Hej igenxD. Först och främst vill jag säga förlåt för att jag inte har uppdaterat som jag sa till er. Jag ska försöka att orka lägga upp något minst en gång i månaden. Jag kan inte garantera det, men jag sak försöka att göra det. Nu ska jag gå över till det jag igenkligen vill säga!<3. Det är:

Att jag kan garantera att bloggen har växt lite. Så att jag hade tänkt att ni som är gamla läsare och ni som är bya läsare ska få en chans och lära känna mig mer<3 Så nu kör vi igång med det.

1. Jag älskar katter. ( typ alla mina vänner vet det)

2. Jag älskar choklad.

3. Jag rider i irl

4. I min familj så har vi 2 shetlads ponnys ( stav).

5. Jag är en 03:a

6. Jag har en YouTube kanal som är väldigt död nu, men ska börja med den igen.

7. Jag älskar att sjunga.

8. Jag har 5 katter.

9. Jag befinner mig på servern AirStar.

10. Jag byte server för att jag inte orkade med att jag var osams med många.

Så det var 10 saker om mig. Vissa saker visste vissa redan om, men inte alla. Det var allt jag hade att skriva om. Så Baii vi hörs snart igen!<3!

Min Instagram : https://www.instagram.com/danielabluedew/​

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!

Som ni ser i rubiken så är jag äntligen tillbaka<3!  Ja ni hör rätt!​ ​I`m back. 

Å Ja som ni ser så är jag inte med i ​IronSnowflakes ​längre, Det är en lång historia varför jag inte är det. Men jag tar det lite kortfattat.

Det började med att jag började bråka med en vän, Vi missförståg varandra. ( du som jag bråkade med om du ser detta jag älskar dig som vän bara så det vet inget kan komma emellan oss) jag mådde inte bra o jag bad henne lämna mig ifred. Hon trodde att jag var arg på henne men det är jag inte. Jag vågar inte prata med henne för jag är rädd att jag ska förlora henne för hon är av det bästa sakerna som har hänt mig. Det var en liten kort fattade historia om varför jag lämnade IronSnowflake.

Nu så kommer vi till historian om hur jag gick med i ​SeaFlowers​ jo det började så här jag hade lämnat IronSnowflake en dag efter att jag lämnade så träffade jag ägaren för SeaFlowes. Hon är en fantastik vän. Jag gick med och jag kände mig så välkommen där. Jag har fått många vänner där och 2 av minan allra bästa vänner från IronSnowflake har gått med och jag blev så glad över att dom gick med. Ja nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. Men jag vet inte hur mycket jag kommer blogga men jag ska försöka lägga 1 - 2 blogg inlägg i månaden så jag Hej då.

​GLÖM INTE ATT DU ÄR FANTASTIK HUR DU ÄN ÄR LOVE U BAII!<3

Likes

Comments

Hej.. Som ni ser i rubriken så stor det sluta. Här kommer svaret om varför det står det. Jag har bestämt mig för att sluta med bloggen nu. Har ingen lust att berätta varför men det är bara så att jag slutar nu.

Likes

Comments

Heej! Är tillbaka efter ett tag paus, btw var det inte det jag skulle säga. Det jag tänkte säga är det att jag har fått frågor av folk om jag har slutat med bloggen eller om jag ska fortsätta?, Azzå svaret på det är att jag har inte slutat om ni har trott det, Men azzå det är det att jag mår inte så bra nu, så ibland så har jag ingen lust att fortsätta blogga eller spela, men det finns folk som alltid får mig känna att jag vill fortsätta blogga och spela. Så det kommer komma mer inlägg. Men... jag.. funderar på att byta från nouw till weebly. vad tycker ni? Skriv gärna nere i kommentarsfältet vad ni tycker. Så hörs vi i nästa in lägg.

Likes

Comments

​Heii. Jag kommer nu vara borta ett tag ifrån klubben, som ni ksk har märkt har jag varit borta. Det har hänt saker så därför har jag varit borta. Och mår allmänt dåligt, det är saker som har har hänt i skolan och sånna saker så kmr vara borta ett tag. både ifrån bloggen och min yt kanal.

Likes

Comments

Haii<3. Igår så hade vi ett jätte roligt levlings event som Nea, Hawkis, Ivy och jag höll i. Vi körde Fp, Fg, Vd, Vg, Sgb och jh och jorviksstallets tävlingar. Jag fick upp min häst IceCake aka Cakis i lvl 10 ;D. Det var verkligen ett jätte roligt event. Tack till alla som kom.

Likes

Comments

​Haii igen. Just nu kanske jag inte kommer uppdatera bloggen. pga att jag har fått ett jobbigt besked och det är jobbigt i skolan och så. Så hoppas ni förstår mig. Ni är bäst.

Likes

Comments

Likes

Comments

Haii. Idag jag ett event, som vi körde lite olika lekar dom flesta tyckte om det tror jag. Vi körde baklänges kurragömma i sgb och en staffet. I slutet så hade vi picknick. Vi var rätt så många på eventet. Jag vart ofta rätt så arg pga det var typ inga som lyssnade men i slutet så lyssnade dom flesta.

Likes

Comments