20 år, vad skulle du göra?
Svar:
Jag hade köpt en häst. Och jobbat så att jag har bra med pengar när de 20 åren är slut. Jag hade också passat på att resa en massa.

Likes

Comments

Alla Håkans låtar ligger mig varmt om hjärtat. Men man måste dö några gånger, innan man kan leva är en låt för sig. Just "man måste dö några gånger innan man kan leva", är mitt motto. Man måste misslyckas några gånger innan man kan lyckas. Det är lite så jag tolkar låten. Låttiteln är även en planerad tattooo!!

Likes

Comments

239. Vad är det mest ekonomiska du gjort i ditt liv?
Svar:
Bra fråga... Sålt lite prylar, drivit en kiosk och sparat på mina pengar.

Likes

Comments

Käkar lite frukost nu innan jag skall jobba. Igår red jag Daniel efter jag hade jobbat klart och hon var så himla fin. Får se om hon är lika fin idag. Ikväll är det lektion på krs och sedan jobb imorgon igen. Mycket jobb det senaste. Vi skall snart stänga kiosken också, alltid lika tråkigt för då känns det som att sommaren är slut. Men vi har ju inte haft någon riktig sommar ändå så det är lugnt..😉

Likes

Comments

Jag tänkte börja med "dagens låt" här på bloggen. Varje dag kommer jag länka en låt som jag tycker har ett bra budskap eller kanske bara har ett bra sound. Vad säger ni om det?
​Jag är en person som inte kan leva utan musik. Är jag ledsen, arg eller bara lite nere så kan oftast musik få mig på bättre humör och det är jag väldigt tacksam för. Min musikstil är väldigt mixad, jag kan ena sekunden lyssna på tex rock och andra en house låt.

Dagens låt idag är Axwell^Ingrossos Dream Bigger. Jag har helt fastnat för denna låten och tycker den är riktigt peppande.

"Never compare to somebody else, the only person you should compete is with yourself"

Likes

Comments

237. Tycker du det är fel att fråga hur mycket någon annan tjänar?
Svar:
Nej det tycker jag inte. Sen om man vill svara på frågan eller inte är upp till en själv. Men jag skulle själv inte ta illa upp om någon frågade mig.
238. Vad tycker du om att låna pengar till att köpa saker?
Svar:
Beror på vad man menar med "låna". Om det är ett lån av banken för att köpa ett hus är det inte något ovanligt. Däremot om man lånar tex pengar av sin kompis för att köpa en något man redan har mycket av kanske det är fel. Svår fråga tycker jag...

Likes

Comments

Godnatt.
Jag städar på mitt rum och är inte de minsta trött. Jobb i tjosken imorgon igen och hoppas på fint väder 😍

Likes

Comments


Better Blogging Nouw