Header

När jag får frågan vad jag egentligen har för typ av killar så vill jag bara svara att jag gillar killar som gillar mig tillbaka.

Jag ägnar hela min förmiddag till att utnyttja dagsljuset för en selfie till Instagram för att jag vill att du skulle likea. Jag vill ju att du ska vara intresserad.

Jag vill höra av mig och be dig komma över för att titta på de där serieavsnittet av vår favoritserie. Jag vill krypa in i din famn och känna armar som aldrig skulle släppa taget. Jag vill ligga på ditt bröst och somna till hjärtslag som jag är rädd för att sluta slå. Men du vill förmodligen inte detsamma.

Vi träffas den här kvällen och jag tar bort tinder på vägen hem. Jag tänker att det vi har är speciellt men du har tinder plus, typiskt.

Jag struntar i att gå ut på krogen ikväll. Jag blir needy och skickar iväg ett sms. Jag somnar till en själ som fylls av ångest och vaknar av att du inte har svarat på mitt sms.

En vecka. En lång vecka utav att du inte hört av dig en enda gång. En hel vecka av att jag hoppas att varje notis jag får, är ifrån dig.

Jag bestämmer mig för att höra av mig, jag vill fråga om du tänker på mig ibland men är det värt att störa någon som redan gått vidare?

Det är nog nu, jag tänker inte vänta. Antingen så vill man eller så vill man inte. Jag vill inte ha någon som tvekar på mig om ens för en sekund.

Nej jag tror inte jag är bättre än dig, jag är det.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Mot kyliga dagar drömmer jag om en ny kappa. Jag har sedan innan en camelfärgad lång kappa men önskar mig en ny med bälte för midjan då jag är så kort, vill ju att något ska hända. Har varit inne på en svart sedan länge men föll här om dagen för den vita kappan. Ska jag våga eller hålla mig inom min tryggazon? Den eviga frågan...

Likes

Comments

Lördag 02:17: Hamnade på festgolvet på Konstfack.

Lördag 13:39: Brunch hos Joey.

Lördag 20:23: Joey bjöd på tacomiddag med mexikansk och europeisk touché, aldrig ätit en godare tacos. Slår till och med YUC.

Lördag 21:42: Klädd i Ivyrevel och redo för att möta några vänner på öl, hamnade på Dovas i vanlig ordning.

Likes

Comments

Låt inte det som hänt tidigare tynga dig. Allt som hänt fram till nu är historia och bör för resten av livet förbli just det, historia. Det finns inte längre, annat än i dina tankar. Varje gång du tänker på något negativt som hänt, utsätter du dig själv och din lilla kropp för den upplevelsen igen. Din hjärna kan inte skilja på det som hänt på riktigt och det som du bara tänker. Du ökar mängden negativitet i din kropp vilket i längden kommer påverka både din hälsa, själ och liv.

Tillåt dig att släppa, förlåta om det så behövs och förtjänas och gå vidare av det som tynger dig. Inget kommer vara vunnet av att älta eller fastna i gamla saker. Gamla bekymmer börs glömma, imorgon kommer nya. Ditt liv är här och nu och varje dag är en ny. Varje morgon är en ny chans till att börja om och varje morgon kan du ta beslutet av att göra det bästa av den här dagen. Unna dig det och förlora inte på att älta det som redan är över.

Släpp, gå vidare, känn hur du blir lättare och var glad.

Likes

Comments

Det är tisdag idag och jag är så mycket min kropp och så lite min hjärna och ångesten gillar nog egentligen mig väldigt mycket och all energi jag lägger ner är faktiskt rätt värdelöst. Bröstet fylls av gråstenar, grus, damm och väger ett ton att bära som tynger ner revbenen och omsluter lungorna. Jag åker mot Frescati för att min moral säger åt mig att göra det och rösten i tunnelbanan läser namnen på stationerna och jag vet när jag ska gå av och ta alla tvåhundra steg upp ur underjorden och in på biblioteket vilket jag gör nu.

Likes

Comments

Från den gången för någon vecka sen när jag och Kristina var ute och härjade i Stockholm och kom hem med en bukett blommor som vi nu har på vårt matbord. Hur fina är dem inte? Hur fin är inte Kristina?

