Hallå bloggen! Senast jag bloggade var väl för nästan 2 veckor sedan, ber om ursäkt för det. Har inte hänt så mycket speciellt på senaste tiden, har bara tagit de lugnt och varit med familj och vänner. Hade höstlov förra veckan, helt okej höstlov men skulle ha kunnat vara bättre. Fick vara ledig på måndag för att salongen var stängd, började igår och gick tillbaka till vanlig rutin. Fotade lite bilder från salongen, före och efter bilder på en praoelevs hår, blev dålig kvalité eftersom jag tog dem med min telefon och för en gångs skull då jag skulle lägga nå bilder hit så funkar det inte..Har haft i tankarna nu ett tag att flytta min blogg till Nouw, Kod för att importera min blogg till Nouw: 1927409691"Hade så bra och ta hand om varandra.??

Likes

Comments

Hej! Denna vecka har varit väldigt bra än så länge, måndag och tisdag hade vi en Kerastase kurs i skolan, på måndag gick vi igenom produkterna och på tisdag provade vi de produkter vi behövde till våra hår. Håret blev jättemjukt och bra efteråt! På onsdag åkte jag tillbaka till praktikplatsen igen och färgade och gjorde några ränder i pannluggen på en kund. Tyvärr har jag inga bilder men färgade håret från ljusbrunt till rött med rosa och lila ränder i pannluggen, både jag och kunden blev jättenöjd med resultatet. Idag gjorde jag en mineral behandling först och sedan slingade jag en kunds hår. Håret var ljust men gjorde blonda, röda och bruna slingor. Resultatet blev också bra. Jätte taggad för sånt här i framtiden och på lördag har jag en kompis som jag ska färga håret på. Hade så bra ! ??

Likes

Comments

Ja , som rubriken säger så har jag skaffat ny hårfärg. Denna gång blev det mera grått, har aldrig haft grått hår förr men trivs jättebra i det redan nu. Vi hade skoldag från 8-16. Först hade vi teori och sen praktiskt. Blev en rolig men tröttsam dag. Nu har man varit hemma i några timmar och får sova i sin egen säng igen. Imorgon blir det vanlig arbetsdag som jag ser framemot, så skönt att inte behöva gå i skolan nu på ett tag.Hade så bra! 
 
 
 

Likes

Comments