Längesedan, JA. Tänkte försöka ge detta med bloggandet en chans till. Jag lever fortfarande var inte rädda, bloggen har bara fått stå åt sidan i snart tre månader, oups. Försöker finna lite inspiration här och var det tycks löna sig. För tillfället pluggar jag komvux där jag lagt till extra ämnen, jobbar och tränar, så vardagen är sig ganska lik men ändå inte på något sätt.

Sommaren min har vart okej. Jobbade varje dag yepyep så, jätte mycket fritid har jag väl inte haft men det funka ändå, vi gjorde det bästa av det jag och mina vänner. Firade min födelsedag hyrde lokal och drog vidare sen, väldigt lyckat. Ett rörigt inlägg som avslutas med en rörig bild.

Gillar

Kommentarer

Dagen startade med jobb kl 07:00. Slutade jobbet kl 14:30 skulle egentligen gå och träna men var helt slut, blev ingen träning alltså, dessutom spö regna de och åska, sängen såg mer inbjudande ut. Kom hem duscha och fixade lite enkelt käk och satte mig framför nya avsnittet kuwtk, den familjen alltså, får aldrig nog! Just nu håller jag på och överväga om jag kanske ska gå och träna ändå trots att jag duschat, svårt val. Imorgon i alla fall är min enda lediga dag på hela veckan och då står bl.a träning på schemat utöver det har jag inga speciella planer för tillfället, kommer säkert ligga hemma och vila eller så. 

  • Nära Komarken, Kungälv

Gillar

Kommentarer

Igår tränade jag två gånger. Jag har idag redan vart nere och tränat en gång innan idag men ska ner vid sju tiden igen! Har sån go träningsvärk verkligen! Min motivation för träningen har verkligen ökat nu den senaste tiden och jag kan inget annat än att vara glad över det! Efter dagens första pass så möte jag upp Nora och vi gick vidare och köpte sallad på maxi, vi satte oss ute i solen därefter och hade det härligt, vi var för hungriga!

Gillar

Kommentarer