Här om dagen klickade jag hem en bomberjacka från bubbleroom och en långärmad tröja på icaniwill.se. Igår så kom de båda med posten och jag är så sjukt nöjd! Perfekta passformer och snygga modeller och färger. Passar perfekt nu till våren!


Jacka - Länk

Tröja - Länk

​Jag håller på att bli G A L E N av att vara hemma och vara sjuk. längtar så sjukt mycket ut, att kunna jobba och tjäna pengar och framförallt till gymmet! (Galet, jag vet. men otroligt nog så sant… Vad har hänt med med mig haha!?) Nu ska jag fortsätta ligga i soffan och kolla på White Collar. Rolig dag, ellerhur? en vecka och en dag idag, SÅ T R Å K I G T

Likes

Comments

I onsdags vaknade jag med en fruktansvärd huvudvärk. Asså verkligen hemsk. Så fort jag ens öppnade ögonen eller rörde på huvudet så kastades hela rummet runt. Så har det vart hela förra veckan, helgen och idag. I förmiddags var jag dock på vårdcentralen där jag fick fastställt att jag harKristallsjukan, eller "godartad lägesyrsel" som det också kallas. det finns några övningar man kan göra för att få det att gå över snabbare, men annars är det i princip att vänta på att yrseln ska gå över. Idag är även första dagen sen i onsdags som jag har orkat vara uppe och gå lite (var väl mer eller mindre tvungen när jag skulle till läkaren haha) och öppna datorn. 

Nu ligger jag still i soffan med yrsel och äter en ProPud Choklad från NJIE. Gillar egentligen inte choklad så mycket men denna var god! 


Likes

Comments

​Indeed, London did fall, men med otroligt skickliga specialeffekter och roliga dialoger. Filmen var sjukt bra och jag rekommenderar den verkligen! Om man har sett den innan så kanske man förstår lite mer av handlingen och känner igen vissa bikaraktärer, men det spelar egentligen ingen roll för själva filmupplevelsen. 

Innan så gick vi till Cecero på Linnégatan och åt tapas. vi, två stycken, beställde in 15 st rätter och orkade nästan äta upp alltihop. Haha det är ändå en dold talang! 

Iallafall, en sjukt trevlig kväll och en fantastisk film. 


Likes

Comments

​Idag och imorgon är jag ledig, yen! Så idag sov jag ganska länge för att fira friheten haha, och nu ska jag strax dra iväg till gymmet. Ska köra kondition och lite yoga när jag kommer hem tänkte jag.

Senare ikväll blir det en trip in till Göteborg med Moa för att äta middag någonstans och sedan se London has Fallen på bio. Måste säga att jag gillade den förra (Olympus has Fallen) väldigt mycket. Hade inte speciellt höga förväntningar men den var riktigt bra och intressant. Så håller tummarna för att denna också är bra!


Likes

Comments

Jobbade natt mellan lör&sön så idag sov jag till 13 vilket var sååå skönt. Hann även med ett ympas och en fika på Max med min kusin som var här över helgen och hälsade på!

När jag var och tränade så kom jag att tänka på hur onödigt det är att vara nervös för att göra fel eller se löjlig ut. Man kan lära sig av sina "misstag" så man måste testa sig fram för att se vad som fungerar. Idag så tränade jag lite ben och mage, och för första gången så struntade jag i om folk skulle undra när jag testade en ny övning som jag aldrig gjort innan. Jag vill utvecklas och egentligen så vet jag ju att ingen tittar snett på mig. Det var iallafall sjukt kul och jag har hittat glädjen i träningen igen!


En bild på den (perfekta?!) avokadon som jag åt till frukost idag

Likes

Comments

Jag ser en osäker 6åring. Jag ser en osäker 10åring. Jag seren osäker 14åring och jag ser en osäker 15,16,17,18- och 19åring.

Åh, gud vad mycket jag skulle vilja säga till henne. Berättaom livet. Om hur valen hon gör påverkar framtiden. Livet går inte alltid precissom man vill, men istället för att lägga sig ner och ge upp så kan man fightasoch stå upp för sig själv. När jag var 14 år hade jag aldrig trott att jagskulle stå där jag är idag.

Jag skulle aldrig någonsin vilja göra om min långa resa meddepression och ätstörningar, för den har förstört så mycket. Samtidigt så kanjag inte låta bli att vara glad för allt som har hänt eftersom att det hargjort mig till den som jag är idag. Den där osäkra 14åringen finns inte kvarlängre, och de som dömer mig för den jag en gång var visar bara att de självaär kvar i det stadiet som de var för 6 år sedan. Det säger mer om dem än ommig.

För ett år sedan tog jag det svåraste och bästa beslutethittills i mitt liv. Jag bestämde mig för att bli fri. En hälsosam livsstil ärinte att anstränga sig och pressa sig över gränserna för andra människorsskull, utan att ta hand om sig själv och våga stå upp för sina egna åsikter.

Min livsstil nu är så annorlunda från den som jag hade förett drygt år sedan. Nu tränar jag flera dagar i veckan och äter hälsosamt,samtidigt som jag fikar, äter snacks och äter ute med vänner. Och det gör jaginte för att jag är orolig för vad andra ska tycka, utan för att jag mår bra avdet och vill göra det.

Här kommer ni alltså kunna följa mig på min hälsoresa och imitt vardagsliv. Jag kommer även att skriva om alla tankar som snurrar runt imitt lilla huvud.

Mitt nuvarande mål med träningen: Att tajta till kroppeninför sommaren och kunna springa milen utan att stanna senast i juli. Jag villmå bra, hålla mig pigg och frisk samt trivas med mig själv! Det är deviktigaste av allt.

Likes

Comments

Hej!

Idag har jag vart väääldigt produktiv! (det är iallafall vad jag försöker intala mig) Jag har färgat håret i en kallare nyans av blont och vart på en av mina bästa vänners släktkalas. That's about it.

Nedan kommer en bild på min frukost. men låt er inte luras, jag åt tårta på kalaset också moahahahha (det skulle föreställa ett elakt häxskratt)

Likes

Comments