Foto, Allmänt

Idag firar vi i Finland att vi har varit självständiga i 100 år! Hurra för oss! Var ikväll med några kompisar till Åbo Slott där de hade en vacker ljusshow till Finlands ära! Var trevligt, dock var det väldigt mycket folk och långa köer, ovan får ni se några bilder från idag. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Foto, Allmänt

Här är några bilder från September då jag var tillsammans med min klass på studiebesök till Nådendal.

I januari åker jag iväg några månader på utbyte och då lovar jag bra uppdateringar med fina bilder, åker nämligen till Bali! Skulle ni vara intresserade av att höra om mina förberedelser inför utbytet? :) Isåfall kan jag försöka få in lite sådana inlägg!

Likes

Comments

Foto, historia

På Åbodagen gjorde jag, tillsammans med några utbytesstuderanden ett besök till hantverksmuseet på Klosterbacken. Trots att jag bor nästan granne med det hade jag aldrig varit dit förut, riktigt trevligt var det!

Rekommenderar ett besök dit, även om det tyvärr är säsongstängt nu, men öppnar pånytt för en julsäsong den 25.11!

Likes

Comments

Foto

I mitten av augusti åkte vi iväg med Fölis vattenbuss till Ruissalo, här är några bilder från den lilla utfärden. :)

Likes

Comments

Allmänt

Hej!

Tänkte göra ett nytt försök på att hålla igång bloggen igen, har tagit bort alla de gamla inläggen och tänkte börja helt från början.

För er som inte känner mig så heter jag Daniela och kallas Danno. Är 22 år gammal och studerar nu för tredje året till restonom i Yrkeshögskolan Novia i Åbo, Finland. På fritiden fotar jag en hel del med min Sony A7ii och kommer här på bloggen dela med mig av mina bilder och lite av min vardag. :)

Likes

Comments