Header
Presentation picture
danielanilsson
20 år
Daniela var namnet, jag är 20 år och bor norr om Göteborg med min familj. På min blogg kommer ni få läsa om min vardag och se många bilder som jag fotat. Hoppas ni gillar det ni ser och läser, lämna gärna en kommentar :)

 

Twitter
mini_batman
Instagram: minibatman

13 mars 2015

 

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Veckan som gått

Hej!
Har som sagt inte haft tid att blogga i veckan, väldigt tråkigt tycker jag. Men här kommer en liten sammanfattning av förra veckan. 😊

Måndag:

Gjorde inte så mycket på dagen, åkte till KRS vid två tiden för att hjälpa till med intaget av hästarna och red ut på Gejser tillsammans med 3 från privatstallet. Gick som en dans.

Tisdag:
Red Tulle och vi gick ner till havet tillsammans med en från stallet, mycket trevligt. På eftermiddagen åkte jag till KRS och red Gejser i paddocken tillsammans med Lisa och Wilma. Red Lester i dressyrspecialen på kvällen och det gick super.

Onsdag:
Jobbade från 11:15-15:15 och det gick bra. Red ut på Gejser efter det och han var duktig även denna gången. Hände inte så mycket mer den dagen…

Torsdag:
Jobbade samma tid som på onsdagen, fast fick förlängt 2 timmar då en annan i personalen var på kurs. Men det var roligt. Hade teori på KRS och vi pratade om hoppning.

Fredag:
Åkte till Goldie på morgonen och fixade hennes saker, vidare till KRS för att filma Anna och två ponnys som skall ut på annons, så vi behövde en film. Det gick fint och jag har precis klippt klart den sista filmen. Åkte hem och åt lite, fixade på mitt rum och vi halv 5 körde mamma tillbaka mig till KRS för då var det dags för jobb och ridning.

Lördag + Söndag:
Jobbade i Veneröd båda dagarna och gjorde samma saker hehe. Mormor var här på söndagen och åt middag.

Grey får stå för bilden. ​

 

Likes

Comments

#TBT medryttarhästar del 3

Här kommer del 3 i min lilla historia. Läs del 2 här om ni missat (: 

Jag fortsatte rida och utbilda Barbie och red även Loppan ibland. Jag fick även hjälp av min kusin med Barbie, fick lite tips osv. Det kändes bra och vi fortsatte med varierad träning. Även Emmy hjälpte mig de dagarna jag inte riktigt hade tid. Så småningom började jag hoppa Barbie lite lätt och det tyckte hon var väldigt roligt.

Den 23 januari 2013 åkte till ett försäljningsstall då hon skulle säljas. Väldigt tråkigt tyckte jag eftersom jag hade haft henne i nästan 2 månader, helt själv med lite hjälp av syrran och Emmy som jag skrev längre upp.


Barbie åkte och jag hade bara kvar Loppan som jag red på lite ibland. Men den 3 februari 2013 provred jag en häst som sedan blev en av mina finaste hästvänner, nämligen Stella. Ett grått sto, halvblod/pre. Hur fin som helst. Jag hade sett och hälsat på henne i lösdriften när jag varit där ute. Stella rids i western utrustning så det var nya saker för mig, men det passade bra, jag gillar att testa nya grejer inom ridningen.

En Bild från när jag testade henne första gången. Fina Stellis ❤

Fortsättning följer

 

Likes

Comments

Jamare

 

Likes

Comments

Dålig update

Har inte riktigt haft tiden att blogga denna veckan, har varit fullt upp. Jobbat, ridit och gjort lite annat. Idag skall jag jobba igen och samma visa i morgon. Skall även klippa filmer som jag filmade igår på en av instruktörerna på KRS med 2 ponnys.

Igår red jag på Grey som jag aldrig har suttit på så det var spännande. Vi hade markarbete och jag är nöjd med henne. Hon är lite speciell i ridningen då hon är lite svag och inte orkar eller kan allt. Men det var roligt, en liten utmaning.

 

Likes

Comments

Våren är tillbaka!

Solen lyser utanför fönstret och fåglarna kvittrar. Hoppas det håller i sig hela dagen. Igår var det snöslask ute fy! Red även Gejser igår, i skogen. Det tyckte han var trevligt och spännande. Idag blir det nog ridning i paddocken, beror på vilken tid 😊

Ikväll skall jag rida i dressyrspecialen.. Igen.. Hehe snart börjar jag nog där haha, ridit 3 veckor i rad nu.. Eller kanske 4.. Minns inte. Men till hösten skall jag nog börja där istället för i min ridgrupp. Men har inte riktigt bestämt mig, så vi får se. 😊

 

Likes

Comments

#TBT medryttarhästar del 2

Här kommer fortsättningen, ni som inte läst den första delen kan läsa den här.

Vi fortsatte rida Loppan och i November fick jag ett erbjudande att rida Allan, han var en av de hästarna Lovisa kollade på när hon började rida Loppan. Hans ägare hade inte riktigt tid och jag sa glatt ja. Allan var ca 176 cm hög så han var STOR tyckte jag om man jämförde med Loppan som var ca 166-167 cm hög. Jag red Allan 2 dagar i veckan och red för det mesta ut då hans ägare oftast red på kvällarna när det var mörkt ute. Jag red honom i några veckor och sedan såldes han tyvärr.

Allan på en promenad, hade inte så många bilder på honom tyvärr..

Men även om Allan såldes så gjorde det inte mig någonting. Jag fick nämligen ett nytt projekt. Maria hörde av sig till mig och sa att Loppans kompis Barbie sökte medryttare. Why not?
En D-Ponny på 5 år som inte hade blivit riden på ett bra tag. Jag minns att Lovisa träffade ägaren en kväll när hon skulle rida Loppan så de pratade ihop sig och vips hade jag en liten ponny att ta hand om 3-4 dagar i veckan. Började med lite promenader tillsammas med Lovisa och Ploppan i skogen innan jag började rida henne. Fick väldigt mycket positiv kritik av andra i stallet att jag tog mig ann henne, hon var lite speciell, men jag gillade henne väldigt mycket!


Vi var med på löshoppning i slutet på November och det tyckte lilla damen var väldigt roligt!


Fortsättning följer 😏

 

Likes

Comments

Dagens planer

Idag skall jag först till Gejser, sedan skall jag hem och fixa på mitt rum och städa lite. Igår red jag Gejser i Carinas dressyrspecial och det kändes super bra att få lite hjälp med honom nu under hans igångsättning. Vi gjorde framdelsvändningar igår och det tyckte han var lite frustrerande men han var lugn och fin så jag är nöjd. Skall idag rida honom i hennes IV:a och hoppas på att han är lika duktig.

 

Likes

Comments

så himla söt

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw