Nästa prioritering får banne mig bli ett gymkort. Har vart på tok för lat denna höst och mår inte alls bra utav att inte hålla igång med någon fysisk aktivitet.
Men hur gör folk som jobbar/pluggar och orkar ha motivationen uppe för att träna flera gånger i veckan? För visso kanske andras arbeten inte kräver lika mycket ansträngning som mitt.
I somras orkade jag träna funktionellt nästan varje dag, sola solarium och springa ofta, när jag inte jobbade och hade tid. 😾😾😾Eller när jag inte var lika lat helt enkelt lol.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Inatt när jag och Aline höll på latja och ha photoshoot utanför Södra.

Likes

Comments

Var faktiskt väldigt anti Comme Des Garcons X Play för bara cirka ett år sedan. Tog en tur förbi stora butiken när jag var runt Opéra och blev såld. Vilka grejer!

Dom som driver just den butiken är för övrigt bland annat två svenska syskon! 🙌🏼 Super bra service och trevliga personal.

54 Rue du Faubourg Saint-Honoré. (Ligger precis bredvid det omtalade Buddha-Bar)

Likes

Comments

Min favorit del utav Paris 4-ever <3

Likes

Comments

Faller egentligen inte för turistattraktionerna i Paris, men De Flore är faktiskt obligatoriskt om ni besöker staden.

Likes

Comments

Är inne i en period just nu då jag tappat inspirationen lite. Gällande mitt skapande. Förhoppningsvis så blir det bättre när jag åker till Paris. Folk som undrat vad jag sjutton ska göra där helt ensam egentligen? Jag ska handla massa nya kläder, skriva, fotografera, gå vilse, spana in snygga fransmän, äta god mat och dricka gott vin, upptäckta nya platser, gå på museum, kanske någon modevisning, fundera på saker kring livet.
Själv. Tycker att det ska bli så jävla skönt och hoppas att den här sista veckan innan resan ska gå jättefort.

Likes

Comments

Ikväll så ska jag dansa och hela natten ut.

Likes

Comments