Så jävla bra jacka som jag fick!! Helt gratis genom ett jeansmodelljobb!! Finns på från Ö till A om någon känner sig sugen att härma och jeansen är Acne vintage.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag brukar ibland ha
Öppna ögon
När vi kysser varandra
För
Varför blunda för
Det vackraste jag sett
Du är beroende utav mig men jag får inte bli ditt missbruk.Vill ni att jag ska börja publicera mer texter och dikter? Skriver och läser hela tiden men är så otroligt kräsen och till och med lite feg när det kommer till saker som jag gör. Jag kan lägga ut vilka bilder som helst på mig själv för jag vet om att jag ser bra ut haha men så fort det kommer till någonting som jag gör så får jag andra tankar. Alla kan se bra ut men alla kan inte göra bra ifrån sig.

Likes

Comments

10 saker jag tycker om:

– typ klockan 19.00 på en fredag när natten långsamt börjar planeras och man funderar ut en klädsel och sätter på sig en skitsnygg outfit, tar ett glas vin och allt av fredagsnatten finns fortfarande kvar.

– Att lägga sig nytvättad i en nybäddad ren säng, men det älskar väl alla?!
– Att laga mat länge och någon sitter bredvid och pratar med en (men absolut inte hjälper till, blir stressad av det).
– Att checka av allt på en lista.
– Maratonhångla.
– Känslan när man är påväg till Arlanda (för att åka någonstans då för er som inte kunde lista ut det själva)
– Vakna tidigt av sig själv och göra morgonkaffe.
– När det är sommar och man sitter i en park, med ett gäng kompisar och vin och alla är trötta och man skrattar åt allt.
– Att jag i princip är frisk ifrån min ätstörning nu.
– Att jag snart åker till Paris.

9 saker jag tycker mindre om:

– Otacksamhet.
– Folk man hälsar på som inte hälsar tillbaka!!
– När någon ska hjälpa till när jag lagar mat och börjar röra i kastrullor och stekpannor och salta och hålla på. Nej nej nej.
– Att vintern ens finns.
– Luften inuti flygplan.
– Ljudet när någon äter äpple.
– Grannar (stelaste någonsin)
– Att sätta på sig blöta badkläder.
– Recovery konton.

8 bloggar jag läser:

(Jag är inte snål med shoutouts eller så men jag läser faktiskt olika bloggar var och varannan dag och så var de me de)

7 saker jag vill göra i framtiden:

– Ge ut min bok.
– Ha sex och samlevnad med en legend.
– Flytta till Paris.
– Bestiga Mount Everest.
– Hälla ut min drink över mitt största fiende på klubben.
– Peka finger IRL åt Donald Trump.
– Hoppa fallskärm,

6 saker jag är rädd för:

– Naturkatastrofer. Det känns som att ingen har någon koll eller lösning när de händer. En dag dör vi nog bara.
– Hur jag var förut, tanken utav det.
– Att jag skulle få vitiligo.
– Ben i min fisk.
– Absinthe
– Bli våldtagen.

5 platser jag tycker om att vara på:

– Bryggan på landstället, Runmarö, Stockholms Skärgård. Endast klädd i handduk.
– Trånga bistros med pinnstolar med billiga drinkar i Paris.
– Rock beach bar med fördrinken till solnedgången innan utgång på Koh Lanta, Thailand.
– Långholmen, bad/plask och lek en dag i Juli... Komma upp ifrån vattnet, grilla, dricka vin, mysa med sitt sällskap och känna livskvalitén ifrån något så simpelt.
– Ihopträngd i en soffa på en hemmafest mellan mina bästa vänner eller någon man tycker om.

4 ord som beskriver mig:

– Oklar
– Driftig
– Konstig
– Spontan

3 saker jag ser fram emot:

– Våren i Stockholm.
– Paris i sommar.
– Flytta hemifrån i höst.

2 saker jag alltid har i mitt kylskåp:

– Mat.

