Header

FREDAG FREDAG FREDAG! Har tagit avstånd från bloggen lite denna veckan just för att jag haft rätt fullt upp men ändå inte. Tänker på det mest klyshiga man brukar säga och det är skolan. Men så är det! Har nu 5 uppgifter som jag har deadline på nästa vecka och det går SÅ segt framåt för min motivation har verkligen vart den lägsta på länge. Ska dock försöka bocka av en av dem idag i alla fall så jag inte har så mycket liggandes och även för att det inte ska bli så stressigt mot slutet.

Förresten har ni hört Hov1 nya album? Tjuvjakts nya låt? Vigilands? Min favorit från Hov1 skulle jag nog säga är Channel Orange faktiskt och Tjuvjakts & Vigilands, oufff! Kan ni tänka er att jag ska se ALLA tre samma helg denna sommaren?? Hörde att det kan vara det sista året för EmmabodaFestivalen men inte säker, vad som än händer ska jag i alla fall njuta till 110%!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hemma igen och även nyduschad efter sista dans dagen för våran del i år. Det blev som vanligt buffé efter skolan medan vi väntade på att dansen skulle börja och idag var det som sagt sista dagen denna terminen och därmed fick vi köra ALLA danser vi kört + en ny dans på slutet. Var såå kul och sen fick vi lite publik vilket var rätt överraskande. Vi 4 ska nog fortsätta köra på till hösten också och då kommer vi nog fortsätta på det vi hade innan bara att det blir en aning mer avancerat, SPÄNNANDE. Anyway kollade nyss klart på det nya avsnittet av Pretty Little Liars som kom ut idag och känner mest äntligen?? Så typiskt att PLL ska ha sådana här långa pauser efter varje 10 avsnitt men men! Det är i alla fall igång nu och älskar "the end game" konceptet! Men nu måste jag nog sova för börjar skolan tidigt imorgon, godnatt!

Likes

Comments

HUR SNYGGA?? Köpte dessa när jag var uppe i Stockholm förra veckan och det är också dem jag hade på mig när vi var på Kungsträdgården. Dem köptes på River Island som jag nu kan erkänna är min favorit butik för tillfället. Hittar alltid något när jag är där och deras väskor och skor är favoriterna! Skorna är i alla fall mörkgröna med gulddetalj och guld är verkligen något jag har fastnat för nu på senaste tiden vilket känns bra med lite variation från det silvriga!

Likes

Comments

Och även sista för denna resan. Sitter nu på tåget påväg hem till Småland igen efter att först ha missat vårt tåg och behövt hoppa på en annan för att nu sitta fast precis innan stationen vi ska byta tåg på huhu. Lite strul i vardagen bara vilket känns väldigt segt just nu. Men men vi ska bli upphämtade med bil nu istället + att det finns en kebabsallad som väntar där hemma. Så resten av dagen ser nog mer lovande ut!

Likes

Comments

Kappa - H&M // Body - Nelly // Byxor - Zara // Skor - Zalando // Väska - River Island

What a day. Började med lång sovmorgon, frukost, drog sedan iväg för att hämta en bil som vi skulle låna från en kompis, åkte till JYSK, köpte ute möbler som ska invigas imorgon då det började regna när vi kom hem. Vi hade även planerat att åka till Kungsträdgården och kika lite nu när körsbärsträden har blommat ut men blir bättre att ta det imorgon när det ändå ska va sool! Istället så myste vi lite i lägenheten och drog till Mall of Skandinavia. Köpte lite stuff och åt på ett tapas ställe. Ni anar inte hur gott det var! Beställde in alkoholfri Strawberry Diquir med vilket blev pricken över i:et. Nu är vi i alla fall hemkomna och utslagna och kommer troligen somna vilken sekund som helst, så innan det händer säger vi godnatt från oss!

Likes

Comments