Header

Hej Gosisar!
Wow vad mycket man kan få ut av att sätta sig ner och skriva! Jag har senaste timmen suttit och skrivit ett brev till ingen alls och berättat om en grej som tynger mig något så otroligt, det brevet var nog något av det jobbigaste jag skrivit. Att skriva är ett sätt att sätta ord på det som hänt och ett sätt att bearbeta det man varit med om.
Syftet med brevet är inte att skicka det till någon utan bara få ner det någonstans. Tror jag kommer att fortsätta med att skriva brev för att bearbeta vissa saker.
Ni som känner att ni oxå har något vi vill få ur er borde testa det, vad det än är som tynger er. Jag känner mig mycket lättare nu när jag fått skriva ur mig det.
Xoxo

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej Gosisar!
Nu när jag varit borta så länge kan jag bara säga det finns mycket som hänt med MR.X, eller rättare sagt med mig om MR.X.
Jag tycker fortfarande att det är så fel men ni kommer förstå så mycket mer när jag väl tar modet till mig att posta det rätta inlägget om honom, jag kommer att skriva ut en del saker som mer än säkert kommer få honom att förstå att det är han som är den han är om han nu läser det inlägget. Dock känner jag mig inte helt redo just idag att lägga ut det. 

Jag hade helt och hållet fått för mig att allt jag kände för honom var över, men tydligen inte. Mina känslor för honom låg bara parkerade typ. Alla känslorna för honom har kommit upp igen efter att jag varit med en annan kille. 

Varför hamnar jag alltid i helt fel sits för?! 

Xoxo

Likes

Comments

Hej Gosisar!
Något som verkligen får mig att brinna är när folk börjar prata om att det skulle vara okej att slå barn, jag blir så äcklad av sånna yttranden! Oavsett hur illa barn än beter sig är det aldrig okej att lägga ett finger på ett barn. Jag har hört från ett X antal personer att dom tycker det borde va okej.
Jag själv fick gå igenom både fysisk och psykisk misshandel som barn/ungdom och därför sårar det här mig mycket mer när jag hör folk säga att dom tycker att det är okej. Jag förstår inte vart det skulle vara okej att utsätta ett barn för någon sorts misshandel, då är det många som skulle säga att en lavett för att rätta barnet inte är misshandel men tro mig en lavett är det enda som behövs för att det ska va en misshandel i mina ögon, speciellt om det är en vuxen som ger ett barn en lavett för då är det inte enbart en lavett utan mycket mer som händer inom barnet när den där handflatan träffar kinden.
Än idag flera år senare har jag ibland mardrömmar om dessa händelser som jag var med om, visst fick jag mer än en lavett men ändå sätter allt sina spår.
Det är vad jag tycker om det, min åsikt!
Xoxo

Likes

Comments

Hej Gosisar!
Jag har varit frånvarande från bloggen ett bra tag nu. Ska jag vara helt ärlig så är det för att det hänt lite privata grejer i mitt liv som fått mig att må skit rent ut sagt, en följd av detta var att jag helt tappade motivationen till att skriva. Jag kunde inte komma på något att skriva om, även fast jag fotade massa och tänkte att det här ska jag ha på bloggen så kom inget upp. Så fort jag satte mig ner för att skriva och fixa och trixa med bilder och text så blev det helt blankt i huvudet på mig, jag fick inte ner några ord och jag kunde inte göra något med bilderna.
Well nu försöker jag mig på att skriva här och börja lägga upp fler inlägg igen. 