#metoo har spridit sig på sociala medier & jag skrev på Instagram:

"Första gången jag blev kallad för hora och slampa var när jag 12 år sa nej till att skicka nudes till en kille jag aldrig träffat förut.
Under min första utgång i Milano tog en man friheten att antasta mig så hårt att jag kände det i underlivet genom mina byxor.
Under av vad jag trodde skulle bli en av mina roligaste utgångar blev jag drogad på krogen och vaknade upp och insåg att jag låg på badrumsgolvet i ett okänt hotellrum.
På tal om alla gånger jag gett ut fel nummer till en kille för att han inte kunde ta ett nej. Eller alla gånger en man tvånglat upp mig trots att jag försökt backa. Eller alla gånger jag bara fått negativitet för att jag vågat ta plats. Mod som så många andra kvinnor inte vågar ha. Eller sagt att det var okej när det inte alls varit okej för hans tjat ätit upp en. Men alla män, är detta okej?
Vi vill inte ha visslingar, sexuella - trakasserier & övergrepp. Vi vill inte ha ert medlidande. Vi vill ha förändring.
För det är ”inte alla män” men nästan alla kvinnor."

& här är lilla jag på Fabrique. Saknar alla oändliga fikor som jag tog i Malmö. Dag ut och dag in, i flera timmar. Numera är fikan utbytt mot att öla. Vilket också är ganska trevligt men jag saknar fikalivet ändå. Måste införa det i mitt nya liv här i Stockholm.


I skrivande stund väntar jag på att en auktion på tradera ska avlutas, det är min första som jag är med i och jag är smått nervös. Förutom det kommer min vecka bestå av en oändligt skrivande eftersom min hemtenta började idag. Ska skicka iväg en bön och sedan är det bra att tuta och köra. Wish me luck.

Likes

Comments

Och det var när jag lämnade honom den lördagssnatten som jag förstod att ett kapitel inte kan göras hur lång som helst. Allt måste någon gång få sig ett avslut. Han visste inte om det då men jag hade gett honom finalen.

Det är Oktober och jag står på en bar med en öl i handen. Musik spelas högt i bakgrunden och jag tvingas att anstränga mig för att höra vad mitt sällskap har att säga. Samtidigt är jag inne i en omedvetenhet. Jag känner och hör allt men även absolut ingenting. Jag befinner mig i ett rus som för mig, precis som för många andra under lördagskvällar. I berusningens sken snurrar jag runt, röker cigarett efter cigarett och skrattar. Sedan möts min blick din. Jag vänder mig om för att försäkra att det är mig du tittar på och din blick har inte förflyttas sig en enda gång. Det kom sedan att bli ett halvår fulla av lögner, besvikelser och hämnder.

Det spelade ingen roll hur mycket vi gav varandra en chans. Vi hade startat längst ner på relationscykeln och vi visste djupt inom oss att det var det som skulle komma att krossa oss. Ändå fanns det någonting som inte kunde hindra oss från att fortsätta träffas, fortsätta ljuga och fortsätta såra varandra. Varje gång vår hud nuddade varandra fanns det inget stop. Vi fick inte nog.

Vi lockades till frestelsen. Frestelsen av att inte veta vad vi var kapabla till att göra med varandra. En oemotståndlig spänning. När två starka viljor möts kraschar allt. Vi ville så mycket att vi inte ville alls. Vi båda visste att om våra hjärtan inte skyddades av revbenen så skulle den fly sin väg. Det är för väl att människans viktigaste organ är placerat bakom galler. Hur ska man veta hur man ska älska en människa om man aldrig älskat någon förut? Och hur ska man lära sig att älska en ny om man redan älskat en annan människa förut?

Jag vill minnas tiden när kärlek inte förknippades med problem. Tiden i en annan epok. Jag vill få fram det naiva inom mig själv som istället väljer att satsa vartenda millimeter av mig själv på någon jag älskar. Istället satsade jag på något som tärde på oss båda. Från att ha ett starkt hjärta till att ha ett brustet hjärta. När två starka viljor möts krossas båda själarna. Jag är glad över allt jag lärt mig men har jag egentligen lärt mig det bästa? Vad lär man sig av ett brustet hjärta? Av en krossad själ? Förutom att kärlek kanske inte är något värt att satsa på? Att det gör så förbaskat ont? Är detta allt jag förtjänar? Är detta allt jag kunde erbjuda honom och han mig? Man blir så rädd att allt inte blir bra.

