Hej på er!

Hoppas att allt är bra med er, idag är det fredag vilket är väldigt kul, hoppas att ni har haft en bra fredag än så länge, min dag har varit ganska bra, det började med att jag vakande runt 11 vilket är ganska sent men ibland behöver man sova ut, sen runt 12 tiden så gick jag till gymmet och träna i ca 1,5h, sen drog jag hem där min släkt hade kommit hem till oss, så ja det var min dag men vi kanske skulle dra till Kungsbacka snart men vi får se om det blir av!

Ni får kommentera vad ni vill se här på bloggen, puss & kram!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej på er, hoppas att allt är bra med er.

Ni har nog märkt att jag inte har lagt ut något på bloggen på en månad vilket är väldigt tråkigt, men jag har verkligen inte haft någon motovation till att blogga och min Macbook som jag skriver ifrån nu har varit borta då jag hade lånat ut den till en släkting som behövde min dator och då har min dator varit borta i ca 3 veckor och jag vill ju verkligen har bra kvalitet på mina bilder och inlägg och detta är därför jag förde drar att blogga ifrån dator.

Men under sommarlovet har jag inte hittat på så mycket, utan jag har träffat några kompisar då och då och sedan har jag varit på en konsert på Liseberg, vilket var väldigt kul, men den här veckan ska jag åka ner till Varberg med min familj, vilket kommer att vara väldigt kul!

Men nu kommer jag blogga mycket mer då jag också har planerat om vad jag ska blogga om osv!

Men jag hoppa att ni kommer fortsätta läsa min blogg så får ni har det så bra finisar!

Puss och kram

Gothia Cup invignigen - 17 Juli 2016

Lani Mo & Dani M konsert på Liseberg - 30 juni 2017

Likes

Comments

Tröja - Tommy Hilfiger
Jeans - Cubus
Jacka - Chelsea
Skor - Vans

Likes

Comments

Pizza är nog min favorit rätt helt klart!!
Men nu är jag påväg hem från Borås för vi var och träffade min släkt och var med de under dagen vilket var väldigt mysigt!
Nu när jag har sommarlov har jag inga planer alls för sommar utan där jag är ledig hela lovet och ska inte resa bort i sommar. Men jag får la hitta på något roligt hemma här i Sverige även om vädret är inte alltid på topp.. men de är så det för vara ibland :/
Vi hörs imorgon hörni! Puss o kram

Likes

Comments

Hej på er!
Jag har inte bloggar på ett bra tag nu, men jag har verkligen inte haft någon tid eller motivation till att blogga, vilket är väldigt tråkigt, men jag har iaf fått sommarlov vilket är sjukt bra!!
Så nu kommer jag kunna uppdatera mer på bloggen och lägga ner mycket mer tid på det, vilket känns skit bra!!

Likes

Comments

några få bilder från danmarks lägret, kommer ev fler bilder 💞💞💞

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas att allt är bra med er, jag har inte uppdaterat på några dagar pga jag har varit i Danmark med mitt fotbollslag och då har jag tyvärr inte haft tid och blogga vilket är väldigt tråkigt men nu är jag tillbaka med bloggandet!! Men jag hoppas att ni har haft en bra långhelg! Men nu taggar sommarlov som är inte alls långt bort!! Yeyyyyyy

Likes

Comments

Hörni sommar är ju här!! Enligt året iallafall kanske inte enligt vädret för vädret har varit skit dåligt :( men det blir bättre och bättre dag för dag!
Tiden går sjukt snabbt!! & jag är extremt taggad att få sommarlov!! Yayyy, jag får mitt sommarlov den 14 juni, vilket är ganska sent om man jämför med alla andra år jag har fått sommarlov då jag har fått runt den 10/11 men men!
Nu ska jag iaf gå o lägga mig för att jag är otroligt trött, så godnatt på er puss 💖💖

Likes

Comments

Hej på er!
Hoppas att allt är bra med er med mig är det ganska okej, förutom att nu den här veckan har jag stressat sönder, jag har så mycket att göra packa, göra klart saker till skolan, träna, blogga och att hinna med mycket mer helt ärligt jag går snart in i väggen det är sjukt!! Men nu så har jag packat allt för imorgon och imorgon ska jag skriva klart min sista svenska inlämning som skulle vart inne för en vecka sedan (bättre sent än aldrig) hehe, ja jag är sen med att lämna in den ...
Imorgon ska jag också börja packa till Danmark som jag inte har gjort än vilket e sjukt irriterande pga jag hinner inte med något och skjuter bara upp allt, som mitt Svenska inlämning, liksom betygen ska sättas på fredag och jag har världens ångest inför det...
Men snart är det ju sommarlov!! Vilket jag taggar till extremt mycket!!
Men jag hoppas att ni har haft en super bra vecka hittills och ta hand om er!
Puss o kram

Likes

Comments