Header

Hej!
Nu har alla träningar kört igång igen, så håll koll på videofyme efter videos!

Ni får också jätte Gärna kolla in min privata kanal också @mirsndanystrm

Kramar danceout 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej!
Nu äntligen börjar träningarna igen. Vi har längtat så mycket. Vi har inte haft så mycket att skriva om så det är därför vi inte har vart så aktiva här. Vi har inte heller kunnat göra några videos eftersom vi inte har kunnat träna på dansskolan för det är lov. Nu när träningarna och tävlingarna börjar så ska vi försöka göra mycket fler videos. Jag längtar sååå tills det blir varmare så man kan vara ute och göra Videos. Hoppas ni fortfarande vill läsa våran blogg.

Kramar danceout 😊

Likes

Comments

Hej!

Förra helgen var det NM (nordiska mästerskapen) det gick inte så bra som vi hade hoppats på. Det var väldigt hård konkurans. Både jag och Jenne kom på en delad 47 plats med många andra haha. Nu är dansen slut för i år och vi taggar om till nästa år. Jag (Miranda) har lagt upp en video på videofyme så gå in och kolla på den så blir vi jätte glada.

Kramar Danceout ♥️

Likes

Comments
Hej!
Jag och Jennifer hade tänkt börja med bloggen igen. Vi kommer nog inte blogga varje dag, men lite då och då. Vi har tagit bort alla tidigare inlägg så det blir som en liten nystart. Vi har fortfarande kvar våran kanal på videofyme, och där försöker vi lägga ut videos ganska ofta. Det är svårt nu när man inte kan vara ute. Vi är så himla glada över att ni vill följa oss det går inte att beskriva. Det är så sjukt också att vi har över 200 följare. Hoppas att ni vill fortsätta läsa våran blogg nu när vi börjar om. Håll utkik på videofyme nu i helgen eftersom det är NM och vi kommer filma en hel del.


​Kram Jennifer & Miranda 

Likes

Comments