Header

Hej!
Först vill jag bara säga ett tack och välkommen lite extra till de som hittat hit- kram på er :)

Notis: Jag kommer inte vara anonym med vem jag är, men jag kommer aldrig nämna mina föräldrars, syskon eller vänners riktiga namn. Vet att mycket går att kolla upp i dagen tekniska utbud, men jag vill inte att det ska verka som att jag lägger ut någon. Det som har hänt har hänt, detta är bara mitt verktyg för att acceptera det och bära det med mig lite lättare.

Jag är som min profil nämner uppväxt i en dysfunktionell familj. En stor sådan- där jag är yngst.

Min barndom har varit full av svåra nedgångar, vilket har satt spår i vem jag är idag. Samt påverkar mig väldigt lätt när vardagsproblem dyker upp idag. Jag må vara starkare idag, men resan hit har varit lång.

- Välkomna till resan start ❤

Jag är 19,5. Jag har dagar då allt är prima och dagar då jag bara vill ligga kvar under täcket( flest sådana under vinterhalvåret, typ från nu). Det är ganska normala förhållanden som de flesta upplever på ett eller annat sätt. Dessvärre känns det väldigt ofta som om jag fått extremt mycket motgångar.

Jag skulle kunna gå från dag ett och framåt, men den strategin passar inte mig och känns extremt uppstaplad. Min tanken är att det ska vara en avslappnad blogg, men ändå full av storys, motivation att hämta och hopp till er som precis som jag emellanåt ifrågasätter livets skeden.

Mina föräldrar är skilda. Något som skedde redan innan jag var 2 år fyllda. De gick väl inte ihop som många andra.

Dessvärre gick deras skilsmässa i väldigt många år ut över mig. Mamma bröt från pappa, eller tvärtom det spelar ingen riktig roll. Dock slöt mamma ut min pappa från mitt liv, och gav mig en bild väldigt tidigt av alla hans nackdelar(många är sanna och har alltid varit) detta ledde till att hela min bild av honom var extremt negativt byggd. Vilket har gjort det svårt att acceptera honom för den han är. Jag har fått inse med åren att många av hans brister är extremt stora och kommer aldrig förändras- dock önskar jag ibland att jag kunde fått växa upp med en lite annan bild från början. Jag säger inte att det inte lett till den situation/relation vi har idag, men KANSKE bara kanske kunde livet/vardagen sett lite annorlunda ut.

Min pappa är ett offer för alkoholismen. I min värld är han så sjuk att han aldrig kommer kunna finnas där för mig igen.
Visst jag fyller snart 20 och går mot de vuxna åren. Men väldigt oftast saknar man honom ändå. TROTS den enorma besvikelse och ilska som finns på fasaden.

Jag kommer inte som de ser ut förlåta honom för hur barndomen blivit, inte heller för alla gånger han sårat mig. Säkert är nog också att jag kommer överväga EXTREMT många gånger innan jag släpper in honom i mitt liv igen.


Detta inlägg blev nog väldigt luddigt, men sammanfattningsvis är detta del ett i hur det är att leva utan far(eller mor, ni får veta mer framöver) i sitt liv. Oavsett om man är 10 eller 19,5 så är situation tuff och kan vara bidragande orsak till att du just idag valt att ligga kvar under täcket.


Är du en av de som legat kvar under täcket, vill jag bara säga att oavsett anledning så är det okej ❤ Alla dagar är inte vägar av rosor och rosa moln, imorgon kanske är min dag då jag inte tar mig upp. Men då ska jag försöka komma ihåg det jag nu ber er hålla fast vid: Det är okej, vi gör detta tillsammans och du är stark ❤


Tack för att ni tog er hit ❤ och läste mitt luddig kvällsinlägg ❤


Godkväll från Davilion ❤


Likes

Comments

​Hej och välkommen till min lilla nystart mot ett bättre mående. Välkomna med på resan mot att våga tala om det som idag ofta anses vara tabu och som folk inte talar om, men kanske framförallt mörkar ner. Jag kommer inte gå in på så mycket om vem jag är idag, utan mer öppna bloggen långsamt i mitt tempo, utifrån min ork. 

Syns snart igen ❤

Likes

Comments