Vi möttes upp den lördagsnatten, båda i vårt fulla esse. Så som alla andra gånger. Ibland var allt hur roligt som helst och ibland kunde vi stå och skrika på varandra. Det var våra förstörda själar som ingen annan förstod som förde oss samman, utan att vi visste om det. Och frestelsen, glöm inte frestelsen. Men denna lördagsnatten var jag inget annat än ledsen. Ledsen över att det blev såhär. Att det som egentligen ska vara det finaste av allt blev något som jag inte orkade med längre. Jag var ledsen över att jag fått det att förknippas med det dåliga. Jag var ledsen över hur vi hade behandlat varandra och jag var ledsen över att jag blivit mer självisk. Men hur ska man annars skydda sitt eget hjärta?

Den lördagsnatten lämnade jag dig när du låg och sov, så som alla andra gånger. Men vad du inte visste var att jag hade gett dig finalen.

Likes

Comments

Fake fur - Tiger of Sweden // Skor - Ivyrevel // Skjorta - Zara

Hade en SÅ härlig fredag igår trots fredag den 13onde. Vaknade upp med en otrolig träningsvärk eftersom jag äntligen tagit tag i min träning efter sommaren men det gjorde mig inte någonting. Det är ju en smärta värt att ha. Dock fick det bli en kort sovmorgon eftersom jag hade bokat in en tvättid så jag utnyttjade tiden till att göra mig en god frukost och titta på ett avsnitt av OC.

Sedan drog jag och Kristina ut på stan. Solen var ute så jag drog med kameran för att fota. Måste börja göra det oftare igen. Förut tog jag med mig kameran ÖVERALLT men blivit sämre på det. Himla smidigt med Iphone men det är en annan känsla med en kamera i handen <3.

Framåt kvällen hade vi planerat in en liten fest hos oss så en del vänner kom över. Billig kväll och så himla mysigt. Bästa av allt var att man inte behövde ta sig någonstans utan kunde gå och lägga sig direkt sedan när de sista drog vid halv 4 kanske. Det slår dock tillbaka när vi fått ägna förmiddagen åt att städa och skura golvet sedan har jag inte lämnat min säng efter det idag. Så kommer min lördag nog förbli. Hade tänkt göra mig en sjukt dräggig pastarätt, kanske en Carbonara och titta på OC hela kvällen. Puss.

Likes

Comments

Sedan går vi in till ditt rum, dina lakan som luktar precis så som dig, lukten jag vill alla mina lakan ska lukta, datorspelet du lämnat på och klädhögen på golvet. Du drar ner mig i sängen, tar av dig tröjan och knäpper upp min bh. Du kysser mig, helt utanför ramarna. Överallt nuddar dina läppar min hud. Du tittar mig djupt in i ögonen och viskar: Jag vill aldrig vänta på att få kyssa dig igen. Det är när du kysser mina läppar sådär långsamt som jag inser att allt annat är obetydligt.

Jag befinner mig i en oförståelig dröm. Som om jag nu slutat snubbla i livet. På orden, på gatstenarna, på mig själv. Om kärlek är en sjukdom så är du den sjukaste människan jag någonsin har träffat och jag är så rädd att du ska bli botad. Oroa dig inte baby, säger du och håller min hand ovanför huvudet, det går inte att bli frisk från det här.

Jag vill dela täcke, kudde, kyssar och hjärtslag med dig.


Likes

Comments

Tiden går så himla fort, idag hade jag nämligen min sista föreläsning i denna delkursen. Jag skrev liksom saltenta för två veckor sedan? Om ca ytterligare två veckor ska min hemtenta in? Intensivt men kul! Älskar ju när det händer saker och när mycket är inskrivet i min kalender.

Ikväll sker inte så mycket förutom att laga mat och mysa. Tycker jag förtjänar det, viktigt med vardagslyx ju. Annars behöver jag sätta mig och plugga lite men tänker att jag ska tillbringa mina lediga dagar framöver till att läsa i min egen takt. Har äntligen lyckats flytta över mitt gymkort till gymen i Stockholm så ser SÅ framemot passet jag har bokat in imorgon. Min hälsa, sömn och kost har kommit helt ur balans känns det som, då blir det inte så glada miner från min sida haha.

Likes

Comments