Hahaha håll i hatten! Lovely att kika igenom gamla bloggen. Minns knappt ingenting utav detta! Usch så mycket trams jag höll på med under mina år som 13,14,15.. Lille Daniela. Konstigt att jag aldrig fick utegångsförbud!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

​Tittat igenom min väldigt gamla blogg och hittar alla dessa pinsamma men ändå fina bilder på Tuva. Lätt den finaste människa jag någonsin träffat, älskar hon. Hon är fkn solen! 

​Hur jag och Tuva blev världen bästa gäng: Jag tyckte att hon var det coolaste jag någonsin sett under hela sjuan men vi pratade aldrig. Sen mot slutet utav den årskursen så hade vi en fylla tillsammans då jag med lite alkohol i blodet vågade skriva till denna människa. Vi skämde ut oss för hela skolan och bestämde därmed att skolka tills sommarlovet efter den helgen. Sagt och gjort, vi hängde varje dag och blev bästisar. <3 Vi tog kort på ungefär allt vi gjorde och gjorde precis vad vi kände för. Allt ifrån att skolka en måndag för att dricka Jack Daniel's klockan elva på morgonen till att äta Billys Panpizza och dricka Oboy i hennes gästrum. Åh. 

Likes

Comments

​Ska man utomlands i tre månader om cirkus två månader så får man helt enkelt prioritera. Jag har inte råd att festa loss både fredag och lördag varje helg om jag vill leva loppan under resans gång. När jag är ute partajar jag alltid som om det var sista gången och vipps så ryker 1500kr från konton.. Heh.

Näe, gårdagens bravader var nice men ikväll så blir det planering, skriverier och symaskinshäng. Funkar, måste komma igång med det. Fick denna otroligt grymma symaskin i julklapp i fjol, skulle givetvis ha den bästa med 100 sömmar så det skulle väl vara kul om den kom till användning. Jag är inte jätte bra på att sy, men jobbar på det. Ska ju ha mitt eget märke större än LV, Balenciaga och Versace när jag blir stor ;)) 

Likes

Comments

Det är lite som att växa ifrån en flickekropp till kvinna igen. Denna sommar var mina 168 cm nere på cirka 37 kilo, vilket motsvarar ett BMI på ungefär 13 - svårt underviktig.

Jag har ingen aning om hur mycket jag väger just nu och jag är inte riktigt där ännu att jag vill veta. Jag mår dåligt oavsett om siffran visar upp ner eller står stilla. Det man inte vet lider man väl inte av på samma vis. Prövat bikinisar idag och speglat mig ur alla möjliga vinklar, sett att ryggraden inte sticker ut äckligt mycket som den tidigare har gjort och att jag börjar få tillbaka min lilla stjärt lite mer. Snyggt tycker jag! Att inte ha en kropp som en elva åring då jag snart är tjugo.

Glöm aldrig bort att en bild inte alltid säger någonting eller visar hur det faktiskt är. Så jämför er inte med vad ni ser på internet, det är svårt, jag vet men låt bara bli. Plz. 

Detta är runt min lägsta vikt jag uppnått. Jag såg verkligen inte hur förbannat smal jag var. Jag såg inte hur folk stirrade på mig på stan och jag lyssnade inte på mina kompisar som sa till mig. Jag sket i allt för att få ha den där kroppen och jag grät nästan varje dag. Usch så dåligt jag mådde, jag mådde sämre här än vad jag gjorde innan slutenvården just för att det var ett sådant dipp väldigt fort. 

Man ser inte bara smal ut. Man är blek och får blåmärken jätte lätt, sår som man får tar veckor att läka, ögonen är stirriga, läpparna torra, man tappar massa hår.. Listan är lång. Man ser helt enkelt ut som en straffspark!

Likes

Comments

Vem dricker inte sin fredags Redbull ur champagneglas? Luul. Skålade in dagen med mig själv omringad bland ingredienserna till det som skulle bli min lunch..

..som ni ser. Börjat använda wannabe snapchat uppdatering på mitt ena instagramkonto flitigt. Ganska så skojigt faktiskt! Bevisa för omvärlden hur tråkigt man egentligen kan ha det liksom.

Resultatet utav min sallad blev i vart fall väldigt god, fast det syns ju på bilden!

