Header

Imorgon får jag äntligen nycklarna till min lägenhet😊😍 längtar men är lite nervös över hur det ska gå med allt och att jag ska komma ihåg allt som kommer behövas köpas in. Som tur var vi uppe i Eskilstuna för att hämta mer köksgrejer o annat smått o gott.🙂 Och på torsdag så kommer sängen så det blir väl på torsdag som vi flyttar in helt eller på fredag😊

Har börjat kolla hur man kan inreda lägenheten o jag skulle vilja ha nåt sånt som delar upp rummet lite 😂

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej! det har hänt lite sen sist :)

Lördag: Då var jag på en lägenhetsvisning i en lägenhet på 1 1/2 rok på 3700 i ett av dom bättre delarna av Norrköping

Söndag: Då var jag hemma o tog det lugnt i väntan på att hyresvärden skulle höra av sig.

Måndag: I måndag så var det dags för skolan igen o under mentorstiden så skrev hon som bodde i lägenheten att jag skulle få svar den dagen eller dagen efter, så efter att jag hade gjort mitt muntliga NP genomförande som gick bra så ringde hyresvärden och frågade när jag kunde skriva på hyreskontraktet :D så jag & min fästman fick lägenheten så nu har vi snart packat klart för flytten nästa vecka :)

Resten av veckan så har jag vart i skolan och beställt grejer till lägenheten.

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering... har inte tänkt på det men tänkte göra en liten uppdatering om vad har hänt senast.

Hela påsklovet var jag hemma typ förutom den dagen jag jobbade i 3 timmar XD och på påskafton så fira vi påsk med släkten. Annars så har skolan kommit igång igen. Det är ju bara 57 dagar kvar till studenten så en sista ansträngning nu så är det snart klart. :)

Likes

Comments

Hejsan! Idag är det onsdag innan påsklov & jag kan säga att det kommer va välbehövligt med ett lov nu. Är så trött på morgonen så att jag knappast kommer upp, tur att jag har bil så jag kan ta en senare buss från samhället så lite mer får jag ju sova :)

Annars så har det inte hänt så mycket jag kör på med det vanliga skola och träning. Efter skolan blir det iallafall ingen träning eftersom jag har halvfastedag idag o tycker att det är onödigt att bränna ut kroppen genom att träna när jag knappast inte äter. Så det blir hem och förbereda sig inför nationella skriv i svenska imorn.,, Är absolut inte taggad inför det och så är jag orolig över att man inte får gå på toa under eftersom jag har en liten blåsa typ XD

Likes

Comments

Jag, E & F var iväg åt Kina buffé på ett nyöppnat ställe, kan säga att det är väldigt god mat för bara 100 kr och efterrätt ingår 😍

Likes

Comments

Idag är det den värsta skoldagen på hela veckan, visst jag börjar 9.55 men slutar 16.25 + en lång håltimme, som tur är så hinner jag träna emellan :) skoldagen börjar med etik som jag absolut inte tycker om och sen har jag svenska, håltimme och tillsist matte. Efter det ska jag åka hem och invänta min frisör för som ska färga mitt hår, jag har köpt en hårfärg blackcherry :)

Likes

Comments

Hej!

Nu är det bara fem dagar kvar till påsklov 😍 gu så skönt det ska bli en vecka som jag ska koppla bort skolan totalt för att slippa stressa över studenten :)

Jag längtar men ändå inte eftersom jag inte vill förlora kontakten med mina kompisar... tur att det finns sociala medier :P

Men denna måndag så det skola fram till 13.05 och efter det ska jag köpa hårfärg och sen vidare till gymmet. tycker inte om måndagar men det är rätt så chill med bara 3 lektioner :)

Likes

Comments

Söndagen har bestått av att jag vakna vid 10, åt frukost o sen städa hemma innan jag duscha o åkte iväg till sörping för att jobba ett 13.30-21.00 pass 👍 💵

Likes

Comments

Eftersom jag inte hade nåt att göra så passa jag p att träna på balsminkning, kände att det behövs o balen är om 2 månader :P så vad tycker ni om resultatet och som sagt bortse från att jag måste öva XD

Likes

Comments

hej!

Idag så känner jag att det är en väldigt seg lördag. Har inte gjort så mycket sen jag vakna vid åtta pågrund av ett sms om att jag är bokad på jobb imorn :) är faktisk att få jobb för det betyder mer pengar för mig i månadens slut och ännu mer jag kan lägga på sparkontot efter alla räkningar är betalda.

Annars idag så har vi vart o hämtat en massa post från Ds mormor och morfar som kom från hans gamla bostads adress och in till stan och fick en tårtlängd från ica maxi pågrund av att han har skrivit sig här nere nu :)

Just nu kollar jag lite på utbildningar för se om nåt kan intressera mig. :)

igår (fredag):

Dagen började med som vanligt skola fast fredagar är bättre än dom andra skoldagarna för jag går bara till 12 på fredagar, efter det så åkte jag o hämta lite kläder mamma hade vunnit på auktion och sen blev det vidare ner till stan med E för att boka tid på makeup store för ögonbryns fix :) och efter det åkte jag hemåt för att städa o sova lite innan jobb. :)

Likes

Comments