Header

Det är verkligen sjukligt vad gott det här ser ut!! Det är så typiskt att varje gång jag ska laga mat med någon så slutar det med tacos men det är egentligen det bästa att göra, det går snabbt, är enkelt och gott. Dessa bilder är dock egentligen ifrån igår men tycker fortfarande det var värt att läggas upp! Framför detta så kollade Erica, jag och sissy på någon film som syrran valde lite slumpmässigt och givetvis blev det en disney film. Men man får la ställa upp när det inte är en själv som väljer liksom.

Idag började vi skolan igen och tack vare helgens bravader så somnade man inte förrän 2 och trots det var man förvånansvärt pigg?? Hände dessvärre inget speciellt idag som är värt att berätta så nu sitter man hemma med en lista på lite tråk saker som måste göras som t.ex tvätta sminkborstarna osv osv. Men men, gotta do what u gotta do!

Likes

Comments

Jon Olsson

Såklart så är Jon Olssons kanal en av dem två daily vloggarna som jag kollar upp mest på youtube. Hans videos är så välgjorda och det märks verkligen att dem lägger så pass mycket energi på kvalitén i deras videos och det är sjukt att de gör sådana här vloggar dagligen. Det är inte heller så att dem gör samma sak varje dag utan de reser runt nästan hela tiden och man blir själv inspirerad och det gör verkligen att man vill se mer och mer!

Jake Paul

Jake kanske ni känner igen från Vine då han blev ganska populär därifrån. Men till hans youtube kanal, hans videos är så kul att titta på då han planerar in olika saker att göra varje dag för vloggarna. Han reser då inte så mycket som Jon gör men han bor i ett hus tillsammans med en massa andra "youtubers" (tror jag de flesta är) i Los Angeles. De som bor där har då skapat en grupp som heter TEAM10 och de gör något för folk som jag tyvärr glömt ://. Men värt att kolla upp han, lovar!

Likes

Comments

Vart iväg och kört idag till bland annat Farmor och Farfar och det gick faktiskt bra! Går framåt nu efter att ha kört 3-4 gånger med massa motorstop and still counting. Tog en liten fika medan vi var där och när vi kom hem sen hade sissy och jag planerat att fota. Hade ingen "snyggdag" idag tyvärr + att det var trist väder men vi fick fram lite bilder trots allt! Inlägget kommer dock inte upp förrän helgen hihi. Snart kommer mammas kompisar på ännu en pokerkväll så får la umgås med deras kids under tiden. Så ni får ha en fortsatt trevlig torsdag, pok!

Likes

Comments

Lite annorlunda frukost än vad jag är van vid men testade på det i alla fall och om jag ska vara helt ärlig så var det inte alls gott haha. Trodde jag gillade avokado tillräckligt mycket för att kunna ha det på två knäckebröd men nejnejnej. Kanske gjorde fel? Aja åt en halv och sen sprang jag till köket och försökte rädda med någon krydda jag hitta. It was maintainable sen men kommer nog inte vara det första jag tänker på nästa gång jag gör frulle.

Ska iväg imorgon på den här lilla risky grejen och jag har då redan börjat planera outfit. Funderar starkt på en tröja som jag bara haft kanske 3 gånger tidigare (insta: har den på en spegelbild med Lina och Alma). Den är snygg oså men nackdelen med den är att jag tror den har lite av en "förbannelse" haha låter jätte töntigt att säga. Första gången jag hade den var när vi var ute och skulle fira Alma på stan en hel kväll och det blev verkligen FÖR mycket! La ut massa på snapchat bland annat som att jag "vloggade" liksom?? Ni som hann se innan jag tog bort det vet och alla videos är sparade och jag skäms så mycket, men vi hade kul och det är det som räknas. Andra var när vi var iväg på någon fest och vi kom aldrig hem. Den vanliga festen slutade rätt tidigt och var inget kul alls och sen missade vi nattbussen och det slutade med att vi hamnade hos några som vi knappt kände. Fördel: Jättesnälla thank god, vi fick skjuts hem av dem. Nackdel: En av dem var verkligen jobbigaste människan jag stött på. Tredje tillfället minns jag inte riktigt men vågar man riskera det imorgon? Vi får se höhö.

Likes

Comments

När går du upp?

Vilken tid jag stiger upp på morgonen skiljer väldigt mycket beroende på vad jag ska göra under dagen. Om det till exempel är skola så ligger alarmet antingen mellan 5-6 eller 7-8. På helger osv så sätter jag inga larm alls förutom på dem dagarna som jag har något inplanerat men annars brukar jag stiga upp nånstans runt 10-11 tiden.

Vad är det första du gör varje morgon?

Först och främst dyker mobilen upp och då brukar jag först sätta på lite musik för att piggna till lite sedan scrollar jag igenom twitter, instagram, snapchat. Efter det fortsätter jag mot badrummet där jag tvättar mitt face och sedan fixar en frulle framför några youtube videos maybee.

Hur lång tid tillbringar du i badrummet varje morgon?

Tar inte alls så lång tid för mig i badrummet om jag ska vara ärlig. Kan ta upp till 10 minuter som mest då jag enbart gör i ordning mitt face och borstar tänderna på morgonen. När jag ska sminka mig oså gör jag alltid det i mitt rum och duschar gör jag helst på kvällarna så på morgnarna går det snabbt.

Vad äter du till frukost?

På skolmorgnarna brukar jag vilja ha något som går väldigt snabbt att göra och då blir det oftast någon macka eller lite musli tillsammans med yoghurt. Om jag inte hinner göra något på morgonen så brukar jag köpa något i skolcafeterian. På helgerna har jag mer tid och då blir det brunch för min del eftersom jag vaknar rätt "sent", men det beror såklart på vad jag är sugen på. Är inte så kräsen när det gäller frukosten egentligen pga att jag inte är så förtjust i den klassiska "frukost måltiden", är mer för lunch och middagar.

Är du morgontrött?

Ja det är jag verkligen haha. Har aldrig vart någon morgonperson och det kan ibland ta upp till någon timme innan jag riktigt vaknat till. Vill dock verkligen vara en morgonperson för det verkar så skönt och man blir såå mycket mer produktiv under dagarna.

Hur går du helst klädd på morgonen?

Det kan börja med min morgonrock och efter en stund kan det gå över till något mjukis set eller bara något som är väldigt bekvämt!

Likes

Comments