Poserar lite grann och går och handlar. Tänkte köpa denna gigantiska pumpa och laga pumpasoppa för ett helt fotbollslag först, men den fick inte riktigt plats i min kundvagn så fick nöja mig med en vanlig. ;((

Var och införskaffa mig ett nytt pass på polisstationen då jag haft bort mitt. Blev så nöjd med bilden! Hah konstapeln bah ''då tar vi en ny bild'' då hon tog fögivet att jag ej blev nöjd med första bilden, vilket man inte brukar (om man ens blir nöjd med någon bild för någon form utav ID-handling). Men alltså den vart så snygg! Så sa till henne ''det låter du bli!''. Fick behålla den första och kanske visar er sedan.


Sitter och smuttar på kvällens första nu och fixar lite tidsinställda inlägg. Sorri men har haft sjuhundra grejer att göra sedan jag skrev någonting här sist. Ikväll ska jag ha skaldjursfrossa med ett gäng och sedan så ska jag ut. Ni får ha en nice kväll gänget, bah rocka f1!!!

Likes

Comments

​Hallo!.. Önskar verkligen att jag hade kunnat träffa min fina Elin som fyller 21 idag, vi har förövrigt inte sett en skymt utav varandra på hela sommaren pga omständigheter. Nåväl vi får hänga på söndag istället för hade annat idag. Åt en väldigt god räkomelett till lunch och pratade om viktiga saker men två mycket trevliga damer. Skönt att ha så mycket pepp nu när jag verkligen är i recovery på riktigt, aldrig under mina tre år som sjuk kämpat såhär mycket. Det är jobbigt men värt det. Värt vartenda lilla slit. 

Inte hänt så mycket mer spännande. Men apropå hänt! Ni som undrat vad som har hänt med han "A" föresten, gosiga ni är som bryr er men orkar knappt kommentera det förutom att han är en patetisk människa och jag mår bra. Det var ju liksom jag som bad honom att aldrig mer kontakta mig och la en block överallt (aa sure man kan ju må piss ändå men jag tycker mycket rockar så jävla hårt nu). Skäms inte så mycket över att jag hängde runt med honom men lite pinsamt är det ju. Hahah vad håller jag på med ibland det vetteråfan. Jaja, nu glömmer vi de, hoppas ni mår fett och har massa nice halloween fester att se fram emot! Om någon känner sig manad att plinga dörrar för lite bus eller godis med mig trots clownerna så hojta till! 😺🎃✨🕷


Likes

Comments

Söndagsmiddag igår på Sturehof med en vän. Kan leva på skaldjur och deras toast Skagen är inget man skämtar bort, yum 💞🍤⭐️

Likes

Comments

Det ser väl inte så mycket ut för världen kanske men det struntar jag rätt så mycket i, faktiskt. För att:

Jag steg 1 - beslöt mig för att gå och köpa mat, steg - 2 köpte en (barn)pizza och steg 3 - åt halva med tillbehör helt ensam! Resterna får bli lunch imorgon.

Fun facts: Jag har extremt svårt för att äta smörgåsar, äter alltid, alltså verkligen alltid bara yoghurt till frukost men grejar pizza i alla fall en gång i veckan? Lurt! Ana är så skum.

:-)) Nej ikväll, alltså nu, så ska jag med pizza i magen ta och göra mig i ordning. För ikväll så ska jag fan dansa. Dansa! Hör ni de!

Likes

Comments

Är ensam hela dagen, vilket är rätt så jobbigt men samtidigt det jag måste lära mig att kunna hantera själv. Det som har vart en utav dom absolut svåraste grejerna i och med min Anorexi och fortfarande är så är det att kunna äta ensam.

Att det är ''onödigt'' om ändå ingen ser på eller kan intyga. Men wtf. Är jag hungrig? Ät! Är du inte mätt? Ta mer! Svårare än så är det men jag jobbar på det, som fan. Åt några skopor B&J till frukost (inte kunnat äta glass på ett tag, förknippat med många ÄS minnen) och tortellini till lunch. Fick i mig frukosten och nästan all lunch och mår sådär just nu. Men det är så det är och framsteget - att jag lagade det och åt det! Tankarna bearbetas, bökar och är något som jag kommer att lära mig att hantera med tiden. Jag vet att jag är på god väg.

Mitt mål är att nästa höst flytta till Paris och jag spar redan undan pengar till det. Och jag kommer aldrig tillåta mig själv att åka om jag inte kan äta ensam eller är i ett för dåligt skick och en fara för mig själv, alltså flytta hemifrån. Så tamejfan på att jag ska fixa detta nu!

Likes

Comments