– Dryck.

1 bra låt:

Just nu?!! Länkar min bästa spotify-lista just nu istället. Blir bättre så. Här, hör och häpna över dessa fina orkestrar. !!

Likes

Comments

Redo och redo att inta egentid.. Jag vet inte riktigt exakt vad som flög i mig men jag sminka av mig, bytte om och fick huxflux för mig att jag skulle köra mitt funktionella träningsschema X3, tänkte bara ta en såndär casual träningsbild efteråt, såg skitfläckarna på spegeln och fick nog.

Pang bom nu såhär, sisådär, tre timmar senare så har jag möblerbart om i hela rummet, monterat ihop en ny säng, tvättat både spegeln, fönster och alla hyllor, piskat av vartenda textil, skrubbat väggar, dammsugit&skurat och slutligen sist och i det här faller absolut minst, håll i hatten detta är jättespännande... Så har jag betalat månadens räkningar!!

Damn. Hahaha! Min låtsaspappa fick nästan ta och nypa sig i armen. Men om allting går som planerat och om allting går ihop så är det inte så jättelångt tid kvar tills jag flyttar hemifrån igen (fast mer på riktigt den här gången) så dags att läxa upp mig själv lite grann.

Så NU egentid med ett glas mousserande med ett nytt modemagasin som var dyrare än bubblet - Inmin nya säng (!!) God natt 😴

Likes

Comments

Startade dagen cirkus 09:00 efter att jag vridit och vänt på mig klart och tillräckligt i sängen redo med en stor kopp, eller nej fel, stor skål med kaffe och ett långt telefonmöte med min coach på nya företaget som jag precis har börjat jobba med. Följt utav solarium, shopping (köpte bland annat blusen som ni kan se! Måste visa bättre bild sen), Akademikliniken och senlunch på K25 och Paris planering med Aline! Och nu är det kväll igen som det blir varje dag och jag är redo att inta soffan och snacks.

Likes

Comments

En tanke som surrar till största dels bland alla tankar bakom pannben på folk som har en ätstörning är vad man ska äta. Såklart. Herregud vad mycket saker jag hade kunnat vara bra på om jag lagt all tankekraft på att försöka lära mig någonting, försökt gå emot alla rädslor mycket tidigare, fått energi och kunnat lägga energi på någonting som jag fått ut någonting utav.

Ingenting att sitta och ångra, men klart att det känns surt ibland. Hur som helst! Vad var det som gjorde att det tog extra lång tid för mig att gå snäppet längre och kunna tänka högre? Det tänkte jag tala om för er här och nu.


När man inte längre är sjuk eller lika sjuk som man en gång har varit så ser man alla mönster mycket tydligare. Eftersom att det är så pass många recovery konton som följer mig på instagram (ja, min vanliga) så får jag ständigt upp like-baserade bilder från folk som följer mig på mellanmål, bilder på husmanskost och näringsdrycker. Det händer ibland att jag klickar på bilden och skrollar igenom personens konto och läser ett par kommentarer.

Vad ser jag? Jo jag ser det sjukliga mönstret. Absolut så är personen sjuk och medveten om det, men det är nästan ingen som verkar förstå hur ännu mer sjukligt allting blir i och med dessa konton. Det är bilder på en risifrutti och ett äpple följt utav tiotals kommentarer som ''bäst!'', ''goals!'', och ''fyfan vad grym!''. Och tvärtom när en person lägger ut en bild och ifrågasätter om 8 köttbullar är för mycket, då ser man kommentarer som ''nej, du kan lätt ta två till'' eller ''ingenting är för mycket!''. Det ironiska att hela recovery världen på instagram är så falsk att jag kräks. För personerna som skriver dom sist nämnda kommentarerna, ställer exakt samma fråga om köttbullarna andra sekunden som dom inte längre leker behandlare.


