Hej!
Detta inlägget kommer att bli väldigt kort men jaja!

Idag var jag på Kolmården med min familj och min kompis familj. Vi tittade på alla djur och vi tittade även på delfinerna🐬
Det var kul, så det var ju bra👍🏼👏🏼
Jag kunde tyvärr inte ta korten med kameran för jag glömde att ladda den!😅
Jag åkte wildfire också, den var sååå! Bra jag åkte den 2 gånger. Om ni är på Kolmården så kan jag verkligen rekommendera den!👍🏼👍🏼

Detta var allt för denna gången, hejdå!!👋🏼

Likes

Comments

Hej alla!!

Jag har funderat på en sak super länge!! 

Och den saken är att jag vill börja med Youtube. Jag vet  att det kanske låter konstigt att jag vill börja med Youtube men jag vill VÄRKLIGEN börja med det, jag har kollat upp hur man startar en Youtube kanal och jag har kollat på tips hur man redigerar klippen osv. Jag vet inte varför jag skriver det har dock, men det var lite för uppdateringen. Men det finns en sak kvar jag ska kolla upp! men detta var allt för denna gången ha det bra!!

Likes

Comments

Hej alla!

Idag har jag och min pappa bytt ut min gamla garderob för att min var jätte gammal och väldigt ful!! Så nu har jag en finare, men den är inte ny utan jag har fått den av pappas moster.

Om ni vill så kan jag visa alla mina häst priser? Som jag har fått när jag har tävlat! om ni vill det så får ni antingen gilla eller kommentera så att jag vet.

Det kanske kommer ett inlägg till idag från när jag var i stallet, ha det bra tills dess hejdå! :)

Likes

Comments

Hej alla!  

Från måndag till onsdag var jag hos mina halv kusiner som bor lite utanför Kungshamn. Vi hade jätte roligt, vi seglade, badade, åt super god mat osv... 

Nu äntligen så kan jag använda kameran och fota mina bilder till bloggen!! :)  så denna bilden här över är tagen med kameran, jag hoppas att bilden blev bra. Ursäkta för att detta inlägget blev lite sent men här har ni det!  "ursäkta för kort inlägg"

Hej då!!

Likes

Comments

Hej!👋🏼
Igår var jag och fiskade/metade, jag fick upp 3 små som vi slängde i igen och en lite större som vi tog med hem. Jag fick fisken på mete🎣
Detta inlägg var mest för uppdatering med jag hoppas att det duger ändå!

Ha det bra, hejdå!👋🏼

Likes

Comments

Hej alla!
Jag ber om ursekt för att jag inte har varit aktiv!
Jag har haft VÄLDIGT! Mycket att göra så har inte kunnat lägga ut något...
Jag har en ny kamera som jag i fortsättningen kommer att ta mina kort med👍🏼
Så det jag ville säga var att jag hoppas att jag kommer att bli mer aktiv nu!👍🏼

Det var det ända jag ville säga😂, hej då!👋🏼

Likes

Comments

Hej!
Förlåt för att jag inte har varit aktiv nu den senaste veckan, men jag har varit på seglarläger, och det är det jag tänkte bäretta om idag! Jag berättar bara om seglingen!!

Dag 1. Dag nummer 1 såg ut såhär: Jag vaknade på morgonen kl: 7 och gick ner och åt min frukost som blev havregrynsgröt. Jag och min kusin seglar tillsammans. Först av allt så hade vi genomgång på hur banan såg ut som vi skulle segla. Det blev en halvindsbana och segelsetet halvind. Så vi riggade upp båtarna och sjösatte dom. Dag nummer ett blåste det typ 4 pär sekundmeter.

Dag 2. Vi kom till seglingen och hade samling om vilken bana vi skulle segla. Idag blev det en trekantsbana typ!? Med segelseten: halvind, bidevind/krys och slör/läns. Så vi riggade upp våra båtar och sjösatte dom. Idag gick det super att segla. Idag blåste det typ 4/5 pär sekundmeter!

