​Heii. Jag kommer nu vara borta ett tag ifrån klubben, som ni ksk har märkt har jag varit borta. Det har hänt saker så därför har jag varit borta. Och mår allmänt dåligt, det är saker som har har hänt i skolan och sånna saker så kmr vara borta ett tag. både ifrån bloggen och min yt kanal.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Haii<3. Igår så hade vi ett jätte roligt levlings event som Nea, Hawkis, Ivy och jag höll i. Vi körde Fp, Fg, Vd, Vg, Sgb och jh och jorviksstallets tävlingar. Jag fick upp min häst IceCake aka Cakis i lvl 10 ;D. Det var verkligen ett jätte roligt event. Tack till alla som kom.

Likes

Comments

​Haii igen. Just nu kanske jag inte kommer uppdatera bloggen. pga att jag har fått ett jobbigt besked och det är jobbigt i skolan och så. Så hoppas ni förstår mig. Ni är bäst.

Likes

Comments

Likes

Comments

Haii. Idag jag ett event, som vi körde lite olika lekar dom flesta tyckte om det tror jag. Vi körde baklänges kurragömma i sgb och en staffet. I slutet så hade vi picknick. Vi var rätt så många på eventet. Jag vart ofta rätt så arg pga det var typ inga som lyssnade men i slutet så lyssnade dom flesta.

Likes

Comments