Äjj fy fan nu var jag på den gör hemska saken och jag säger bara jag skulle fucking skära henne i bitar fucking slita allt ur henne JÄVLA FITT HORA SKA DÖDA DIG FY FAN ÖSMZBBXNDLSÖDLGK AHHHHHHHHH JAG ÄR SÅ ARG!!!!!!!!

FUCKING CP HOR HÄLSNINGAR FRÅN QUEEN E SOM ÄR LIKA ARG SOM ETT BI QUEEN FUCK YOU AJDVDNSNBDBDKSLNDNFNDNFNNGNFLLDNFN AHHHHHHHHHHHH

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hoppas Karma kommer till alla bitches i världen!

Likes

Comments

Ok hej alla bitches dagen går sämst som vanligt Queen E behöver överleva på något sätt! Vilket inte går så jävla bra!!! Är så lack på idrott vem fan sätter idrott mitt på dagen får psykosbdbbdnfmndfbgnfmfmlfnfkfkfkdkflmglglgldkkfbf usch FUCK alla!!!! Är så nervös inför den hemska grejen om det inte går bra då jävlar knivhugger jag alla som fan!!!!!!! Usch fy fan kommer döda alla och fucka ur!!!!!!
Om det går dåligt ska jag bli så jävla full så jag dör aa bra livet suger!!! Jdkefkdllwkdbf förnedring får psykoskdbbfnfmdnbxkdlnfuclnfnxnc fuxk alltmbxldlxbbfkzkkxbcbfndkx

FUCK allt Queen E

Likes

Comments

jag sitter här och är privat och skit och vill bara skriva för att det stör alla i klassen som inte får veta vad jag skriver mohahahhahahahahahahhahahahahahahahahha! dom suuuuuuuuuger!!! döööööööööööö jag vill bli diktator och hämnas på alla idioter:------)

Im like Regina George i Mean Girls ibland asså:)))

/A aka Men girl no. 1

Likes

Comments

det finns ett "gäng" i klassen, uuuuusch spyr, alla dom är äckliga, falska horor som jag bara vill förstöra för!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! im gonna make aplan for that;)

/de A broriii

Likes

Comments

​uuuuuuusch "Lowe" är så sliskig att jag bara vill slå haaaaan!!! jag dööööööööööör!

Nu vill jag ta rast så jag slipper se alla idiotas!!!

/queen A

Likes

Comments

​hej alla små horungar<3 idag är en dag då allt bara går feeeeeeeeeeel! en riktigt jävla ful-dag!!!!!!!!! fyfaaaaaaaaan!!!!! AAAAAAHHHHAHAHHAAHAHAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!

/queen A

Likes

Comments

God morgon alla människor som är lika arga som jag, det är läskigt hur man insett redan 7 på morgonen att det är en riktig jävla skit dag!! Första ska alla fittor spela piss musik på morgonen så ska man lyssna på det asså åhhhhhh jag blir så arg har ni fkn hörlurar eller VET NI ATT DET EXISTERAR??!!!!??????? Sedan ska vi fira min födelsedag på samma dag som en hemsk sak händer (för planerad) som jag inte tänker prata om äjjj fy fan kan föräldrar en planera om den hör hemska saken går bra så blir det bra om det går dåligt då jävlar blir det kaos!!!!

Ok så vi har bytt våra täck namn igen till Queen N & Queen L! Maga- är Queen L och nummero doue är Queen N!

Nu vet alla det! Låt denna FITT dag suga så får vi se hur denna FITT dag överlever!

Xoxo Queen L

Likes

Comments

Nu som sagt är vi två stycken på dampbloggen jag kommer gå under täckmanteln "Maga" bra person nummer två påbloggen kommer väll skriva sin snart.

Till varför jag är arg, alla jävla fittor där ute som bara ditchar en och slänger en som en gummisnodd genom rummet jag skulle riva ut era hjärtan ur era kroppar. Jag går i en cp skola där jag är vän med x antal personer och såklart ska dom gå och fika utan en när man konfronterar dom så säger om det var spontant värsta ursäkten på jorden!! Jag säger bara jebem ti mater spottar på er jag har fucking själv respect om ni inte gillar mig fuck you det finns andra som gillar som älskar mig som skulle dö för mig så fuck youuu. Asså om ni inte gillar mitt sällskap sig hellre det än att jag ska fucking vilja döda er så get yoyr fucking shit together sluta vara några lames jävla pussys och tell me jag har inte tid för lögner!! äjjj fy fan vad lack man blir sdfhfbhrebvhberqkvjneqrhbvuyerhbvijwbEVHBQERBQIvoiwnbouhqrehbiqeebrbhera...... bra då har jag fått ut all min ilska på tangentbordet och min boxningssäck så hoppas ni dör i cancer och brinner i helvetet!!

Ja vi har agressionsproblem!!

xxoo maga

Likes

Comments