Dag 3. Jag och min kusin kom till seglingen som vanligt och hade samling. Men idag så skulle vi segla över sjön bort till andra sida. Så vi riggade upp båtarna och sjösatte dom. Det gick väldigt bra att segla idag också👍🏼 Idag blåste det typ 5 pär sekundmeter.

Dag 4. Vi åkte till seglingen som vanligt och när vi kom dit så hade vi genomgång på hur vi skulle segla idag den sista dagen. Och idag så skulle vi segla bidevind/krys och slör, mellan 2 bojor!👍🏼👍🏼 Men det gick inte riktigt som jag trodde för det blåste så mycket så att jag och alla andra förstås också fick hänga super mycket!!
Jag körde slör och inan man rundar bojen och börjar köra bidevind/krys så måste man göra en gipp, och när jag skulle göra det så kom det en super stor vindby som gjorde att jag kapsejsade!! Min kusin hade också kapsejsat precis inan mig så att jag fick vänta lite inan våran lärare kom med motorbåten. Men det gick jätte bra och jag kunde segla in till land igen!👍🏼
Och på slutet seglade vi 2 kronorna!! Det var super kul!!😍

Detta var hela min seglar vecka. Om det är något ord ni inte förstår så får ni googla!👍🏼😂
Ha det bra så kommer det ett inlägg antingen senare idag eller imorgon!!❤️
OBS!!!!! Dom bilderna som är här över är på när vi tävlade med 2 kronorna!!
Vi seglade i vanliga fall alla andra dagarna med optimist, för att det var liksom en optimist skola😂👍🏼 jag kan lägga in en bild på en optimist längst ner av allt!!👍🏼

Hejdå!!💓🤘🏻

Likes

Comments

Hej!
Om bara 12 dagar så fyller jag år!😱
Det är faktiskt ganska sjukt att tiden kan gå så fort! Men man kan ju undra vad jag önskar mig?
Och det ska ni få svar på nu!
Jag önskar mig en systemkamera den heter Canon EOS 1200D!📷 eller pengar💵💰😊
Den är ganska dyr eller ja den är faktiskt väldigt dyr!😁
Men det är en sak som jag har tänkt att bäretta men det har inte blivit av, och så har jag inte riktigt vågat!😕
Men nu säger jag det bara, jag vill börja med youtube!😊
Jag har velat det väldigt länge nu och men jag vågar inte fråga pappa om jag får för det känns lite konstigt typ?!😁
Men jaja detta var allt för idag!💛
Ha det bra hejdå!👋🏼💛

Likes

Comments

Hej igår till idag har jag och några andra sovit i ett vindskydd ute i skogen. Det var super mysigt!
Detta stället låg bredvid en sjö, och det blev som mysigast när solen började gå ner och när den hade gått ner helt. Till kvälls mat åt vi pizza, och sedan så tände vi en brasa och grillade banan med choklad i, det var super gott!
När klockan var typ 11 på kvällen så la vi oss i våra sovsäckar och pratade en stund, sedan släckte vi ficklamporna som var tända och sa godnatt!
Det var väldigt mycket myggor men vi hade en apparat som tog bort dom flesta myggorna och knotten.
Jag sov inte alls mycket den natten för att det var väldigt hårt för mig för att jag hade bara ett liggunderlag att sova på!
Och för att en av mina kompisar snarkade typ hela natten!
Detta får räcka för denna gången.

Ha det bra, hej då!💓

Likes

Comments

Hej på er!
Idag så blir det ett jätte kort inlägg men det är för att jag inte har några idéer på vad jag ska skriva om.
Idag har jag inte gjort någon ting! "Stavning"?
Men jag har typ känt mig lite varm och om jag tex har suttit i soffan och tittat på tv:n så när jag väl ställer mig upp så snurrar det lite i huvudet.
Jag hoppas verkligen inte att jag kommer att bli sjuk nu för det hade inte varit kul nu när man har sommarlov!☀️
Jag hoppas iallafall att ni mår bra!

Ha det super bra!😘

Likes

Comments