Misstänker att ni mina gamla läsare undrar vad som hänt med MR.X och så, det finns ett väntande inlägg om det!
Xoxo

Likes

Comments

Hej Gosisar!
Det är en helt vanlig dag idag, jag sitter på tuben på g till jobbet som alla andra dagar.
Det finns en sak som jag gått och stört mig på ett tag nu, det är att jag sett ett flertal gravida kvinnor som röker. Jag förstår inte hur man kan röka när man har ett barn i magen, asso visst rök hur mycket du vill så länge det bara är dig själv som du skadar men så fort det kommer barn in i bilden så blir jag helt tokig. Sen så förstår jag inte hur man som kompis till den gravida kvinnan kan stå med henne och acceptera det hon håller på med, hade det varit min kompis hade jag mer än säkert gett henne en fet jävla örfil. Jag tycker personligen att det är så jävla ansvarslöst att röka under graviditeten, usch blir så jävla arg när jag ser sånt.
Barnet har inte valt att bli skadad av att du röker!
Visst kommer vissa tycka att det inte är min business vilket det kanske inte är, men jag blir bara så förbannad när jag ser sånt!
Xoxo

Likes

Comments

Hej Gosisar!
Helt jävla seriöst!!!! Fattar inte varför jag måste ha en MR.X, det är sjukt jävla jobbigt. Speciellt när man vet att det är såååååå fel! Rör aldrig den förbjudna frukten!
Nej jag kommer nog aldrig och då menar jag ALDRIG att berätta för MR.X att han är MR.X Why? Jo för att det är så förbjudet så det inte går att bli mer förbjudet!
Nej kan inte berätta för mycket för er heller om min MR.X för risken finns att kanske just du som läser är han.
Well om det är du så big kisses!
xoxo

Likes

Comments

Hej Gosisar!

Okej i know att det va ett bra jävla tag sen som jag postade här men så blir det när man har en svacka i sitt liv.
Igår va jag hos min bästavän och hade lite fredagsmys med henne och hennes kille, dock blev det en väldigt tidig kväll för mig för att jag va så sjukt galet trött efter att ha öppnat på jobbet och inte tagit en nap när jag kom hem.
Idag kände jag att jag behövde lite adrenalin så då åkte jag in till stan för att pierca mig vilket jag gjorde på ANT som ligger i gammal stan, måste bara säga att piercaren där verkligen kan sin grej och dessutom är han sjukt jävla trevlig, riktigt service minded, han får en att verkligen känna sig bekväm!
Nu sitter dom äntligen där och dessutom fick jag mig ett par goda skratt av saker som piercaren sa!
Ni kan kika in på hans insta för mer info om honom och hans verksamhet HÄR!!

Xoxo

Likes

Comments

Hej Gosisar!
I torsdags va jag på dejt med min underbara kusin! Vi var och käka sushi som vi båda va skit sugna på så det passade skit bra! Vi hade så mycket att snacka om eftersom sist vi sågs var typ 8 månader sen, och vi har inte pratat med varandra på telefon på typ över 2 veckor eftersom hon har varit i Thailand och haft det skönt.
Men nu sågs vi äntligen och hade det super mysigt!
Xoxo

Likes

Comments

​Hej Gosisar! 

​Idag har det varit en såndär söndag som man bara ligger i sängen för mig!

Var nämligen ute och röjde med ett par vänner igår, bilder från det kommer att komma så fort jag orkar lägga ner tid på att se hur jag vill ha dom. Hade faktiskt en toppenkväll med alla underbara människor som följde med! 

Och som vanligt när jag är ute så lyckas jag alltid komma hem med något som gör ont, oftast är det knät som värker men denna gång var det ett par fler ställen på kroppen som gjorde ont, handen gjorde något ont för en dum jävla blåst brud brände mig fyra gånger med sin jävla cigg på samma ställe fast än jag sa åt henne -.- och så viftade hon dessutom med den skit nära mitt ansikte usch ville bara Slå idioten! Sen så har jag även ont i vänstra ögonbrynet  eftersom när jag höll på dansa så fick jag för mig att böja mig ner och whina neråt och rätt vad det var så fick jag en spark utav min kompis rakt i ansiktet (inte avsiktligt såklart! Eller?) och fick mig en riktig knockout där!  

Även fast jag fick mig mina smällar igår så hade jag en toppenkväll vilket jag oftast brukar ha, det blir vad man gör det till! 

Hoppas ni också haft en superlördag!

​Xoxo

Likes

Comments