Header

Hej hej! På min fritid så brukar jag skriva historier, jag är dock inte bra på det jag tycker bara att det är roligt. Jag har tre sidor som jag tänkte dela med mig av ifall du också skulle vilja skriva historier och sånt där haha.

1. Wattpad
Denna sida är så himla bra. Du kan skriva egna berättelser och sedan läsa andras. Så om du gillar att läsa och skriva så är denna sida sjukt bra.

2. Movellas
D
enna sida är väldigt lik Wattpad, så man kan använda både eller så kan man testa båda och se vilken sida man gillar bäst. 

3. Episode
Denna sida är väldigt komplicerad och man behöver även en telefon som man kan ladda ner appen. Denna sida har jag blivit kär i. Man gör egna historier och så spelas dem upp typ, det är svårt att förklara, så ladda gärna ner appen episode så kan ni kolla på några historier. 

Puss och kram

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej bloggisen, haha jag har spenderat min dag med min älskade kusin och hennes pojkvän, vi har typ inte gjort något speciellt, vi har ätit pizza och nu sitter vi här framför datorer och är så osociala. Det är ganska trevligt ändå,​ Sitta och lyssna på musik och bara umgås. ​Senare ska vi kolla på melodifestivalen även fast allting suger i år, det finns inga bra bidrag enligt mig. 
Men vi hörs senare bloggen :) 

Likes

Comments

Helluuuuu!
Har inte druckit Cola på 6 timmar! Jag har bestämt mig att bli nyttig, iallafall i en månad. Så ingen choklad för mig.... Eller Cola. Asså jag är verkligen beroende av Cola! Så det är verkligen svårt för mig att sluta med det...
Önska mig lycka till :3

Likes

Comments

Hej! Jag har bestämt mig för att börja träna och komma iform. Jag har inga muskler alls, kan knappt öppna en bil dörr. Jag ska träna för min hälsa och inte få en bättre kropp, jag är nöjd med min kropp. Sedan så ska jag börja äta nyttigare och även dricka nyttigare. Jag dricker väldigt mycket cola, vilket också är väldigt svårt att sluta med, men jag ska anstränga mig, det är inte bra att dricka så mycket cola som jag gör! Mu ska jag börja träna!


Likes

Comments

Dem flesta människor gör nyårslöften men det är nästan ingen som håller dem. Det vanligaste nyårslöftet är nog att man ska gå ner i vikt, vissa vill förlora vikt för att förbättra sin hälsa och få en snygg kropp, vilket inte alls är fel, Men de tär viktigt att tänka på att inte träna för någon annan. Att inte försöka få en "snygg" kropp bara för att en kille/tjej ska bli intresserad i dig, Man ska träna för sig själv och sin hälsa, Den enda personen som ska vara nöjd är du! Om du är nöjd med din kropp så behöver du inte träna bara för att du gillar en kille/tjej. Man ska träna för sin hälsa. Och till er som slutar äta, det kommer inte sluta bra. Det kommer bara få massor med människor att må dåligt, du kommer vara en av dem. Om du inte är nöjd med din kropp så träna och ät nyttigt, du behöver inte svälta. Alla ställ er framför spegeln och kolla på er själv, säg att du är vacker, säg det tills du tror på det. Om det inte funkar och du känner att du bara vill sluta äta eller att du vill spy upp maten, gå och få hjälp! Det finns alltid någon som kan hjälpa dig. Jag är så himla less på höra hur folk svälter sig själva eller spyr, jag tycker ingen ska behöva känna att dem verkligen inte gillar sin kropp. Vilken kroppstyp du än har så är du viktigt i denna  värld, du är älskad. Människor det är dags att börja älska sin kropp, hur den än ser ut. 

Likes

Comments

Hej bloggen, åh Gud vad töntigt det lätt... Men jag är töntig ibland, ganska ofta faktiskt. Jag är en stor jävla tönt och jag är stolt över det. Jag är en konstig tönt, och det finns inget jag hellre skulle vara. I detta samhälle så betyder ordet tönt att man inte festar,dricker, röker, har sex, pluggar till prov osv. I detta samhälle så ska man festa, dricka, röka, skolka och sånt för då är man cool, eller? För om det är så det är så är jag mycket hellre en STOR tönt. Jag tänker vara den största tönten som finns, för jag bryr mig inte ett skit om vad folk tycker om mig.

Likes

Comments


Likes

Comments

Hej! Förlåt för att jag inte har bloggat på ett tag. Har varit sjukt trött och mått skit. I söndags så var jag på akuten i över 6 timmar på grund av min konstiga fot, annars har jag inte gjort något speciellt. Har kollat på serier och sovit, roligt liv asså... Ska snart till bup så måste lämna min säng vilket jag inte har lust med. Vi hörs :/

Likes

Comments