Mig

Årh så kom tiden ENDELIG!!!


- nemlig den årlige juletur min far og jeg har sammen <3
En tur vi planlægger om efteråret, hvornår den skal være og hvor vi drager hen!

Hver gang vi har en juletur er det mig der bestemmer hvor vi skal hen - så det er da lidt sjovt ;)

Så i år havde vi planlagt at vi skulle til København !
Så vores tur startede med Rødovre centret, så tog vi videre til strøget og kiggede en masse hvor vi så endte på Kongens Nytorv hvor der var julemarked...

Frokosten blev indtaget på Cap Horn i Nyhavn som simpelthen var SÅ lækker mad men også stemningen var noget helt særligt :)!

Videre tog vi til Tivoli og aftensmaden blev indtaget på Ilden i Roskilde, og som en overraskelse var min Mutti og dejlige kæreste Patrick der også <3
Så generelt en helt igennem fantastisk dag!!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - klik hér!

Likes

Comments

Mig

Hold nu op en 1. december vi havde :s

Den startede fantastisk godt med godt humør og alt bare spillede!
.... Lige indtil vores aftale på fertilitetsklinikken kl. 14 ....

Vi kom derop, 15 min før aftalt tid og vi kom ind stort set med det samme hvilke var møg dejligt og endnu mere når det var yndlings lægen vi skulle ind til :)

Vi hilser og får selvfølgelig som normalt at vide jeg skal smide bukser og dvs så vi kan skanne mig og tage den derfra men ja så blev vi sku "taget med bukserne nede" hvis man kan sige sådan i dette tilfælde...

Jeps , kun dårlige ting og se :( - nyt væske er kommet til i min æggelede og mere end dobbelt af hvad der plejer og være :s - ih hvor blev vi æv!
Vores læge måtte lige hente en anden læge som kunne bekræfte ham i at det var som det var og at vores forsøg sku stoppes pga væsken. årh hvor var det ærgerligt men som han ordret sagde at "hvis vi ikke stopper forsøget vil det være som og smide ægget ud hvis vi satte det op" hvilke vi selvfølgelig ikke er ude efter..

Så han sendte en direkte henvisning til Rigshospitalet om at to læger var enige om at det vil være hul i hovedet og fortsætte behandlinger før min højre æggelede var fjernet.
Så ja tredje gang må da for h*lvede være lykkens gang at det bare funger bag efter dernede!
..... Så nu er det bare og vente på en henvisning inde for 14 dage til samtale inde på Rigshospitalet og så skal jeg forhåbentlig ind og under kniven starten af det nye år!Likes

Comments

Mig

//del 2 ;)

... wow - det tænkte jeg da jeg første gang stod med sådan en basse af en nål i hånden midt i marts måned!
tankerne om at nu skulle vi endelig i behandling og så skal man f*ndme os sprøjte sig med alt for mange hormoner der sætter yderligere spark i ens østrogen så det arbejder på fuld tryk !

tanker gik og gik - nu ville de endelig begynde behandling på os men og sku stikkes af sig selv eller andre der ikke var en sygeplejerske var ikke lige hittet..
min skræk for nåle har altid været gigantisk og hver eneste gang hører jeg "arg men det kommer du over, det er slet ikke så slemt" , ak ja som om haha ..

Da vi begyndte og sku stikke os med hormoner var det et helvede ! et helvede uden lige siger jeg jer !
jeg var så rad for og sku stikke mig selv at jeg fik min over skønne bedre halvdel til og gøre det og nøj det krævede mod hehe - der sad han , en god delle i den ene hånd og sprøjten i den anden hånd !!!!! puha det var hårdt...
Endte med og sidde der næsten to timer pga så meget skræk - og da jeg endelig fik modet, stak han og min kommentar var "var det bare det" hmm hvor deprimerende alligevel hehe.

Under hele dette forløb har vi været ærlige omkring hvad vi skulle igennem for og få drømmen om børn til og blive virkelig - hele familien har vidst alt og min skønne svigermor har været en kæmpe hjælp og støtte ved dvs. skanninger og samtaler der har været hvor Patrick ikke har sku tage fri for bare en samtale på maks 15 min.

At kunne dele alt dette med hele vores familie har gjort vores mod til det selvfølgelig nok skal lykkes men os at vi ikke har det der akavet øjeblik til familiesammenkomster om hvornår det er vores tur :) - for ja , alle ved det !

