Header

Är sugen på att göra något roligt med håret!

- Jag hade tänkt att låta håret växa lite till men jag vet inte hur länge jag ska vänta. Jag ska i alla fall dra ner min bena lite, så kommer se lite roligt ut ett tag.
Men jag vill ljusa upp håret, kan ju inte göra så mycket mer. Antingen så vill jag bli platina, eller så vill jag ha en mörkblond varm ton. Har funderat på laxrosa, men det känns som att det inte skulle passa mig.Det är just det som är så svårt med färg, att man ser en bild på ett hår som ärg goals. Oftast så luras ögot av att själva bilden i sig ger dig ett bra intryck.Det som passar någon annan passar kanske inte mig. Det beror helt på hudton,ögonfärg,ansikteform osv..

Här är 7 bilder på olika hårfärger som jag tycker är snygga. Men färgen i sig kanske inte hade varigt lika snygg om den inte satt på en person som jag finner atraktiv/snygg. Det här ör så svårt! Jag tror jag vill bli en lite mörk lila/blå färg i svaga toner med en svart botten. En obre från svart som mjukt blir lite svagtonad lila/blå. Inga skarpa färget utan lite "dassiga/urtvättade" färger. Jag vill i alla fall inte ha samma ton i håret. Jag vill ha lite olika toner, som att färgen är lite urtvättad. Jag gillar att ta bort det "stiliga" och låta det vara lite crazy. precis som jag..!

Vad tycker ni att jag ska ha för hårfärg?

Likes

Comments

Shopping & Musthaves
Här är några av mina favoriter från IDEAL OF SWEDEN. Vilka är dina favoriter? Klicka på bilderna för att komma till produkt/starsida eller topplistan! 

klicka på "TOPPLISTAN" för att komma till IDEAL mest sålda produkterTOPPLISTAN

Likes

Comments

- ♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛♛ -
Nu tänker de flesta "vad f*n är detta?, Hur kan han relatera till en frisyr?"
- Det är just det jag tycker är så intresant, kreaktivitet kallas det! 

För några veckor sedan fick vi en uppgift där vi ska göra en moodboard. Mycket mer behövde vi inte veta.
Jag satt länge och visste inte vad jag skulle göra för moodboard. Tanken slog mig att en moodboard behöver inte vara väl genomtänkt och jag kan tycka att i många lägen så blir ett resultat bättre och mer personligt när man bara gjort en moodboard som man själv inte vet vad den har för betydelse. 
Jag tog upp google "bilder" och sökte på de första som kom upp i mitt huvud.
   Jag sökte på "vågot,balans,eld,gråtta,katt och kaxig". Då fick jag fram dessa bilder och skrev en liten "visdom/medning" som bara flög ur mig när jag såg bildena ihop.
   Jag har sedan jobbat utifrån min moodboard och relaterat till den. Resultatet behöver inte vara en tolkning av min moodboard, ytan att tankarna är tagna från min randomgjorda moodboard. Det som är facinerande (stavning) är att det är här kreaktiviteten börjar, jag ser mitt kollage och ögonen kanske fastnar på katten. Tankarna flyger direkt iväg från katt till ett träd. Jag kollar på mitt arbete och helt plötsligt så har jag en stor eld i tankarna... Förstår ni vad jag menar? 
   - Att en moodboard behöver inte vara så genomtänkt utan det bästa är om man bara skriver ner det första man tänker på.
  På så sätt så blir ditt resultat mer personligt, det är ju direkt taget från dina tankar. 
   Vi har tävling på fredag i kursen "tävlings teknik" och då ska vi göra en "kort fest frisyr" som vi skapat och arbetat med utifrån våra moodboards! 

                                      #lite #tankar #jag #ville #srkiva #ner 
ILYSM <3

Likes

Comments

Idag är jag sådär trött,frusen och slö som man kan vara på måndagar.. Somnade väldigt sent inatt.. typ 2,5h sedan om jag ska vara ärlig... idag är sista veckan innan lovet, det är sjukt vad fort denna termin hargått.  Vi har tävlingsteknik nu på morgonen, idrott och svenska idag. Slutar runt 2, så det är ju riktigt skönt!  Vet inte vad jag ska ha på mig, ligger i sängen och orkar inte ställa mig i dushem, orkar inte ens fixa håret och då är det illa.. Är helt slut.. Men  man får skylla sig själv när man är dum nog att inte sova. Det är extra viktigt att jag sover. PUB vill ge mig sömntabletter för att min concerta får mig att ha svårare för att somna på kvällen. Men igår tog jag tabletterna lite sent, så bör vara därför jag inte kunde somna.. Aja,  Men nu måste jag skynda mig, har inte fixat mig än, Puss! 

Likes

Comments

YouTube videos
Nu har jag gjort min första collab på YouTube ihop med Linn Gustafsson! Det var HUR kul som helst att spela in och man kund knappast vänta på att få se Linns video. Vi gjorde en sanning och konka, då vi skickade 3 sanningar och 3 Konkor! Checka in våra videos och få ett gott skratt!        
ILYSM❤️

Likes

Comments

Shopping & Musthaves

Members.com är en av mina favorit webbshoppar!
Det finns alltid massa snygga kläder från både basic till exklusiva. Allt från NLY till LV.. Så det finns lixom ALLT! Inte nog med att det finns mode, utan det finns äver träning,home och barn. Hur bra?!
Members tar in olika märken en kort period och säljer för SJUKT låga priser. Du kan hitta en michael kors väska för 2000kr, T-shirt för under 100kr osv.. Det beror på vilka märken de har inne just när du tittar. Men skynda dig att beställa innan det ta slut för Members.com är populärt!
Klicka HÄR För att logga in/skapa ett konto, det är HELT gratis!

ILYSM <3

(14kr/inlogg) - 

Likes

Comments