​Hemkommen efter en kryssning till Finland och tillbaka. Fredag till söndag. Kul och få göra något annat för en helg känner jag. Det har varit konferens, skitgod buffé, bugg till bra musik, härligt sällskap och sist men inte minst lite shopping i Taxfreen. Jag tänker inte klaga på något. Jo förresten, jag har blivit dyngförkyld över helgen och det är svintråkigt. Så idag längtade man hem till nässprejen och sin sköna säng.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Med dig är jag lyckligast.

Likes

Comments

God eftermiddag. Denna dag har varit så härlig. Känner mest: Hur kan man inte vakna på rätt sida när ens pojke ligger sådär mysig bredvid? Solen skiner, värmer oss bakom molnen. Började dagen med att ta en sväng till röda korset bara för att jag ville göra något, sen hittade man ju världens finaste myströja som de till och med var halva priset på såååatteeee 15kr prasslade man självklart fram ur fickan. Kolla bara!!! Färgen är ju mums. Nöjd? Svar: JA!

Likes

Comments

Har precis sett måndagens avsnitt av ''ex on the beach'' så nu är jag ikapp och i skrivandes stund så ligger jag i sängen och väntar på nästa avsnitt ska sändas (börjar om ca en halvtimma) och då ska jag sätta mig i soffan och kolla på tv:n. Jag är helt slut idag även fast jag la mig i god tid igår och sovit ut i morse, men jag har hunnit med en sväng till ungdomsmottagningen samt varit uppe på stan för att fördriva lite tid. Det är skönt att komma ut ibland då jag oftast fastnar framför datorn hemma i sängen. Jag till och med målade mina fransar för att känna mig fräsch och det lade min tränare märke till när jag kom till träningen i kväll. Träningen däremot gick inge vidare, jag skadade min fot IGEN. Jag känner på mig att det kommer vara en lång läkningsprocess, så det blir att stärka upp foten igen och köra lite rehab. Det stör mig väldigt mycket när jag blir skadad, främst för att jag inte kan göra det jag vill fullt ut och då menar jag att träna brottning. Det är det enda som jag verkligen vill göra, jag vill ju bli bäst. Innan jag  blir för negativ så ska jag nog avsluta inlägget. 

Positiva är att jag pratade i telefon med det bästa personerna i mitt liv, mamma och pappa. De var skönt att få höra trygga röster. Behövdes verkligen!

Likes

Comments

Har levt med min lillasysters telefon ett bra jävla tag för att min blev stulen. Men nu börjar jag om på nytt med min nya bebis som skimrar i rosa. En iPhone 6s som jag kommer behandla väl och hon ska nu med mig på en liten kvällspromenad. Jag behöver rensa mina tankar och det är när mörkret smyger inpå mig som jag kan göra det bäst. Men som sagt såååå skönt med ny hel telefon, de känns nästan som en nystart på mitt liv. Känn min feeeling haha.

Likes

Comments

SAY WHAAAAAT! *småskriker* Kan någon säga mig hur det redan kan vara mars?? Jag blir lite stressad när jag tänker tillbaka på januari-februari och inser att jag inte har gjort något speciellt roligt. Året är 2016 och jag har ju planerat att detta år ska bli megabra. Jag lever och är för en mestadels glad så klaga är väl det sista jag tänker göra. Istället ska jag nu surfa mig in på tumblr, det är så avkopplande att skrolla runt bland olika tumblr sidor när jag inte kan finna ro. Kan sitta i timmar och blicka på fina bilder utan att tröttna. Nu kanske inte alla känner lika som mig. Men jag blir i alla fall väldigt inspirerad och oftast blir jag med ett leende på läpparna. Hmm... kanske hittar jag några tips på vad jag kan göra som får mina resterande dagar på året att bli bättre än hittils. 

Likes

Comments