Nå men videre til sagen ... Da vi nåede den sidste skanning inden ÆU (æg udtagning) var mine follikeler (æg-blærer) ikke vokset så meget men pga meget overstimulering var vi nødtaget til og komme igang med og få de follikeler ud... Så der endte vi med to alt for små æg der ikke blev til noget desværre ..

Da vi nåede over sommeren hvor vi havde holdt pause og fået styr på min cyklus kom vi igang igen!
Denne gang selvfølgelig også med sprøjter men med et nyt mærke som gjorde det hele meget bedre!
Hele 19 æg blev der taget ud - det lød virkelig som en CD der var gået i hak da de bare sagde æg, æg, æg hele tiden :) - SUPER FED FØLELSE!!!

5 dage senere fik vi at vide at "kun" 3 æg havde vokset sig så store at de var blevet til noget der hedder en blastocyste - altså et æg der var blevet ruget på i 5 dage og udviklet sig så flot men grundet lidt overstimulering satte de ikke en op så vi måtte pænt vente på tante rød og så springe en cyklus over og da hun kom igen måtte vi tilmelde os forsøg :)

forsøget i sig selv gik rigtig godt men da jeg havde noget væske omkring eller i min ene æggelede kunne det risikere og skylle ægget ud ... og var også sådan det endte , eller blodprøven var ihvertfald negativ 14 dage efter.

Så nu sidder jeg her , ung , frisk , godt humør og uden noget som helst væske ved æggelederen og skriver alt dette!

Nu er det bare og vente på det bliver d.1 december (en magisk dag efter egen mening) hvor vi får at vide hvornår blastoen skal sættes op igen og så krydser vi fingre for at det bare spiller og at vi omkring jul kan få en positiv blodprøve og verdens bedste julegave :D - ARG HVOR DET SPÆNDENDE haha

.... forresten , glædelig 1 advent !


Likes

Comments

Mig

Kender i det at man føler man står, helt sikkert med et glas i hånden og lige pludselig taber man det bare?
- sådan en følelse havde jeg da lægerne erklærede os for "ufrivillig barnløse"...

en følelse der aldrig vil kunne beskrives medmindre man selv sidder i samme båd!

Vi var starten af tyverne hvor vi begyndte og snakke om at vi ønskede børn - at vi ønskede det med hinanden!
Tankerne fløj jo igennem vores hoveder og tænkte - hmm mon ikke bare vi ser hvad der sker? og det gjorde vi!

Der gik flere måneder med uregelmæssig menstruationer og en pokkers masse forvirring så da vi nåede til godt et år uden det lykkes med ca en håndfuld menstruationer kun valgte jeg og gå til lægen!
hun henviste i oktober 2014 mig til gynækolog og der fandt vi svaret :( - CYSTER!

Cysterne lå i vejen for og kunne opnå en graviditet så der var ikke andet og gøre end og ligge sig under kniven!

De var heldigvis nemme og fjerne men der fandt de en pokkers masse arvæv der også blokerede!
Og deraf blev vi erklæret ufrivillig barnløse i november 2014 :(

Tiden gik og vi ventede på indkaldelse til det offentlige fertilitetbehandling på Holbæk sygehus..

da vi endelig kom til (februar 2015) fik vi nærmest smadret en hammer lige i hovedet - der er cyster igen!!
Lægerne på fertilitetsklinikken sagde de ikke ville begynde og behandle os før vi fik fjernet æggeledere og derfor blev vi henvist til Rigshospitalet hvor de desværre først kunne operere til august 2015 så ja der var sindsyg lang ventetid :(

De opererede mig og valgte ikke og fjerne mine æggeledere alligevel så her lå man, i en sygehus seng og vidste virkelig ikke hvilke ben man skulle stå på - hvis man altså bare kunne stå !

​Månederne gik og endelig valgte de og tage os i behandling i februar 2016!!


Likes

Comments

Mig

Hej og velkommen til Damby's virkelighed - altså min virkelighed

Som i kan læse jer til er navnet Kristina, er 26 år og bor i Holbæk omegn med min kæreste Patrick !
Dette er mit første blogindlæg så bær lige over med mig og mine fumle fingre ;) 


 

Likes

Comments