Hej.. Som ni ser i rubriken så stor det sluta. Här kommer svaret om varför det står det. Jag har bestämt mig för att sluta med bloggen nu. Har ingen lust att berätta varför men det är bara så att jag slutar nu.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Heej! Är tillbaka efter ett tag paus, btw var det inte det jag skulle säga. Det jag tänkte säga är det att jag har fått frågor av folk om jag har slutat med bloggen eller om jag ska fortsätta?, Azzå svaret på det är att jag har inte slutat om ni har trott det, Men azzå det är det att jag mår inte så bra nu, så ibland så har jag ingen lust att fortsätta blogga eller spela, men det finns folk som alltid får mig känna att jag vill fortsätta blogga och spela. Så det kommer komma mer inlägg. Men... jag.. funderar på att byta från nouw till weebly. vad tycker ni? Skriv gärna nere i kommentarsfältet vad ni tycker. Så hörs vi i nästa in lägg.

Likes

Comments

​Heii. Jag kommer nu vara borta ett tag ifrån klubben, som ni ksk har märkt har jag varit borta. Det har hänt saker så därför har jag varit borta. Och mår allmänt dåligt, det är saker som har har hänt i skolan och sånna saker så kmr vara borta ett tag. både ifrån bloggen och min yt kanal.

Likes

Comments

Haii<3. Igår så hade vi ett jätte roligt levlings event som Nea, Hawkis, Ivy och jag höll i. Vi körde Fp, Fg, Vd, Vg, Sgb och jh och jorviksstallets tävlingar. Jag fick upp min häst IceCake aka Cakis i lvl 10 ;D. Det var verkligen ett jätte roligt event. Tack till alla som kom.

Likes

Comments

​Haii igen. Just nu kanske jag inte kommer uppdatera bloggen. pga att jag har fått ett jobbigt besked och det är jobbigt i skolan och så. Så hoppas ni förstår mig. Ni är bäst.

Likes

Comments

Likes

Comments

Haii. Idag jag ett event, som vi körde lite olika lekar dom flesta tyckte om det tror jag. Vi körde baklänges kurragömma i sgb och en staffet. I slutet så hade vi picknick. Vi var rätt så många på eventet. Jag vart ofta rätt så arg pga det var typ inga som lyssnade men i slutet så lyssnade dom flesta.

Likes

Comments