Header
Presentation picture
danielanilsson
Daniela var namnet, jag är 20 år och bor norr om Göteborg med min familj. På min blogg kommer ni få läsa om min vardag och se många bilder som jag fotat. Hoppas ni gillar det ni ser och läser, lämna gärna en kommentar :)

 

Twitter
mini_batman
Instagram @minibatman

Fotoutmaning2015-Cirklar

​Finns inte så mycket att beskriva… Märket är en cirkel 😁

 

Likes

Comments

Bella klar

 

Likes

Comments

Bellabus

Godmorgon.
Skall snart åka till krs för att rida lite på Bella tillsammans med Ida och Barka. Får väll se hur det går. Har bara ridit Bella 1 gång sedan hon började sättas igång och då kändes hon fin. Nu vet jag inte alls hur hon har varit, vet att hon känts stel så hon har vilat varannan dag så det inte skall bli någon skada igen. Får hoppas på det bästa.

Nu regnar det igen... Bestäm dig snart, väder, om det skall vara sol eller regn!!

​Bild från 2012 på busbella! 

 

Likes

Comments

Solen kom fram

Solen kom fram och jag öppnade Tjosken vid 16. Innan det var jag hos Wilma med syrran och chillade på livet medans de bakade en tårta och gjorde våffelsmet som jag gräddade till lunch. Mycket gott och hade en trevlig förmiddag hos W. Lekte lite med Dallas också (Wilmas hund) och kollade på Animal planet. Har haft några kunder här nu den första timman och hoppas på fler då det är seglingar i hamnen i kväll.

Hur har eran dag varit så här långt? 😚

Jag och Dallas chillar på livet.

 

Likes

Comments

Fotoutmaning2015-Glas

​Glasdroppar...

 

Likes

Comments

På rikligt?

Var är sommaren? Vaknar till mörk himmel och spöregn!!
Tjosken får vara stängd idag om det fortsätter regna, annars öppnar jag vid 15 tiden. Blir så trött på detta vädret 😡

Dagen tillbringas nog inne på rummet med alla kläder och saker som måste göras. Åker ev till stallet senare och hjälper Wilma att putsa Tulles utrustning. Jag sliter ju faktiskt också på den, så varför inte hjälpas åt? 😉

Anyway.. Jag skall fortsätta städa, hoppas vädret är bättre hos er. Ha en bra onsdag! 💙

Tulle och Wilma på Hajjerna förra sommaren.

 

Likes

Comments

inspiration

 

Likes

Comments

Dagen är igång

Vaknade vid 8 och kunde inte somna om, men låg i sängen till 10. GIck upp och åt lite och vid 11 körde pappa ner mig till kiosken med nytt vatten så jag kan göra kaffe och koka korv om någon skulle vilja köpa. Har haft två kunder på en timma, lite segt, men har min bok och Gossip Girl! 😁

Slutar vid 15 och skall då hem och städa på mitt rum. Tråkigt, men det behövs... Tulle har fått skav av sin grimma så han får vila några dagar. Tråkigt för mig. Men skall rida på KRS några dagar och hänga med Emelie på tävling på fredag. Skall bli roligt! 😃

Hoppas ni får en bra tisdag, kommer bilder snart.

Jag och Lady i våras.

 

Likes

Comments

Favorit

 

Likes

Comments

Seg dag

Hello!
Idag har det varit en seg dag eller det är fortfarande. Började dagen i stallet, åkte hem, käkade mat och kände att mitt huvud började göra ont så jag la mig och vilade och råkade självklart somna... Sitter nu i kiosken och hoppas att de går förbi någon som vill köpa glass. Tog med pappas internet ner så skall kolla på Gossip Girl och läsa lite.

Något som många undrar, VART F*N ÄR SOMMAREN? Det är slutet på juli och det är mindre än 20 grader och regn. Sämst!

​Skall bli katt i mitt nästa liv. Batman bara sover och sover, tvingar sig ut för att göra sina behov när det regnar, för att sedan gå in, äter och sover mer. Avis.

 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw