Min skolavslutning

Tja

 Sorry att jag  inte har varit så aktiv på bloggen!


Min skolavslutning va  den 12/6-15. Jag tog bussen in till skolan då. (Annars brukar pappa köra mig) men just då tog jag bussen. Iallafall jag kom till skolan,dem flesta av mina klasskompisar va redan där för att förbereda sig innan alla föräldrar skulle komma. Sen så sjöng vi,sen så hade Rektorn ett tal  de va typ en timma,sen så käkade vi fika, sen kom in manliga lärare in. (Hade inte sett han på en månad typ för att min kvinnliga lärare sa att han va sjukskriven.) Till den 12  juni o då kom han till skolan  med sina barn!   Vi elever va ju naturligtvis jätteglada att han va där,Sen så gav jag han en kram sen så  sa jag  till min   Manliga lärare: Jag har saknat dig då sa han att han hade saknat dig med   Och då Frågade jag:Du kommer väl till Hösten eller? :D Då sa han: Nja,nää Rektorn hade missat att berätta de men jag ska sluta här och jobba på en ny skola i Majorna.  De kom fan som en chok för mig! sen så började jag Gråta men jag grät inombords. Så Tänkte jag: Neej ska vår bästa underbara lärare sluta?. Då gav han mig en stor kram för han såg på mig att jag va ledsen. Men då sa han jag kommer ju hälsa på. Och en Idag Gråter  för att vår bästa lärare har slutat. Asså man kan inte sätta ord  på han. Han va så va så bra! När man kommer en Person så Nära så blir det typ som någon Kemi  mellan dem. Han va  som min kompis fast vuxen som va min lärare!
Godnatt, Ville berätta detta för er  för att detta va lite sorgligt  :(


Tack som fan för att ni läser min blogg, TACK :)<3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tja, nu ska jag berätta om min morgon rutin. Jag ställer Ipaden på väckning:06:40 kvällen innan. Brukar nästan alltid sätta den på snos. Andra gången den ringer så brukar pappa skrika på mig, sen så tar jag på mig kläderna och går ner och käkar min frukost. Sen när jag är färdig så brukar jag borsta tänderna och sen så brukar jag åka till skolan med pappa.!😊Hoppas ni har en bra kväll!😊

Daniel👍

Likes

Comments

utflykt med skolan

hej,


idag har jag varit på utflygt med min skola. Vi samlade oss i klassrummet pratade lite och så ifall de började regna (Hade Inga regnbyxor med mig ):( trodde att de inte skulle behövas. men sen när vi kom till vår busshållplats och skulle vänta på bussen så regnade lite,så tänkte jag ähh behöver inga regnbyxor.

 Resan ditt tog nästan en timme med buss o allt tillsammans. Sen när vi kom ditt så regnade ganska normalt,men jag stog och klagade hur mycket jag hatar Sverige för att de regnar så mycket här, sen så fick vi gå en bit för att pröva på olika Aktiviteter t.e.x pilbåge, men dem flesta Aktiviteterna va inställda p.g.a regnet och de va ju ganska tråkigt. Sen så hittade vi ett Party-tält som vi kunde vara under för att  skydda oss från regnet, och där stog vi o käka mat .(Maten och dryck ingick) Sen så tänkte vi att vi inte kan  vara här  hela tiden tills vi ska dra oss tillbaka  till skolan, Så vi gjorde några Aktiviteter i regnet  innan vi skulle  tillbaka. Sen så  12,04 så stog vi där o väntade  och alla va Skit blöta.   Bussen va  en halvtimma försenad, men sen så  gick vi på bussen  o de gick bra o jag frågade läraren om jag fick hoppa av  vid Hjalmar  för annars skulle de   ha blivit en jävla omväg för mig så jag fick hoppa av vid Hjalmar.


Hoppas ni alla  har en fortsatt trevlig dag!😊

Daniel

Likes

Comments

Hej Igen Nu tänker jag dela upp detta i delar så de blir lättare

Paradise hotel: Paradise hotel har ju vuxit skit mycket sedan Samir badran va med o de va då jag tyckde de va bra!    dem är singlar o är där för att hitta kärleken o kanske komma till final! också så är några utav  dem t.e.x Samir badran så jävla skön asså dem typ bjuder på sig själva o de tycker jag om  o dem får så bra uppdrag 


Ex on the Beach:Ex on the  beach är lite lik paradise hotel dem får inte  pengar de är deras Ex som  kommer in i stället o de är då de blir roligast  då blir de typ kaos,drama o aa allt o  dem bjuder också på sig själva o de är de som är så spännande! 

så de är demma serierna jag följer nu Obs: följer också Ack i värmland! 

hade gött o läs min blogg!😊

Likes

Comments

Mitt liv

Tja!Den 15 maj 1999 föddes jag. först gick jag på katolska skolan i sex år. Men sen så bytte jag p.g.a för att jag blev typ mobbad av en kille. han sa åt mig att jag skulle klia han på ryggen o om jag inte gjorde de eller om jag sa till läraren så skulle han slå mig på rasten, så jag kliade han förstås. Jag ville inte berätta de här för mina föräldrar för att jag tyckde att de va för pinsamt. så jag valde att hålla för mig själv vet inte varför men de ba va så. jag hade några kompisar och hade dem ett tag men sen så började dem hålla på med mobilen på rasterna så dem ville inte umgås med mig så till slut hade jag typ inga vänner mera. då gick jag till 9A o va med dem typ varje dag.

sen på ett utvecklingsamtal såg läraren att jag kliade en kille i skolan o hon frågade om de va okej för mig att jag skulle klia han då sa jag nej. då fick mina föräldrar reda på de. O sen så snackade vi om de i bilen på väg hem o då sa min farsa att de va mobbning de han gjorde. 

sen så bytte jag plats för att jag satte brevid han och då blev de lite lättare men hade fortfarande inga kompisar på skolan förutom dem som gick i 9 då. o så gick de till ända tills jag sa till mina föräldrar jag orkar inte mera jag vill inte gå till skolan för han där killen håller på att Mobba mig. o då sökte vi till olika skolor o så fick jag prova på att vara på toleredsskolan.  jag ville ju såklart börja där direkt för att jag hade så jobbigt i skolan, men de gick inte för att dem hade så mycket att göra. men sen så i Augusti då började där, de är mycket bättre än katolska o nu har jag gått där i 2 år o trivs skitbra där.

Hoppas ni har en fortsatt trevlig dag!

Daniel😃

Likes

Comments

Stamning

​Tja  Allihopa  Nu har jag startat en blogg. Och nu Tänker jag berätta  om stamning.  Stamning är ett Hinder när man vill säga något men man får inte ut de o de är en jobbig grej i Vardagslivet när man ska prata. Det finns  upprepning,blockering,tyst-stamning   och alla ni som stammar ni kan ju prata hur mycket som helt o hur länge som helst tills ni blir  torra i munnen. Men för en som stammar så är de inte lika lätt   många som stammar tycker de är jobbigt när man ska t.e.x läsa högt för klassen eller redovisa DE är just de att man inte får ut orden asså det fastnar typ det kanske är svårt att förstå för er som inte stammar. Men för oss som stammar så är de ett Helvete  och forskarna som har forskatt på detta kan inte hitta va de beror på. 

Hoppas ni Läser min Blogg o följer den! är ny här !😊

Likes

Comments