Tycker ordet är så löjligt men hon ÄR goals. Förutom att hon är cirka världens vackraste kvinna så blir jag ständigt inspirerad utav hennes klädstil. Tycker personligen att många fotomodeller privat och när dom inte fotar eller går visningar för en massa märken bär rätt så tråkiga kläder. Men både via hennes instagram och streetstyles fotograferingar tycker jag att hon alltid har så jävla snygga outfit som faller mig i smaken och någonting som man kan hämta efter.

Likes

Comments

Var på Mallet igår, bland annat så hittade exakt sånna solglasögon som jag har velat ha jätte länge 💃🏼 River Island 249kr!

Likes

Comments

Bästis har fått körkort! Roadtrip till Göteborg i juli planerat och klart. 💃🏼

Middag med bästis nummer två 🎈

God morgon fredag ☀️

Dagens matlåda - Ugnsbakad lax, sojabönor, kokt brysselkål och morötter. 👏🏼

Och så jeanskjol på idag som jag fyndade på jobbet 🌼

Ha en fin fredag alla sötmöss och kosmoskatter! 🌟

Likes

Comments

Lunch och obligatoriska trötta toa-selfien.

Weeerk

Första AWn i och med detta jobb! Varenda uteservering på hela söder var smockat igår, tur att vi fick bord, måste ju göra samma sak och dricka en iskall öl i solen som äntligen dök upp igen.

Och favis skorna ifrån Thailands marknaden på! Sjukt hur mycket beröm jag har fått för dessa skor. Kostade mig cirka 30 kronor! Borde ha köpt fler då kvallen är bedrövlig..

Likes

Comments

Alltså mitt nya jobb är typ bland det bästa som har hänt. Det har bara nu gått en veckan sedan jag började arbeta där, men jag kan inte riktigt förklara hur bäst jag mår utav det. Jag har knappt haft en tråkig stund, jag har vart i byggnaden en halvtimma tidigt varje morgon för att jag har haft så bråttom att komma iväg. Jag har längtat till att gå upp för att åka till mitt arbete.

Att jag hela mina arbetsdagar får syssla med bland det roligaste jag vet är drömmigt. Att få hålla på med kläder och dagligen lära mig massa nya saker. Jag har fått en helt annan bild utav värdet på kläder och stil. Jag jobbar med många olika typer utav människor med samma intresse som jag inspireras utav. Vi lär utav varandra och är bra på olika saker. Jag är flera år yngre än dom flesta men jag har länge haft väldigt bra koll inom vissa grejer som hör till ämnet. Dock är jag inte i närheten utav lika bra på material, märken som jag själv inte är intresserad utav och vad som faktiskt säljs. Alla åldrar handlar 2hand, det finns ingen målgrupp. Som kläder jag fräser åt kan vara värda jättemycket, pga att exempelvis äldre damer älskar det. Ett pass kan jag få i uppgift att värdera kläder, som idag blandannat en Kenzo kjol som fick ett pris på 800kr, jag vet inte hur mycket Filippa K eller Acne jeans till trendbutiken på Skånegatan. Medans jag nästa pass ska försöka plocka ut band t-shirts till butiken vid Odenplan. Vi får ju in alla plagg som kommer in innan det skickas ut till butikerna. Trasiga plagg är vanligtvis en uppgift att sortera ut till outleten men en ganska rolig grej påtal om band t-shirts är att det finns undantag med trasiga kläder. Band t-shirts man sätta ett pris på ibland kanske 500 spänn. Folk köper sånt.

Jag lär mig nya saker konstant. Den ene på mitt jobb har pluggat mode och skrivit artiklar i magasin, den andre har jobbat med textiler i flera år. Det är det som är så kul att alla har olika bakgrunder och jobbar där och kan bidra utav olika anledningar.

Jag ser så mycket snyggt varje dag och mycket skit men jag börjar se kläder och saker på ett helt annat sätt. Jag planerar konstant outfits i huvudet medans jag håller på med alla kläder, skor, väskor och annat.

Sen inom en snar framtid kommer jag även att få vara på remake avdelningen!

Vet inte riktigt hur jag ska förklara stämningen på mitt jobb och exakt hur allting går till. Men ni förstår nog på ett ungefär och mer kommer jag att skriva om det, det har liksom bara gått en vecka. Idag hade jag i alla fall ett litet möte med min handledare och är väldigt glad över all respons som jag fick. Att mina idéer hur saker och ting kan förbättras är grymma, min ärlighet och ''rakpåsak'', att jag bidrar till bättre, att jag är effektiv, social och hur jag kan jobba mig uppåt och få heltidsanställningen tidigare än planerat.

Jag har ju alltid tyckt om att hämta inspiration och se vad folk har på sig genom sociala medier och lika mycket folk som jag ser på stan. Men hur jag har börjat göra det är svårt att förklara, hur hela min syn på saker har förändrats.

Har inte tagit några bra bilder hitintills som sammanhänger detta inlägg. Så istället får ni några random snygga outfits jag hitta under min flik ''sparat'' på instagram.

Likes

Comments

Fullkomligt ä l s k a r kollektionen Marc Jacobs nyligen har gjort via ett samarbete med Vans som släpps nu på fredag. Ett flertal artister och konstnärer har fått i uppgift att designa den klassiska slip-on modellen med psykedeliskt tema.

Ingenting som jag kommer att få bli ägare till dock, alla dessa skor är väldigt sällsynta och vissa par kommer enbart att tryckas upp i ett fåtal exemplar och att säljas i enbart USA och Japan eller att lottas ut på EBay.

Min personliga favorit är Vansen på sista bilden, designade utav Make Up Artisten (bland annat åt Lady Gaga) Sarah Tanno. Helt perfekta.

Likes

Comments

Fredagens bravader. Hann extrajobba under dagen på ett annat jobb, gå på två studentmottagningar och en fest. Tappade som vanligt bort någonting och har mått rätt konstigt resten utav helgen. Tycker typ inte att det är roligt att festa på det här viset längre flera dagar i sträck.

Jaja! Nu blir det jobbvecka och på lördag födelsedagskryssning för Niki. Vill komma igång med podden också för den kommer att bli så jävla fet!!

Ingen ordning på bilderna över huvudtaget. Ursäkta men orkar inte riktigt bry mig hahaha.

Likes

Comments