Alltså lyckan när min doorman sa att jag fått två paket från Sverige.

Hemmakvällspåse?? Snälla säg att det är godis.

Jaaaaaa!!! Alla mina favoriter, mamma känner mig.

Michaela Forni, Sandra Beijer och Flora Wiström. Tre böcker jag suktat efter och fick hem <3 Nu fattas bara Therese Lindgrens bok som jag väntar på ska släppas.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Helgen tillbringade jag i Brescia, ungefär en och en halv/två timmar bort från Milano med tåg! Jag hade liksom aldrig planerat ett besök till Brescia förens jag fick veta att jag skulle åka dit på bröllop och därför inte hade några förväntningar på staden men WOW vad jag blev positivt överraskad! Jag fick verkligen 100% Italien feelings när jag vandrade längst med deras trånga gator och bergen i bakgrunden. Jag älskar arkitektur och kunde inte sluta titta på alla hus och byggnader utan att bli så fascinerad gång på gång på gång. Brescia är verkligen så vacker! Tyvärr hann jag inte tillbringa så mycket tid där, hade ju gärna velat strosa runt mer och gå i alla lokala affärer jag gick förbi men huvudorsaken varför jag åkte dit var för bröllopet mellan Shaima och Allesandro som var så fantastiskt magisk. 

Förutom den delen där jag tappade min telefon i toaletten under bröllopet! Så himla typiskt.. Fick springa in i Apple nästa dag och kom ut med en Iphone SE i Rosa, haha.. Ville så himla gärna köpa 7an men kände inte för att lägga 10lax i och med allt som händer denna och nästa vecka. Men jag fick iallafall en uppgradering på kameran och betydligt mer utrymme i telefonen. Känner dock mig väldigt wild and crazy som köpte en rosa, jag som är en all black människa haha! 

Nu är jag tillbaka i Milano där jag har en del saker att göra. Jag flyttar (!!!) nästa vecka och har därför en del att packa denna veckan för att på fredag åker jag till Stockholm och stannar där i 5 dagar. Det ska bli så mysigt att åka hem, fira mamsis födelsedag och träffa vänner och familj. Och självklart njuta av svenskt godis och min favorit restaurang Yuc på Odenplan! 

xx Dana 

Likes

Comments

De flesta vet ju att H&M brukar samarbeta med större modeprofiler och märken. Tillsammans med tex. Karl Lagerfeld, Versace, Alexander Wang, Balmain etc. har H&M släppt en kollektion med. Den 3 November i år släpps nya kollektionen tillsammans med Kenzo och jag är så exited! Jag älskar Kenzo som märke och tycker de har väldigt coola, snygga och lite mer wild and crazy typer av kläder, iallafall mer än det tråkiga i min garderob. Och jag älskar det de ska släppa tillsammans med HM! Här är några plagg jag ska försöka haffa;

Likes

Comments

Igår tillbringade vi förmiddagen på Museo Del Novecentro här i Milano. Ett otroligt stort konstmuseum, här med två tavlor av Picasso!

Byggnaden i sig är egentligen väldigt gammal och de har sparat lite av det, till exempel alla fina marmor pelare.

Museet var inte dyr alls att besöka. Kostar 6€ för alla under 25. Tycker däremot att det är värt att lägga en extra 5€ på audiotour för att höra mer av historierna bakom diverse konst.

Du hittar en otrolig blandning, allt från gamla tavlor lite modernare till sjuk flummigt konst.

Som detta.. En skulle kunna tro att jag lagt på ett coolt 3D filter men i själva verket är det ett rum (som en förövrigt inte får stiga in i fall en är sjuk/gravid..) som bildar denna sorts 3D effekt med hjälp av snurrande speglar och mönster.

Och vi hittade oss coola speglar.

Sen tog vi oss upp till livets finaste och coolaste takvåning. Drömmen är att ha ett vardagsrum som denna med höga, stora fönster och fantastisk utsikt.

Helt fantastiskt.

Vi avslutade sedan med sushi och god dessert som en får unna sig när någon fyller år. Bra dag!

Likes

Comments

Idag fyller fina Sally år och det fick mig att påminna om när jag blev 18 i somras. Jag fyllde år mitt i veckan så det blev ju inte direkt en utgång utan började med en trerätters middag med familjen på Hotel Savoy i Malmö. Startade med en getostsallad, en sjukt saftig köttbit till huvudrätt och pannacotta till dessert!

Idag står Museum och god lunch på schemat och sedan får vi se vad dagen slutar.

xx Dana

Likes

Comments

oj oj oj vad varje utekväll toppar den andra. Milano slutar aldrig leverera. I lördags planerade jag och tjejerna för att gå ut och dricka lite drinkar, men det slutade med att vi hittade en roligare bar och tog sedan spårvagnen till klubben Old fashion. Det är så himla typiskt att varje gång det inte planeras en utekväll med klubb slutar det alltid med att vi slår klackarna i taket, I love it!

xx Dana

Likes

Comments

Klänning - Weekday // Väska - Norrghi // Armband - Norrghi // Örhängen - H&M

​Jag har alltid varit en silvertjej (vilket jag fortfarande är) men på sistone har jag blivit helt hooked på guld. Det är verkligen så snyggt om det är med måtta och matchas rätt. Idag invigde jag min nya väska som jag är så nöjd med! Tvekade till en början och lite därefter också men nu WOW, jag älskar den! 

Likes

Comments

Något man lär sig uppskatta när en flyttar ifrån sin trygghet är sin ensamtid och läran att vara sin egen bästa vän. I Sverige vågade jag inte sätta mig på ett fik för att ta en kaffe såvida jag inte hade datorn eller plugget med mig. Jag vet att många känner igen sig i det. Men nu är det inte konstigheter över huvudtaget att ta sig en kaffe själv. Det blir så mycket enklare att umgås med sig själv när en flyttar långt ifrån sin hemstad.

Jag tror mycket beror på all ovisshet. Allt är fortfarande nytt, ingenting är bekvämt och allt är okänt. Men jag tror också mycket beror på, som jag sagt förut, är att en hamnar utanför sin comfortzone. Ibland medveten och ibland omedvetet. Allt är lärdomar och idag älskar jag mitt eget sällskap.

Likes

Comments

Att man hittat ett vegansk/vego ställe i Milano, SUCCESS!

Det känns som att jag alltid laddar upp matbilder men liksom hallå, jag bor i Italien och då blir det så.

Sann italienare avslutar inte sin måltid utan en Espresso eller Cappuccino.

Unnade mig själv en helt ny väska som ni får se lite senare ;)!

Likes

Comments