undskyld, undskyld, undskyld en million gang og mer' til for at jeg har været så fraværende herinde herinde de sidste 3 ugers tid !

Der har simpelthen været SÅ mange nye ting i hverdagen at det halve kunne være løgn :D

Et er at jeg kan sige YES JEG HAR ENDELIG FUNDET ARBEJDE - det er så fedt og endelig ha' fundet noget der er andet end skole hvor man faktisk føler sig værdsat, og at man har noget mere indhold i hverdagen der bare spiller!
Det er bare SKØNT !

ej og ved i hvad? - har endelig fået indkaldelse til samtale om operation d.21 februar (puha stadig lang tid til) men håber sku at der så er kortere tid til selve operationen når der er så lang tid til før'samtalen :D

Glæder mig så meget til og få det overstået så vi kan gå igang igen med behandlingen når vi føler tidspunktet er det helt rigtige !

men så når vi til et andet punkt - et punkt jeg har tænkt virkelig virkelig længe på , noget i mine øjne folk "bare springer ud i" men det er og tabe mig

- puha ja så er det sagt , nemlig ligesom et plat nytårs forudsæt som 9 ud af 10 giver sig selv! : MEN dette er et sommerønske til og kunne fuldføre vores behandling med de bedste forudsigter for noget positivt men også for og få en en sundere krop der har mere energi!

årh nøj jeg glæder mig til og komme igang så hvis i har nogen super opskrifter på dvs morgenmad-snack-aften måltider :D

Likes

Comments

Mig

Puha må ærlig indrømme at jeg efterhånden er glad for alt dette hejs med jul og nytår er ovre...

Jeg ELSKER jul og nytår pga hyggen, pynten, maden og bare en masse snold og kærlighed!
generelt har julen og nytåret enlig gået rigtig godt og den er faktisk gået over alle forventninger trods vi har haft dødsfald i familien - men trods det har det simpelthen været så hyggeligt i familien arme <3

tankerne er følget afsted med alt det omkring fremtiden.. - hvad skal der ske, hvad kommer der til og ske og hvad kan jeg selv gøre ved hele situationen?
Vi er SÅ mange der sætter os for og sku tabe os eller stoppe med og ryge men en gang for alle - nu vil jeg gerne gøre noget ved vægten!

vil gerne ændre kost og levestil og derfor må vi hånd i hånd gå all in på det hele :)
altså der er jo selvfølgelig bagtanker med at sku tabe sig - nemlig for og gøre vores chancer større når vi igen skal begynde behandling :)

uh jeg glæder mig SÅ meget til det efterhånden så her i januar-februar får jeg indkaldelse til samtale til den endegyldige operation så vi kan få livets gave <3 - nemlig et barn <3

så ja .... 2017 er startet med den alt for lækre mad jeg fik bikset sammen i dag!
Det endte med lidt rødt kød skåret ud, serveret med revet gulerødder, ærtespirer, avokado og krydret spidskål med chili ! nøj det var bare lækkert :o

så nu skal nettet kigges tyndt for super gode kasser med grønt der skal kunne sendes hjem til adressen?
... men hvilke og hvorfra ?


Hvis i har nogen bud så skriv endelig <3

xoxo herfra <3

Likes

Comments

Mig

Hold nu op hvor tiden går!

Nu er der gået næsten 3 uger, siden jeg var på fertilitetsklinikken og få dommen at - nu sku jeg under kniven igen!
Den dejlige læge jeg har på klinikken fortalte at jeg inde for 14 dage sku få brev/mail fra Rigshospitalet om indkaldelse til samtale om at få fjernet mine æggelede eller få den lukket og åbnet et andet sted men ja intet svar endnu trods det er 3 uger knap ..

Synes det er virkelig frustrerende at man går i denne tid uden svar selvom man får at vide den burde være kommet :( - det er virkelig irriterende og gå med den følelse inden i - og så lige i denne tid!

Nå, men jeg venter bare lidt endnu og så burde den dejlige læge ringe imorgen og så må vi snakke videre om hvad der kan gøres eller om jeg skal prøve og ringe til et andet hospital og se om de kan gøre shittet lidt hurtigere end de andre kan ;)

Men noget der ikke kan laves om er hvor meget jeg elsker julen!
Elsker bare det at der skal laves konfekt som selvfølgelig er blevet lavet herude men også det med juletræet bare står og ser smukt ud! ush hvor jeg elsker julen !

men nu ikke kun negative ting :D

jeg har nemlig fundet julekjolén der skal være på til juleaften!
Syntes simpelthen den er så fin trods den bare er en ganske almindelig sort knæ lang kjole med trekvart ærmer men så bliver den liret op med lidt forskelligt ;)

Kjolen er fra H&M til sølle 99,- !

Vores juleaften skal afholdes hos mine forældre hvor det kun er mine forældre, min kæreste og jeg!
Det bliver simpelthen SÅ hyggeligt, og så bliver det ikke andet end ren afslapning, alt for lækkert og alt for meget mad og så hygge i særklasse! Nøj jeg glæder mig må jeg indrømme!

Likes

Comments

Mig

Årh så kom tiden ENDELIG!!!


- nemlig den årlige juletur min far og jeg har sammen <3
En tur vi planlægger om efteråret, hvornår den skal være og hvor vi drager hen!

Hver gang vi har en juletur er det mig der bestemmer hvor vi skal hen - så det er da lidt sjovt ;)

Så i år havde vi planlagt at vi skulle til København !
Så vores tur startede med Rødovre centret, så tog vi videre til strøget og kiggede en masse hvor vi så endte på Kongens Nytorv hvor der var julemarked...

Frokosten blev indtaget på Cap Horn i Nyhavn som simpelthen var SÅ lækker mad men også stemningen var noget helt særligt :)!

Videre tog vi til Tivoli og aftensmaden blev indtaget på Ilden i Roskilde, og som en overraskelse var min Mutti og dejlige kæreste Patrick der også <3
Så generelt en helt igennem fantastisk dag!!

Likes

Comments

Mig

Hold nu op en 1. december vi havde :s

Den startede fantastisk godt med godt humør og alt bare spillede!
.... Lige indtil vores aftale på fertilitetsklinikken kl. 14 ....

Vi kom derop, 15 min før aftalt tid og vi kom ind stort set med det samme hvilke var møg dejligt og endnu mere når det var yndlings lægen vi skulle ind til :)

Vi hilser og får selvfølgelig som normalt at vide jeg skal smide bukser og dvs så vi kan skanne mig og tage den derfra men ja så blev vi sku "taget med bukserne nede" hvis man kan sige sådan i dette tilfælde...

Jeps , kun dårlige ting og se :( - nyt væske er kommet til i min æggelede og mere end dobbelt af hvad der plejer og være :s - ih hvor blev vi æv!
Vores læge måtte lige hente en anden læge som kunne bekræfte ham i at det var som det var og at vores forsøg sku stoppes pga væsken. årh hvor var det ærgerligt men som han ordret sagde at "hvis vi ikke stopper forsøget vil det være som og smide ægget ud hvis vi satte det op" hvilke vi selvfølgelig ikke er ude efter..

Så han sendte en direkte henvisning til Rigshospitalet om at to læger var enige om at det vil være hul i hovedet og fortsætte behandlinger før min højre æggelede var fjernet.
Så ja tredje gang må da for h*lvede være lykkens gang at det bare funger bag efter dernede!
..... Så nu er det bare og vente på en henvisning inde for 14 dage til samtale inde på Rigshospitalet og så skal jeg forhåbentlig ind og under kniven starten af det nye år!Likes

Comments