Hej!!! Idag hade jag bara skriva lite om mig! Som sagt är jag 10 år och går på Kungliga Svenska Ballettskolan. När jag va liten älskade jag Disneyfilmen Cars och den har faktiskt påverkat mitt liv danska mycket.


Jag hade jätte tunt och ljust hår när jag var liten. Tre år senare började jag gilla Michael jackson och han är fortfarande min största idol. Det gick till så här: jag hörde Smooth Criminal på radion, sen gick jag hem och kollade på videon och tyckte att det va en väldigt snygg koriografi (dans) så jag stod hemma och tittade på videon och tränade på koreografin och det är fortfarande så jag lär mig koriografier.


Ett år senare så började jag på Base 23 i en MJ klass. Jag har gått där sen jag var 7. Jag älskar värkligen Base 23. Dem har så bra lärare och jag vet inte vad ja ska säga, men dem är jättebra! I november ( tror jag ) förra året fick jag höra av Eva om en audition för något. Jag fick inte veta. Sen fick jag veta och det var Billy Elliot the musical så jag gjorde audition och kom in. Imporn får jag veta om jag får någon roll.


Jag älskar att dansa och jag älskar musik. Jag fyller 11 den 26 juli, lägg det på minnet eller i telefonen.

Mina idoler är @Leaserben Michael Jackson, mikhail baryshnikov, IJWTBC

Jag är helt galen i godis och kexchoklad

youtobe spotyfy

Likes

Comments

Tja!!! Jag är en dansare som kanske ska vara med i Billy Elliot The Musical. Jag går på kungliga svenska balettskolan och Base 23. Följ järna mig på instagram. Fööööölj


Insta: http://instagram.com/michael_jackson_2.0 http://instagram.com/_dance_oscar_

Ps: har ett litet beroende av KEXCHOKLAD🍫

Likes

Comments