Header

Denna helg har spenderats i Stockholm med Sarah och Nora.

Vi kom upp på fredagen och checkade in på hotell park in by Radisson i Hammarby sjöstad, jätte fint hotell. Fräscha hotellrum och supergod frukost. Vi spenderade första kvällen med en av Sarahs killkompisar på bar 08 (?) tror jag den hette. Sen gick vi till en liten gay bar som hette torget. Riktigt sexig DJ 😉 kom
Hem runt halv 4 tror jag. Vi åkte även förbi Malmskillnadsgatan (hor gatan). Det är en av Stockholms kändare gator för att det står prostituerande kvinnor och män där. Det var verkligen helt sjukt! Det var nätstrumpor och höööga klackar. Det är så synd att ingen gör något. Att inte myndigheter sätter stopp för detta. Jag kan tycka att det är konstigt att det är
Lagligt att sälja sex för det är minst lika "fel" som att köpa sex. Aja haha! Skulle bara säga att jag blev chockad och tyckte att det var lite kul och se hur det är ett faktum och inte en myt.. Kom hem halv 4 som sagt då var det däcka som gällde!
Vi sov endast 3-4 timmar för det var ju dags för frukost och att checka ut! Hela lördagen spenderades i city för shopping. Hittade som vanligt inget och hade inte pengar till shopping tyvärr. Men vad ska jag som 17 åring göra när man får studiebidrag på 1050kr? Det räckte med att spendera 2000kr på mat och boende haha! Just det! Vi var med Nora hela dagen i city och på kvällen gick vi till en pub på söder som hette krukan. Där mötte vi upp sarahs killkompis igen! Han var super trevlig! Denna kväll kom vi även hem väldigt sent. Vi sov hos en av sarahas tjejkompisar (Maria) helt underbar människa! Vi somna runt 4 och vakna runt 9.. Haha!! Söndagen spenderade vi på Haninge handelsc riktigt mysigt. Sen var det dags för barn kalas för sarahs brors son, träffade en heldel underbara människor! Hade riktigt trevligt! Ja sen tog vi tåget hem.. Var hemma runt 12... Helt död imorse men kom upp ändå. Världens bästa mamma väckte mig med frukost på sängen och då kan man inte mer än bli glad och pigg. Men nu är det 2 min till skolan börjar så måste jalla, puss!

Likes

Comments

Shopping & Musthaves

God morgon!
Skola idag, är så trött inte sovit alls mycket inatt. Efter skolan far jag till Stockholm med Nora. Vi ska hjälpa hennes mamma att fixa i hennes nya lägenhet.

Nu är det bara en månad kvar tills jag flyttar!!! Så Nice, to the city! Jag har packat klart sedan 1 månad tillbaka. Det ända jag har kvar är kläder och smink typ haha! Inredningen i mitt rum kommer vara ljusa färger och rosekopparguld ish! Är så taggad! De mesta av inredningen köpte jag på Ullared. Har gjort en haul på min YouTube kanal, kika gärna in den! M

Noras mamma är så snäll så hon skjutsar oss till skolan om en timme så nu måste jag skynda!

Likes

Comments

Inatt har jag inte sovit ett dugg.. Vaknade fyra på eftermiddagen igår och har inte somnat än. Jag tänkte att om jag är uppe hela dagen idag så kommer jag somna tidigt och slippa att missa hela dagen.. Hatar att vakna sent och känna att jag missar hela dagen.

Vloggar idag, och ni ville se hur jag gör mina drycker. Så jag visar mina 2 favoriter i dagens vlogg. Håll utkik på kanalen. På YouTube heter jag @jonasgrentzelius

Likes

Comments

PEPP & ÅSIKTER

Tro inte att ni kan ställa några höga krav om ni bara skickar era produkter Som ni vill visa.
Gör inga konstiga villkor, visa er i underläge för marknadsföring är det ända ni lever på. Utan oss är ni INGET. Visa lite uppskattning.

Jag som driver en blogg ser gärna att ni är generösa, har en bra ton, inte ställer några höga krav, inte visar er i makt ex "Ska du få produkterna måste du skriva ditt, ha på dig datt, Posta här, länka där" ja ni förstår. Ställ inga krav. Det ända vi begär är att ni skickar hem de produkter vi pratar om för att vi ska kunna leverera med ett intressant inlägg. Jag driver INGA samarbeten på YT bara för att få hem gratis saker. Jag har ett syfte som är relaterat till en video när jag kontaktar ett företag. Ex om jag ska köra "jag har aldrig" Så skulle jag kunna kontakta ett företag som säljer dryck för att kunna testa och säga vad jag tycker om dryckerna. Då gör jag det för att leverera med en lite roligare video. Mina följare får inte bara se mig köra "jag har aldrig" dom får även se vad jag tycker om vissa drycker. För mig handlar det om att leverera med en rolig video.

Jag anser att eftersom att jag inte har valt att tjäna några pengar på YT så spenderar jag heller inte pengar på YT. Jag gör mig ju inte av med pengar som jag inte har lixom? Därför behöver jag företag, och företag behöver publicitet för dom lever på det. Hajjar ni? Så ingen dålig ton till mig tack! Jag kräver inte 40000kr för att ni ska få visas på min kanal. Det ända jag kräver är att ni hjälper mig med material för att kunna leverera på YT. Och som detta ex så kanske inte 4-5 drycker är så stort krav? Varför låter ni er då få oss att bilda en dålig och negativ bild runt företaget när ni ijentligen lever på oss.

#rörigtextsomalltid Exemplets är inte verkligt men jag har aldrig ställt några höga krav så varför ska ni ha det. Sen måste man tänka att man kanske inte kan skriva till Hm med 5000 prenumeranter. NI FATTAR!
Något ni inte fattar är hur sugen jag är på att åka utomlands just nu! 

Likes

Comments