Att lägga ner mitt konto är absolut en utav dom bättre beslut jag tagit. Och nej nu höll ju jag inte på att fota risifrutti och samma frukostbilder varje dag, men! Jag var så insatt i hela recovery världen. Så fort jag loggade in på mitt konto var dessa sjukliga bilder precis överallt. Jag vill inte vara en del utav det längre nu när jag lever ett rätt så friskt och normalt liv. Eftersom att det nästan bara var sjuka som följde mig, så kände jag att mina bilder blev en press för mig själv och att jag inte kunde uppnå det jag ville. Det jag ville var att inspirera men det var mycket som bara blev fel, just för att alla som såg på var/är sjuka. Jag fortsatte få massa beröm för att jag åt (vilket får mig att känna fick jättesjuk) och jag kände mig tvungen att förklara mig om jag inte åt en frukost enligt normalportion. Jag vill inte att 13 åriga tjejer ska se på helt vardagliga saker som jag äter och jämföra. Just eftersom jag inte fotade allt som jag åt, så kände jag som sagt mig skyldig att förklara.


Jag blir uppriktigt arg när jag även ser att den största delen utav alla konton är under äganderätt utav tjejer mellan 13-14 år. Och vad äter dom och skriver recensioner på? Kvarg! Bars! Proteinpuddingar!
Nu vet jag att utbudet på alla dessa produkter, som egentligen är till för människor som tränar och lever ett hälsosamt liv eller vad det nu är, har vuxit något extremt sedan jag var i den åldern. Men hur tillåter deras föräldrar en barnrumpa till dotter som håller på att växa att äta kvarg? Och att äta sallad på restaurang flera gånger i veckan? Sen hur dom här flickorna sitter och ljuger om att dom äter alla dessa proteinprodukter för att dom "tycker att dom är så himla goda". Och att "sallad är mycket godare än pasta". Påhitt!

Men tillbaka till fotograferingen och jämförelsen på mat. Det jag vill säga med detta inlägg är att jag tycker att alla som vill bli friska ska lägga ner allt som heter recovery konto. Man ser inte den onda cirkeln, det oändliga falska mönstret och man märker själv inte hur sjukligt det är när man väl håller på. Men efter ett tag, kommer även ni att tycka det känns konstigt eller fråga er själva varför ni skulle fota era jäkla mellismackor. Perfektionism kring era måltider kommer också att försvinna, för var ärliga mot er själva nu. Visst vill ni alltid äta fin mat för att få en fin bild? ;-) Och det kan man fortfarande tycka är skojigt, det gör jag med! Men det behöver inte vara perfekt att äta middag en tisdag eller det behöver inte se ut som att man äter hotellfrukost varje dag. Jag vet att många även handlar alla dessa dyra bars och drycker för bildernas skull. Ät mat och vanliga livsmedel som ni alltid gjort innan för ni tycker att det är gott! Lägg både pengar och tid på annat istället för att tänka på hur ni ska laga eran mat, försöka laga perfekt mat och ta en perfekt bild på eran mat. Lägg inte ner er tid på att timmar dagligen titta på bilder på mat och räkna hur många sushi bitar dom andra äter. Bilder kan ni ta ibland på restaurang eller någon gång hemma, men eran kamerarulle på telefonen behöver inte bestå utan 70% mat och dryck.

Lägg ner. Det är jättebra att ni äter och tar er framåt, men ni kommer inte att komma längst fram när ni pysslar med era konton i all evighet. För att fota, räkna med kommentarer efter varje måltid, jämföra sig med andra dagligen, kommentera att någon är bäst för att få en likadan kommentar tillbaka, berätta så fort ni har vägning och dittan och dattan… Listan är lång men ALLT detta är SJUKT och bara ännu ett sätt att försöka ha kontroll!

Så slutligen - Ni kan fortfarande bry er om dom andra men lägg inte ner all er tid och energi på att varje dag följa hundratals andras recovery. Fokusera på er själva och gör det för er egen skull!

Likes

Comments