Att göra och lära sig är den som allra godast! Detta är det klassiska och goda knäck med mandel och utan mandel. Väldigt smidigt och gott. Julgodis funkar alltid bra till julen, nyår och alla dessa mysiga och mörka dagarna på månaden.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


​God jul på er!

​Hoppas ni också haft en mysig julafton och umgåtts med släkt & familj! När jag vaknade imorse hade jag faktiskt​ ingen julkänsla överhuvudtaget då det var så grått och trist ute! Men framåt eftermiddagen ​har det varit bättre och känner mer julkänsla. Har käkat hur mycket julmat och julgodis som helst så det känns som om jag skulle spricka om jag åt något mer nu! Nu ska jag ta och mysa ​med familjen. Många kramar till er!​

Likes

Comments


Har idag varit påväg och handlat julklappar med syrran. jag fick med mig lite annat som snören och inslagningspapper också. Och nu är det dags att slå in alla paket. Älskare att slå in presenter, och göra det så fint som möjligt samtidigt lyssna på julmusik

Likes

Comments


Jag vill rekommendera en jättebra julklappstipstill vän, mamma, syskon eller till och med mormor. Det är ett hand och nagel kit ifrån Premier. Wow säger jag bara. För det första luktar handkrämen hur gott som helst och den mjukgör händerna faktiskt bra! En liten mängd räcker gott om väl till både händerna. På bilden ser ni även en liten kloss som är en nagel fil! Den ger verkligen dina naglar liv igen. Om ni kollar på eran naglar så ser dom lite randiga ut? Med denna filen filar ni ovanpå naglarna som resulterar blänkande naglar! Det känns som man har ett lager genomskinligt lack på. Jag har använt detta nästan ett år snart, och jag älskar det. Fördelen är att naglarna växer snabbare och förstörs inte lätt. Det blir extra fint senare när man lägger nagellacken. Man kan köpa dom i butiker, eller beställa. Jag själv köpt dom i Stockholm.

Likes

Comments

Mysig dag med julshopping inne i Frölunda med Ella. Senare även en trevlig vän som gjorde kvällen roligare. 

Likes

Comments

Då var det dags för jullov för mig! Känns skönt faktiskt, det liksom i ny skolan, nya avslutningar. Avslutningen var faktist kul, vi hade lite quiz, tävlingar och samtidigt smått och gott. Väldigt mysig avslutning. Jag längtar bara tills jul och nyår, och självklart handla julklappar med vänner. Senare på lovet åker jag till Stockholm och firar nyår med släkten, vänner och familj.

Likes

Comments

Jag exploderar! Ni måste ha fullskärm. Dessa två brudar på samma scen, seriöst det är så grymt att jag dör!!

Likes

Comments

Hej allesammans! Igår var jag på julbord med familj och vänner. Vi har det som tradition, och jag tycker det så mysigt. Det var så mycket mat och glädje, dans och mycket mer. Så jag tänkte vissa lite bilder från gårdagens.

Likes

Comments

Hej alla fina!

Idag har vi haft NTI dagen i skolan. Det menas med att vi går ut hjälper musikhjälpen att samla in pengar. Vi har varit lite överallt. Det är så bra att vi har det som tradition varje år. Det var så mysigt och kul samtidigt. På morgonen när jag kom till skolan bjud det på lussebullar och lite festis, verkligen mysigt.

Likes

Comments

Instagram@danaitrezene